Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

dobrojutrodoberdanvsem :onfire: :onfire: :onfire: ste me pa vsi nekam prehiteli danes...vse zgodnji, pa to. celo mačona. sem vas prav vesela x:Dx .

volkec... xwizardx za tvojo frendico, pa zate

sončna...po moje so te tud tako gledali, ker ti siješ...pa mal so bli fouš, ker si upaš uporabljat BARVE, njami x:px

mačona, aiwa in borism...jutranje ....(tisto, kar se ne sme napisat x^x x;)x )

mejte se...grem še mal brat, kej ste napisali, pol pa akcija službovska ...gaaasssss x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

amis!!! x:Dx x:Dx x:o)x

ja sončna... (sm skor napisala sočna x:Dx ) mislim, da so ti babe mal fouš. K si tak cukerček in bombonček. x:Xx ti kar uživaj v pisanih barvah... saj si tako cela živahna in pisana. :palec: x;)x

spet se mi je na bolš poslabšal

bila na čik pavzi, pa ugotovila, da res nimam nobene mere x:Dx :vragec: ...moja uboga dušica se je zgleda odločila, da bo IZKUŠALA...in pol vse počnem na ful. sem ful vesela al pa žalostna, pa evforična, depresivna, preveč intenzivna al pa na smrt dolgočasna. lahko preveč govorim ali pa sem čist tiho. lahko hladna kot led...pa saj brez veze naštevat...če naj bi vesolje hotelo samo naše izkušnje, pol jih bo dobilo z veliko žlico...tu mač...res se pozna, da je mesec škorpijona... x:Dx :vragec:

Ne vem, res ne vem, želim si da bi jo nekega dne presenetil s tem Nizozemcem. Da ga pripeljem k njej. Samo nikakor ne morem izvleči naslova, telefonske od tega Dutcherja in niti ne vem kako bi odreagirala na to. + ali -.

Jutrček

xsrcbumx xribax xsrcbumx

Volkec, kok je pa tole lepo prebirat :hepko: :hepko: :hepko:

Mačona, kok si si fajn zrihtala lajf, je čutit, da v vsem uživaš xokx

Aliana, jaz še vedno full upam,da boš sprejeta na fax. Tele dekline v referatu nekak načeloma niso najbolj prijazne, tako da se ji najbrž sploh ni dalo pogledat, kaj je konkretno s teboj, jaz računam na to, da boš sprejeta xwizardx

Selene, deluješ mi sicer utrujena od vsega, ampak se mi zdi,d a vpeljuješ neke spremembe :palec: .

Meni včeraj ostalo še full dela tule, doma sem bila pridna, vse spedenala, se potopila spet mal v Piko xsrcx :palec: , gledala NMK, kok me pa ti narežijo x:Dx x:o)x x:Dx , sem razmišljala kako bi Marsa obrazložila Đurotov smisel za humor, ziher ji je vse jasno x;)x . Trudija sem komaj nagnala spat xrolleyesx , ne morem mu dopovedat, da je treba v 48 urah tut kej spat :o|o: , no nekak se je le vdal.

Mateja, kok si ti res fajn tršica :palec: , dosti jih išče neznanje, ti se pa veseliš sporočiti jim lepe ocene xsrcx :palec:

Danes pa najprej še za včeraj tlele do konca spedenat, pa bo x8Dx :palec: .

Naj se vam naredi prekrasen navihan dan x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:vragec:

morgen.... x:)x

ne morsh verjet.....

vcheri si grem skuhat "kosilo" :eek: x:Dx ob ene desetih zvecher :eek: popapam (zlomkci papcamo),

mal she neki na tv pogledam in PADEM V POSTELJO

kwa zej to z mano

a bom sam spau pa zhuru

k en najstnik x:Dx

sam she mazole rabm x:o)x

pa najstnicoooo x:px

no ja...skratka dons:

0b 21. v K4 DJUMEK & CO.....ASTRO DISCO

500 sit = konzumacija (dzhabe x:o)x )

666 zlomkou.....paglihenetokstrashanskokosmatihinostrastnih x:Xx ounarilchek x;)x .....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Oho Zlomkec,

viš jest sem se pa rešila zaspanosti, zdej si se pa ti zgleda zanjo zagrebel x:Dx x:o)x x:Dx .

En čist ta prav jutranji svinjski x:Xx ekskluzivno za Zlomkca xsrcx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

hvala. je že tako, da lažje delam, če me stvari veselijo. če sem pa čustveno ali kako drugače odmaknjena pol mi je pa dolgčas...včasih x:)x x;)x

bila na čik pavzi, pa ugotovila, da res nimam nobene mere  x:Dx  :vragec: ...moja uboga dušica se je zgleda odločila, da bo IZKUŠALA...in pol vse počnem na ful. sem ful vesela al pa žalostna, pa evforična, depresivna, preveč intenzivna al pa na smrt dolgočasna. lahko preveč govorim ali pa sem čist tiho. lahko hladna kot led...pa saj brez veze naštevat...če naj bi vesolje hotelo samo naše izkušnje, pol jih bo dobilo z veliko žlico...tu mač...res se pozna, da je mesec škorpijona... x:Dx  :vragec:

:eek: :eek:

A SE MORAMO PAZITI, ČE JE MESEC ŠKORPIJONA x:Dx x;)x

bila na čik pavzi, pa ugotovila, da res nimam nobene mere  x:Dx  :vragec: ...moja uboga dušica se je zgleda odločila, da bo IZKUŠALA...in pol vse počnem na ful. sem ful vesela al pa žalostna, pa evforična, depresivna, preveč intenzivna al pa na smrt dolgočasna. lahko preveč govorim ali pa sem čist tiho. lahko hladna kot led...pa saj brez veze naštevat...če naj bi vesolje hotelo samo naše izkušnje, pol jih bo dobilo z veliko žlico...tu mač...res se pozna, da je mesec škorpijona... x:Dx  :vragec:

:vragec:

iz ekstrema v ekstrakt, pa v ekcem, pa spet v ekstrem....etc x;)x x;)x

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

A SE MORAMO PAZITI, ČE JE MESEC ŠKORPIJONA x:Dx  x;)x [/size][/color]

če se prav spomnim, si riba...hm, ne vem kako vpliva obdobje škorpijona na ribe. ste ostali tle bolj kompetentni od mene. če mal astropogled vklopim, nekaj najbrž že, ker je oboje vodno znamenje. v naravi pa živita menda vsak v svojem agregatnem okolju x^x x;)x

aakhut... :vragec: x:Dx x:o)x x;)x

dajte no, a ste vsi zmer skulirani al kaj? a ne veste da preveč resnosti škodi??? ne vzet vsega zares...se mi ful smeje danes, pol mam pa take komentarje. vsem resnim se iskreno opravičujem, če žalim njihovo razpoloženje danes x:)x

en navihan pozdrav x:)x x;)x :palec:

Kwa je to vsi neki hudo resni pa to....eh jejhata.....

Spet tumbam z polno glavo...kam peljat obiske drugi teden. Ostanejo pri meni cel teden. Pridejo v nedeljo in odidejo v nedeljo zjutraj, potem pa prideta še 2 to isto nedeljo popoldne in ostaneta do četrtka. Oboji so iz Belgije frendi.

Eni bi se radi bolj razvajali, drugi par je pa bolj sporty. A obstaja v Ljubljani ali okolici, kak klub s savnami in bazeni in ostalimi prčkarijami, ki sodijo zraven. Da je najs pa cosy, pa da je za bit ene par ur tam. Slišala sem za mariborsko varijanto, da je v redu pa portorož itd....me zanima, če je kje kaj bližje.

Drgač pa ...kr neki...res...

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:Dx x:Dx x;)x ...borism :palec:

cosma, a niso kako blizu lj ene toplice..nekaj na "s" če se prav spomnim...sam imena se ne spomnim zdaj...v tuhinjski dolini al kako že...no, mogoče se boš zdaj sama spomnila x:)x

jupiiii :onfire: ...saj sem vedla, da se bo kakšna dobra duša spomnila celega imena x:Dx ...hvala trudi, men v tistem trenutku ni klopilo x;)x

x:Dx x;)x

pol bo pa že dobra ideja če sta se dva pametna na enkrat spomnila. jz bi kr zagrabla cosma. :palec:

trudi včeri si mi tko računalnik ugasnu, da sem rabla sto let da sem ugotovila kje se ga še pržge :vragec: x;)x

no sej morm priznat da mi je dost hitr potegnlo. ene 2x sem šla vse kable čez pol sem šla mamici mal pizdit k sem pa nazaj pršla sem pa takoj un knof zgledala. :palec: :palec: sem se nekaj novega naučila! x;)x

En tak dan je danes - prav posebno navaden.

Malo mi jermen pada dol ...

... ampak vidim, da ne bom za nič prikrajšan, če še vam poskusim vliti malo vole!

Pejmo po vrsti kot so hiše v Trsti: (kot bi rekla Ruby72)

Aja, da ne bo pomote, to ne bodo čvekalni, ampak delovno spodbujevalni cmočki:

Eden x:Xx za spodbudo študentkam, npr Sončni vili,

1 organizacijski x:Xx vsem tistim, ki imajo ta hip veliko gostov, npr. Cosmi

pole še 1 x:Xx "tipo porchetta" (ker ima ena toooliko dela v službi)

en medicinski x:Xx 'ala Tihareka

ampak to so samo posebej navedeni, ker je tale x:Xx namenjen vsem, ki ste v delu, da ga boste lažje opravili (tudi študij je delo) pa z večjim veseljem. x;)x

Pikiss

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

...in pol vse počnem na ful. ...

Jaz tud tole... :8): xrolleyesx

Kot da je ne vem kaj, a ne, s totalno ihto, zavzetostjo v vse! xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Vcasih bi cloveku sedlo malo umirjenosti in cesa takega, tu pri nas je pa kar skoz cist divje, kaj sele v obdobju sco!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

res. odkar smo v sco. se vse ful intenzivno dogaja. same dobre in slabe stvari... vse so močne... nč ni mlačnega v tem obdobju... xsrcx :O: x8Dx x;)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...