Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

A ti tudi delaš ob sobotah. Sva že dva  x:Dx  :palec:  x!x

Hja, sej po mojem tud nisva edina... x;)x Je pa dober občutek, ko ugotoviš, da nisi edini trpin, a ne? xDDx x;)x :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

sla z bratcem do Postojne na kavico in baklavo.. nore cene :eek: mislim v primerjavi z LJ, kjer dvakrat kaj takega ne bi pod jurja dobil... Kul :palec: ampak je mraz na tistem koncu, na poti domov mi je kar mal prstke zmrznilo.. ampak blo suuupeeeer x8Dx

oprala laske, pa zlikat si moram obleke za jutri.. sestricna ima birmo.. jaz pa botra.. najbolj me muci.. da bom mami vidla prvic odkar je sla.. itak, family miting, ne more manjkat.. upam, da se bom znala obnasat.. pac, vem da ne bom sposobna bit vsa nasmejckana in prijazna, kot da se nic ne dogaja.. we'll see, upam na najboljse...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Aja, Soncna x8Dx :palec: :palec: :palec:

cestitke za 9, pa se zabavno zgodbico si zraven dobila x:Dx

eh ja, eni profesorji... no, pa saj ne bi jaz o tem x;)x

x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Evo kristalka, saj te stekam, kaj pol govorim, a ne... xrolleyesx x:Xx

Glej, ti si tolk vsestranska. Ko sem rabila za frenda one diabeticne zadeve, si mi poslala, vse zive hobije imas, itd.

Zdaj si sicer v drugih stosih, a 1x si pejt kuknit mal na LNM in bi rada, da bi kaj koristnega, do cesar si se dokopala recimo v svojih raziskovanjih, objavila - ce imas kaj takega.

V bistvu sem mislila tole tudi bolj dolgorocno, ker vidim pac potencial v tebi in se mi dobro slisi tole... ;)

Tako je tudi Soncna vabljena, ko ima tam ene sanje nekaj in nekje ima nek intervju z enim gejem ali nekaj takega, mislim, da je bilo to in da je bila soncna.

Rachka pa sem npr. prosila, ce bi objavil svoj post oz. 'Dnevnik posta'.

No, to.

... ce se kdo vidi v cem, najde, ima, je voljan... in je pismen... - je tudi vabljen. x:)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Helou!

Soncna, evo mene nazaj! x;)x x8Dx

Glihkar se borila z enim vlkim pajkom, bemu, ne vem, od kdaj mamo take tuki..... :O: Ribica je arahnofob....... :OO!: Pa mi gre pocasi na boljse, manj se bojim, jih ne ubijem ce niso ravno v moji sobi, ampak tale je bil giant proti tem, ki ponavadi pridejo noter.......In sem najprej poskusala z raidom........NIC. Sem s casopisom zamahnila, se je zagugal na pajcevini (in je bil se vecji! :eek: ), drugic zamahnila x!x SLAP x!x .........tko mocno, da NE VEM KJE JE! :O: Dve nogici sta ostali na casopisu, matr kok dlakic :xx!: :sori: , njega pa ni.......... in mam ful freekish feeling, them crawling on my skin........ UUUUAAAAAHHHHHAAHHHHH, bljak! :xx!:

Drugace pa se zmeraj studiram tarot in numerologijo, vceraj sem sla k dragemu in naju je ponoci macek budil, zvecer sem se mogla igrat z njim, k je bil cist bogi......ful pogresa mami, k je cel teden pr babici, jutr pride. Koncno sem sla kupit Cokolesnik, v Mercatorju so meli nenormalno visoko ceno, tko da sm sla v Spar. x:Dx Mami dons pride iz potovanja. x:)x Jutr pa na tortozerke! x:px x:px

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Evo kristalka, saj te stekam, kaj pol govorim, a ne...  xrolleyesx  x:Xx

Glej, ti si tolk vsestranska. Ko sem rabila za frenda one diabeticne zadeve, si mi poslala, vse zive hobije imas, itd.

Zdaj si sicer v drugih stosih, a 1x si pejt kuknit mal na LNM in bi rada, da bi kaj koristnega, do cesar si se dokopala recimo v svojih raziskovanjih, objavila - ce imas kaj takega.

V bistvu sem mislila tole tudi bolj dolgorocno, ker vidim pac potencial v tebi in se mi dobro slisi tole... ;)

Tako je tudi Soncna vabljena, ko ima tam ene sanje nekaj in nekje ima nek intervju z enim gejem ali nekaj takega, mislim, da je bilo to in da je bila soncna.

Rachka pa sem npr. prosila, ce bi objavil svoj post oz. 'Dnevnik posta'.

No, to.

... ce se kdo vidi v cem, najde, ima, je voljan... in je pismen... - je tudi vabljen.  x:)x  :palec:

aha.....kul, zanimivo......bom se potrudla......pogledla....

lepo x:Xx x:Xx x;)x oz. ful dobro :palec: x:Xx

mislim, da lahko računaš na mene.... xsrcx

mislim, da lahko računaš na mene.... xsrcx [/color][/b]

Mah, to, obozujem inteligenco in humor, ti imas oboje, pa ful si hitra, ja, pac, nekaj s tabo... kot sem rekla.

Samo - imas tole skrbnost (ko sva govorili, se mi zdi, da si rekla, da imas luno ali asc v devici, a ne? no to se vidi, mi nisi tolk dvojcek, razen da si na ta nacin lustna pa dinamicna, lahkotna, hitra, brihtna, okretna.... ja, ja... vse to, a si... imas tudi ta... devicji merkur, ce se tako izrazim, no saj ce ti ni zdaj, ti pac 1x bo - jasno namrec. :D)...

No, in ker imas tole skrbnost, ti ne bi rada povzrocila stresa in kradla mladosti... torej - hocem rect, imas casa dovolj, na pretek celo, vse te bo pocakalo...

Samo da pac... kaj jaz vem, ne meces stran cesa takega ali pac se bolj uredis...

Mi ki smo skrbni, nam je dober filing, ce nekaj delamo, da to se komu drugemu koristi - v bistvu iz tega izhodisca, nekako.

tako kot je forum, samo ne na laparijo, debatno varianto, pac pa... clanek varianta - ko samo poves in - .

:)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kot une beybe na videu-bi lahko kakšen sosed,kaj zgubil x:Dx ) tisti, ki ste ga videli, veste o čem govorim! :onfire:

hehe x:px damn tist je pa tud hud.. :) js bi mogu tud kdaj pa kdaj avto oprat sam hjao, ni mi problema sebe vržt v banjo in se namakat, da bi avto namočil... nak to pa ne gre.... no way... pa še karnaprej je pod streho ,hm hm hm.... bom moral parkirat na dež.. al pa it v "contesino" avtopralnico.....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

V gospodinjski kategoriji 'racunam' tudi na Astro in Conteso. :palec:

Vabila sem tudi Mileno, da bi napisala kaj o feng shuiju...

...

Itd.

Mlorda ima Vrba kaj, recimo o hypnoterapiji... pa tko... ne mroem na vse pomisliti, a veckrat sem kaj opazila...

Bi pa rada imela kvaliteto, avtorstvo, ne kopipejstov (:xx!:) - ce pa seveda sledis nekemu viru ipd., ni nic narobe, ce si nadgradil, avtoriziral, 'dodal vrednost' - a pliz navedite v tem primeru vire.

Smiselno je uporabiti svoje ime... sicer pa 'dela' tudi na F.

Picasso

Ribica Katja, pajkov pa ne smeš ubijat,to je grdo! :angry: :(

Pa še nesrečo ti bo prineslo! :wacko:

Kaj bi rekla pa za tarantelo, ki je velika kot dlan? x;)x  x:Dx

Pa zelo kosmata in mehka in topla! :palec:  x:Dx

:V: Vem. Pa sej pravim, da mi gre na boljse, ko jih cim veckrat pustim na miru.......ampak ce so v moji sobi, jih ne morem, se pocutim prevec ogrozeno......sej pocasi bom premagala tole fobijo.....ma cist verjamem, da so tarantele kosmate, mehke in tople, sej mogoce bom enkrat na stopnji, ko jih bom lahko prijela, al pa vsaj ne pobegnila, ce bo kaksna zraven mene. :8): Sej se trudim no! :sori:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Kolk bojo jutri tortice lepo obiskane, prav veselim se jih že xsrcx :palec:

Marsa, ful ti hvala za takšen lep poklon xsrcx Ni mi problem karkoli napisat, sem že pisala članke in nasploh sem doma v medijih, tako da ko bom imela čas in kaj konkretnega materiala, lahko računaš name! :palec: Če boš pa imela sama kaj v mislih, da se ti kaj čisto intuitivno utrne, mi pa sporoči! x:Xx

Natrix, ful sem vesela, da si uspel jutri dobit prosto :palec:

Hihi Contesa... tole s pranjem avtomobila in ženskami je pa res klasa zase... x:px Sva kakšne tri leta nazaj s sošolko šle skupaj na morje in sva pred tem za našo hišo (tam v soški dolini) oprale katrco, s katero sva bile namenjene it. Bilo je pasje vroče, zapeljale sva jo na zadnje dvorišče za hišo in se lotile pranja... x;)x Kmalu sva bile obe še samo v tangicah in modrčkih, ena na havbi, druga na strehi in žurka!! x:Dx x:Dx Sva se noro zabavale... Fora je pa v tem, da se je z dvorišča videlo tudi na en majhen del ceste (naju to ni čisto nič motilo hehe), in sva od časa do časa dobile v dar kakšno radostno hupo mimopeljočega! :P Moja babica nama je pa ven nosila za jest in limonado! :palec: Še hvalabogu, da nisva s tem povzročile kakšne nesreče x;)x

Aja... A je kdo sodeloval pri aktivaciji mreže ljubezni?xsrcx Midve s sosedo tule iz študenta sva in je bilo ful luštno! x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

...ko bom imela čas in kaj konkretnega materiala, lahko računaš name! :palec: Če boš pa imela sama kaj v mislih, da se ti kaj čisto intuitivno utrne, mi pa sporoči! x:Xx ...

:palec: x8Dx

Kul.

velja pa kot za kristalko - ni pene. x;)x xDDx x8Dx

To je v bistvu bolj v vednost, da se ima v glavi in tudi to se v opcije jemlje (in ne sam - to moram nujno povedat na forumu, to temo moram odpret... ;) :D)

Picasso

:palec: ... saj zato pa sploh 'ne gnjavim' s tem nikogar - Kristalki sem zijalasto rrekla, potem pa je 'sprozila tole'.

Ker pa ne morete vedet, kaj imam jaz v glavi... pa potem pomislim, no saj, pa pac povem se za druge.

Nocem pa, da bi kdo bil v krchu kaksnem zaradi cesarkoli.

Torej, dbest, ko bo, ni panike, ce (ali dokler) ne bo. x8Dx :palec:

Saj itak si moram se kategorijo spomnit - sem vas vprasala vse za nasvet, pa mi je samo buena odgovoril/a.

saj je vseeno, hocem reci, da itak moram se malo... xscratchx...

xDDx xcivx

Se ne mudi. Ti kar pedenaj svoje, saj imas dost opravit. Sam tolk da se ve. x^x :palec:

Picasso

Tenks, Ribica, tudi tebi xsrcx Kolk ste sončki :2src: (Al sem pa sam mal zadeta od mreže ljubezni x:Dx x:Dx x:o)x x;)x )

Marsa, ja, torej sva čist na isti valovni, tudi jaz tole tako jemljem, kot si napisala :palec: x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

No, fino, tok mi je vsec, ce me folk steka. :vragec: x:px x:o)x xDDx x:Xx x;)x

Res, najbolj mi gre na zivce, ko imam obcutek... hm, ne da govorim lesu (ker to sem tudi sama kdaj), ampak... hmm... betonu! xrolleyesx

x:o)x x:Dx x:Dx

Picasso

Pravi užitek vas je "spremljati" v debati! x:)x Morda se tako zdi samo meni, ampak res imate prav luštno debato... x;)x :palec: x:)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

No, fino, tok mi je vsec, ce me folk steka.  :vragec:  x:px  x:o)x  xDDx  x:Xx  x;)x

Res, najbolj mi gre na zivce, ko imam obcutek... hm, ne da govorim lesu (ker to sem tudi sama kdaj), ampak... hmm... betonu!  xrolleyesx

x:o)x  x:Dx  x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Janja, o, ti na netu ob takem poznem cajtu? :eek: x;)x

A prides jutri?

Natrix, a beres vse to al kaj? :eek: x:Dx x:o)x

Aja, ker je soncna v igri... x:px x;)x

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...