Kristalka 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 i found it........thats me: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 DANES DOŽIVEL HLADEN TUŠ.............. vračam se iz Izole domov, v avtu sedi ženska, ki jo želim impresionirat. In kadar to počnem, potem pojem (v avtu). Tokrat sem si izbral pesem MOJA MOJA - A. Hribar. Čez nekaj časa mi reče "A me ti rad trpinčiš"?? Skor sem padu v nezavest, jasno surla do konca, bil sem užaljen sploh pa zato, ker sem ves čas prepričan, da super pojem............. :o|o: :o|o: Nakar sem jo vprašu, če ne pojem dobr, rekla mi je (sicer odličen odgovor, a vseeno), da kej druzga delam boljše .................... , a vseeno sem mel surlo.Pridem dam, vprašam sosedo Majdo, če res ne znam pet in mi ta reče, "sem se te že navadla" - in kaj hudiča povejo te besede??? Kako nej jst zdej vem, če pojem al ne pojem dobr??? Namreč v avtu, sploh pa kadar sem s kako punco, rad prepevam ................. boh vej, kolk enih žensk je zavijal z očmi, jst pa tega sploh opazu nisem................ s. post postov Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Kristalka, ti maš zgleda vsaj mal ritma.................. :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Sokrat tvoj postič, je vsaj za kako leto vaje zmanjšal mojo glasbeno samozavest hudirja... pojem pa tko al tko ne nevem kaj... .... sam mantre v zboru al pa sam for me... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Nino, Conti............... ko bi vidva vedla, kako sem v badu................ ženska me je totalno uničla..... jst pa tko prepričan, kako žameten glasek mam :o|o: , zdej se bojim še česa druzga................ kwa pa, če zraven delam še kake čudne grimase, pa to sploh ne vem............. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 od sramu se moram še malo rehabilitirat.......... pol pa mogoče, upam le, da nista kritična ................ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 ja, si kar mislim da si...................... a loh tko, da jst pojem, ti pa plešeš - recimo kak orientalski komad (morda se za priložnost naučim celo turško ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Danes je mucka tako utrujena in žalostna, jaz pa tako zaskrbljen nad njo . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 No preživel in pohajkoval do petih zjutraj v Tranmontani. Jo odpeljal domov, pa je bila previdna. Saj mi je polepšala še eno noč s plesom. Ne more se vsakokrat končat pod odejo .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Nabrala sem si zdrava, bio jabolka mmmm kako dišijo, pa kako rada jih imam .Večer začinjen z mašo zahvalnico, katere sem se udeležila na povabilo prijateljice. Navdušila me je prelepa Tunjiška cerkev. Župnik pa itaq faca. Ko je delil hostijo, smo vsi obsedeli , dobil jo je samo ministrant. Frend je pa pripomnil, hvala smo že jedli Župnik se je samo nasmejal in najbrž si je mislil, da smo bunch of loosers ali pa tudi ne ....meni je bilo lepo, najbrž zato ne potrebujem spovedi.Gospod Bog pa najbrž vse to vidi in ve. Volk pobožaj svojo mucko, če si pa v službi pa kak lep sms. Pomaga! Sokrates oh smola. Zdaj vsaj veš na čem moraš več delati. Bodi hvaležen za današnji nauk. Mogoče ti je bila prihranjena še večja zadrega, pred kako še bolj hudo mačko. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Cosmua; tale župnik je TaModerni ( se mi zdi,da sm 1x prav debato z njim ovrgu ) tačrna Madonna .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 tale župnik je TaModerni Kakšen župnik? Saj jih ni v budizmu! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 .Preživel par dni zdele na obali spet, doživel´nadgradnjo pozabljeni del Sebe. Neptun mi je resnično dovolil se naplavat ,odkril nov narcistični˝zaliv, tam je psiha sočno zagorela mi ,ker je sezona že na koncu sem občutil poletni svež hlaaad,pofotkau pozabljene naravne elemente, ujel veveričji pogled, nič uspešnega sanjau, se mi zdi, da kar brstim od nenadnih zemeljskih sprememb, da prav rabim vidni skok´sem do tja˝(hvala tistim,ki mi to posredno tut omogočajo), se je prav čutilo´,da sem nekak zgubil~15let sodelovanja z njimi(bil vedno preveč svoboden,karakterno neodvisen,mladostno uporen,pa sem jih zato navdil, oni name nekak pozabl,zato so letela sama nujna zasliševanja Res je, ne maram nikakršnega pritiska, ne šolskega, ne sistemskega, ne delavnega, ne zaščitniškega, ampak .. soočil sem se .Vsi vemo, kaj vse bi storil zaljubljen moški, da bi prišel do ženske, ki jo ljubi (iz bukve).Smejal sem se morskim valovom, ki vedno znova in znova proizvajajo ograzmične pene (p.) .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Jutrček , ja kje pa ste , nikjer nobenga . JST pa že tibetančke za seboj, jutranja Cyber oskrba, zdejle pa v sosednjo vas na bus . Pol pa v Ljubljani po Trudička, pa mal njegove učke peljat pokazat, pa narest si najlepši dan .No škoda, k vam tkole življenje polzi mim, k ga tok prespite . Naj se vam naredi en svinjsko lep dan, pa želim vam lepo Contesino napoved, pa jasno, fuuuuuuuuuuul navihani bodte Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 dobrojutrodoberdanvsem ojla janjak...vampirske ure za ustajanje ...včeraj videla race, sive čaplje in kormorane na savi...zanimivo...šofer in njegova vožnja=ruska ruleta ....vseeno prišla živa nazaj...službena potovanja so lahko tudi nevarna danes...bomo še videli you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Vsi vemo, kaj vse bi storil zaljubljen moški, da bi prišel do ženske, ki jo ljubi Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Jutro x!x Ful sem dobre, ker grem na celodnevni izlet... ..v meni ljube kraje...Mož me je poslal v nabavo vina... ...jest se bom pač žrtvovala... Končno spet pri sebi... :o|o: ...je bil vikend hudo, tako po štajersko naporen... ...kaj vam čem razlagat, 2 dni žurov in pijače... Sokrat... ..hm, a veš kaj mi je prišlo na misel...kaj pa če še kaj drugega delaš precej slabše...kot sam misliš.... Kris Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Totalno hud vikend za mano,trije so praznoval rojstni dan... smo ga DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 dobro jutro Kako ste kej?Upam,da uživate in se mate fajn...Jaz morem trenutno še par stvari za faks zrihtat...tok da čas kar hitro teče... Lepo se imejte in uživejte... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 ojla, kje si pa ti zadnje čase tihareka you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Ah....zmeda v moji glavi Amis... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 ja...smotano...se čisto strinjam...v upanju, da ti bo kamlu bolje you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Hvala.... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Pozdrav vsem skupaj. Pogrešam vas in takorada preberem kaj se dogaja, mi pa zmanjkuje časa, da bi bila več tu. Pohvale vsem. Super ste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts