Marsa 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 Ti si taka čist ta prava forumska mama Glih to, cesar ne maram?Ob vsej tako opevani duhovnosti tule je samo mama tista torej, ki naj premore nekaj razumevanja... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 se tudi jaz trudim tko funkcionirat, da razumem ljudi, ki prihajajo in grejo, na splošno v življenju, pa sem kar v formo prišla, glede na to, da se mi je življenje že tok zasukalo,da sem že kar par garnitur prijateljev pomenjala. Sem se nekak naučila tudi jaz tega, sem pa tja me pa še vseen zanese . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 O katja, na tejle si mi glih najbolj vsec. Saj vem, janja, saj na to, kako me kdo vidi, poleg njegovega zornega kota, za katerega se je odlocil, med drugim vpliva tudi moje pocetje in pac obnasanje, ravnanje... in ce me kdo vidi kot mamo, tako itak ON dojema - jaz v bistvu nimam nic VEC s tem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Hm, če ti jaz rečem mama, je to kompliment , če te slučajno zasrbi, da bi imela kaj s tem, hi hi hi, ti moram mal nagajat no, k si nekak predstvljam kaj bi te motilo, pa da pol po svoje odjezikaš nazaj . Samo res si Ta glavni administrator, nič nestrpna, nič mlačna, ena od nas, pa vseen odločna ko je treba bit, še če bi te umetno sestavljal, ne vem, če bi loh tok dobr ratal . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 Nos bi dali raven. Pa dvojke ustulil, da ne bi bilo nesimetrije. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Grozna si Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 prava MAMA 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 'Grozna si' jemljem kot svojevrsten kompliment. nekoc mi je nekdo rekel - ti si cist nora!! (ampak navduseno je rekel v bistvu, zdaj nazaj vidim) jaz pa sem bila uzaljena. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 prava MAMA 666 zlomkou...tralalaKwa!Do stropa bi skakal pa se visje, namest z neboticnika dol, od spodaj na vrh, ce bi bila jaz tvoja mama. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 JST tut , je bil kompliment ja, na nos, pol pa še, k si spet popravla post , da me spravljaš dvome, če površno berem . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 prava MAMA 666 zlomkou...tralalaKwa!Do stropa bi skakal pa se visje, namest z neboticnika dol, od spodaj na vrh, ce bi bila jaz tvoja mama. heheKDOR NE SKACHE NI SLOVENC 666 -ou....tokrat izjemoma ne pujsi ampak MAMI MARSI tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 heheKDOR NE SKACHE NI SLOVENCej, ne morem verjet, ti mas tok dobre odgovore spet zadnje cajte, ko se z najvecjim veseljem rezim vedno, ko mi das kontro, a tok dobro vedno!Ejj, to mi je pa res kul. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 tkozej pa britjepol pa na shihtdons spet MATINEJA mejte si jih 666 zlomkou....pa zvrhan kosh poljubchkou pujsi in mami marsiki....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 saj res... frend sco praznuje danes, sem povabljena na tole... jaz pa v takemle stanju :o|o: (neumiti lasje itd.) Se spomnis mladininih majic kdor ne skace? No saj ocitno se, sam 'preverjam', ce sva oba to mislila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 No ja, bo že...... Seveda, da bo! Zate Jaz sem pa danes vecino casa z Oglasnikom v roki...pa sej clovek ne ve, kaj bi rad...Najbolj navdusena jasno nad centrom, ampak je ful precenjen. Na Trubarjevi je fajn stanvanje, majhen, lih prav, ampak STAR( malo iz mesta seveda dobis novejsega, vecjega in cenejsega). Zupanciceva jama pa ni.. ...ma ne vem...Zdajle sem se ucila francoscino in mi sploh ne gre. Nisem pri volji. Casi me zafrkavajo...jih je res velik November se priblizuje ( joj kok gre hitro) in 80% moje familije ima rojstni dan. To je pri nas stresno No lep vecer vam zelim Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 grem iz službe domov...še inventarno številko bom dobila michelle you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Srečno na poti domov, polna luna že ima moč, pa lep večer FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 ja opažam pri nas doma.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Ja, Michelle, te cist razumem... jaz tud, vsak dan chekiram vse oglase na internetu (ce slucajno se nisi, poskusi http://nepremicnine.si21.com/ ; se mi zdi, da imajo se najvec skupaj zbrano od razlicnih agencij)... Kolk veliko pa isces?Jaz sem sla danes po papirje za stanovanje na Vicu, da se poskusamo zdaj v bankah zmenit za kredit... Recimo, da sem nasla varianto za parkirat.. Bomo videli kako bo slo.. pol bom pa rabila pomoc pri opremljanju WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 ja opažam pri nas doma.... kakšno olajšanje, da še kje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Evo, mam pavzo. Marsa, hvala. Michelle, saj boš našla primerno gnezdo zase. Sončna, se strinjam, ženske so ti zavidale. Tvojo sproščenost in brezskrbnost. TVOJE BARVE, ki jih izžarevaš! Sokrat, jaz tudi uživam v gledališču! Volk, tvoja zgodba je tudi mene ganila. Lepo si napisal. Mačona, da si tako zadovoljna v svoji koži. Selene, JanjaK, Amis ....ker ste to, kar ste.... Mateja, wow, kaka fajn turšica! Cosma, uživaj s prijatelji iz tujine! Natrix, upam da bo čimprej boljše! Kot berem, ti pa Tihareka lepo pomaga pri rehabilitaciji! Piko, hvala za . Se štejem med študentke. Vsi, ki vas ne omenjam....oprostite...vsem vam ....ampak čas je že, da se vrnem za knjige. Kaj češ, sem si sama izbrala tak faks. Rada vas imam! ribica Katja What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 El Nino (25. Oct 2004 ob 21:04)mislm ej ... huhja, js se držim zdaj tega pravila... ampak praviloma naj nebi prišlo nkol do tega... Hehe, praviloma... hja no kaj pa vem pravzaprav po drugi strani je pa zmer tko, če ne vztrajaš nkol ne veš.... hja gor gledam Mateja prav pridna testke popravila... hm no js se grem tud mal učit zdej... letos je treba zgodi začet, sem že prejšn tedn se neki učil, hjaja, mmm no danes mi je ful nekaj pašalo, hjaja, mixed emotions, kot bi reku Mick Jagger, ampak well, i never get what i want, i always get what i need... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Torej tako. Od 'tastarih' nas je torej malo, El Ninota se bos tud spomnila najbrz se, Odri kdaj (redko) uleti...lepo da se spomniš na svojega internetnega sineka mmm en objemček... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Ja, Michelle, te cist razumem... jaz tud, vsak dan chekiram vse oglase na internetu (ce slucajno se nisi, poskusi http://nepremicnine.si21.com/ ; se mi zdi, da imajo se najvec skupaj zbrano od razlicnih agencij)... Kolk veliko pa isces?Jaz sem sla danes po papirje za stanovanje na Vicu, da se poskusamo zdaj v bankah zmenit za kredit... Recimo, da sem nasla varianto za parkirat.. Bomo videli kako bo slo.. pol bom pa rabila pomoc pri opremljanju Ma ne rabim ne vem kaj...ker ne bom skos tam. Tam okoli 50m2...Sem pogledala tam ja. Hvala Ma radi bi cim bolj v centru...pa kak bezigrad mogoce ( mogoce zato, ker sem bila bezigrajcanka ). Sej ne bi bilo panike, ampak zdaj se malo mudi se zarad drugih stvari ( babi pa tak)...ne vem ne vem...Tebi pa vso sreco!!! Ko bos opremljala, se javi Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 danes prejel zelo presenetljivo vabilo... Vabijo me, da se "pustim" prijaviti za najobetavnejšega mladega prevajalca ................. ful se mi je naprej dopadlo.............. greben mi je tako zrastel, da sem se zataknil ob strop.................. skratka samo še eno potrdilo, da sem fejst fant bolj ko razmišljam o tem, manj mi je zadeva všeč, še posebej, ko sem prebral, kdo je v komisiji :xx!: (upam, da nihče od njih tega ne bo bral)..................iskreno rečeno, ne da se mi jebčkat s temi stvarmi............... mogoče pa tud'................... namreč se kar vidim, kako bom zmagalllllll in potem fotografi, paparazzi, ženske (uuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa), skratka postal bom iresistbl!!! s. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts