Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

Cosma, dobrodošla :palec:

Cel dan imam čiščenje, vendar v sebi, nekako odstranjujem določeno navlako, misli, pričakovanja in spet se me loteva občutek, da se opazujem. Določeno stvar moram razčistiti, pa nimam moči, pa še tolk bezvezno zadevo bom pojasnevala, da se vprašam, je vredno vsega tega? Včeraj sem se doma imela čistko, danes pri sebi. Sem včeraj spet preživela lep dan, hehe, sva se izgubili v gozdu in uspešno prestali lekcijo, nič panične sredi goščave, kjer sva si pot utirali z rokami. Preprosto sva zaupali, se prepustili in opazovali okolico, če je katero kateri drevo pritenil sva šli do njega in nato dalje, prišli na pravo pot malo ped ciljem... Zanimivo, želeli sva se ogniti eni poti, ker je strma in lekcija... če se hočeš ogniti prepreki, ti življenje pripelje drugo, hujšo...

Da ste uživali na torticah vem, lepo se imejte.

Marsa, upam, da je zapestje boljše :palec:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Oh, to je pa res prijazno, Selene, thanx! xsrcx

Ni pa kaj dosti boljse, samo pac ne jamram (skoz).

Mislim - je boljse in je potem spet slabse. :o|o:

Saj bo - jutri pride ze 'moja' dohtarca. Da vidmo kaj pravijo levkociti in podobni tici. xDDx

Drugace pa mi je nekaj slabo ratalo, predozirala tale cukr (ker sploh ne uzivam, v bistvu) ali kaj...

Nekaj mi ne pase... tako se mi sploh ne da skuhat, tamali itak skoz nekaj je...

No glavno da mi ni treba imet nad sabo se cesa (napovedi denimo)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

men tud ne, že dva dni sem na metinem čaju, no včeraj je po turci padel šampanjec, sva si privoščili... se mi zdi, da si znam privoščiti trenutke...

mogoče je pa kaj revmatično tole pri tebi?Upam, da ne :palec:

Laicno mislim, da ni... ja, pac po naravi sodi ze morda v to 'skupino' (sory, pac ne poznam terminologije), a menim da ni to.

Ne zatekam, nimam teh... arttriticnih stosev, niti nisem vec v kewdrih in vlagah ipd.

To je preprosto preobremenjevanje. ne sam tipkanje (to je 90%), je tudi moje divjasko... vse. Pocetje vsega.

jaz ce kaj ne gre, kar malo 'posilim' vcasih.

Npr. s trga vlacim do nezavesti tezke vrece, ker sem prelena, da bi sla 100x, pa se ker ne priznam sebi, da ne gre. Ni - da ne gre kaj. :D (butasto sicer precej). :P

Npr. ce je kaj blazno tezko za odpret - jaz prva se stulim za odpirat. xrolleyesx kao - kok sem mocna pa to...

jaz sem ze mocna, a ne za kar konstantno tole... npr. bi imela hud udarec, enkratno tole dozo, nabijem po mojem do ne vem kolk. :D

A arbajt blazoten (za moje 15.5 ali koliko cm zapestje) pa ni priporocljiv - saj nisem zidar...

se pa vcasih obnasam kot da sem (mars v 4., opp. pluton). :xx!: x:Ix xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a ti si tud tko močna da vsako steklenico ali pa kozarec odpreš x:Dx

a ti naj rečem, da počivaj, eh ne bom, ker jaz tudi verjetno nebi x:Dx

tko moj prihaja po nekaj dnevih domov... se ga veselim?... vam zaupam po oglasih, morda x;)x

a so ze sli skoz? oglasi? x?x x;)x x:Dx

Ja, tisto - osebni izziv - kot da je - totalno neumno. :|| neko odpiranje brezvezno. :D

Da ne pozabim.

Contesa, tam sem sicer osvezila, vendar druge teme so bolj azurirane, pa ce se spet pomakne dol in ti 'uide':

LN magazin (tema na LNF - na LNM pa imas tam link al z osrednje strani sicer tudi).

Picasso

Buraz kupil najnovejšo izdano ploščo od Voodo Childa-a. To je alter ime od Moby-ja, kjer izdaja komade pod tem imenom zaradi politike založbe. Moram reči, da me še nobena plošča od elektronske muzike ni tako fascinirala kot tale, Baby Monkey.

Tej plošči dam oceno 10, čista 10...

x8Dx x8Dx

Ja sam ka mali pao s lipe

tortice so ble super. zdele sem še mal juhice pojedla... počasi pa se bom tu spat odpravla ker vem da je danes zadnji dan ko se lahko fajn naspim. x:Dx x;)x
spet se mi je na bolš poslabšal

O, jaz sem tud prejle pojedla (sele). Sejtan in riz, kok je blo dobr! x^x

Zdaj pa grem si mal roko zdravit koncno, kak filmcek pogledkam...

Lep vecer vsem! :palec:

Picasso

Tortice so ble res super x:Xx Ful lepo vas je blo spet videt, prav vse xsrcx

Sem pa ratala ful zaspana in utrujena, odkar sem se domov pripokala, verjetno zaradi bolj mal spanja danes x;)x (kaj delajo tortice ha? x:Dx ), tako da bom danes z veseljem šla prej spat x;)x

Lubčke na noske x:Xx x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

hellou....folks....jaz pa ircam....z dvema sošolkama se menim....( 1x  x:)x , 1x  :xx!: ) ..... ja to je to..pa novega frenda mam.....mogole bo tui kaj več...samo je res kul x;)x  x:Xx

ti ti ti :D hehe mam filing da pr vas tipčki rasejo kot gobe po dežju :D haha hehe nekak ti ustreza trojka zdaj k si enka za eno lepo 13 pa 31 ;) :D hehe ;) kaj vidim sončna gre spat že ob tej uri meni se tud mal zeha že, cel dan po konci, veslanje mirna reka meditacija joga, vožnja, tortice pecivce juhca pa ostala hrana... človek se kar mal zmatra... ne vem če b i preživel da bi pol še v ljubljano laufal na tortice... bojda ste se mel ful dobr..... hja enkrat si morete pa tud mal odpočit od mene.... enim vem da ej ful pašalo met mal mir.....

hja počasi kinkam, ampak dvomim da bom že zaspal najbrž me lahko najdete na chatu..... tisti ki se potrudite pa tudi na mesengerju.... in tisti ki me lahko zvabite spet sem gor :) anywhere....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

jutro

en prekrasen juterček vsem. sem se zbudila že tako dobre volje... hi hi hi še enkrat grem spat pa me ni x;)x :palec: danes še pakiramo pa je. Na torticah sem se mela ful fino. Vas je bilo vse supre videt. Pa hvala stanetu za sol :palec: :palec: x:Xx Jo bom takoj začela testirat x;)x No danes se že kar počasi poslavljam... zvečer pride trudi in mi računalnik odnese... no ampak sem prepričana da bom na kreti najdla kak cybercaffe x;)x x:Dx da vas pozdravim x:Xx

dobrojutrodoberdanvsem

tako!...zdaj pa letim službeno dalje in vas do popoldan ne bom nič morila z bedarijami x:Dx x^x x;)x

jutrček aiwa x;)x x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

jutro

en prekrasen juterček vsem. sem se zbudila že tako dobre volje... hi hi hi še enkrat grem spat pa me ni x;)x  :palec: danes še pakiramo pa je. Na torticah sem se mela ful fino. Vas je bilo vse supre videt. Pa hvala stanetu za sol :palec:  :palec:  x:Xx Jo bom takoj začela testirat x;)x  No danes se že kar počasi poslavljam... zvečer pride trudi in mi računalnik odnese... no ampak sem prepričana da bom  na kreti najdla kak cybercaffe x;)x  x:Dx da vas pozdravim x:Xx

UUuuu, nekdo je že absolvent? x;)x

Glej, da se ga najprej napiješ z Ouzotom!!

Pa, povej, naj doma začnejo šparat za zdravljenje, da ko prideš domov, naj te nazaj sestavjo. x:Dx

Ful ful se mej!!

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

hvala!!! no sej če po pravici povem grem šele oktrobra v šolo naprej... ampak grem na absolventa z ženo, ki končuje. jah jz grem tko ob delu študirat tko da z mamicami res verjetno ne bomo šle na absolventa. tak da je to idealna priložnost.

ok mami bom obvestila nej me pride kr z rešilcom na brnik čakat x:Dx x:Dx :palec:

x:Dx

No, res upam, da ne bo potrebno. Sam, ko sm se menla z absolventi, so pravl vsi, da so se mel tolk fajn, da so že trpel ( bit pod gasom več kot en teden...hm, še mene bi zvil) x:Dx x:o)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Dober dan in nov teden! x:)x :vio: :palec:

Kako smo kaj? :)

Aiwa, kul, fino se imej! Jasno, da so ziher, Grcija je ful moderna ze zelo dolgo, sploh pa zdaj so najbrz se bolj vse zrihtali, sploh pa tele zadeve, tako 'pricakujem' tvoje grsko javljanje. :palec: x:Xx

O, Devica, zivjo, tebe pa ze dolgo nisem videla! :vio: :palec:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...