Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

hehe je ni varuške ki nebi izgubila glave...

:vragec:

sm preprichan, de ni tolk GLAVA v nevarnosti.... x:px x:Dx x:px

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx  x:Dx  x:Dx  OK, postavim se omejitev glede let.. do 10, naprej se ne grem  x;)x

a to zarad glave....al chesa druzga x:o)x x;)x

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

hehe je ni varuške ki nebi izgubila glave...

sm preprichan, de ni tolk GLAVA v nevarnosti.... x:px x:Dx x:px

666 zlomkou...tralala

haha :D sej pravim, čeprav ponavad razen glave nimajo kaj dost izgubit :D hehe je pa zmer nevarno

ampak aliana 10 let :D zna bit že nevarno veš...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Zdele sem prišel iz gledališča - MGL. Ogledal sem si SOKRATOV ZAGOVOR (valič igra "mene").

Sem brez besed - že tko sem nor na gledališče, zdaj pa se počutim še prerojenega.

Nor sem na mejne osebe, ki so drugačne (čeprav je cena visoka, pa kaj)..............res je blo fajn, kostumi "drugačni", scena "zanimiva", prevod izjemen.

Lepo je videti osebo, ki umre tako pokončno in tako spokojno. Sicer me je Platon zopet opomnil na to, da naj malo več mislim na kreposti in malo manj na dobrine...........

Skratka priporočam!

sokrates iz Aten

(valič igra "mene").

x:o)x xDDx :palec:

No to je pa fajn, ko kdo kaj v takemle duhu takole spontano vzklikne. :palec:

aja, ne to, koga igra valic. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hej družinica xsrcx x;)x

Za mano ne kaj preveč produktiven dan, sem pa šla v mesto in naredila nakupov drobnarij za naprej in nazaj kar nekaj časa xcivx Drobne malenkosti, ki si jih navajen, pa še vedno nisem vsega izbrskala.

Me je pa čist uničilo tole po mestu, ne vem, če mi je glih fajn hodit med množico nekje, se počutim, kot da me čisto ubije, sem prišla domov kot ožeta cota. No, vsaj malce sem se nahodila po centru. x;)x

Kupla sem en ful zanimiv kamenček, sam mi ni znala niti prodajalka povedat, kaj je to za en, tako da moram še odkrit. Me je pa ful potegnil, tako da bo že pravi. xokx

Hih, sem danes šla do mesta po Tivoliju, pa grem mimo ene mamice in otroka, pa ga mama ful neki neprimerno nadira in nadleguje, se mi je prav smilil. Pol pa tamali prijavi: "Ne bit več taka, te bom kar v smeti vrgu." x:o)x x:Dx x:Dx x8Dx Meni pa smajl okrog ušes. x:Dx

Aja, sem šla ven v totalno živih barvah, in šele danes sem opazila, kako se folk oblači v dolgočasne barve nasplošno. :vio: Vse nekaj črno, temnomodro, sivo, kakšna roza in vijolčna vmes, mogoče bela, to je pa vse večinoma. Jaz pa danes v oranžni, svetloživozeleni in tirkizno modri x:o)x Mi pa ni jasno, zakaj me je folk tolk grdo gledal, še posebej ženske, čuden je ta svet xcivx

Grem par mejlov odpisat pa mogoč se mal učit. Lepe sanje vam želim, pa predvsem krepčilen počitek, k vidim, da vsi nekaj slabo spite xsrcx

Aja, Marsa in Selene, neke viroze razsajajo zadnje čase, pa mogoče sta kaj staknile. Mi smo bili ta pretekli teden doma vsi nekaj bogi - napol driskanje, slabost in tako tiščanje v želodcu, da je bilo že nenormalno. Čimprej se pocajtajta. x:Xx

Nočko. xsrcx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

No, mirno nočko vsem živim in vsem ležečim...Pravkar iz raziskovalnega izleta....

Nočni pohod in točenje izvirske vode v steklenino....

Blazotni občutki, kontra Sokratesovim krepostim....čisto užitkarstvo...

Vrag (naj mi Zlomk oprosti)še po Zalah in Julijanah, pa tahionskih zvarkih...Pa desnosučne pipce,pa ameriški filtri....

Najboljše stvari v življenju se ne dajo plačati z denarjem.

:wub:

Tema, gozd, potočki in zvoki noči, to je to........ :D

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pa kaj se to dogaja zadnje čase, imam filing, da ljudje vidijo sam svoja dogajanja in bi kaj več že bilo znanstvena fantastika, pa pridem na forum, in me polupčkata sam Matejka in Mick, od drugih pa nič :huh:  Pa tko sem se vas veselila  :inocent:

Evo pa od mene x:Xx za lahko noč.

Ja sam ka mali pao s lipe

HUH

To morm napisat, smo mel zdele eno akcijo, smo tipa luvil in ga tud ujel x^x , je neki ušpiču pa smo ga pač mogl pridržat, pa to se pa je upiral, itd., no skratka je bo obvestilo (po telefonu, da treba v akcijo xrolleyesx ), tipček je tam pa tam :eek:  in mi; jest pa še dva sodelavca v akcijo ...........

Si kje v varnostni službi zaposlen x?x

Volk, :lol:, kolk si pozoren x:Xx Saj hitro pozabim veš na take stvari, ki me včasih mal piknejo, se imam za zahvalit svojemu slabemu spominu zgleda x;)x

Ti pa spet nočna al kaj? (K si spet ob takih urah na netu x;)x )

In ja, mislim, da Trudi dela nekaj podobnega, sicer ti bo pa sam povedal xokx

Ajdi folks, grem se v kopalnico razvajat, pol pa ninat... Hmmm neki sem ful lačna danes, bi skoz nekaj jedla :yumy: :lol:

Nočko x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Danes sem prijateljico spravil v dobro voljo x:)x . Sva se naigrala namiznega hokeja pod Kolosejem. Pa še velik zafrkancije je bilo vmes.

Je nesrečna zaradi ljubezni na Nizozemskem. Že petnajst let je od tega odkar je živela tam skoraj dve leti, pa so jo starši uspeli prepričat da je prišla zaradi njih nazaj. Ne vem, jaz takih staršev kot jih je imela ona, sploh ne bi šmirglal pet posto, pa je vseeno prišla nazaj. Bili so zelo kruti do nje. Še posebej mama. Čustveno invalidna osebnost.

Danes bi prijateljica živela nekje na Nizozemskem, srečno poročena. Tako pa je izbrala težjo pot, si nabrala veliko kil, vmes so ji umrli starši, služba ji visi na nitki, je v dolgovih do vratu, še zmeraj nekako splava na površje, zmeraj z nasmehom na obrazu, ima veliko prijateljev in prijateljic, pa kljub temu se čuti osamljeno. Družbo ji delajo mačke. Zelo rada ima mačke, tako kot moja mucka.

Njen Nizozemec se je vmes 3 poročil in tudi ločil. Zdaj tudi on živi nekje na rečnem prekopu v barki. In čaka na njo. Želi jo videti, jo obiskati. Ona! Ona se ga izogiba in odklanja vsakršno srečanje z njim. Veliko se dopisujeta po telefonu, SMS-ata. Ona se zelo boji, ko jo bo videl da bo zelo, zelo šokiran nad njenim videzom. Nizozemec, ki se piše kot znan nogometaš, ji stalno dopoveduje, da takšne ženske kot je ona še ni srečal. Samo z njo, se je odlično štekal. Želi se srečati s svojo malo Slovenko. Da! Se strinjam s tem Nizozemcem, Slovenke so že od nekdaj fascinirale moške iz vseh vetrov. Tudi jaz osebno prisegam samo na Slovenke x;)x x:Dx . Ja Bosanac x:Dx x:o)x .

No da se vrnem nazaj na temo, spoznal sem jo z mojo taveliko mucko. Mucka je bila ful fascinirana nad njeno osebnostjo. Kako skromna, pa tako velika duša. Ljudje ko jo zagledajo prvič, so šokirani ali pa osorni, zaradi njene debelosti. Tak sem bil tudi jaz, ko sem jo prvič zagledal. Danes pa sva velika prijatelja. Znala mi je svetovati in me postaviti na realna tla. Zmeraj padajo stave med nama, kdo bo prvak v nogometnih prvenstvih. Smešno je pri tem, da ona vedno zadene prvaka, jaz pa moram zmeraj častit pri Jovotu.

Ne vem, res ne vem, želim si da bi jo nekega dne presenetil s tem Nizozemcem. Da ga pripeljem k njej. Samo nikakor ne morem izvleči naslova, telefonske od tega Dutcherja in niti ne vem kako bi odreagirala na to. + ali -. Vidi se ji, čeprav noče priznati da obžaluje to svojo odločitev, da pride nazaj v takratno YU. Iz dneva v dan, jo ta odločitev žre.

Volk, :lol:, kolk si pozoren x:Xx Saj hitro pozabim veš na take stvari, ki me včasih mal piknejo, se imam za zahvalit svojemu slabemu spominu zgleda x;)x

Ti pa spet nočna al kaj? (K si spet ob takih urah na netu x;)x )

In ja, mislim, da Trudi dela nekaj podobnega, sicer ti bo pa sam povedal xokx

Ajdi folks, grem se v kopalnico razvajat, pol pa ninat... Hmmm neki sem ful lačna danes, bi skoz nekaj jedla :yumy: :lol:

Nočko x:Xx

Sončna

Puncam je treba zmeraj v dušo pihat x;)x x:)x .

Ja nočna in nočna že spet :C: :V: , ahh sam da naredim faks, pol pa bomo videl'.

hm? volkec.... tvoja zgodba me je čist impresionirala. Ma res ji je treba pomagat. če je un že 3x ločen... se mi res zdi cajt da se že najdeta. mislim da ji je treba najperj pri samozavesti pomagat... ma ne vem. če bi zugbila samo par kilc bi ji verjetno zrastla mal glede tega da bi ga hotla videt. probi jo prepričat, da bi bla to res fajn odločitev... sam ne je pa preveč silt. če pa dobiš nejgovo cifro mu pa povej kakšna je situacija... mogoče jo bo lahko enkrat on prepričal. x;)x :palec:

držim pesti da bo vse tako kot mora biti. xsrcx

spet se mi je na bolš poslabšal

x;)x  :palec:

aja zlomkec kaj nisi opazil da je prijetna gospa takoj drugo temo odprla?

:eek: :eek: :eek: :eek: kje....kero?

666 zlomkou...se zhe veseli poglobljenih postou....tralala

tm pr duhovnosti... duhovnost v prihodnosti al neki podobnega. no sej mogoče si že najdu...

spet se mi je na bolš poslabšal

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...