Surangeni 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Mačona, jaz se ti ne bom smejala, ker podobno razmišljam, kdor povzroči smrt (seveda če je kriv, pijan ipd) - v dosmrtno ječo z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Glede kazni sem na strani SLO po 01.01.2005 Večje kazni in strožji ukrepi To ni nikoli delovalo in ne bo, ker s tem ne premakneš trdih buč. S kaznijo ničesar ne spremeniš. Kar bi tukaj moralo spremeniti, je mišljenje ljudi, odgovornost, neagresivnost, umirjenost. Odpraviti bi morali hektičnost, tekmovalnost, drenjanje. Tega s strožjimi kaznimi ne bodo. Se strinjam, samo vsaj nekaj pa je http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Trudi, to mi gre na živce, cincanje in da nečesa resnično korenito na spremenijo. Postopoma, fuj, prepozno bo.pa sej ti pravim, da se strinjam s tabo, jest tud ne maram cincanje Bo pa zdej tko:* če prekoračiš hitrost za 30km/h, kot je dovoljeno = brez izpita ostaneš* če povzročiš prom. nesreo, v vinjenem stanju, boš pa kazensko odgovoren, posledično greš lohk tud 'sedet' sicer pa kakršni koli ukrebi bi bili in so na svetu, NA ŽALOST vedno se najdejo IDIOTI za volanom http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 V info: za povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti (vedno je iz malomarnosti, nikol naklepoma, ker če je naklepoma je drugo kaznivo dejanje, npr. umor) je zagrožena denarna kazen ali zapor do treh let.......če je bila katera oseba hudo telesno poškodovana. Če je posledica nesreče smrt koga, pa je zagrožena kazen do 8 let zapora. To so pač zakonski okviri možne penalizacije s katerimi so sodniki omejeni. Najpogostejši povzročitelji takšnih nesreč so zelo mladi ljudje. In me prav zanima, ali bi se v primeru, da bi takšno nesrečo zakrivil vaš otrok, še vedno navduševali nad dosmrtno ječo ipd. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Mick Dobro napisano in zato je toliko razprav okoli tega, vsak tupi svoje, dokler nisi sam vpleten ali pa celo tvoji otroci http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Ja, drži vse tole, vsi vidiki in aspekti, jaz vem samo, da mora biti grizen občutek, če imaš smrt ali invalidnost nekoga iz kakršnegakoli razloga na vesti. Težko breme nosijo taki ljudje... Kako pa kaznovati, pa nimam pojma Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Mačona. To o "prej razmišljanju" velja tudi za vse ostale prekrške in kazniva dejanja . Pa ljudje pač ne. Žal. Me prav zanima, če bi svojmu sinu, ki bi ga obsodili na dosmrten zapor rekla.......ah, jebiga, si pač zapravu življenje, prej bi razmišljal. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Glede kazni sem na strani SLO po 01.01.2005 Večje kazni in strožji ukrepi To ni nikoli delovalo in ne bo, ker s tem ne premakneš trdih buč. S kaznijo ničesar ne spremeniš. Kar bi tukaj moralo spremeniti, je mišljenje ljudi, odgovornost, neagresivnost, umirjenost. Odpraviti bi morali hektičnost, tekmovalnost, drenjanje. Tega s strožjimi kaznimi ne bodo. Absolutno pa se strinjam z Dolores. Tudi jaz bi dosmrtno odvzela izpit vsakemu, ki je povzročil nesrečo, vozil pod vplivom alkohola ali prehitro vozil. Če bi ga potem dobila, da vozi na črno, pa dosmrtna ječa. Ampak to je seveda spet smešno in se mi boste smejali, kako razmišljam, ampak samo tako bi delovali, ker pač na te trde buče in živčake ne moreš vplivati. In pravično bi bilo tudi, da bi preden bi ti sploh dovolili opravljati izpit za avto, narediti korenito psihološko in astrološko analizo, da psihopati sploh ne bi mogli sesti za volan. se strinjam s tabo 100%, le tisto od astrološke analize dalje pa 0%, na te stvari mam pa alergijo.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Hvala, trudi, sem prebrala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Tud jaz sem pomislila, kaj pa če povzročiš smrtno nesrečo, pa nisi pijan niti objesten .... ker tudi to se zgodi... kaj pa pol hm... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2004 V info: za povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti (vedno je iz malomarnosti, nikol naklepoma, ker če je naklepoma je drugo kaznivo dejanje, npr. umor) je zagrožena denarna kazen ali zapor do treh let.......če je bila katera oseba hudo telesno poškodovana. Če je posledica nesreče smrt koga, pa je zagrožena kazen do 8 let zapora. To so pač zakonski okviri možne penalizacije s katerimi so sodniki omejeni. Najpogostejši povzročitelji takšnih nesreč so zelo mladi ljudje. In me prav zanima, ali bi se v primeru, da bi takšno nesrečo zakrivil vaš otrok, še vedno navduševali nad dosmrtno ječo ipd. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Saj za vse variante prometnih nesreč obstajajo "pravila igre", da tako rečem. Pri vožnji pod vplivom alkohola, pretirani prekoračitvi dovoljene hitrosti in če prevoziš rdečo....in je v posledici tega kdo hudo telesno poškodovan, boš skor ziher zaključu v zaporu. V vseh ostalih primerih se seveda upoštevajo vse okoliščine v katerih je prišlo do prometne nezgode. Če pa je nekdo le lahko telesno poškodovan, pa gre samo za prekršek. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 O, Danda Luna, no vidis, sem ti rekla, d abos super zrihtala, se mi zdi, da se ti kar rada takole s cim malo obremenjujckas... ? Huh, si mi dala malo mislit, če se res večkrat takole obremenjujem. AJOJ. Odgovor je seveda definitiven DA. Kako lepo je, ko ti kdo na tak lep način pokaže slepo pego! Bom poskusila sedaj bit bolj pazljiva, če se to sploh da... hehe Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Pozdravljena, DL! kok je lepo urejat stanovanje, jaz tok uživam v tem, pa to gre lahko sem, pa če to obrnem, čist drugač izpade kako kaj ti it tvoj ljubi? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Danda, roza dobiš v Ljubljani, če pa ne, pa si ga preobleč. Super, da stvari laufajo - ti si vedno znala sprejet in izvest spremembe:) moja vzornica;Tud to nisem vedela! Kako lepo je imeti prijatelje, sploh, če ti povedo kaj lepega o tebi! Žverca: xrosex Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2004 ...na tak lep način pokaže... kako TI gledas stvari, je samo pomembno, ne kako jih kdo imenuje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 ...uživaj v vsem, kar se tiče selitve, Danda,pa še tole: a veš, ko včasih rečeš, da samo koga rabiš, da ti pove nekaj, kar sam kar ne vidiš, pa imaš pred očmi?! joj ful se mi ne delajo stavki nekaj danes, grem jaz rajš dol sploh pisat več ne znam nekaj se je zaklelo proti men Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Žverca: me in moj lubi - nič sprememb. V bistvu je pa tako, da me od časa do časa zagrabi, da bi ga poklicala, sam potem počakam, da me mine. Se mi zdi, da mu je treba dati še nekaj časa. Sploh pa bom počakala, da mine ta mrk, da še kaj bolj ne zavozlam, kot sicer. Pravzaprav, pa dajem čas tudi sebi. Potem pa bi se rada dostojno poslovila. Kar vedno naredim. Če ne bo šlo, pač ne bo šlo. Drgač pa dragi moji, me čaka še kar nekaj dela v službi, jaz pa visim tule... Že grem... sam bom še prišla. Že sedaj žalujem, ker dva dni LNF ne bo delal! :OO!: Kako bom(d)o nekateri preživeli, še ni čisto jasno... (Če se bo moral kdo pod nujno s čim zamotit, lahko še vedno pride k meni, in me pomaga preseliti na novo lokacijo! ) PA glih zdaj, ko je mrk, bo še LNF mrknil! Ni naključij! Tale je pa zame in za vse, ki ga potrebujete! Papa: Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2004 PA glih zdaj, ko je mrk, bo še LNF mrknil! Ni naključij! Sploh ne, ker mora bit se datum pravi oz, itak vedno je.Bo ne samo v triikotniku, pac pa bodo se cifre v bistvu ostale iste. (1 in 3). (in sedaj bo sonce na njegovem ascendentu ). In na Dan reformacije. p.s. sploh je pa mrk ze mrknil, kaksen val se sam spusti, sam zdej je ze cez.Pa ne bo na dan mrtvih.je pa le sonce v trigonu z uranom tudi. Ko maras stvari gledati astrolosko. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Hvala za razlago Marsa, .... itak sem evdela, da si ti to dobro načrtovala. Samo tako lepo je razmišljati "po domače" in jokati, kako vse "mrk-uje". Hihi. Jaz sem pa čisto dobre volje. Boga mačona! Ti pošiljam malo moje dobre energije... pa nekaj rožic za v vazo: xrosex xrosex Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 No, dosmrtne jim glih ne bi dala.... Bi jih pa orng po žepu usekala... Kaj ti to pomaga pri enem fucking idiot Jelinčiču? Smo pred zakonom vsi enaki? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Evo, premeščena, zdej mam tapravo pisarno. Sem se s še eno preselila nazaj med ljudi…. Wii, dobila dva kulija, yes! tako je moj dan polepšan! Kok mal je treba, da smo otroci veseli. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Lep pozdrav vsem! Pred dvema urcama vstala....šla spat ob 1ih ponoč....hm,hm.... :o|o: Sanjala neverjetno živo...pa čudno...ampak zdej sem že kot rožca.... Je pa lepo to,da mi za spremembo polna luna seka na to da ful spim in ne na nespečnost....pomoje sem se in se še bom v teh dneh naspala za celo leto nazaj in naprej.... Lepo se imejte in veliko dobre volje!!!!Pa radi se imejte!!!! Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 pišuka, tihareka...to je pa že skor kot koma ...jaz pa še kar v službi...in mi ratuje počasi dost tega...sam še te smeške lahko prpopam ....bo šel lunin vpliv mimo, pa bo bolje upam...drugač bodo pa še nekaj časa sco-komentarji ....bistveno lepši dan vsem you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 jaz imam pa še del službe pred seboj.... torej danes iskala neke dokumente, založila ključe, zjutraj opazovala ljubav mog života in razmišljala, če ga imam sploh še kaj rada, če ni vse skupaj samo še navada, dobila iz ne vem katerega razloga zavrnjen ček, plačala ček, šla nazaj v službo, da razrešim tole s čekom... so se opravičili, ni moja krivda, v trgovini spet zapravila preveč, pa prav pazila kaj se je znašlo v košari, doma ugotovila da sem brez mobija, ponovila ves postopek, banka, dve stranki, trgovina, služba....v službi so očitno vse moje stranke Marsino napoved brale, kogarkoli pokličem prestavlja na drug teden, v službi fasala virus....mala sedi v kopalnici na tleh in se uči pesem, itak, da sva imeli buren razgovor... je pa danes prinesla novo 5 iz šole.... ampak ne bom dovolila, da je jutri doma, ker se ji danes ne ljubi naučiti 5 težkih kitic, basta...ja pester dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts