Marsa 30. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2004 Aja, haha, grem pa stavit kar ces, da bom dobila kaksen mail, kako da forum ne dela! Se dela, nimava srca ( ) vas skenslat, ker vas je tolk gor. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. oktober 2004 Prijavi Deli 30. oktober 2004 uuuuuuuuuu....kolk sta face!!!!! Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2004 OJ!!! Saj res!! Thanx vsem za pozitivne vibracije. ... sem sla zdajle mal pogledat po temi, pa vidim, da vas ful energetsko 'pomaga'. Razmisljam... pismu, jaz pa tolk maram spremembe... ne recem, da vcasih ni ene morda malo otoznosti zraven, a...rada se premikam naprej... pishuka, kljub zabasani 4. nisem cist nic rak... razen da sem muhasta in da imam mal tud tak smisel za humor, pa koncentracija nekaksna je na domu, ja, to je ze res, ampak ciiiiist drugac... Pa tak... se premikati - tega me nikoli ni bilo strah... Stati na mestu? to pa ne da strah, ker to ni mozno, ker pac drugace delujem, ampak... nepojmljivo. Ha. Pa kljub (! ) veneri betonski kao. Civ civ, sam se jaz bom povedala svoje, pol pa ciao. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2004 Zgleda da bomo brez smeskov ostali. OO :>( Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2004 <{POST_SNAPBACK}>Aja, haha, grem pa stavit kar ces, da bom dobila kaksen mail, kako da forum ne dela! Ja, takoj v prvih petih minutah sta dva maila prisla. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2004 Uh, se dobr. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2004 Vesoljni dnevnik LNF 14. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts