Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

marsa in aiwa...se čist strinjam...težko je biti mlačen v škorpijonu...škorpijonom je pa še težje bit neintenzivni...saj pravim, so pa drugi bolj umirjeni, pa se na koncu vse zgliha x:)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pikos hvala za kisos x:Xx ...obiskov še ni, bodo pa naslednja 2 tedna. Sem polno bukirana. Vmes še hellowen party pa tko, še to je treba zorganizirat. Da bodo vsi veseli x;)x , koze pa cele ostale.

Snovik...ja sem tudi na to pomislila...pa sem mislila, da je še kaj drugega. A la Fanči samo da ona tm ne teži pa tko....no ja hvala za predloge. Snovik bo čist v redu. Oni tam so razvajeni z enimi fajnimi klubi tam okoli njih.

Thx Amis, Trudi in Aiwa x:Xx

Marsa a ta teden delamo z ihto? Meni se je tok nabralo...da ihtavo poskušam vse napedenat. Ok si vzamem brejk za lnf...kaj čem druzga xrolleyesx neki pa človek mora imeti.

Pa še k mami na obisk, ima spet pljučnico. Sestra totalno nekaj prst zatečen, noben ne ve zakaj ...tko ene 3-4x večji od normalnega...

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Boga mama, xcrossfingx

Sestra naj si da glino gor, lahko je zatekanje kot se to dogaja pri protinu (ni nujno, da je to) - meni se je to zadnjic enkrat zgodilo.

naj da glino gor ali slan obkladek.

ja, z ihto, cist divje, eni pa cist down.

Eni pa v trenutku cist down, konc, dost vsega, v naslednjem pa ajde, dosta vise, gremo, konc. :D (npr. Ich). :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

cosma[/b]' date='26. Oct 2004 ob 12:44']Pa še k mami na obisk, ima spet pljučnico. Sestra totalno nekaj prst zatečen, noben ne ve zakaj ...

Po enega x:Xx v mojem imenu (saj jim ni tega treba pravit, ane, ti ga samo daj) še mami in sestri!

Tvoja prva družina ti je kar naložila dela. Upam, da bo kmalu vse OK.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Lep pozdrav vsem! x:)x

Upam, da ste preživeli lep delavnik! x:Dx Jaz sem po dolgem času dobro spal, ko pa sem vstal, sem premišljeval, kako se bom počutil po parih dneh, tednih, brez dela :inocent: ! Nekako nisem navajen biti v brezdelju, doktorica pa mi je včeraj rekla, da sem glede na poškodbe dober za naslednja dva meseca :eek: !

No ja, bo že...... x:)x ! Sicer pa, če že v službo ne bom mogel, bom pa vsaj na radio hodil,.......sicer ne še zdaj, ampak po kakem tednu, pa prav gotovo! Sicer se mi bo doma še strgal, od nedela! :xx!: x:Dx

Želim vsem še naprej lep in uspešen dan! Pa previdno na cesti! x:)x x;)x :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Na3x - oprosti moji nevednosti, sklepam, da si poškodovan (fizično) no če imam prav potem ti želim čim hitrejše okrevanje;

pravzaprav pa sem zgleda zelo neolikana (kot bi znala rečt moja tašča svoje dni), potikam se po luninem forumu in se sploh ne znajdem, rada bi pozdravila stare prijatelje, pa ne vem, če so sploh še tle, nekateri so kot jaz zamenjali nick, kaj vem, veliko vas je novih... Rada bi samo rekla, da je fajn brat, včasih se narežim, včasih me kaj tudi ujezi, ampak vsak hip ko imam čas, uletim pogledat, kako gre. Hotela sem pa rečt, da vas lepo pozdravljam (zgubljam rdečo nit ker me stalno nekaj al nekdo moti)

Zdaj pa še nekaj Tjažiju: enkrat si mi dal "recept" 10x10 ali nekaj takega, takrat je deloval!!!

Lep dan vam želim, tukaj sije sonce, lepa jesen je letos, topla, kot v starih cajtih, ko nisl+mo direkt iz kopalk v bunde prešaltali,...

Drdan x;)x Dogaja :palec: , večina dobre volje in navihana x:o)x :palec:

Sam pa bil mal na službenem potepu, huh, kak je lepo zunaj. Sem imel priložnost videt vse prečudovite gozdne jesenske barve. :2src: x:)x :palec: No, zdej pa mal papirologija in lnf-ija. x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

To si pa lepo napisala, ti,ti,žverca.... x:)x :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

aha...js pa zdej študiram kera si... :o|o:  xrolleyesx  x:o)x  x:)x ..sam nick je pa fenomenalen  x:Dx  :palec:

:eek: :inocent: kera pa je x?x

x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

halo, saj sem tle, daj mene vpraši kera sem! včasih sem visela na četu, skor dežurni član sem bila, od jutra do konca službe, potem pa me je pot odnesla drugam ampak zgleda me je nekaj prignalo nazaj.

sem pogledala na taprve teme, celo tam sem neakj pametovala:)

Ti, ti, žverca, kera pa si? He, he,... x:Dx x;)x

.....in zakaj si menjala nick, če ni skrivnost? x;)x :inocent:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

ok žverca...te sprašujem: kera pa si?

natrix tebi pa vse naj za čim hitrejše in temeljito okrevanje!!!

ok...ti kar guštiraj, saj ti privoščim...sam ne nas tle pustit predolgo smeglevat od firbca x:Dx x^x x;)x

smeglevat x:Dx Ja, no, zverca, welcome back x:Xx

Jaz se pa pocasi odpravljam na kosilo in en ogled.. Upam, da ne bo tamal zahinavil in gre z mano...

nic, nekega dela se bo treba lotit.. tako cuden filing, ko nimam nobenih obveznosti.. prav nic mi ni vsec.. :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:vragec:

ne morm spat :xx!:

ne morm bedet :xx!:

ampak pujso pa lohk kushujem x:px na:

666 x:Xx -ou....tralala

Ja Zlomk, kaj te pa daje :eek: x:Ix ?

Natrix, si kar predstavljam tvojo zbeganost, ko sem jaz delala 2 službi, se mi je 2 uri zdelo fuuuuuuul, kaj čem pa zdej narest xrolleyesx , full bla zmedena, ampak pol se nekak navadiš na normalen tempo. Čimbolj izkoristi prisilni počitek, če je že tako izpadlo x;)x .

Jaz pa prišla s službenimi zadevami na tekoče, končno skidala tisto kar se mi je včeraj nagrmadilo :onfire: :onfire: :onfire: . Še urco, pa pobegnem domov, ven na zrak, pa kaj ušpičit x:Dx x:o)x x;)x :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

O... x:)x :vio: xcivx

Zverca je bila od cist zacetka, cajtov pred forumom in v zacetku foruma (se tastarega, vmes smo ga enkrat ze selili).

Tako vas vecina tule je pravzaprav 'ne pozna', Tjazy je iz tistih cajtov, pa Odri, Afrodite in Bozota ze leta nisem videla tule, imamo pa zdaj eno novo Afroditkico, samo to ni ta...

Pa tko... Lunce se morda tud se spomnis, pa free-ja.

Aja, saj res! Mislim da sem omenila v napovedi, da bo kaj starega spet do nas prislo, predvsem zarad mrka? no, danes vidim komentarja od Sanjalice in Tine, ki ju obeh res ze dolgo ni bilo, prejle pa me je klical Free, ki sem ze veckrat pomislila, kaj kaj pocne, klicem pa ne v teh primerih, ker hocem pustit pri miru cloveka. :)

No, danes torej kar tri taka stara javljanja, potem pa se Zverca. :)

Sem rekla Freeju - a sploh ves, da je mrk - te je izbezal.

On je kul, ima obdobje, ko imajo druge stvari prioriteto, prakticno nima casa, vmes se je preselil in tko. Pocuti se dobro in vse je skratka ok z njim, samo ima tako malo drugacno obdobje. Kot se mi je zdelo, itak.

Zato pa vas ne obremenjujem s pogresanjem s svoje strani. No, sebe pa tud ne. x:)x

Torej tako. Od 'tastarih' nas je torej malo, El Ninota se bos tud spomnila najbrz se, Odri kdaj (redko) uleti...

Mi je fino, ko se kdo vrne in cisto razumem, ce malo gre. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ti si taka čist ta prava forumska mama :wub: xyesx :palec: , ko smo skupaj je dbest, če pa kdo v kako drugo obdobje pade, pa razumeš, pa pogrešaš na en poseben način, ko ti oseba sicer na nek določen način manjka, na drugega pa spet ne, ker ima pač druge prioritete x8Dx :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Hej hoj!

Jaz se grem učit, še prej pa se oglasim tule.

V petek sem imela celo štorijo z dežjem.....šla v službo, pred službo čutim, kako mi je zalilo nogo v supergi.... :o|o: Sem pogledala potem, razpoka čez celo širino podplata. :eek: <_< In ker delam v arhivu, v zaklonišču, v "bunkerju" me je ful zeblo z mokro nogo. Valda v zaklonišču ni radiatorjev. In sem šla med malco po nove nogavice, da me ne bi zeblo, se je na poti nazaj ulilo.....total premočena, teklo z glave, z las, mokre hlače, pulover.....sem šla v pisarno od mame, da sem malo dala na radiator.....šla nazaj v bunker, me je preveč zeblo, sem šla raje domov.

In sem mogla nosit druge čevlje. Guess what. Od dragega maček jih je včeraj zjutraj polulal. :o|o:

Tko da sem si šla kupit nove čevlje za zimo, bež usnje.....mi pomaga bratec z impregnacijo.....mi da eno cunjo, reče, počakaj 20 min in obriši. Ok. Obrišem, pogledam na svetlobi, moji bež, novi, nikoli nošeni čevlji ČRNI! Je cunja puščala barvo.... :V: In pol mi je rekel, da se to njemu še ni zgodilo, in pa da bi mogla čist narahlo obrisat.... hvala da mi to zdej poveš. Dobr, sej ni tko hudo. Je nad gležnjem črno, tko da se ne bo vidlo. Ampak vseeno. Šlamastika.

Moram se it učit! x:Xx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...