Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 aja, p.s. Danda Luna je tudi iz casov 'pred' - vendar ker vmes ni bila dolgo na forumu, sem rpej nanjo pozabila v tem kontextu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Jaaaa, veš, da sem že včeraj videla tvojo napoved. Poskušam prebrati sam pozitivne stavke Hvala, da je bila že včeraj. sem jo nujno rabila... In veš, danes sem spet evforična, SONCE me meče in grozno je, ko mam ljubezenske težave ob takih dnevih. Sam jih zgleda tokrat od vseh preteklih, še najboljš prenašam! Zanimivo, glede na vse skupaj... Kakorkoli že, nekako čudno krasnoevforičnočudovito se počutim... naj tako ostane! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 danes astrološko razočarana, ...Ne raje sem zbrisala ta tekstJOOOOJ! ne, saj bo boljše, ampak te besede, ljudje božji se eni prav nič ne zavedate kako zelo močne so lahkoSe oproščam, zgrešila sem črno luknjo... :o|o: Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 aja saj res, koza! (jaz) - saj sva se govorili, saj res ves, Danda Luna! Ko si rekla, nujno rabim napoved, na pomoc! :D Potem pa sory, sem kar pozabila malo, no saj je vseeno, sem v hipu pomislila pac, da ne ves.Morda pa kdo drug ne ve in je/bo zdaj zvedel. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 In seveda pridno se izobražujem na Luninem netu. Kolikor mi pač znese. Ampak sem rada bolj temeljita in vem, da me astrologija ne vleče toliko (veš, preveč se mi je zdi; sploh ker me zanima še toliko drugih stvari), da bi jo šla temeljito raziskovat. In zato sem se odločila, da poiščem strokovnjaka... kmalu! xrosex heh, a iz starih časov sem... čisto možno hihi Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 kolk vas je fajn brat, polni energije, jaz se pa po stanovanju vlečem ko megla, mela vmes pogovor z mami in se ugotovila, da sem jezna na nekaj oseb ki so tesno povezani z menoj, nič mene luna daje, ful.... tko grem naprej se megleno premikat, potem pa me pričakujejo hrast, smreka, bukev pa še kaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Grem malo "evforirat" ... karkoli že to pomeni ! Res krasen evforičen dan vsem! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 danes astrološko razočarana, ...Ne raje sem zbrisala ta tekstJOOOOJ! ne, saj bo boljše, ampak te besede, ljudje božji se eni prav nič ne zavedate kako zelo močne so lahkoSe oproščam, zgrešila sem črno luknjo... :o|o:Kwa sem spet tacga rekla? Njofro, sto te muci? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 O a imamo spet makaronflajš, kar skupinski.....krasnsej vem...lahko bi kaj druzga delala, pa tle visim zdele ( :xx!: -tole je za mojo vest) ...sam mal pogledam kaj dogaja s kom ...pa se res mal odklopm.Kje pa astra bluzi? ...najbrž jo tale mrk daje....mislim, k je ona itaq skos v makaron ekipi, ni fer da manjka Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 ... jaz se pa po stanovanju vlečem ko megla... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 sam še to... prosim, naj se malo evforičnovesele energije prenese še na Selene! Če boš preveč in predolgo jezna, se vsedi, zapiši vse, kar jim zameriš. Daj ven vso jezo, potem pa obredno (s svečami, ipd..) to zažgi in odpusti vsem, vključno sebi. Mora ratat! Sem ravno včeraj zapisovala, kaj vse "groznega" mi je naredil moj bivši... heh, tako na papirju, zveni vse zelo milo. Hihi. Ajaja, pri nas vsak dan tile rešilci skoz mesto drvijo... Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 danes astrološko razočarana, ...Ne raje sem zbrisala ta tekstJOOOOJ! ne, saj bo boljše, ampak te besede, ljudje božji se eni prav nič ne zavedate kako zelo močne so lahkoSe oproščam, zgrešila sem črno luknjo... :o|o:jp, stankaa...besede SO močne...vedno. le mi smo nemarni včasih, pa jih kar tako mimogrede stresamo in pišemo. in potem je šmorn, al pa tud ne selene, luna pride in gre. nekaj mrka bo pustila za sabo, pa kaj potem. saj bo šlo naprej. sem na gugalnici- malo gor pa malo dol. se mi spi in sem istočasno naspidirana. ko ne vem kaj in zakaj (tako kot zdaj naprimer) opazujem, čakam, da mine...pol pa gremo dalje you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 O a imamo spet makaronflajš *aja, a jaz sem pol fleisch? (ker makaron -danes- nisem) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Majica, čestitke! (upam, da vem zakaj, upam da vsaj vem zakaj...) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Da vidimo očitno sem preglupaker ne štekam, no pa grem pod tehnična vprašanja Danda, daj no, toliko življenja je v tebi, ni časa, da se sekiraš...in si žalostna..a veš kaj mislim?? rada te imam, veš to?? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 heh, žverca! Saj, čudno je, ker sploh nisem še utegnila biti zares žalostna.... Ampak sem sedaj videla, da se mi je zapisalo bivši! HUH! Kdo ve... kakorkoli že, mi angeli pomagajo, tako da ni blema! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 Zakaj ne, saj ga mas? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Zakaj ne, saj ga mas? Misliš angela? vem, ja... Veš, enkrat sem žverci poslala en članek, kateri me še sedaj spravlja v dobro voljo. V njem je bilo zapisano, da si moramo omisliti več angelov, da nam pmagajo za kakšno reč... in jaz seveda, sem si za svoje ljubezenske težave omislila kar celo armado angelov, jao, kako se meni še sedaj zdi to smešno... umiram od smeha... mogoče pa mi sedaj ta cela armada nagaja, ker sem jih pozabila odpustiti, ko sem bila uslišana... huh! Žverca: HVALA! Tud jz te mam RADA! saj veš... Jupi, zdaj vem, kako citirat, tako, da je datum zraven in nick! Kako pametna blondinka sem jaz!!! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Dandi, čim boš preseljena, javi, te pridemo mi3 pogledat!!! Drž se, vem, da boš sfurala, kot si vedno do zdaj (daj pomisli)pa daj taka moćna baba kot si ti - valjda!! In a lahko pošlješ del armade še k meni, sam vpraš če so profesionalci za ljubezenske zadeve, ker jaz bi kakšnega finančnika rabla. Če obvladajo tud to - super!!! lep dan tja k vam!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Njofro, sto te muci? NJOFRO! dobra risanka! Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Kok sem prej nakladala kaj moram vse postoriti a ne....najbrž, bo kdo mislu, da sem res kaj delala...figo eno...prvo je prletela moja maserka, pol pa še frendica ....jah zgleda, da jo je mrk privabil, ker se bolj poredko prikaže. Sem prav vesela, da je prišla...moja še otroška prijateljica...velik skupne zgodovine, je pol čisto drugi nivo debate, ker itaq vse veve....no pa je kr mal **pošinfala** vse skupaj, čisto opravičeno...sem pa vesela za njo, da je začela ljudi kritično presojat, ker je ona ena izmed angelov, ki verjamejo vsem ljudem in vsi so dobri itd....No vesela sem zanjo, da zna zdej koga poslat tudi v božjo mater aha, pa še kot naročeno, mi je prinesla eno pomembno informacijo zame.....no pa me je doseglo, po drugi poti, kot sem mislila, da me bo. Skratka...dogaja Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 morgen.... tole mene chist unichlampak blo pa tko kulsko k zhe dolg neastro pa eno lunatko spoznal hihi...se je mal ob hrbet mi drgnla zdej pa "jutranja" kavica 666 zlomkou....pa 666 -ou na 1 rilc....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 moja maserka,pih.(*ceprav priznam, jaz bi raje maserja.. aja... hm :xx!: zdaj razlagat, ampak RES... ne ker kao, v bistvu mi je zoprno, ce se ne da erotike drugac vzpostavit, kot da zdaj pa ravno kao....A vseen... ma bolj mocne roke pa tko..). :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 ceprav priznam, jaz bi raje maserja.. aja...ja hmmm ...kot maserji so mi boljši moški, ne vsi ampak...so.Polonca je pa refleksoterapevtka...tako, da me bolj po nogcah boža, jaz pa vmes tulim, kot sirena, ker je dostikrat kar boleče. Tko, da kake erotike tukaj res ni. Mislim, da se jo je pa učila, pa še nikoli nisva prišli tako daleč, da bi jo udejanile mogoče pa kdaj...... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 glede na to da si vse tadobre pobrala so tist tud moji naj smeškoti razen js bi dal zraven še Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts