Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

aja, p.s. Danda Luna je tudi iz casov 'pred' - vendar ker vmes ni bila dolgo na forumu, sem rpej nanjo pozabila v tem kontextu. x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaaaa,

veš, da sem že včeraj videla tvojo napoved. Poskušam prebrati sam pozitivne stavke x;)x

Hvala, da je bila že včeraj. sem jo nujno rabila... In veš, danes sem spet evforična, SONCE me meče in grozno je, ko mam ljubezenske težave ob takih dnevih. x:Dx Sam jih zgleda tokrat od vseh preteklih, še najboljš prenašam! Zanimivo, glede na vse skupaj...

Kakorkoli že, nekako čudno krasnoevforičnočudovito se počutim... naj tako ostane! :detelca:

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

danes astrološko razočarana, ...Ne raje sem zbrisala ta tekst

JOOOOJ! ne, saj bo boljše, ampak te besede,

ljudje božji se eni prav nič ne zavedate kako zelo močne so lahko

Se oproščam, zgrešila sem črno luknjo... :o|o:

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

aja saj res, koza! (jaz) - saj sva se govorili, saj res ves, Danda Luna! :D

Ko si rekla, nujno rabim napoved, na pomoc! :D :D :D

Potem pa sory, sem kar pozabila malo, no saj je vseeno, sem v hipu pomislila pac, da ne ves.

Morda pa kdo drug ne ve in je/bo zdaj zvedel. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

In

seveda pridno se izobražujem na Luninem netu. Kolikor mi pač znese. Ampak sem rada bolj temeljita in vem, da me astrologija ne vleče toliko (veš, preveč se mi je zdi; sploh ker me zanima še toliko drugih stvari), da bi jo šla temeljito raziskovat. In zato sem se odločila, da poiščem strokovnjaka... kmalu! x8Dx x:)x :8):

xrainbowx xrosex xrainbowx

heh, a iz starih časov sem... čisto možno x;)x hihi

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

kolk vas je fajn brat, polni energije, jaz se pa po stanovanju vlečem ko megla, mela vmes pogovor z mami in se ugotovila, da sem jezna na nekaj oseb ki so tesno povezani z menoj, nič mene luna daje, ful.... tko grem naprej se megleno premikat, potem pa me pričakujejo hrast, smreka, bukev pa še kaj

Kwa sem spet tacga rekla? :sori: x:Dx :vragec: x:px x;)x

Njofro, sto te muci?

Picasso

O a imamo spet makaronflajš, kar skupinski.....krasn

sej vem...lahko bi kaj druzga delala, pa tle visim zdele ( :xx!: -tole je za mojo vest) ...sam mal pogledam kaj dogaja s kom ...pa se res mal odklopm.

Kje pa astra bluzi? :vragec: ...najbrž jo tale mrk daje....mislim, k je ona itaq skos v makaron ekipi, ni fer da manjka x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

sam še to...

prosim, naj se malo evforičnovesele energije prenese še na Selene! :hepko: xwizardx

Če boš preveč in predolgo jezna, se vsedi, zapiši vse, kar jim zameriš. Daj ven vso jezo, potem pa obredno (s svečami, ipd..) to zažgi in odpusti vsem, vključno sebi. Mora ratat!

Sem ravno včeraj zapisovala, kaj vse "groznega" mi je naredil moj bivši... heh, tako na papirju, zveni vse zelo milo. Hihi. xsrcx

Ajaja, pri nas vsak dan tile rešilci skoz mesto drvijo...

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

jp, stankaa...besede SO močne...vedno. le mi smo nemarni včasih, pa jih kar tako mimogrede stresamo in pišemo. in potem je šmorn, al pa tud ne x;)x

selene, luna pride in gre. nekaj mrka bo pustila za sabo, pa kaj potem. saj bo šlo naprej. sem na gugalnici- malo gor pa malo dol. se mi spi in sem istočasno naspidirana. ko ne vem kaj in zakaj (tako kot zdaj naprimer) opazujem, čakam, da mine...pol pa gremo dalje x;)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

O  a imamo spet makaronflajš

x:o)x xsmx

*aja, a jaz sem pol fleisch? x:px x;)x :vragec:

(ker makaron -danes- nisem)

x:Dx x:Dx

Picasso

Da vidimo

x:)x

očitno sem preglupa

ker ne štekam, no pa grem pod tehnična vprašanja

Danda, daj no, toliko življenja je v tebi, ni časa, da se sekiraš...

in si žalostna..

a veš kaj mislim??

rada te imam, veš to??

Zakaj ne, saj ga mas?  :palec:

Misliš angela? vem, ja...

Veš, enkrat sem žverci poslala en članek, kateri me še sedaj spravlja v dobro voljo. V njem je bilo zapisano, da si moramo omisliti več angelov, da nam pmagajo za kakšno reč... in jaz seveda, sem si za svoje ljubezenske težave omislila kar celo armado angelov, jao, kako se meni še sedaj zdi to smešno... umiram od smeha... x:Dx x:Dx

mogoče pa mi sedaj ta cela armada nagaja, ker sem jih pozabila odpustiti, ko sem bila uslišana... huh! x:Dx

Žverca: HVALA! Tud jz te mam RADA! saj veš... x:)x

Jupi, zdaj vem, kako citirat, tako, da je datum zraven in nick! Kako pametna blondinka sem jaz!!! x:Dx x:Dx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

Dandi, čim boš preseljena, javi, te pridemo mi3 pogledat!!!

Drž se, vem, da boš sfurala, kot si vedno do zdaj (daj pomisli)

pa daj taka moćna baba kot si ti - valjda!!

In a lahko pošlješ del armade še k meni, sam vpraš če so profesionalci za ljubezenske zadeve, ker jaz bi kakšnega finančnika rabla. Če obvladajo tud to - super!!!

lep dan tja k vam!!!

Kok sem prej nakladala kaj moram vse postoriti a ne....najbrž, bo kdo mislu, da sem res kaj delala...figo eno...prvo je prletela moja maserka, pol pa še frendica ....jah zgleda, da jo je mrk privabil, ker se bolj poredko prikaže. Sem prav vesela, da je prišla...moja še otroška prijateljica...velik skupne zgodovine, je pol čisto drugi nivo debate, ker itaq vse veve....no pa je kr mal **pošinfala** vse skupaj, čisto opravičeno...sem pa vesela za njo, da je začela ljudi kritično presojat, ker je ona ena izmed angelov, ki verjamejo vsem ljudem in vsi so dobri itd....

No vesela sem zanjo, da zna zdej koga poslat tudi v božjo mater x:)x

aha, pa še kot naročeno, mi je prinesla eno pomembno informacijo zame.....no pa me je doseglo, po drugi poti, kot sem mislila, da me bo.

Skratka...dogaja x:Dx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:vragec:

morgen.... x:)x

tole mene chist unichl

ampak blo pa tko kulsko k zhe dolg ne

astro x:)x

pa eno lunatko spoznal x:)x x:)x

hihi...se je mal ob hrbet mi drgnla x:px

zdej pa "jutranja" kavica x:o)x

666 zlomkou....pa 666 x:Xx -ou na 1 rilc....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

moja maserka,

pih.

(*ceprav priznam, jaz bi raje maserja.. aja... hm xrolleyesx xrolleyesx :xx!: x:Dx zdaj razlagat, ampak RES... ne ker kao, v bistvu mi je zoprno, ce se ne da erotike drugac vzpostavit, kot da zdaj pa ravno kao....

A vseen... ma bolj mocne roke pa tko..). x:o)x :o|o: x:Xx x;)x

Picasso

ceprav priznam, jaz bi raje maserja.. aja...

ja hmmm ...kot maserji so mi boljši moški, ne vsi ampak...so.

Polonca je pa refleksoterapevtka...tako, da me bolj po nogcah boža, jaz pa vmes tulim, kot sirena, ker je dostikrat kar boleče. Tko, da kake erotike tukaj res ni.

Mislim, da se jo je pa učila, pa še nikoli nisva prišli tako daleč, da bi jo udejanile x;)x x:Dx

mogoče pa kdaj...... :vragec:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

glede na to da si vse tadobre pobrala :) so tist tud moji naj smeškoti :D razen js bi dal zraven še :2src: :inocent: xrolleyesx
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...