Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

Aja, haha, grem pa stavit kar ces, da bom dobila kaksen mail, kako da forum ne dela! x:Dx x:o)x x:px xrolleyesx

Se dela, nimava srca (x;)x x:px) vas skenslat, ker vas je tolk gor. x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

OJ!!! Saj res!!

Thanx vsem za pozitivne vibracije. x:Xx :palec:

... sem sla zdajle mal pogledat po temi, pa vidim, da vas ful energetsko 'pomaga'. x:)x :vio: x:Xx

Razmisljam... pismu, jaz pa tolk maram spremembe... ne recem, da vcasih ni ene morda malo otoznosti zraven, a...

rada se premikam naprej... pishuka, kljub zabasani 4. nisem cist nic rak... razen da sem muhasta in da imam mal tud tak smisel za humor, pa koncentracija nekaksna je na domu, ja, to je ze res, ampak ciiiiist drugac... xrolleyesx xDDx x:Dx x;)x

Pa tak... se premikati - tega me nikoli ni bilo strah... Stati na mestu? :sori: to pa ne da strah, ker to ni mozno, ker pac drugace delujem, ampak... nepojmljivo. x^x x8Dx :palec:

Ha. Pa kljub (! ;)) veneri betonski kao. x:Dx xDDx xcivx

Civ civ, sam se jaz bom povedala svoje, pol pa ciao. x:o)x x:px :vragec: x:o)x x:Dx x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Aja, haha, grem pa stavit kar ces, da bom dobila kaksen mail, kako da forum ne dela! 

Ja, takoj v prvih petih minutah sta dva maila prisla. :D

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...