Surangeni 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 o janja dobro jutro Ja ni mi vseeno samo veš to moje sekiranje zaradi takšnih in podobnih tadev mi lahko poslabša cel dan pa še glava me začne bolet Pa nobenga smeškota ne morem pritisnt, ko se noben noče prlimat, hm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Žverca, to moraš vzeti tako, da imaš možnost kakšno dobro delo narest na tem področju, pa vsaka narejena sprememba s tvoje strani je veliko delo, celega sistema pa žal ne moreš spremenit. Veseli se za to kar lahko storiš in ne žri se za tisto, česar ne moreš . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Kolk bom mogu zdej pazt v Ljubljan, ne sam na KR tud nate ja orenk pazit. k sm nevarna na cesti cajt je pa pršu ta prav... lih lepo darilo za rd. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 dobrojutrodoberdanvsem...danes z rahlo zamudo, pa sam zato, ker je v službi bilo že zjutraj obsedno stanje...hvala, da me še ni zapustil smisel za humor, drugač bi bolj tenko piskala zdajle najprej in pod nujno: čestitke aiwa pa srečno, varno in sploh ok vožnjo...naj te čuvajo jp, tale polna luna z mrkom je imela globoke korenine...sem brala dnevnik za nazaj...mick...en velikanski pobož zate žalost, strah in vse to kar preplavi...ja poznam. se mi zdi kot sodelovanje v kolektivni zavesti...in res se dogaja točno tako, kot si opisala, ribica katja...mogoče smo si izbrali tako pomoč v tem času in na tem kraju. nekaj, kar je za splošno dobrobit, pa za našo osebno rast tudi. itak smo vse in delček nas je vedno tudi v drugih. in nekako vedno bolj čutimo, sebe, druge, globalne in kolektivne procese. zato je pomembno, da nam ni vseeno... ...no, mejte se... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Saj vem, samo vsake tolk me mora kdo opomnit na to pa na steno imam naliman stavek:STORI, KAR MOREŠ, S TEM, KAR IMAŠ, TAM, KJER SI. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Dobro jutro. Končno petek Aiwa - bravo punca Čestitam Pomlad - eno leto posta - Tvoja ikonca je dbest. Si ful luštna in ni videt, da bi to potrebovala... ti ti žverca - naj te ne razburjajo stvari, ki jih ne moreš spremeniti. Stvari so vedno večplastne.... Mick, sicer so tvoji posti z včerajšnjim datumom, vendar me vseeno moti nekaj. Jasno je, da nihče ne odobrava tega, nad čimer si ti zagrenjen...tudi jaz ne. Tudi meni gre na jok ob misli na milijone otrok, ki so nemočni, ubogi, lačni. Ki umirajo zaradi absurda.... Vendar nikoli ne pozabim na njihove starše, nikoli ne pozabim na tiste ljudi, ki otroke rojevajo, ki zavračajo preservative in ki brezkompromisno uživajo ne da bi pomislili na posledice, ki jih v glavnem nosijo njihovi otroci. Zato vedno povdarjam in sem zagovornica tega, da je takšnim otrokom treba pomagati, vendar je treba tudi istočasno starše zaustaviti..... Eno brez drugega je brez veze... :o|o: No, zdaj pa še jaz. Včerajšnji dan za silo preživeli. Mož je prišel ves šokiran domov in še danes sesut. Ga je ta nesreča kar šokirala, tako, da nisem imela srca, da bi ga še jaz napiz... Sva se pa oglasila pri mehaniku, kamor so že v jutranjih urah pripeljali avtomobil in je mehanik ocenil zelooooo visoko škodo :xx!: Avto pa skoraj nov in še kasko ni bil zavarovan...(butla) :o|o: No, ampak bova preživela. Vsaka šola vedno nekaj stane. Na žalost... Imejte se radi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Jaz tud do 15 zdržat, pol pa cel teden počitnice, jupii daj metek zamenjaj z "nov začetek", Contešči Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Ja jest tud frej do torka, če bo posreči Pa jutr verjetno na en obisk, se mi zdi, če so se ženske zmenla :o|o: No zdej pa mal počivat sm še včerajšni , kolk mi je všeč ta smeško , hi hi hi http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 pa skombiniraj: uau, danes je petkur, dan za žur Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 morgen.... bemu....tole pa zgodi....hehesej sploh she nism shu spat...tralalamam dons celo frko...servis luchkzvecher pa zhuuuuurkaaaaaa 666 zlomkou...pa glihenetokcmokoukenarilc....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Žuuuuuuuuuuuuuuuuur do jutranjih ur, viš da se rima Contesa uživaj v škoprijonskih rojstnih dni, pa pazi na pike Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 mam dons celo frko...servis luchkzvecher pa zhuuuuurkaaaaaa 666 zlomkou...pa glihenetokcmokoukenarilc....tralalaFrka u bajti ?????!!!! 777 jutranje svinjskih Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Janja, contesa, Trudi, zlomek, aahkut in ostali, lepo se mejte med počitnicami, in zapomnite si "IF THE SUN SHINES IN YOUR SOUL,WHAT DOES IT MATTER,IF IT RAINS OUTSIDE!" če pa že nimate počitnic, pa vsaj Lep vikend! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2004 Frka u bajti ?????!!!! 777 jutranje svinjskih Evo, tole, nimam casa brat, pisat...Mrk je cist vse ven potegnil res, klicali so me vsi zivi, pisali, povedali vse zivo, ne mroes verjet, sms-i, os-i, vsega boga... to ni res, cist mesche...Jaz pa tolk dela... pa ze kar petek je, ampak kul. pac, sponamo... No, sam tole mi je padlo v oci, ko sem odprla stran. Mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 jst sem pa včeri vidla en spot od TOŽIBAB, po dolgem času... dober spot, ko se šetkajo po tirih pa to... glasba pa.. nisem bla jst nikol preveč v punk usmerjena, ampak za punk čist super. Pa Lublanski psi so bli, pa joj kak hecn besedil.. neki Brane pa to..Pejt ga pogledat Brane al neki.. to sem pa cepala od smeha.... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 En hitr helov od mene,delam kt norc,v Munchnu sije sonce v Lublan pa baje dež pada, saj tko mi je mam rekla, k sva govorla malo prej! Še mal, pa grem dam, matr tko kt tokrat odštevam, kdaj bom spet doma, še nism. Ne vem kaj to pomen? vsem beybikam na forumu! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2004 jst sem pa včeri vidla en spot od TOŽIBAB, po dolgem času... dober spot, ko se šetkajo po tirih pa to... glasba pa.. nisem bla jst nikol preveč v punk usmerjena, ampak za punk čist super. Pa Lublanski psi so bli, pa joj kak hecn besedil.. neki Brane pa to..Pejt ga pogledat Brane al neki.. to sem pa cepala od smeha.... haha, Mushi, Brane, reziser, tole so pa Otroci socializma, meni je pa dbest komad... ko s takim glasom, kot so mu tastari recimo najedali rece... o nekem sosedu al kaj... pa z basom komad lepo, tak mal... strange...Verjamem pa da se ti zdi odstekan, ce ga prvic slisis... sploh zdaj, po tolkem cajtu.S temle doticnim Brankotom pa sem bila nekoc v berlinu skupaj in ko sem rekla, pa kaj, bomo sli pa trije stopat, je sam - smo se mel kar fajn. Za punk kar dober? Ja, pa za bejbe pa sploh dober, si slisala bobne pa bas, kolk razturajo? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 vsem ful hvala za čestitke!res sem čist presrečna!No danes jaz do 14 in upam, da bo čim prej tok ura k se mi res ne da bit v službi. šla bi skakat od veselja. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2004 Kaj je bilo, sem sam na tole stran priletela, kaj si naredila kaksen izpit, vozniskega al kaj? Bravo, karkoli je ze bilo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Aiwa, še od mene čestitke...megla svuda okrog nas - moje ramišljanje danes Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 kaj zdaj berem dolores.. pa vas je kr neki vohal na cesti, ne? In zdej prometna? Pizdarija, a je še kdo se poškodoval? Pleh je pa pleh, čeprav bi se človk tud za pleh zjokal pa to.... Sam da ni ktermu kej hudega. TO je ta glavn. x!x Marsa, ja Otroci socializma prav maš, Lublanski psi so pel Dobro jutro mati! tud fora!!!!!Ne, men je fajni komad o Branetu, tak ko da ga iz groba poje,ja ve babe ste pa ŽGALE tako udarno musko, pa vokal je bil pa tko visok, full a to si ti pela? Kak je že naslov tega komada, ne morem se spomnat, ej full jackice, pa spot je odličen, a to je moglo bit pa drago snemanje. A veš eni so mel kr v studiu posneto pa pika. Ve pa prav tko res dober posneto. Aiwa! Čestitke!!!!!!!1 Pa srečno vožnjo želim! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 tis pa res ena marsovka za avto sem nardila izpitek. Selene, mushi selene... saj bo hmalu ok počutje.... boš vidla... zdaj je tko vikend za mal se sprostit.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Še tlele mal Aiwi čestitam vozi lepo pa varno... pa da te ne vidim šminkat se pr rdeči luči Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 ja, pa trepalnce mazat aiwa, to znorimo zadaj.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 kok ste razposajeni, jaz pa spet eno lekcijo iz prijateljstva dobila . "Nič se ne bojte bom že sama opravila" Pika Prasička bo že nardila red Pujsa Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts