Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

Janja, o, ti na netu ob takem poznem cajtu?  :eek:  x;)x

A prides jutri?

Natrix, a beres vse to al kaj?  :eek:  x:Dx  x:o)x

Aja, ker je soncna v igri...  x:px  x;)x

:inocent: xsrcx :2src: ...mogoče pa zaradi tebe, Marsa! Saj si tudi ti bikica, ne? Mogoče pa "padam" na bikice x;)x ? Al pa kar na obe, al pa več hkrati... x:Dx ! No, šalo na stran; ja, res berem vse to in mi je pač tema zanimiva... x;)x :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Včeraj zvečer sem šla z atom in mamo na večer poezije xokx .Odlična odličitev, njuna družba, pismu me vedno tok nasmejeta, ko se zaradi kakih malenkosti pregovarjata x:Dx :palec: , pa tudi nisem glkih tip, ki bi pesmi prebiral, nekak mi ne grejo. Ugotavljam, da ne gledam rada filmov, ki ne opisujejo situacij, ki bi se resnično lahko zgodile, recimo z nekako 99% možnosti, ne berem znanstvene fantastike, pa pesmi mi pa sploh ne pade na pamet brat. Ampak včeraj mi je bilo pa všeč, 5 pesnic, vsaka prebrala nekaj svojih pesmi, mi je bil pa užitek poslušat :palec: .

Danes pa vstala pred 7. Šla na Cyber sprehod, pa tabletke, pa Tibetančki, zajtrk. Potem malo knjigice, danes mi je celo likalnik vžgal x:Dx , zlikala in medtem uživala. Trudi zrihtal glasbeno željo na Radiu Viva xsrcbumx :flower: . To me pa full spominja na začetke, ko še nisva bila skupaj, obadva full klicarila na Hit, pa potem ko sva bila skupaj, drug drugemu pošiljala glasbene, pa eno obdobje pred novim letom fuuuuuuuul nagrad pobrala. Je bila umetnost dobiti vezo, pa ni bilo še povsod une ta hitre linije :8): .

Potem sem bila pa čist nejaz x:Dx x:o)x . Sem šla na vrt po zelenjavo, pa naložila drva na štedilnik na drva in se lotila kuhat kosila :o|o: . To je namreč cel podvig. Običajno skuha mama za vse, pa že itak se mi je skozi življenje tako sukalo, da sem dolga leta delala po 2 službi, ko sem bila pa še doma, pa ne bila zainteresirana. Skratka nisem glih Ivačič v kuhinji x:Ix . No skuham juho, pa spečem palačinke, je bla sicer mini zamuda, pa trudi in ata sta trpela, ampak lačna le nista bila x;)x .

Potem sva šla s Cyberčkom na en sprehod, pa Trudija zbudit in v službo odpeljat, zato da greva jutri s Cyberčkom v Ljubljano in potem jaz k Omi na obisk. Zvečer sva prišla domov, skuhala atu belo kavo, pa se uštulila zraven in jo jedla še jaz s kruhom x:px , potem pa še stanovanjce pospravila.

Skratka čisto nasprotje večine dni tega tedna, polno izkoriščen dan.

Hm, kaj naj vam pa zdaj zaželim :eek: navihan večer in noč x:Dx x:Xx ?

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Janja, o, ti na netu ob takem poznem cajtu?  :eek:  x;)x

A prides jutri?

Se pošvercam, če je Trudi v službi, drugače ima pa on eno novo bolezen, verjetno še ne veš zanjo x;)x Kronično zalepljenost prek tipkovnice na LNF x:Dx , tako da no way... pa moram kaj doživet, da pol tlele svinjam x:Dx , včasih pa tudi bruham, pa nisem pol tlele x:Dx x;)x .

Hm, Trudi je tko nekak splaniral intuitivno, da se bo vse izšlo, grem Omi pogledat, zvedla, da je nazaj v domu, potem pa mogoče x:Dx pridemo x:Dx x;)x

haha marsa lej še en k ti ni škorpijona pripisal :D hehe js bi ti ga ziher zdele.. vsake oči majo svojga malarja, očitno, in zanimivo ti kot umetnica zadovoljiš vse poglede... dobr to, najbrž je to tista umetnost, narisat sliko ki bo vsem všeč, napisat knjigo v kateri se bodo vsi najdli, zaigrat komad ki bo vse "premaknil" hjaja.... zdaj pa sem pogruntal.... grem js o tem razmišljat, pa eni brhki škorpijonki ki zdaj najbrž žura al pa spi... zaželet lahkonoč.... al pa povabit mal na chat...

:2src:

lahkonoč folk... love you all, cmok cmok cmok

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

...mogoče pa zaradi tebe, Marsa! Saj si tudi ti bikica, ne? Mogoče pa "padam" na bikice x;)x ?

Jao,Natrixred! xrolleyesx Sem ti rekla,da raje vprašaj! Tole je bilo čisto bikovsko! x:Dx Marsa je ribica in to dvojna z asc. v škorpijonu! :palec: Si brcnil v temo! x:Dx

Nič, grem spat, sem čisto uničena! xcivx Bodite v cvetju! :vragec: x:Dx

Zdaj si me pa užalila! :C: :C: :C: :vio: Hmmm, res ne vem, kje sem zasledil, da je Marsa nekaj omenjala sebe v povezavi z bikci... x?x Verjetno sem že tako utrujen in sem narobe videl...se mi blede x;)x Hja, moja napaka x:)x !

Lahko nočko, Contesa! x:)x xsrcx x:)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Natrix, res je, tud v bike sem se nekaj vtikala... skratka, se (nekoliko nalasc, kao, interni joke) stulim v bike vsake toliko. ;)

je pa lepo prebrat, contesa, marsa je dvojna ribica... x:o)x x:px x;)x x8Dx

Ste pa zato v levih, strelcih in podobnih ticih reseni pred mano. :D :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sem se odločila, da ne grem na izpit. x:)x Pogoje za vpis v podaljšam absolventski staž imam narejene, tako da glede tega ni panike, je pa malo preveč snovi, da bi se jo naučila v dveh dnevih (nočeh x;)x ), mogoče enkrat prebrala, ampak bi rada dobila dobro oceno, tako da tole ne bo šlo skozi. x;)x Bom pa šla do profesorja tisti dan (ima tudi govorilne v ponedeljek), ker moram itak vpisat eno oceno pri njemu še od kolokvija pa se par stvari zmenit... tako da se bom poskusla zmenit, da pridem k njemu na izpit ob kakšnih govorilnih urah, po možnosti čez kak teden ali dva. x:)x

Poslušam Enyo... super je. Pa ravnokar si znašega serverja v bloku vlečem dol en super film, vsaj zanimivo se sliši začetek zgodbe - Immortel. tako da ga bom pogledala zdaj za pred spanjem, da še mal aktiviram mojo superpovezavo z vsem, kar je x:o)x x;)x (ko je že bla ena taka aktivacija dans xsrcx ).

Lepo pančkite, enga x:Xx na vsak LNF nosek x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Lahko noč vsem in nasvidenje jutri......pravzaprav, danes! x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

x:Xx Vsem lunatikom. Končno prispela nazaj. Dopust prekrasen. Pot malce predolga za moj okus. No samo toliko...grem spat, ker mi manjka ene 48 ur ...luknja .... xrolleyesx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma, ti kar lepo napolni luknjo... x;)x Ti želim super spanček xsrcx in seveda učinkovit počitek x;)x

Jaz sem si pa ravnokar pogledala tisti film do konca... hmmmmm ne bom komentirala, bi blo boljš če bi si šla še enkrat Harryja Potterja pogledat, je vsaj kolkor tolk logičen x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Ohoho :onfire: :onfire: :onfire: ,

Cosmica nazaj :palec: .

Midva s Cyberčkom greva pa v Ljubljano zdajle, pa jaz po nedeljskih opravkih xsrcx :palec: .

Lepo nedeljo vsem, vse pa kaže na to, da za ene žal ne bo, vam jo bom po vsej verjetnosti jaz malo posvinjala x:Dx x:o)x x:Dx

jutro!

o cosma dobrodošla nazaj x;)x x:Dx

danes me je že na vse zgodi trudi zbudu je pršu sem mal podremat... potem pa na tortice... pa še janja je cybra prpeljala, da bosta v družbi spala. on pa je šla po opravkih. jz bi pa lahko malo stanovanje pospravila, ker jutri mami pride... je šla na morje prikolco pospravt.

poljubček vsem skupaj x:Dx x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal

Eno lepo dobro jutro vsem!!! x:Xx x:)x x;)x

Danes bo še tak lep dan,če vsaj malo drži Contesina napoved x;)x ...no pa tudi tako,k bo zdele sonček posvetu in pol se odpravim na en tak dooolg sprehod,no saj mi v bistvu ne more kaj dosti manjkati... :inocent:

Vsem želim eno lepo,s soncem obsijano nedeljo... :palec: x;)x x:)x xsrcx

P.S:Cosma WB!! xDDx

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

O, Cosma, dobrodosla spet, ravno vceraj sem mislila nate, da te pa ze kar dolgo ni! x8Dx :palec:

Zivjo vsem! x:)x :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Xx x:Xx multo bacci od Cosme še enkrat x:Dx . Sem se zbudila v tole sončno jutro in pa 20C manj kot smo imeli prejšnja 2 tedna brrrrr. Bom pa lahko vsaj pulije kmalu začela nositi x:Dx . Kje imajo kake dobre? Najbrž bo Contesa vedela.

Od vsega lepega tam (na Sardiniji) mi je najbolj manjkala Šmarna gora in kosilo na vrhu x:Dx , zato se bom kar odpravila počasi gor.

Drugače pa vam bom napisala malce več v naslednjih dneh. Vidim veliko novega, pa ne gre vse naenkrat prebrat, pa nekaj novih, pa tortožerke totalno aktivne x:px

Jaz pa v glavnem poskušam priti na tekoče z pošto, perilom, telefoni. 3 novi dojenčki v času dopustovanja :2src: so mi skrbni očki in mamice že slikce poslali. Res so angeli, teli mali dojenci :wub:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ali veš,da je Immortel rastlinica z rumenimi cvetovi, ki raste samo na Korziki, ima pa zdravilne učinke(za ženske zanimiva za ohranjajnje lepote x:Dx ) njeno ime pa pomeni Nesmrtna (lepa na veke) iz njenega olja izdelujejo kreme za nego obraza in telesa,tonike in eliksirje!

ahm... jaz imam kremico za obraz iz te rožice in je x8Dx :palec:... in šopek tehle lepih drobcenih rumenih cvetkov v vazi :2src:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...