Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

he he sem že mislila, da ni nikjer nobene žive duše...pa vidim, da vseen nek pišete tle x:Dx ...how nice x:px ...marsa, če maš kako idejo, jo napiši, mogoče dobim navdih x;)x

janja...jutrček tud tebi....sem si v živo predstavljala sceno, ki si jo opisala in mi usta še zdej na x:Dx vleče

žverca...pa jaz se režim zmer, ko vidim tvoj nick x:Dx ...ne morem pomagat x:)x xDDx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

se mi je zdelo, da je kaksna taka povezava, nekak megleno se spomnim, samo ne morem prit do tja... miselno... saj mi bo kapnilo al pa bos kdaj povedala. xcivx x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hi hi hi, sem v bistvu toooooooooooook plastna, da se še sama nad seboj včasih začudim :wOOt: :fiju: , pa se kar delam, da se ne poznam, da mi ni pred drugimi nerodno xg:Dx xg:Dx xg:Dx : od smrtno resne, v akciji, delat full, pa do čist prismuknjene, ko pa razne pujse, pa tuljenje pa bedasto obnašanje x:Ix pridejo v igro . Včasih me prav zanima, kako me kdo drug vidi, se ne obremenjujem sicer, ampak me pa zanima kero plast vid x;)x . Če so lepo vzgojeni mi najbrž rečejo, kok sem fajn x:Dx , misljo si pa, da pa v meni neki čist ne štima x:Dx x;)x x:Dx
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

ha ha ha janja...sem tud na tem, ko točno vem, da je v meni VSE. pa dobesedno...in me zmer bolj zabava. u bistvu se ful narežim nad sabo. zato pa pravim, da nič kar je človeškega, mi ni tuje. najbolj se mi pa dopade, da se ne sekiram več in se lahko sprejmem tako...ne glede na trenutno aktivni layer x:Dx

...žverca, maš lepo odštekan smisel za humor...mi je všeč x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Marsa, tisto je bilo zelo na kratko in na hitro, samo kak teden je bil na četu, potem sva prešaltala na mejle in po nekaj mesecih sva se odločila da se vidiva v živo - vse te debate, a si bova všeč ali ne, saj veš, lahko ti je nekdo še tako simpatičen po besedah in po glasu...

no sem reskirala in sva se zmenila v Bernardinu, naj bo obrnjen v drugo stran od kod bom prišla in sem ga zagledala, potem pa je bilo nekaj odločilnega:

njegov pogled!!!!

mi verjameš, da mi je bilo VSE V HIPU JASNO?!?!

Dobr jutrčk! x:Dx

Kok vas vse pogrešam! xsrcx Sm čist zabezecan z delom,zdele sm uspeu mal gor skočt, predn spet odbrzim naprej! Hud tempo,pa mi kr sede! x:px x8Dx Mogoč mi bo zvečer kej bl ratal gor skočt, če ne bo spet kakšn poslovn party na vidiku. Čez dan garajo kot vosli, zvečer pa sam žur, doklr dol ne padejo! x:Dx Mejte se lubice in ostali! x:px :vragec: x8Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Marsa, tisto je bilo zelo na kratko in na hitro, samo kak teden je bil na četu, potem sva prešaltala na mejle in po nekaj mesecih sva se odločila da se vidiva v živo - vse te debate, a si bova všeč ali ne, saj veš, lahko ti je nekdo še tako simpatičen po besedah in po glasu...

no sem reskirala in sva se zmenila v Bernardinu, naj bo obrnjen v drugo stran od kod bom prišla in sem ga zagledala, potem pa je bilo nekaj odločilnega:

njegov pogled!!!!

mi verjameš, da mi je bilo VSE V HIPU JASNO?!?!

aha zdaj se mi ze bolj odstira... en tak bolj 'resen' kao? nekoga s tako resno energijo se spomnim pa mroda je chetal s pravim imenom al kaj tacga, ni bil recimo Repincelj al kaj tacga, ;)...

Pa se ono ikonco tipa s klobukom je mroda imel, pa se mi mogoce tud zato zdel tak 'resen'... nikakor pa se ne morem spomnit, kaj je po horoskopu, ampak mislim da tedaj sem se sledila, ko sta se dobila oz. cist v zacetku...

ja, ja, nekako se malo spomnim, ja.

Super, to me pa res veseli, ves kolk parov je tu ze nastalo! :2src: xchatx

In zdaj celo ne vec samo parov. x^x x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a tale tipo je zdaj tvoj moz? :D

Se spomnim, ja, celo da je vodnar zdaj, a ker ocitno ni tipicni, si nisem zapomnila, mroda ima kaj v kozorogu. Ko je tak prizemljen, pravis, pa kot se tudi sama spomnim.

Fajn. :palec:

Picasso

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ma zakaj ne morem smejkote uporablat!!!!

:))))))))))))))))))))))))))))))))))

ne, bil je una zlena pošastka. A maš še kje mojega modrega ptičija

ne spomnim se,, katerega pticka, en je bil zelen, pa je zdaj tudi tu, v glavnem so vsi iz chata tu, sam ker so tolk vecji, so malo popaceni, jih moram popravit mal.

Picasso

tak odštekan

to ni dost, odstekani so v bistvu vsi. x:o)x x:Dx x:px x;)x

Picasso

očitno so vsi

se ti zdi? meni ne, torej ti crno vidis po mojem... ;) :P

Picasso

bil je SAMO en moder ptič v množici odštekanik ikonc (ptičev in drugih), torej opis je taale (in NISEM ga našla med temi tukaj):

moder

odštekan (jasno)

cel (ne le glava ali rep)

istega je mel tudi Riki

mislim da je bil na zeleni podlagi

zgledal je mal bogi (kot da bi bil ful lačen)

glavico je imel nagnjeno dol (sklepam da je iskal drobtinice)

saj to je ta, ja riki ga je imel in Free, se spomnis, saj on je bil tud v chatu...

Tale?

Picasso

saj imas tu, v opcijah foruma - ikone - saj se ti ne zamenja, ce ne potrdis.

Da ne iscem (ker imajo sam cifre pri meni).

Morda sem spremenila barve, morda pa je bil vcasih res moder...

ja, sam ta pticek je bil.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...