Amis 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 oho, ti boš boš mela pa stotko danes you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 O tega pa sploh nisem opazila..... sem tako rada tu gor, ko utegnem, da tega sploh en gledam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 pobož na buško you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 No ja,ušla mi je kletvica..Povej podrobosti, podrobnosti... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Nino, Conti............... ko bi vidva vedla, kako sem v badu................ ženska me je totalno uničla..... jst pa tko prepričan, kako žameten glasek mam :o|o: , zdej se bojim še česa druzga................ kwa pa, če zraven delam še kake čudne grimase, pa to sploh ne vem............. ja samozavest je everything in včasih the only thing.... pismu bogi dečko, ziher nima pojma pa posluša sam kak tuc tuc, in nima nobenga spoštovanja do mehkega glaska.... Hehja... ti kar posnami pa pošlji kaj dodam zraven še spremljavo Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2004 Avtor Prijavi Deli 21. september 2004 ...grem ...... Mož me je poslal ...Pih. Jaz tudi grem, sem se sama poslala. Torej, dons me nou.Bila pri dr. (prisla zdajle dam, ceprav sem bila ze ob 8:22 v cakalnici, pa samo trije pred mano!!!!! (na vrsto prisla ob 10:20 ali kasneje). Lep dan zelim vsem, se pa nekaj kisa oz. hoce ksiat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Jaz sem tudi bil ob osmih pri zdravniku, napisal kup zdravil, pa zraven pripomnil, da moram vse sam placati. Nic mi ni bilo jasno...zakaj pri vragu pa potem placujem vsak mesec nekaksno zavarovanje (celo nadstandardno, ce se ne motim ).Nic, tako nisem nic vzel (tudi ce bi bilo zastonj ne bi, bo ze samo minilo, samo me vseeno moti). Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2004 Avtor Prijavi Deli 21. september 2004 Jaz sem tudi bil ob osmih pri zdravniku, napisal kup zdravil, pa zraven pripomnil, da moram vse sam placati. Nic mi ni bilo jasno...zakaj pri vragu pa potem placujem vsak mesec nekaksno zavarovanje (celo nadstandardno, ce se ne motim ).Nic, tako nisem nic vzel (tudi ce bi bilo zastonj ne bi, bo ze samo minilo, samo me vseeno moti).joj, kroko, se dobro da sibam, sicer bi zdajle sprozil cel plaz...ker namrec - cisto se mi trga od tega kafkovskega stanja, vzdusja... po teh ambulantah..In ko res SOVRAZIM (grrrr, pa to, kar zobe stiskam) taklole slamparijo in ko si cist nemocen - pa ne zato ker si bolan ali je pac nekaj narobe, ocitno, ce si tam (kot da ni ze to dost!!) - a ko si 'v prazno'... ni odziva... kot v sanjah kaksnih cudnih... ful enih vrat, vsi so not zaprti, nihce ti nic ne pove, nic se ne premika, prezis kot norec, ker kar hodijo vmes znanci, drugi...Grozno.. Potem pa se tole zavarovanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sive lase imela nekaj mesecev zaradi tega!mah, enkrat nalozim, po mojem kar odprem temo, sam se mi nekako sploh ne da ufurat!! Pasti noter...Skoda energy, se pol cajtas sam, to energy za to raje porabis. Sam... mah!!! :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 nadstandardno, ce se ne motim ).Nic, tako nisem nic vzel (tudi ce bi bilo zastonj ne bi, bo ze samo minilo, samo me vseeno moti). .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Sokrat... ..hm, a veš kaj mi je prišlo na misel...kaj pa če še kaj drugega delaš precej slabše...kot sam misliš.... astra, ne stopaj mi na žulj, že tko sem bolj bogi te dni.......... (kakšno tolažilno besedo raje) x!x s. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Sokrates te ženske bo treba pa v roke vzet ne? ...da te ne bojo šimfale in poskuse umora delale.... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 od jutri dalje bom zažigal - v Izoli seveda......... začne se sejem plovil............. če bi kdo rad kupu kazga gumenjaka, mu zrihtam popust Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Sonce pribija z žarki, morje pribija z valovi, odmorček za tipkanje... Tipkanje? Kaj to pomeni? Ali so še kakšni drugi izrazi? V bistvu jih je šest: Tapkanje - tapata tapata tapata tapata tapata - ponavljanje nepomembnostiTepkanje - tapkanje z negativnim predznakom, na drugem mestu je sedaj vodoravna črtica, minus ...Tipkanje - črka i nam daje iluzijo, idejo, da pišemo smiselno, z nekim ciljem.Topkanje - toptoptoptoptop malo okrancljano tapkanje, in v malo hitrejšem ritmuTupkanje - črka na drugem mestu tu predstavlja luknjo, čer, brezno, kamor obvezno pademo s svojim pisanjem.Trpkanje - včasih moramo malo pojamrati, tudi v resnici se nam v življenju ne cedita samo med in mleko. Dajmo še malo svega in svašta, brez tipkanja po tipkah: kako se v češčini reče - uporabniki so vedno nezadovoljni? "Uživatelji su tak nenasitni!" Taptap lepo se mejte tepteptep kosilo čez 10 minut je glavno tiptiptip ne smem pozad ob obali toptoptop malo poslikati obalo, da se bom lahko s tem na LN pohvalil tuptuptuptup P iii k ooo Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 samo en lep pozdrav vsem, da ne bom prevec trpkala tu...imam slab dan pa se javim raje ob priliki Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 no, pa en pobož in .......sicer pa nisi edina danes :o|o: ...pa saj od sredine tedna dalje bo menda bolje, pravi marsa v napovedi you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 sigurno bom v sredo kar eno stanovanje dobila...mi bo kar padlo na glavo... thanx amis Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 zgodi se tvoja volja...sam naj ti raje pade pred noge, če že lahko izbiraš you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 .Smejal sem se morskim valovom, ki vedno znova in znova proizvajajo ograzmične pene (p.) Contesa, poboz Sem se tudi jaz ze trescla v prometni znak...... :o|o: Pa vceraj sem mogla hodit za eno zensko, ki je ful zasmradila vse s cikom, prov nisem mogla pobegnit. :o|o: Zanimivo, v lokalih me pa ne moti. Piko, Ob desetih sem mela budilko nastimano (zaspala sele okrog 4h :xx!: , pa sem sla ob treh spat), neki cez deset me klice frendica, da gre po bone, da bova sle jest nasledn tedn. Grem nazaj polezat, se zbudim, ura ENA! Tole mi sploh ni vsec. :o|o: Pa bivsi sosolec me je klical, ce pridem zvecer na neko predstavitev, neka poslovno financna priloznost.......in mi je vse smrdelo po piramidi, sem na koncu povedala, da me ne zanima. Zakaj bi mogla bit vedno vsem ustrezljiva pa pocet stvari, ker drugi hocejo, da jih pocnem. Ne. Pa izvedela, da Honda VTEC show v petek odpade..........kao dez. In zdej moram spet poslat cez 100 mailov v tujino, naj ne hodijo k nam. :o|o: What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Hm, gledam lele ribico katjo in vidim da contesa znak zadela kako pa saj to je nemogoče she drives like mad, but .... kar je pa preveč je pa preveč... no pol vidim peš... ajd dobr je, pravzaparv ni ampak dokazuje da kajenje škoduje zdravju, predvsem drugih.... enga cmoka na contesino glavico da bo manj bolelo zdaj sem e pozen, ampak kake "zle" duhove se že da spustt ven.... hjaja, drgač pa zelo vodoraven dan.... jutr grem odlutat v lJ da mal uredim faks pa to... skočim pogledat kolega, in če bo bog dal še kako ribico.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Hej Sončki Jaz imam tut par čudnih dni za sabo, na forum se sploh nisem pripravila pisat, nekak sem se zabarikadirala semle in z nobenim kaj preveč komunicirala Soseda ima isti sindrom, pri njej še traja, pa pravi, da se sploh ne spozna Včasih je pa res fajn imet par dni samo zase, brez zunanjega sveta, da odrežemo in napolnimo motivacijo za nadaljnje poljenje baterij Nat, tole s službo... Si bla pa tako pozorna pri tej selitvi, res si sonce Tihareka, glavo gor, zdaj so bli res mal zmedeni dnevi... Pa se bojo misli skristalizirale, boš vidla Kris, fotka je Conti in Tinki en pobožek vsaki, da bi bla tale makaronarija čimprej mimo RibicaKatja ti si pa tut pridna, tele mejle šibaš naokoli in to Imava pa kar isti sleep-wake cycle zadnje čase, opažam, edino da sem jaz danes vstala ob dveh popoldne! Aja... tisto s cimrom smo se nekak zmenli, misunderstanding je bil, tako da sem glede tega prav pomirjena zdaj. Me je pa začel že kakšen mesec nazaj klicat Sončna, sem pozabla povedat PA SONČEK SIJE. Tole glede ljudi okrog mene... se tudi uravnoteža... včeraj prišel na obisk en meni zelo ljubi prijatelj, danes se dobim z drugim, s srede na četrtek pa pride moj duševni bratec, mi bo delal družbo dva dni Prav paše spet imet okrog sebe spet ljudi, ki se večinoma zavedajo samih sebe , da ti ne izgoreva energija, ko paziš na njihov nazveden del peskovnika Ati mi je danes poslal mejl!! "Se vedno smo tvoji najblizji v dobrem in slabem." , pa naj se kaj oglasim domov. Lepo to slišat, ata to tudi kaže v življenju, medtem ko mama to samo govori, ne zna pa tega pokazat, ker je čisto preveč vpeta sama vase in svoje strahove. Bom mu danes odpisala. Aja. Ljudje me sami iščejo. Da jim podajam roko. Lepo je to vedet, hvala vam vsem Lep dan vam želim, nasmeh v srček Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 No škoda, k vam tkole življenje polzi mim, k ga tok prespite .Jaz tudi tako pravim, ne veste kaj zamujate .....lep torek FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Lep dan vsem skupaj! Službe je hvala bogu konec, smo pa v polni pripravi za jutrišnji dan, "Dan brez avtomobilov", ki bo predvidoma trajal 24 ur, z raznimi prireditvami... V vednost vsem, ki se radi vozite po slovenski cesti, da bo zaprta za nas navadne smrtnike! Se pravi, da bodo zaprte sledeče ceste: Slovenska cesta (od Figovca do Šubičeve), Wolfowa (relacija od sidra do lj. tržnice-Resljeve) in seveda Kongresni trg! Avtobusi bodo vozili normalno, tudi po teh zaprtih cestah!V glavnem, tudi po šihtu, šiht in ob treh zjutraj se začne "veselica"...nov šiht! Vse, da bodo Ljubljančani veseli in srečni! Lep pozdrav vsem! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Tinka in SVila,pridejo dnevi, ko mora človek tudi tRpkat, ne gre drugače,važno da vidi tudi samega sebe, da se ne slepi, kako je vse v redu;najbolj hecna izjava se mi zdi (na vprašanje - kako si:) ja vsak dan boljše! Ali človek laže, sebi, ali laže meni, ali verjame v neke teorije ... Vse je energija, vse je tudi valovanje stalno spreminjanje, težko je spreminjanje, navzven opazno kot "samo na bolje" prav gotovo sta v neki fazi spreminjanja, kot sem včasih poln dobre volje, a me še vedno včasih zagrabi malo depra. Potem pa gruntam, kaj sem prejšnjič nardil v tem primeru. Ali pa mi ne gre vse tako, kot saem pričakoval. In premišljujem, kaj sem pričakoval in zakaj. Vseeno potrebujem za take obrate nekaj časa in tudi energije, ponavadi pa se tudi ne zgodi samo po sebi. Končal sem rundo predavanj, malo mi je padel cukr, bom za večerjo kako tortico, kot bi bil na tortenžuru ... tako se mejte tudi drugi, kot zase mislite, da bi bilo za vas dobro. Pa kozarček refoška bo stekel po grlu, pa pa pa - papa! PpppppppiPko. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 piko bom sla tudi jaz na en glaz refoska, najbrz... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 sem na dnevniku gledala zadevo, ko prosijo svojci za življenje talcev, pismo, res si ne znam predstavljat, da sem v njihovi koži ali v koži talcev... a ni nor ta svet? kaj bodo pridobili z obglavljenjem nedolžnih, dokazali kako močan ego imajo... noro :xx!: preživela nor dan, poln razmišljanja, hkrati sem tudi nahranila svojo dušo. Živim dan, kaj bo jutri, kdo ve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts