aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 za party... kaj pa vabila pa to trudi brez skrbi... tale party je v soboto za moje prjatle in se ga bo pilo... za NAŠ familjiski žurček pa še bojo vabila, ker bo drug teden. Oki? nisi užaljen? amis tenksič!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Maš srečo , k sm ta teden zaseden http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 a drugač bi se ga pršu ulit z nami seveda... no sej povabljen si vseeno... bomo v pržančku.... ob 20ih se začne... jz bom že prej tm k morm balone obešat. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 dobro jutro, sem gledala tam da imam danes prav poseben dan, brez tranzitov, torej verjetno tisti letni so, ampak danes bom vegetirala ma en spljoh sem še vedno megla.... škoda da je bil že zjutraj dež, ker sem bila že ob 4 budna ko čuk... no pa dejmo iz dneva iztržit maksimalno...aja, me zanima kako mi bo post uspel :o|o: Daisy si me razveselila s svojim postom mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 ... no pa dejmo iz dneva iztržit maksimalno...TAKO, TAKO JA, JA http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 selene you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 da še jz pokimam spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Ja, seveda, Nataly:) Tud jaz se te spomnim. Ja tista z oranžnimi. Še zdaj jih nosim, samo so že čist shojene. Tud letos sem morala na en pogreb (oče enega učenca je umrl, 33 let...) no sem mislila da sem za spremstvo v športno dvorano, potem pa kar zavijemo h pokopališču in v mrliško vežico kropit, jooooj jaz pa nisem za take stvari.. je pustil 3 otroke, 8 in 10 let, pa punčko 3 mesece staro -grozljivo)no in ko sem vidla tiste obraze... otrok, pa žene... VALJDA sem začela smrkat, pa sem si mislila, ne pred otroki.. pa nisem mogla se ustavit, čeprav sem se grizla v ustnice... cmera:) Danda, roza dobiš v Ljubljani, če pa ne, pa si ga preobleč. Super, da stvari laufajo - ti si vedno znala sprejet in izvest spremembe:) moja vzornica; Janja, nekaj sem zašuštrala in ne znam odpret sporočila! sem mela še enega, pa ko sem unga prebrala, ni variante, da se vrnem na neprebrane. A tekom dneva bom tut to razčistila:) Zdaj mam učenca, naslendjo uro še enga, tako da mam RESEN izgovor, zakaj ne morem svetit na forumu. Lep dan vsem, pa upam, da vas dež ni zalil kot mene, ki mam hlače mokre do kolen (tko je, če človek mora peš v službo s premajhno marelo)... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Ah...ugotovila sem(s pomočjo moje osebne terapevtke ),da imam zaspanolitisJutrček Rekca, verjetno not prinašaš za nazaj, jaz sem tale zaspanolitis že v svinjski rilček . Dons pa jaz sama z avtom v službo , v bistvu en maram kaj preveč votit ugotavljam, pa še mokra in spolzka cesta. No sem od LJ-Zahod do Brezovice stala 35 minut - 2 nesreči, tako da tele nesreče, Marsa, spet štimajo, so bile kar 4 danes zjutraj. No zdaj sem pa že v službi. Selene naredi si maximalen dan, ja . Daisy dobrodošla, ne obremenjuj se z vsem napisanim, se nekak ne da prit an tekoče, ti kar od tule naprej Danda, fajn te je prebirat o opremljanju Žverca, oranžni čevlji Aiwa za 2 žurki, tko je treba proslavit Amis, jutrček En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Jutrček In še posebej lep pozdrav daisy Sem zaspal. Ker sem sanjal pa se nism hotu zbudit. No, pol pa k spidi gonzales, iz postelje sem bil v 28 minutah v službi......matr sm ga piču. Sicer pa me čakata 2 super aktivna delovna dneva :o|o: .......pol pa podaljšan vikend, ki sem si ga sam podaljšal še z enim dnevom dopusta.....super Sicer si pol v takih podaljšanih fraj dnevih zadam 100 ciljev kaj bom vse postoril, pa nekak ne rata.......če je pa tolk fajn lenarit. No, lep dan vam želim, mujceki Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Dober jutrček vsem in vem, da danes je EN TAK SUPERSKI DAAAAAAAAAANJUHEEEJ!¨!!!! Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 mick jutrček pujsek, ja najmanj 2 bosta... kako pa drugač vse uskladit...pa še s Kirnom morm na tradicionalno 6. nov praznovanje, ko oba praznujeva... in me ponavad čist napije. upam, da me nau tko ka lan poslal na taksi domov. K me je poslal ob 3h, pršla sem pa ob 10ih zjutri... tko lepo pjana sm šla kr s taksistom naprej žurat, k se njemu ni več dal... letos me more vsaj domov spravt. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 DOOOOOOOOOOOOOBRO JUUUUUUUUUUTRO LNF.... Danes meni iber seka lunca, že učeri je blo :xx!: , sm šla kr z hčero spat...ob 20:30 sm že drnjohala...pa sm dans še bol pa tko da.... eh....sej bo bolš...grem pa zvečer vn...tko mal odklopit...sm pa dans v rdečem...tko mal za energy....za enkrat še ne pomaga ampak...se ne dam....Sm prnesla jabučka pa gibanco v službo tko da mal kolege razveselim....pa mal energije sprot ukradm...eh ti ti mislim jest jest....pa hčerka mi je dala eno okrasno bučko za v službo...tko oranžna...spet mal naravne energije....no tko....sej bo....Lep dopoldan vsem lunčkom.... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Hm joj kaka pijanica... aiwa pijani november, a ? da bo december bolj vesel... hm danes zjutraj na avtocesti v nulo gužva da je bla neka prometna, pismu ej uletim notr za ABC vse kul zap skozi pol pa sam ostrmim kolona pismu prvo uro faksa sem praktično zamudu, kaki ubitačn dan... tam pa contesa tak lepo napoved napisala, najboljš da pokličem eno šjorco... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 JOj gibanica a prekmurska (če obstaja še kera druga...)? V soboto sem jo pojedla par kosov, po vsakem posebej mi je bilo slabo, a čim se je želodec nehal upirat, je dobil novo porcijo.. mljac danes mi je na poti v služb zadišal sveže pečen jabolčni zavitek.. skor bi me odneslo tja, kot Toma v risanki.mmmm, vohvoh Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Uh kaka žverca... .) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 lepo se imejte danes na lf, pa naredite nekaj lepega danes za osebo, ki vam je ljuba - grem stavit, da ji boste polepšali dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 DOBRO JUTRO! Zdej sm v službi, sam ne še v moji pisarni.....v moji ni neta, pa sej ga ne rabim... Tko malo se oglašam, ker se mam velik za učit, pa še delam (danes zadnjič ). Ampak preberem vas pa vedno. Včeraj sva šli z mami v Lucijo, danes ima nono roj. dan, 83 let... Danes pač ni časa za tak izlet, zato sva šli včeraj. Tja sem celo pot vozila jaz. Madona sm bla utrujena potem. Je nazaj vozila mami. Je pa ful lepo gledat jesenske barve, bla je prazna cesta, sonce, na koncu avtoceste se je ulilo, ob morju baje ni nič deževalo.... Že (šele) drugo leto je, ko imam rada jesen in zemeljske odtenke barv.... Rada vas imam! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Katja, zavidam ti, ko živiš na morju!!!! Tudi jaz sem 5 let... nepozabnih in najlepših let mojega življenja! zdaj pa RES grem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2004 ravnokar bile Tožibabe na TV SLO2 strah me je,ne vidim,ne slišim,ne čutim Zakaj sem tamle dol padla in nic vec sla na forum... :o|o: kaksen je bil pa naslov?Mokre puste ceste (:xx!: ), grem stavit.me zanima, ce je neven spet kaj palamudil al so kar sami al kako ze.. :xx!: Vem da sem enkrat bila namest dobre, slabe, ko je bil akr en mix, ki sem prvic videla, pa se narobe naslov...pa se nekak jim ni dal dopovedat al kako ze... :xx!: No, nASLOv komada je pa sicer Dezuje - je tud na mojem sajtu, pa clo video je nekje (1. stran 1. teme fotke)...Sam video je pac okrnjen, tko za net pripravljen, nic posebnega, sam se nas pa recimo mal vidi. Da ne govorim o 'slisi'. Hvala da si povedala, Kreativca, te je skorpijonko tud tebe mal mrk pa sco zbezal... Nataly, v chatu sta bili Mili in Mimi, tu na forumu pa se Mini.zanimivo pa je, da so se prav vse te tri pojavile zdajle tule v roku 3 dni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2004 Evo, to je za v dnevnik, da sem po stotih letih spet malo na forumu.... Pa ne, da ne bi hotla bit, ampak se zaje... :xx!: z zdravjem in kar nimam volje iti za računalnik... Mogoče se bom poboljšala..... Tačas ste pa napisali in naložili tolko novega, da se je kar težko priključit h kaki temi, ne da bi prej prebral celo goro strani.... ali pa užgal mimo, ker je kdo že napisal kar bi napisala.... Daisy! ves kolkrat sem mislila nate! ja, ful smo nalozili, pa tud ful smo nenalozili na ogromnih kilometrih placa.Imamo pa kaksne fajn nove teme, pa forum Zdravje je pravzaprav kar aktiven, ni pa se ti treba nic matrat, da zdaj v korak in to...Sam tkole lohk mal priletis, mal ono in tretje, pa v kaksno Zlato ribico se mroda se kaj vseen prikljucis....Saj je res boljs, narava in vse, kot pa racunalnik, se mi zdi cist OK....Ampak mal da se pojavis, je pa ziher lohk sam zdravilno. Dbest se mej!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Dajte spet kako fešto naredit, kak koncert, prileti takoj cela Lunska jata žurirat Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2004 lepo se imejte danes na lf, pa naredite nekaj lepega danes za osebo, ki vam je ljuba - grem stavit, da ji boste polepšali dan haha, sam se tole prides povedat? katja, vse najboljse tvojemu dedku! O, Danda Luna, no vidis, sem ti rekla, d abos super zrihtala, se mi zdi, da se ti kar rada takole s cim malo obremenjujckas... ? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 ja, to je še najbolj ustrezna ideja za danes... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2004 Dajte spet kako fešto naredit, kak koncert, prileti takoj cela Lunska jata žurirat Dvomim Stanka. So kaksni ze dozivel shok. Kao, o, marsa muzka pa to (oouch, govorim o sebi v tretji osebi! ), LN, duhovnost, kaj jaz vem, morda cist etericno kje tam kaj civkam ( ), pol pa tole! x!x :o|o: :xx!: Vnetje srednjega usesa, rana na zelodcu, da ne govorimo o v hipu povecanih trombocitih ali celo zastojih srca. Torej, prehudo...Tile bi rajs na Nina kitarskega brenkajocega po mojem uletel... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts