Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

xsrcx  x!x  Thanx.  x:Xx

Ampak saj ves, da bannerji so za cash. Naj bi pac bili, lahko gre za izmenjavo pac in naj bi imeli vsi korist.

No denimo nekateri pa niso v mrezi (LNM in MZ, tako da tisti bannercki, ki so tam, to pa nima zveze). :vio:

Tja pa kar klikajte.  x:)x  :palec:

x;)x :palec: Magazin in zdravje, če sem prav razumela xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ja, sam ko/ce (varianta - kaj bova pa zdaj :D ;)) - pomeni, klikanje je se vedno in zmeraj bolj 'in'. x^x x;)x

Ker kar bo zdaj, bo to, kar se podpira in kar... je skladno z... x:o)x x;)x

LNM - Lunin Magazin

MZ - Moje zdravje

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Evo, konec dneva.. grem 'domov'. Aja, ena gospa me je zdajle po telefonu ful v dobro voljo spravla x:)x

Lepo spanckajte vsi skupaj!

P.S. Ima morda kdo kaj pojma kolk zaracuna privat varuska mesecno ali na uro? Nimam pojma v bistvu...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

P.S. Ima morda kdo kaj pojma kolk zaracuna privat varuska mesecno ali na uro? Nimam pojma v bistvu...

:vragec:

a pol si se odlochla, de bosh vseen ninota chuvala.... x:Dx

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

No choice xnckrivx No, pa saj mi je cist fajn.. pa omejitev z leti se vedno ostaja x;)x tko, ce bi me slucajno kej ti hotu najemat...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

No choice  xnckrivx No, pa saj mi je cist fajn.. pa omejitev z leti se vedno ostaja  x;)x  tko, ce bi me slucajno kej ti hotu najemat...

:vragec:

jst pa ne najemam...she x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

zaMINivo,

kako ste vsi tako čudno našponani :bomb: danes... js se pa se v bistvu full manj jezim kot ponavadi xscratchx :o|o: x?x ... pa kljub temu, da sem v ljubezenski godlji. Heh, saj mene se tako al tako ne da zastopit. x^x x:Ix

Marsa, danes sem ujela Tožibabe (mislim, da je bla ponovitev al kaj). :madpro: :palec:

Sem pa si uredila, da že jutri dobim sedežno, sicer bi morala počakati do srede. Me veseli, kako se včasih vse reši, pa tako malo sem se vmešavala v razvoj dogodkov. :palec: x:)x Jupe!

aliana (danes, 16:03):

se sprehajala eno uro po Rutarju.. kavc, postelja, kuhinja..  ce bi si morala cist sama opremljat stanovanje, bi cez 10 let morda ze zgledalo necemu podobno..

Če boš kdaj potrebovala pomoč pri tem, evo mene! x:)x :hepko: xrainbowx

Marsa: drugič pa sam reč, pa bomo klikali ko zmešani!!! :vragec: :vragec: :wOOt: :palec:

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Kristallka naročila, naj vse lepo pozdravim, da se ima fajn, samo full našponano, šola, pa bobnala bo, pa še člane ansambla iščejo, pa nima preveč časa za ta moment, nas pa vse pogreša x;)x x:Xx .

Sem jo na hitr pozdravla, ko sem vidla, da je glih prijavljena :inocent: :inocent:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Jupe! Uspela najti en vozni red za MB, kjer celo piše, kdaj bom prišla tja! Jupe!

Zdaj pa grem še pogledat, kaj bom jutri kupila v EU, se stuširat, pa čarat še malo. Če je pa glih POLNA lunca.

Imejte se radi! Papež vas ma vse rad, jaz pa tudi! Ole!

Pa še nekaj mojih najljubših ikonc:

:wub: xwizardx xwizardx xwizardx :inlove: :bomb: :hepko: :flower: xlove2x xsrcbumx xrainbowx xrosex xwitchx xgoldfishx xpresentx xflirtx xloveyx :party: xflowx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Izogibam se družbe, ne maram ljudi. Zatekam se h knjigam. Kompenziram z intelektualnim delom.
naj te mine čimprej tak pogled, poznam ga, taka postlunina depress :8): :sori:

:inocent: .danes sem tak flegma, da rešitve kar švigajo mem mene x:o)x

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Jaz pa na eni satelitski Tv gledam eno oddajico, ko se gredo nadomestne mame. In sicer zamenjajo ženi in mami dveh družin. Zamenja se vse razen seksa x:Ix . Pa je rpav hecno videt, kako v bistvu druga oseba v eni situaciji razmišlja, reagira. Ena npr. danes je full gospodinjski tip, vse ima tipi top pospravljeno. Pa je prišla v eno tako družino, kjer mati pa žena dela tudi v podjetju in ni glih najbolj redoljuben tip. Se je kar zgrozila xDDx . Zanimivo, v smislu, kako različno se da situacije videt :palec:

Mačona xupx xupx xupx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Še tri dni pa pridm nazaj v Lublano! Jo full pogrešam, pa moj flet, vonj k pridm domov! x^x Eh sej bo,sm zmatran,grem pod kožo gledat! x8Dx Vsem lunatkam x:Xx in dobr spite! x;)x
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Sem danes potegnil z delom. In ne vem koji vrag me je pol silil gledat še ta film. Pa nič tako zelo posebnega ni, sem že velik kaj boljšega in tud tragičnejšega videl. Pa vseeno. Ne vem zakaj me je tako prizadel. Mogoče je kriv lunin mrk. Kakorkoli....besen sem, trenutn. Žalosten. Nemočen. Mogoče je pa ta naša zemlja v bistvu pekel. V katerem ti gre toliko bolje kolikor večji grešnik si. Bolj si hudoben, sebičen, bolje ti je. Mogoče. Vsekakor pa slabotni in pogosto nedolžni trpijo in umirajo, močni in pokvarjeni pa uživajo v pretiranem blagostanju. Kot v živalskem svetu. Nič boljši nismo. Obdarjeni z intelektom, razumom smo v bistvu le še veliko slabši. Ne razumem nas. Mater. Očetov. Babic. Dedkov. Vseh nas. Z malo slabe vesti in hipom sočutja se operemo krivde za vse hudo na tem svetu. Za lakote, bolezni, trpljenje, smrti otrok. V Afriki. Indiji. In še marsikje. In se tolažimo. Svet pač takšen je, posamezniki ga ne moremo spremeniti. Saj nič ne moremo. Pa ne vem, če je to res. Pravzaprav ni res. Ne ljubi se nam ga spreminjati. Dokler je nam ok. Mogoče se bojimo, da izboljšanja stanja v teh področjih pomeni poslabšanje našega stanja. Kaka čokolada manj. Kao drago oblačilo manj. Pa manj dober avto. Kaka soba v stanovanju manj. Cenejši tv. Itd. Mah :o|o: Dost mi je smrdljivih bogatunov, ki obvladujejo svet in se kopajo v milijardah, medtem ko na svetu umira milijone otrok. Od lakote. Od pri nas praktično že nedolžnih bolezni. Na kozlanje mi gre. Sramota. Trebalo bi rasfukat ta sistem do konca. Revolucija x!x Ja, ja, ja :vtz: Pa saj ne more in ne sme biti to sistem v katerem hočemo ali moramo živeti. Ne more biti. Upam, da pride čas, da ga še doživim, ko se bo tak sistem sesul za vse večne čase. Pa tudi če bom sam zaradi tega slabše živel. Fuj....kakšni smo ljudje, A smo res tako bedni? :o|o:

Morali se bi zamisliti. Kaj lahko naredimo. Verjamem, da vsak lahko kaj naredi. Hočem verjeti. Moram se vprašati kaj lahko storim sam. Moram. Ne smemo se obračati stran. Ne bi se smeli. Pa se verjetno bomo. Žalosten in besen sem. Milijone otrok, ki umirajo zaradi lakote in bolezni. Si znate predstavljati? Si lahko to predstavljate? Kot nekaj realnega, ne kot nekaj kar vidimo na TV in se nam zdi kot film, nekaj nerealnega........milijone malih podhranjenih nedolžnih otrok. Točno takšnih kot so vaši. Si predstavljate? :V:

Ah, moral sem se mal spovedati :V: .

A smo res tako bedni?

:C: :C: :C: :C: :C:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...