Surangeni 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 ..saj sploh še prvič nisem šla:) kaj pa pišete take kometarje, da jh moram prebrat:)če bi bil kdo tok fer, da me spodi, bi mu bila zelo hvaležna Marsa, našla sem, pod lumpi je ikonca, ampak je bila tudi zelena. še do 11.15 počakam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Sam še !!!!! Pr nas doma tok popularen stavek, pol se pa človk nalima na tipkovnico do nezavesti . Če je pa tooooooooook fajn tale forum Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 jz bom pa dons počivala in seminarsko delala... in še za rd štimala stvari... po moje bom kr najprej mal zadremala pol bom pa naprej vse delala... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Ja se strinjam, veš včasih smo na četu vuseli, saj pravim, cel božji dopoldan tam do treh, služba mi je postala kar mal moteča, potem sem si pa delo domov nosila, hehše sanjala sem ikonce, pa črke, kar nekak postane tvoja družba.vem, vem:) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 men je kr grozn k tko enmu neki govoriš pa bi pol še enga smeškota zraven prpopu.... k tko lepo vse ponazorijo. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 služba mi je postala kar mal moteča Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 jaz bi jih tud, a se noben ne prime:( samo še do pol 12... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 pol še enga smeškota zraven prpopu.... kTrudi je unga k z očmi zavija pojedu Mamo life LNF Prou Žverca, saaaaaaaaaaaam še do pol dvanajstih Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 žverca! ti pa si... tko k jz... sam še to pa tist.. pol pa fertik. no pa še tist pa tist, pa sam še tm pogledam....hi hi hi men je pa ta palec ful dbest. pa ta in . evo skor najljubši. definitvno najbolj uporabljani + spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 Moji najljubsi: :o|o: () Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 aja še eni so k so mi res carski.... tale res ne bi mogu bit boljši . a ni jasno? res bl jasen ne bi mogu bit. pa seveda pa še en kjuti spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 Evo tole je izraz za - halo, straufenpaht! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 he he ...sam tole pol ure klofaš na tipkovnici...smeška pa elegantno klik, pa je... prilepila bi zase in ker mi net fuuulll počasi dela you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 in Tale se tudi, ja, mi je med ljubsimi... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 ma carski so smeškoti... vse povejo. skor ni treba pisat... al pa ga dodaš da te kdo narobe ne razume oz. da dojame kako se počutiš. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 men je pa tale fini, ko je tak simpl. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 k iz reklame za zobno pasto.... in vaši zobje bojo sijoči spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Hehe, sem videla, da sem vas včeraj v zobarske vode speljala . No, saj sem sebe tud. Mi je moj prečudovit zobar (ravno moj tip: temen s temnimi očmi, močne roke, krasen pogled ... mi je od začatka blo kar nerodno k njemu hodit ) povedal koliko moram sedaj plačat, ko zavarovalnica več ne krije, da mi naredi en zob: 135 + 85 tisoč!!! Sem mu rekla, da se vidiva pri tistem zobu, ko bo NUJEN! žverca - > LEPO TE POZDRAVLJAM! Pa klepetava si postala, hihi. Kot da kdaj ne bi bila! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 ma kdo bi si mislu.pošto sem dobila!osebno sporočilo, hvala Janja, ko sama pogruntam , kako kaj napisat, še jaz probam.vljudno bi prosila gospo forumsko mamo, če je tako prijazna, da pojasni, KAKO naj dobim kakega smeškota.namreč nič ne prime al mam pa tok sf**** računalnik, da ne vleče Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 O, Dandče! )))))))Ja, zobi so dragi ko svinja.moja mama si bo dala nove spodaj delat (no si je že) pa bo dala 500 tisoč (bogi fotrčk) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Pa joj, ovdje: http://www.pozitivke.net/ našla en članek "Polna luna 28.10. - lunin mrk"... Kot da govori o meni in moji jezni (saj niti ne vem, če je še jezen, vsekakor se me ogiba) ljubezni. Total resničn. Čisto res je vse, kar piše. Jao, Marsa, js res rabim horoskop zase! (OK; trenutno nimam denarja za astrologa, sam kmalu bo bolj nujen na mojem seznamu kot postelja!!!) :o|o: Prsom tud vse lunatke in lunatike (hehe, kako lepo slovensko govorim), da držijo pesti, da ta teden nabavim vso prepotrebno opremo za brlog! Huh, lep dan vsem! xrosex Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 Zverca, da ne bos spet mislila, da sem neprijazna, tole zelo prijazno govorim, glej: ce kar takole v enih temah mal reces, o danes sem pa ze vstala (za to je glih dnevnik in tko), in pa o, s temle pa imam tezave, je velika verjetnost, da bos dobila odgovor, koemntarje in da bo vse cist ok.Lohk pa da bom jaz tecna in prisla zatezit in prav tako je mozno, da odgovora ne bos dobila, ker ga ne bomo opazili.Ce je tako kaj takega, gres v temo tehnicno vprasanje. zakaj pa nimas smeskotov, preprosto - ker si ocitno odznacila to moznost (oz. je nisi oznacila).To si nastimas nekje na osebni strani oz. ne - spodaj pod obrazcem za komentiranje, ko odgovarjas ze - zdaj ne bos videla tega, mi mors odgovort. In das - ali zelis uporabljati smeskote oz. omogociti uporabo... - pa je. Aja, pol moras pa sam se izbrati smeskota iz palete na levi, ce pa jih hoces se vec, pa kliknes na prikazi vse. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 zdaj pa samo še en pozdrav posebej za ŽVERCO: ! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 našla en članek "Polna luna 28.10. - lunin mrk"... Kot da govori o meni in moji jezni (saj niti ne vem, če je še jezen, vsekakor se me ogiba) ljubezni. Total resničn. Čisto res je vse, kar piše. ...... Jao, Marsa, js res rabim horoskop zase! (OK; trenutno nimam denarja za astrologa, sam kmalu bo bolj nujen na mojem seznamu kot postelja!!!)Super. A mojo napoved si vidla?Hocem reci, za silo se tu po forumu mal ucis, je blazno strokoven in kvaliteten, cist vse imas gor kar rabis, po mojem, v bistvu, ce mal brskas, beres itd.No, sicer pa jaz vsak teden pisem tele napovedi in ne sam na mrke, saj se na nebu vedno kaj dogaja.Hocem reci, za silo si pac lahko tam prebiras za tedne, kako se bodo obnasali in mi z njimi.Lohk se pa na napoved tudi narocis, je enih 1700 narocenih sicer...No, saj, mogoce pa ze ves in si ze videla. No pa tudi temo imamo na forumu za posamezen teden oz. napoved, pa se tam notri kaj nizamo. Upam, da bos zrihtala, valjda da bos! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts