cosma 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 [skratka postal bom iresistbl!!![/i] s. Sem mislila, da si že zdaj Hvala za pobožke in lepe želje vsem za mojo mamo Drgač pa...kaj še tukaj delam????? Drugje imam za delat ..... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 RADAR PRED TUNELOM GOLOVEC BTC - RUDNIK Za vse, ki se pogosto vozimo tam .... DELOVATI PRICNE MENDA V TOREK 26.10. 2004 Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 [skratka postal bom iresistbl!!![/i] s. Sem mislila, da si že zdaj ti se ne daš!! :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 [ti se ne daš!! :o|o: Ines Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 COSMASm se zdej spomnu za tiste tvoje obiske, taka varjanta k bi jo po moje rabla je na novo odprta na Bledu - Vila Želja/Sanj.no neki tazga mislim, da bi bla to dobra izbira http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Pozdravček vsem!!! Hm,dones ugotovila,da nimam nobenega.....ampak res nobenega smisla za orientacijo...joj :o|o: Včasih ko hodim....hehe pa ko grem prehitro...pa človek s katerim pač hodim ....prehitro zavije nekam kamor ne pričakujem....me pa vrže iz ovinka....dobesedno... Hm....mogoče bi mogla na spoznavni dan Ljubljane...ker si poti po katerih sem se ful vozila...ne zapomnim tolk,da bi šlka tam tud peš pol...zalutam...ah...kr nekej Lep večer želim,pa radi se imejte!!!! Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Trudi kaj pa to je? Je kak link Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 ....me pa vrže iz ovinka...se dobro torej da z avti ne furas vstric. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 en lahko noček vsem skupaj... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 Ajd, dobr spi, jaz grem pa nekaj delat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Trudi kaj pa to je? Je kak link Glih gledam po netu pa če najdem ti sporočim; ker so komi ta mesec, semi zdi odprli, vsekakor pa je to nova zadeva Je pa bazeni, savna pa še kar okrog Bleda spada, to pa ti je že verjetno znano, za se sprehodit, golg, KREMŠNITE ....... No ti sporočim, če na netu najdem http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Cosma za mamo (upam, da je tudi s sestrinim prstom bolje ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 namreč se kar vidim, kako bom zmagalllllll in potem fotografi, paparazzi, ženske (uuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa), skratka postal bom iresistbl!!![/i] s. fak stari pol pa kar v boj dej jim vraga... kar se mene tiče, si tko al tko najbolj obetaven mladi prevajalec... hehe prmejdunej ... morem js se prjavit za najbolj obetavnega mladega fizika.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 El NInek pa pravi: hja no kaj pa vem pravzaprav po drugi strani je pa zmer tko, če ne vztrajaš nkol ne veš.... točno tako, če ne vztrajaš nikol ne veš.... kolk sem brala tvoje poste o odhajanu in vztrajanju in prihajanju... huh, sem v isti godlji, že tri leta... in ne znam ven ; kakor izgleda pa bo sedaj njemu uspelo... ven... huh, je*eno :xx!: Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 kakorkoli že... bla pri zobarju. zZaplombiral dva zoba, a se mi zdi, da ne preveč dobro; dobila injekcijo, ker se bojim svedra kot križa! in potem mi tista doza drži 5 ur... sem skoraj umrla od lakote! Saj sem lahko jedla, samo ko pa ni bilo nobenega gušta! :xx!: Lepo noč vam želim! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Danda luna... hehe hjaja, en izmed razlogov zakaj se splača zobe umivat... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 uf, zobar :OO!: ... mama nas je gnjavarila (poklicna deformacija ) s tem umivanjem non-stop, pa sem vseeno morala tiste svedre poslušat in doživljat... in še vedno in kar naprej :xx!: ... ... ves dan se mi zeeeehhhhaaaa ... zato grem po dolgem času že ob tejle uri spat.... bomo videli, kaj bo... mogoče bom pa res spala celo kaj...saj spim, ampak takrat, ko bi morala vstati :o|o: ... danes sem se celo pravočasno zbudila ... verjetno zato, ker sem uro postavila na sredo sobe uživačkajte dalje funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 Ajd! *sam ne mi o zobeh govort, me hoce nekaj sklenina skelet... :o|o: sklenina skelet, kaj? kdo? vcasih se potopis v besede in izgubijo smisel, postanejo zelo banalne in se ti zazdijo kar tuje - kako je ze prav? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 nehaj rajš... že sveder slišim funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 Torej tako. Od 'tastarih' nas je torej malo, El Ninota se bos tud spomnila najbrz se, Odri kdaj (redko) uleti...lepo da se spomniš na svojega internetnega sineka mmm en objemček... :xx!: ste zatezil s to mamo. Spomnim pa se svojega... hmm... 'varovanca'... recimo kot da bi bila en odstekan 'mentor'. Sem se pa se spomnila Bobnarja, on je bil tud skor cist od zacetka... Pa Mateja, saj res, tudi po mojem med prvih 50, ce ne 20. Pa Nataly! Saj nas ni tko mal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 a res... a jest tud že 'tastara'... ... ampak sem se pa res prav na Freeja spomnila včeraj... fino, smo 'na vezi' funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 A ne?Ko sem vidla ime, sem bila presenecena, pa misla da je kaj... ce ne ranvo nujnega, 'konkretnega', kot nekaj me mora vprasat al kaj tacga...je pa sam 'kr tko mal poklical, ko se je glih spomnil'. In sva se kar dolg pogovarjala, sem ga spravila v smeh, to imamo pa ribe med sabo, druga drugi se zdimo (bolj) odstekane. Men se je zdel on, jaz pa njemu. Mi je fajn, ce me poklice, ker zna dobro 'vpijat' pomembne stvari. Takoj vse steka, meni je to zelo pomembno. Da mi lahko se sledi (kar ni vedno simple, saj to vem)...In na mrk. Sam se Marjetka me mora poklicat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Matejc , thx....mama se je dons že po Jančah pojala ....smotana, če mene vprašaš in neresna....nikoli ne verjame, da je bolna, četudi jo slikajo pa pokaže pljučnico ona na to mal zamahne z rokco....ah pis of kejk...sej bo u redu.Sestrin prst, še vedno ne sprememb....sumijo na nek pik pajka...ampak nima nobenga terarija doma ...tko, da bog ve od kod se je vzel...ji grem jutri po glino pa jo cajtat, ker jo ful boli, pa še zadeta je od antibiotikov. kaj sem že hotla napisat ...no evo dijo pamet, marsina napoved....motnje v koncentraciji....ajaaaaa jest mam pa zobarja, drugi teden, cel teden doma ...mam že ful naročenih na čekinge, vsi se radi pridejo malo posvetovat. Če ima kdo resen problem ustrežemo. Model obvlada vse te presaditve, implatante, manjše kirurške posege...vse opedena. nazadnje je enmu mojmu frendu živc ven pulu z mojo pinceto v moji kopalnici....đizs nikoli ne bi bila zobar. Mu tudi asistrirala nisem. Frend je rabu zobarja, on je bil pa pr roki ....sicer se pa glede našega zobozdravstva samo križa ...en klinc tole vse skupaj....vse moraš plačati pa to... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 .prej sm se zbudu iz pop.spanja zdele šelem spočit me mišice na nogah od včeraj prav svinjsko bolijo, hodm tko bolj na pamet, no ja, sam da pridem do wc in do kuhne .Danes en tak spirit freš v zraku Želja po nadvladanju na račun srca ali razuma -miselni iztrebki me ne zanimajo več;Karkolizem,ne hvala!(beseda se me polaščuje) .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts