Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kok bi se šele režala, če bi me v živo vidla:))))))))

Hm Mili - jaz pa se te spomnim x:Dx

Iz tistih tvojih dežurnih časov na chatu... x:Dx Se mi zdi, da si enkrat v l.2002 na en pogreb šla v oranžnih čevljih...in sploh nekam živahno oblečena - so te vsi zijali??? Ali je bila tole Marsa.. :vragec: ..ma ziher si bila ti MIli :palec:

Sicer pa ugotovila vzrok moji zgagi - psiha...

Vzrok služba, potem pa kot snežna kepa potegne vse za sabo..in danes se tule vprašala, zakaj neki je dobro, da sem tu...pa sem dobila namig en..no...bomo videli.

Aja - 50l vina prodali danes x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Jupiiii... :hepko:

preživela popoldansko evforijo :onfire: v nakupovanju! Čestitam sebi in vsem angelom na nebu ali kjerkoli že, da mi je uspelo kupiti povsem prikladno modro sedežno (raje bi imela pinky xinnox , sam, heh, je že kdo zares kje videl :ph34r: pinky sedežno - v Sloveniji?!? xscratchx :blink: ). Ker sem imela blazno srečo in sem jo dobila pod ceno, ki sem jo nameravala plačati, sem si privoščila en malo pregrešno :vio: drag (no, saj ne tako pregrešno) majhen tepih.

V petek pa še nekaj kosov pohištva in se že lahko začnem veselo seliti.

Žverca: ti javim takoj, ko bom preseljena, da prideš z vso familijo na obisk. Lahko prpeleš še fotra in mamo. Pa brata tudi, of kors! Tvoja tašča pa tud men ne diši, se mi zdi ene taka bljak čarovnica. :xx!: :C: :O: Takih pa ne maram!

Ole!

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

.dANES SEM BIL V KRATKIH ROKAVIH zunaj, BILO JE POLETNO VREME x^x x:Dx moram si zapisat ta datum. Vidim,da je Triplx prijadrau nazaj delovno seveda,bomo vidl,kaj bo zdravo dobrega za Slo. prinesel :8):

zlo lep dan, čeprav me glava bolela, nekak primerno kot pred vsakem Mrku že :8):

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

hm hm saj res nekaj da bo mrknilo al kako že hm hm hm a to pomen da tud ljubezen v teh časih mal mrkne sem pa tja kdaj...?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

NINOS, SPREMINJA SE tisto kar se mora x:o)x Napredek noče zaostajat, potem pač se izraža na tak način kot ,si ga prpravljen doseč ..zdej jem en gniu japk, moment x:Dx

Dober večer vsem!!! x:Xx

Ah...ugotovila sem(s pomočjo moje osebne terapevtke x:Dx x:o)x ),da imam zaspanolitis...,2 dni ga že imam....spim po 10 ur na noč....ne rajš rečem enajst...mam pričo... x;)x x:Dx

Pa halllooooo..prej pa nespečnost...zdej pa spim ko top....iz ene skrajnosti v drugo...

In normalno posledica tega,da predolgo spim je to,da sem pol še bolj zmučkana...in mi nč ni jasn... :wacko: :fiju: xnckrivx xnckrivx

Ah....lepo se imejte....veliko dobre volje,pa radi se imejte!!! x:Xx x:Xx

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

NINOS, SPREMINJA SE tisto kar se mora x:o)x Napredek noče zaostajat, potem pač se izraža na tak način kot ,si ga prpravljen doseč ..zdej jem en gniu japk, moment x:Dx

Gnilga morš vržt, ne pa jest, ti bo v želodcu zavrel, pol boš pa pjana! :vragec: x:Dx x;)x

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Gnilga morš vržt, ne pa jest, ti bo v želodcu zavrel, pol boš pa pjana
haha, ta je pa res unikatna ,hvala ti ..pa že tulka hrane zmečem preč x:Dx

sj drgač zmixam into pokomix x^x

Celo popoldan in do zdaj se s frendom je.eva s pc-jem.......vse dol in vse na novo nazaj gor.......xp, Word itd.....pa vse programe pa to.......pa antivirusni, pa oni kaj že protipožarni val x:Ix x:o)x x:Dx al kva že je....in na koncu pa ne gre printer zalaufat......na 3/4 instalacije zašteka in ne šljivi za pet posto. :xx!: :xx!: Dost mam, grem en film pogledat.... x^x Nočko, mujceki. x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Po dolgem času mam spet enga fajn prjatla moškega spola... hjaja, me je že mal zaskrbelo, sam ženska mnenja ne pride človek dalč.... no zdaj grem pa mal potelovadit pa spat... nočko vsem pa še na mnoga leta, če pa še koga tale mrk uničuje naj mu da kar kontra... že ne more ena lunca vplivat na naš lep life... negativno :) :vragec:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

En intermezzo tule za v dnevnik x;)x Sem ravnokar gledala prvi del matrice... zanimivo je to, da videnje matrice skozi Neotove oči v enem izmed tistih kadrov, ko "spregleda", izgleda ravno tako kot ko zagledaš svet, ki utripa v eni sami vibraciji xsrcx x;)x

Picture that x:Dx x;)x

Drugače pa... vas berem, sem tu, samo nekak bolj v razmišljanjih... hvala vam za vse lupčke, vračam nazaj x;)x xsrcx , se vam jutri oglasim malce bolj na podrobno, ko prežvečim xokx

Objem x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Evo, to je za v dnevnik, da sem po stotih letih spet malo na forumu.... x^x Pa ne, da ne bi hotla bit, ampak se zaje... :xx!: z zdravjem in kar nimam volje iti za računalnik... Mogoče se bom poboljšala.....

Tačas ste pa napisali in naložili tolko novega, da se je kar težko priključit h kaki temi, ne da bi prej prebral celo goro strani.... ali pa užgal mimo, ker je kdo že napisal kar bi napisala....

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

jutro.

danes bolj zaspano. saj bo. potem še šola. pa 199 shop morm it, da nabavm balone pa še kej tazga za party...

jah ne da se mi nakladat. tko da en krasen dan vsem skupaj.

spet se mi je na bolš poslabšal

Jutro xcivx

Dons pa bova cel dan kraljevala s Caybrčkom doma in spala, pa lenarla........... x^x

Pujsa je šla v službo, jest mam pa nočno, t6ko da obsaja velika verjetnost, da bom cel dan pa še ponoč skoz z enim očesom, pa obema rokama x:Dx na LNF x8Dx

Lep in uspešen dan vam želim x;)x :palec:

dobrojutrodoberdanvsem...hm...joga me je včeraj čist razbudila, pa se nekako nisem mogla spravit spat, zjutraj pa že ob 5.30 auf...polna luna al kaj...vreme šmrkavo...oblaki, dež in vlage za izvoz...razpoloženje boljše od vremena...vsaj nekaj x:Dx ...si bo treba nekaj zmislit, pa dost se smejat danes....ker bom itak že spet v službi visela do večera...drug teden pa izkoristim kakšno uro, ki so se mi nabrale, pa mal pohajat...

mejte se... x:)x :palec:

jutrček aiwa...pa veliko zabave ob iskanju vseh potrebnih pritiklin za žurko x;)x x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:) lepo je če te prebudi Alizee zjutraj, ampak danes me je Alice Cooper... xrolleyesx :o|o: k sreči je vsako jutro gor ena prijazna blondica na mesengerju da me mal potolaži, hm ohjej, tud mam dost sanj zadnje čase, naj se že tale mrk zgodi in spoka naprej, pismu, če bo šlo tko naprej, sploh ne vem kaj bi lahk se še zgodilo, no seveda je tisoče slabih stvari ki bi se lahk, ampak dvomim da se bodo :switz: hja, recimo, hm hm, morem it kaj pojest, pol pa na faks, pesem počutja, Alice Cooper, I never cry... :C:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...