nataly 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Sem se pa se spomnila Bobnarja, on je bil tud skor cist od zacetka... Pa Mateja, saj res, tudi po mojem med prvih 50, ce ne 20. Pa Nataly! Saj nas ni tko mal. Sami oldtajmerji Pismo že dolgo visim tule - z vsemi prigodami Pravi inventar ratala...In pol pride Ti ti žverca in pravi...ful na chatu visela...meni pa skoz Elizabeta po glavi roji , Danes bil lep, res lep dan..tako mirno vse..razen, da me boli glava in neko pogosto srečevanje z wc školjko..in mlajše zato nisem v šolo pustila - ker jo je kao glava ful bolela. Potem pa čudežno zdravilo in glava neha boleti - že čez 1.uro..kriza.Mena pa še zdaj boli. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 Model obvlada vse te presaditve, implatante, manjše kirurške posege...vse opedena.Pa tega modela hocem.Vprasaj ga ce zna izrezat ganglij. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 odprem Cosmoklinik, proti bolečinam pa kamne polagamo bo povedu kaj je s tem, samo sumim, da se to da naresti doma. nam je delal že vse sorte, plombe pa vrtal pa tko....home made varijanta ...pa je bilo ok. Mala poljska zoboderska ambulanta na kolesih. Skor k pri partizanih Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Mala poljska zoboderska ambulanta na kolesih. Skor k pri partizanih KOZMA, ZNAŠ BIT PRAKTIČNA,KO JE TREBA, VEDNO PR ROKI SE ZNAJDEŠ Z IDEJAMI IN PRIPOVEDOVANJEM .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 Cosma, TO JAZ SKOZ GOVORIM ZE!Daj mi tiste svedre pa tale gipsek, ck, mal pokiparim, pa je. Spegucek pa tko...ne pa tam zdaj! cela znanost! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 No sej plombo, znam tudi jaz namalat. To sem se naučila ob vseh asistencah. Ni glih pis of kejk. Recimo enkrat, ko ni bilo nobenga pri roki...v bistvu sem se sama javila, sem jaz naredila svojmu zobarju plombo. prvo nisem znala prav not nafilat, rabiš en tak grif v zapestju. ta drugo sem neki mečkala že zunaj, se je preveč zasušilo...še enkrat.....premalam mu cel zob, ima take velike je bil 5 ali 6 spodaj.....in model zapre usta, me pogleda (natančno tako) odlaufa do ogledala in se pogleda in reče.....You moron that's not the right one ....pol sem morala dol spraskat...to so bile une tazačasne plombe...valjda, luknja je bila mikroskopsko majhna, nevidna skoraj s prostim očesom. Meni se je pa boljš zdelo, če mu kar celega premalam...pa čeprav ne tapravga....tko za preventivo. No on premore vsega samo to miceno mikroskopsko luknjico....ah srečko V glavnem, pol smo se še pa še narežali na tole foro, kako sem jest njemu plombo spedenala Tko, da zdej k znam je pa varno. Nč bat! welcome Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 Ma to, no, blagor teb, sem ti fous, to si jaz predstavljam v moderni dobi; priborcek... ck, ck... pa si spedencas...Ne pa zdaj:formularjicakanjevrstebirokratizavarovanjedodatno zavarovanje (ki je brez veze, nadstandard je pac nadstandard)...€€€ ($$$)dober dan in nasvidenje in nismo si vsec in odnosi in komplikacije in kolobocije. Itd. Ipd. ... Tu pa sam: Nc, si grem zdaj plombo spedenat (namest recimo si grem lase umit ali glino dat gor ali tavzentrozo skuhat). Zakaj sem vedno v prezgodaj cajtih. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 ... že dolgo visim tule - z vsemi prigodami ... ... lajf... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 Tko. civ civ, grem spat... no se mal 'brat' (ja, ja... blabla... 3 sekunde). Bereem 'Extra devisko'...me je zmotilo:'je imel brke, kot bi jih ukradel enemu mrozu' - ali nekaj tacga..No, to je 'duhovicenje'. ...'je imel brke kot mroz'... recimo... to pa ne pusca dilem, a ni govora o duhovicenju, pac - slikovit opis.Drugac pa se kar, no. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Ah danes zvečer ob 7ih sem bil na realnih tleh in to me je navduševalo . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Ah danes zvečer ob 7ih sem bil na realnih tleh in to me je navduševalo volk, povej kj več, če smeš .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Neee, ni za javnost . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Glihkar iz Astrodisca Pa Aakhuta sem mal trepljala po hrbtu, ugotovila, da je čist prijazen Zlomk Carsko je blo Takega lepega filinga na partiju pa ne že kar nekaj časa, užitkarstvo, sicer brezplačno savnanje, ampak zato pa tako kjut filing, da se je splačalo skoraj omedlevat od tega na plesišču in vztrajat v ritmih Drugič gremo še. Ninat, na vsak LNF nosek Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Pa Aakhuta sem mal trepljala po hrbtu, ugotovila, da je čist prijazen Zlomk grem zdej pa res ajat, Volk Duh .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Volk Duh ti bo ponoči delal družbo Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Model obvlada vse te presaditve, implatante, manjše kirurške posege...vse opedena.Pa tega modela hocem.ooo, kolk sm ti fouš, Cosma ... se pa spomnim, da je en naš znanec imel tudi zobarja frenda in so skupaj kampirali... pa pridemo enkrat k njim na obisk na morje in tam zunaj pred šotorom scena: v avtomobilski akumulator priključene ene žice hecne, pa čez drevo napeljane, zraven na tistem zložljivem stolčku za kampirat en sedi in en tip mu vrta po zobeh (oba v kopalkah, ofkors)... okol so pa drugi sedel, pivičko šlukali in se nekaj menili, kot da ni nič... kera morska scena funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 jutro!moj danček se je krasno začel... fina muzka na radiu (muvi ritko sem ter tja ) potem sm se zrihtala, spila čajček... in počasi je inštruktor pršu in sm ga mal okol ljubljane popeljala... no potem pa pridem vsa dobre volje v službo...in se prklopm na luno.. danes nimam šole popoldne tako da se bom lotila semniarske naloge. Sem včeri končno pogruntala kaj hoče od nas in sem ful vesela, da se danes lahko lotim. Ravno primerno bo organiziranje rd zabave.. lih v soboto jo mam... tko da bom to kr za seminarsko uporabila. vsem mojim ljubčkom želim en prekrasn dan med prekrasnimi ljudim... sončna... te morm prov poklicat... enkrat ga bove skupi zabluzile... hi hi hi spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 dobrojutrodoberdanvsem...aha...sem brala, kaj vse ste napisali včeraj zvečer in se ful nasmejala...zobarske in druge ideje... tle pa nič posebnega...se mi zdi, da sam še za službo pa forum živim...zglajzano. bo vseeno treba kakšno knjigo prebrat, pa kaj narisat. me je pa navdušila polna luna včeraj zvečer, saj to pomeni, da so se oblaki razkadili ...pa študiram, kako bi par dni odklopa zlo dobro delo. pohajanje, žur, čvek...kakšna taka varianta.sicer pa dobre volje...edin to razmišljam, da bi kakšno navihano ušpičila...za foro ....mejte se... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Amis, bi se pri tisti navihani pridružila, da se spet na stare tire spravim, tkole bom še segnila :xx!: torej današnji moto - ušpičimo nekaj za foro aja jutrček Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Dobro jutro in lep začetek dneva, včeraj sem morala na hitro končat, dom pa nimam časa, ko pa ga imam, je ura devet zvečer, ko spravim pupo soat in potem zaspim še sama - saj ne morem verjet, jaz, ki sem imala dosti spanja 6 ur, zdaj mi spanje predstavlja skoraj najvišjo vrednoto!! Marsa, hvala da si mi osvežila spomin, jaz sem mili (ki non stop nekaj cvili - sem zvedla; ampak vseeno boljš od moje sestrične Karmen, ki jo je dedi klical Karmica, jaz pa sem ji zadnjič dodala sarmica, čeprav ima "boga" ženska celih 53 kg), nooo, tako kot Mile se pritožuje, da zveni njegovo ime preveč nežno, tako tudi moje, pa sem vse probala, da bi izpadla bolj stroga, celo čist na kratko sem se postrigla. Pa je učinek celo obraten. Ne vem no. Včasih bi rada zgledala bolj strogo in strašljivo (mogočee zato zverina...) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 A slučajno kdo ve, kako je danes kaj z našo mamo? Marsa, verjetno nastopaš na tak mamji način, anede. Saj vemo, da nam nisi mama. Si pa na nek način mama LN (pa ata naj še kdaj pride v šolo, da še njega kdaj vidimo... ) a sem napisal prav te kartice? (kartice) Pa potem si mama v forumu po posameznih temah. Saj veš, kakšne so mame - nadzor večinoma povsod, vsakemu kako spodbudico komentarček ... saj veš, take so mame!Človeška relacija je vedno dvosmerna. Gre v obe strani ali je pa ni. Ni enostranskosti. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Amis, bi se pri tisti navihani pridružila, da se spet na stare tire spravim, tkole bom še segnila :xx!: torej današnji moto - ušpičimo nekaj za foro aja jutrčekaha...napiši pol kaj si ušpičila...me daje pomanjkanje idej...hm..netipično... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 sicer pa dobre volje...edin to razmišljam, da bi kakšno navihano ušpičila...za foro ....mejte se... Jaz tud objestno razposajene volje danes, sem ze ob 7h se krohotala, da me je tim oponasal in opozarjal Aja, Zverca, vem, sem prec postekala pol, saj ves, ko sem vprasala ce si tehtnica in oranzne cote tam nekje. Piko, saj vem... kaj cmo. Za ato pa si predstavljajte, ko je ze solska primerjava, da je kot kak ravnatelj, ki ga prakticno nikoli al pa zelo redko vidis. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Jutrček , včeraj pa spet čist rpekmal mrknila , sem ugotovila, da se ne smem zleknit na mobilni fotelj v dnevni, pa je verjetnost da zaspim takoj manjša, ker an nogah mi pa res še ni ratal zaspat . No sem dremala spet mal v avtu za v službo, pa Trudi pred Uncom tko mal navihano cukne, da bi se zbudila in takoj sem se, pa ga pogledam, on pa nekak zrkla čit u kot naštima, v glavnem ima obraz kot da gleda naprej na cesto, zrkla pa čist vame usmerjena . Pol sem pa mal težila, pa mal dremala . Teženje je zgledal tko,da sem se nekak drla , Aj lav ju , npr. fuuuuuuul na glas, al pa kr neki . Pismu si bom svoj lunin imidž tlele s takimi skvarila . Ribka- pridna, se oglašaš in poročaš, pa lušna si na ikonci . Amis - jutrček Cosmas za tvojo mami En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Ja, vem, Marsa, pa še nekaj - prav si mi povedala za mojega partnerja (zadela si ga u 0 ) in potem je postal moj mož, korenine segajo pa v čet, si morš mislit?! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts