Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

Ah ja Marsika, pa ti glih verjamem, tak opasni da ste, acdc varianta?

Morem najt vas kje pa slišat...

Danes sem blažena in vesela in me razganja tristonauro

in glejte kak me razvajajo, celo kostanje pečene sem zdaj dobila

(jih naši tamali danes pečejo, ful akcija!)

Neverjetno superdan :onfire: x8Dx x:)x x:Dx :palec: :2src:

Hello Daisy, smo te pogrešali, lepo da si prišla naokol!

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Evo, sm sem prišla povedat, da napoved za 44. teden stoposto drži. Jaz sem hiperaktivna, moj mož pa tisti taraztresen. Pred dvema urama mi je sporočil, da je razbil avto na avtocesti. Ni glih totalka, ampak blizu pa.... hvalabogu, da ni bilo nobenemu nič. Pa še sina in mojo nečakinjo je peljal...bemu, dobro, res, da ni bilo nobenemu nič....

Pa se je.... :vragec: zaletel v že zaustavljen avto na avtocesti... :vragec: Sta dva butnila in dala vse možne označbe na cesto - utripajoče luči, trikotnik..pa to, on pa, skoraj na full not. Pa sem najprej bila vsa prestrašena (šok, valjda), zdaj, po dveh urah, pa mi je dvignilo pritisk na 360. Komaj čakam, da ga dobim na telefon. Ta njegova raztresenost mi gre že na :vragec: .

Sicer pa, pozdravljeni vsi, sem kar neolikano uletela pa začela jamrat. Uf, takšen dan pač. Luna mi sred belega dneva nagaja.... :vragec:

Imejte se radi.... xsrcx

Pred dvema urama mi je sporočil, da je razbil avto na avtocesti. Ni glih totalka, ampak blizu pa.... hvalabogu, da ni bilo nobenemu nič. Pa še sina in mojo nečakinjo je peljal...bemu, dobro, res, da ni bilo nobenemu nič....

Pa se je.... :vragec:  zaletel v že zaustavljen avto na avtocesti... :vragec:  Sta dva butnila in dala vse možne označbe na cesto - utripajoče luči, trikotnik..pa to, on pa, skoraj na full not.

A je blo slučajno pr Brezovici x?x

sicer pa res SAMO da ni bilo nikomur nič, da so vsi OK :palec:

dolores res, sam da ni nobenmu nič! to je glavno.

pa tud lune bo konc...pa bo bolš :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Uf dolores :eek: , sreča v nesreči, da so vsi ok. :palec: x:)x Bemu, jst tud včasih tako rutinsko peljem, da se pol sploh ne spomnim kak sem pripeljal domov, treba bit pazljiv ja, prevelik smrti in hudih poškodb je na cestah. :o|o:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ma kaj avto, važno da vsi živi in zdravi!!!

Tole o tvojem butlu - zdaj sem se spomnila, ko včasih kak otrok naredi kaj takega, da staršu vzame dih - npr. hoće čez cesto pa avto tik pred tem mim vijum,

potem pa ko starš pride k sebi, prime ubozga mulca in ga še našeška!!!!!!!

Ne bit jezna Marsa x:Ix

A lohk še tle napišem, čeprav sem v 'ta pravo' temo že x:Ix x?x

Pa bom vseen......DUBU OBVESTILO po Mailu............

To pomeni, da LNF ne bo dostopen predvidoma od sobote, 30.10. do nedelje, 31.10.

:C: :C: :C: :C: :C: :C: :C: :C: :C:

ma kaj avto, važno da vsi živi in zdravi!!!

Tole o tvojem butlu  - zdaj sem se spomnila, ko včasih kak otrok naredi kaj takega, da staršu vzame dih - npr. hoće čez cesto pa avto tik pred tem mim vijum,

potem pa ko starš pride k sebi, prime ubozga mulca in ga še našeška!!!!!!!

Sej ga ne bom.... xrolleyesx

Sem pa res še pred parimi minutami razmišljala, kok ga bom... :vragec:

Evo, še en dokaz, da je LNF dober. Pridem sem, se zluftam, dobim energijo, ki sem jo (res obilno) izgubila in grem naprej.... x;)x

No, zdaj, ko sem (za silo ) skulirana, jo moram še kaj vrnit. Bom probala, čeprav se mi zdi, da danes ni najboljši dan. Tudi v službi sem :xx!:

FACE STE :palec:

... Pred dvema urama mi je sporočil, da je razbil avto na avtocesti. Ni glih totalka, ampak blizu pa.... hvalabogu, da ni bilo nobenemu nič. Pa še sina in mojo nečakinjo je peljal...bemu, dobro, res, da ni bilo nobenemu nič....

Pa se je.... :vragec:  zaletel v že zaustavljen avto na avtocesti... :vragec:  Sta dva butnila in dala vse možne označbe na cesto - utripajoče luči, trikotnik..pa to, on pa, skoraj na full not. Pa sem najprej bila vsa prestrašena (šok, valjda), zdaj, po dveh urah, pa mi je dvignilo pritisk na 360. Komaj čakam, da ga dobim na telefon. Ta njegova raztresenost mi gre že na  :vragec: .

x!x x8Dx :palec:

:xx!: :V: pa za avto in da se je sploh zgodilo.

ma, nic mu tezit, bod vesela, da je vse OK, cisto nic ne bos naredila s tem, saj VE - saj se je njemu zgodilo in folk je mel zadaj, zanj dobra izkusnja torej.

Ce cvek dobis, si ze sam slabe. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Thx Janja :palec: , angelčki ja, sem že pred časom ugotovila, da so skoz tlele. Po mojem so že zmatrani. Nekam pogosto morajo urgirat... xrolleyesx

Hvala Marsa, saj imaš prav, saj vem. :palec:

Ampak par :vragec: mu jih bom ziher rekla, ne morem iz svoje kože.... x:o)x

Katja, zavidam ti, ko živiš na morju!!!!

Tudi jaz sem 5 let... nepozabnih in najlepših let mojega življenja!

zdaj pa RES grem...

katja je iz ljubljane... pri dedku je bila na morju ker ima rojstni dan. x;)x x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

Tudi jaz! Strožje kazni so potrebne. Absolutno. x!x

Tisti, ki zaradi objestnosti ali alkohola zagreši prometno nesrečo ali je celo (bog ne daj) kriv za smrt ali invalidnost kogarkoli, ne bi smel nikoli (NIKOLI) več za volan. x!x

O janja, dan; veš ni mi čist jasno tole z vama. kje pa živita (pardon, živite (+peso)

Živimo pri Trudijevih starih starših - pri starših Trudijeve mame x;)x x8Dx :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

No, dosmrtne jim glih ne bi dala.... xrolleyesx

Bi jih pa orng po žepu usekala... :vragec: x;)x

...pa v dobrodelne namene bi morali vlagati in delati prostovoljno v zavodih.....

Hm, neki sem narobe rekla, pa ne pogruntam,.....

Nč grem, mejte se.... x;)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...