Marsa 28. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2004 Lds bannerji - en mesec rolanja jurja sit?da ne bomo v tri krasne, prvic je dnevnik, drugic je res, tretjic pa je ze mimo, ker sva ze odpovedala, in je tudi dopis ze na poti. Lds bannerji (na ogled) - 1.172,36Lds bannerji (na klik) - 2.945,25 Torej. Ne jurja. Pac pa - 4.117 - LN prikaze mesecno milijon (!!!) strani. Na vsaki strani FORUMA so se vrteli bannerji lds oz. iz mreze, kaj sele ostali portali LN pol (a sploh razumete, samo na napoved je narocenih 1700 folka, tisoce jo bere na straneh, lunin post tisoce - in to sta samo DVE STRANI!!! Vsaka stran 132. dnevnika torej tam nekje, skoz prikazuje bannerje...halo, no ... ne more se stekat tega... Pridem pa na sajte, ki imajo -iz mreze- placljive bannerje, 10x manjse in vse (sajte), skratka vrtijo pa se tam bannerji, in to ful, cist drugi, ful vec, placljivi. OK, so bolj atraktivni recimo, jebiga, ne morem tekmovat z boljsimi, sam tist!!!!!!!!!! . To pa ne, to je pa straufenpacht in tega pa ne kupim. Jurja - podatek - gledala sem razpredelnico le - kok casha je blo; 1.172 - to je blo tega 'jurja'.In 1 lds je 1100.Res pa da je se na klike 3 jurje (to pa je pac nov stolpec v razpredelnici - sicer pac kratki , in zato sem tistega jurja sam rekla in ne 4...) - hvala vam, da ste klikali sploh. :xx!: No skratka vsa ta rolada zarad katere vam pocas odpira, dobrih 10 jurjev na mesec. Ja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Res pa da je se na klike 3 jurje - hvala vam, da ste klikali sploh. to bi mogla ti poudart, de bi mau pretiraval in skakal .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2004 Nisem vedla!!!!!! Sva v mrezi, kot pravim... Nimam vpliva, ko si not, si not in ciao - dobis kar ti blagovolijo dat... al kaj jaz vem, al so pa pac totalno neucinkoviti samo. :o|o: :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 hvala vam, da ste klikali sploh. shit....zej me pa ni zram pr zahvaljevanjusm sam enkrat kliknu.....k sm zajebu, k sm hotu na chat (mam pa en programchek....za KLIKE.....che chesh) 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2004 Ne skrbi, aakhut, od tebe ni nihce pricakoval, da bos navuseno klikal na lds bannerje. ampak saj glih to... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Ne skrbi, aakhut, od tebe ni nihce pricakoval, da bos navuseno klikal na lds bannerje. ampak saj glih to... a od ostalih pa (pa sej....che bi omenla de zadi kesh....bi jst to 6ur na dan sam to pocheu ) 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2004 x!x Thanx. Ampak saj ves, da bannerji so za cash. Naj bi pac bili, lahko gre za izmenjavo pac in naj bi imeli vsi korist.No denimo nekateri pa niso v mrezi (LNM in MZ, tako da tisti bannercki, ki so tam, to pa nima zveze). Tja pa kar klikajte. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Da pometemo po obračunu... http://www.gifs.ch/Gemischtes/images/besen.gif FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 fak, kje pa to ? heh js se pa še čudim, danes zjutraj bla na avtocesti nesreča sem čist zamudil prvo uro, bemu jim... pa pol tud cel dan neki rešilci furali ene trije ponavad pa dol na viču vsake drug dan vidim kakega... hjaja no sej pol pa kul je bla luna v ovnu ko sva se zadnč vidla kar prijetno... hja no ... zdej gremo pej naprej.. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2004 Haha, uboge babe. :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 hja pismu ej tega pa še al pa vsaj že dolgo nisem vidu.... da bi se dve šli tepst do krvi... Alice Cooper - Desperado Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 666 zlomkastih -ou na svinjski rilchek....tralalaNjams Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 skratka vrtijo pa se tam bannerji, in to ful, cist drugi, ful vec, placljivi. OK, so bolj atraktivni recimo, jebiga, ne morem tekmovat z boljsimi, sam tist!!!!!!!!!! . To pa ne, to je pa straufenpacht in tega pa ne kupim. Bi rekla da je tule atraktivnost povezana z obiskom strani, a da še kej bl atraktivnega k LNF obstaja???? Kokrkol, podpiram tvojo odločitev, nej se grejo solit škrtuhi :xx!: Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Kokrkol, podpiram tvojo odločitev, nej se grejo solit škrtuhi [/color] :xx!: hehezej bo pa sstane prec svoj piskrchek (link na knjigo) prstavu.... 666 -ou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Sam so res slike no, tok obiska k ima forum, pa še ene Ivanke nista dobila , škrtice :xx!: :xx!: :xx!: Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2004 prou frzmaga se mi, da vam nekaterim tolk gre v nos stanetov doprinos lnf, ob tem da ste vsi dobil sol... djabe... In ne gre (sam) za to, da je stane doniral al kaj jaz vem.Gre za to, da JAZ verjamem v sol. kot v glino.In med.In...Sem tu in uporabljam () darove, pripomocke, ki SO TU. Ko pa rabim smrtno pomembno, pa mi nekdo prinese izza 9 gora in voda ... eno... 'onstranzdravilo', torej taheebo al pa alge onostranke, potem pa najlepsa hvala in z veseljem in boglonaj (imam pa sicer tu hrastovo lubje pa se kaj). Tko jaz razumem pravljice. In sol ni Stane.Sol sem tud jaz. Kot sem oliva tud jaz.Aja, nimam oljcnega nasada in pol ne morem bit?Ja. ... ce je pa tko, pa ne morem pac bit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Sam so res slike no, tok obiska k ima forum, pa še ene Ivanke nista dobila , škrtice :xx!: :xx!: :xx!: pa tko "BOGATA" stranko so.... :xx!: 666 zlomkou pr -ih na rilc prou nch ne shpara.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 prou frzmaga se mi, da vam nekaterim tolk gre v nos stanetov doprinos lnf, ob tem da ste vsi dobil sol... djabe... In ne gre (sam) za to, da je stane doniral al kaj jaz vem.Gre za to, da JAZ verjamem v sol. kot v glino.In med.In... Sem tu in uporabljam ( ) dariove, pripomocke, ki SO TU. Ko pa rabim smrtno pomembno, pa mi nekdo prinese izza 9 gora in voda ... eno... 'onstranzdravilo'.Tko jaz razumem pravljice. In sol ni Stane.Sol sem tud jaz. Kot sem oliva tud jaz.Aja, nimamoljcnega nasada in pol ne morem bit?Ja. ce je pa tko, pa ne morem pac bit. bemu....pa kje so dns planeti marsa shtosa ne razume vech..... 666 zlomkou....tut nima SVOJGA ZLOMKOLANDA......tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2004 marsa shtosa ne razume vech..... Ultra resno jemljem. p.s. sam to pomen, da ti nimas smisla za humor, ker se ti nekam sam jaz rezim (zadnje cajte). 150 nula zame... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 prou frzmaga se mi, da vam nekaterim tolk gre v nos stanetov doprinos lnf, ob tem da ste vsi dobil sol... djabe... In ne gre (sam) za to, da je stane doniral al kaj jaz vem.Gre za to, da JAZ verjamem v sol. kot v glino.In med.In...Sem tu in uporabljam ( ) darove, pripomocke, ki SO TU.Marsa, midva z Zlomkom se hecava , priznam, da mi je šlo na živce, ko je sstane na začetku skoz neki ssolil povsod, pa se mi zdi, da se je malo adaptiral, pa da je zelo fajn fant, si vzame čas in svetuje kako in kaj misli on, da bi se s soljo dalo pomagati, pa blazno radodaren je, ja, podaril že ogromno soli. Je pa edini forumovec, za kerga vem, da npr. kaj prodaja, torej bi mu mogoče pasalo imeti reklamo, pa sva se z Zlomkom pohecala. Sstane je čist fajn pa mi nič ne gre v rilc :o|o: . Kam smo prišli, prasice hudiče zagovarjajo Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 marsa shtosa ne razume vech..... Ultra resno jemljem. p.s. sam to pomen, da ti nimas smisla za humor, ker se ti nekam sam jaz rezim (zadnje cajte). 150 nula zame... verjetno de zato, k mash SPREVRZHEN ODNOS DO HUMORJA.....(ostali se zamislijo nad mojimi posti ) 666 zlomkou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 p.s. sam to pomen, da ti nimas smisla za humor, ker se ti nekam sam jaz rezim (zadnje cajte). 150 nula zame... Na, JST pa opravičila pišem.... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 kje naj zdaj veselo klikamo???da jih zjeb.....o, mašinca grdo govorim zadnje čase... ok, jaz tko že zaradi službenega firbca tam pa tam kliknem, samo če je to keš, pa dajmo ne Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Zdej je itak že vse mim, še tok klikanja ne pomaga, oz. bo s 01.11. , kokr sem razumela . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts