nimbus 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Epicenter je bil v okolici Moravč... čutili so ga po celi Sloveniji. Jaz sem si mislil... še enkrat rukne in letim vun Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Mislim da je bilo prav v Litiji, nosorog (*kot je bilo na linku, ki je podal krokodil, a zdaj pa ne najdem vec tega).Sem tudi shranil (poklicna deformacija, kaj ces ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Hja danes sem meu lep dan, prijeten in to, popolen dan ya ya;et, jesen, sonce je \e v tehtnici al kako_ pravi balyam ya moje \ivljenje, bogu hvala da se ni; pomembnega ne dogaja ko je sonce v devici (ajd vsi izpiti v tem obdobju so šli v k... (torej padel sem) amapk na srečo, nič življensko pretresljivega, vse počaka, da se to umiri, pol pa lahko začnem, mmmm hja, zdaj bodo stvari laže tekle, kar čutim, odleglo mi je od srca, prijetno se je blo danes pomenkovat s prijatelji in prijateljicami, sicer luna je v k... ampak kaj čem, prijatelji so dobri neglee na vreme, škoda da je aiwica v grčiji, jo mal pogeršam, ampak ziher se ma fajn, tak da nimam kaj dost ugovarjat, hja, mal bom alice cooper poslušal, in mrbit spravim kako škorpico na klepet..... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 fak..ji, aste vidl TV posnetek, kak so LDS Podobnika(bil na obisku pri Jorasu) vklenil ob meji hrvaške-Incident, ..butalci, IN TAKI NAJ GREDO POTEM V EUROPO!odras grobosti, nekontrolirane atmosfere, vpliv na izid volitev na slo.. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2004 Avtor Prijavi Deli 22. september 2004 Ja, glih sem hotla to komentirat, kje je zunanji minister in vsi, kaj bodo naredili, halo! x!x Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 1Budala, ne se razburjat...ena lastovica se ne prinese pomladi..ne posplosevat stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 http://www.emsc-csem.org/cgi-bin/ALERT_rec..._earthquakes.sh...vsak dan se "tresemo" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Pozdravljeni! Dnevnih poročil niti gledal nisem, še dobro, da berem Lunin forim, da kaj zvem ....ne morem komentirati, na TTX piše, da niso hoteli pokazati svojih dokumentov, verjetno je bilo v obmejnem pasu, ta incident res nikomur ne koristi :xx!:, saj bo menda kaj več znano kasneje, ko bo kdo pojasnil. Lep večer prav vsem, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Ja pcenter potresa v Moravčah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 http://www.emsc-csem.org/cgi-bin/ALERT_rec..._earthquakes.sh...vsak dan se "tresemo" sem sla na ta link in kliknila na rdeco tocko v moravcah, kjer je bil danes potres, in pise : region FRANCE.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 francija ...no, mene je kr zdrmal potres...pa nekaj dni prej se je že najavil...tud zadnjič je blo podobno...se bo treba navadit zgleda.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Dober večer, vsem skupaj! Končno se lahko umirim, si naredim večerjo in odklopim službo.....aaahh! Clean, hvala ti, za odkritost, ki jo zelo cenim. Odgovoril ti bom takoj, ko pojem...., hvala ti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 HALLO Sam tolk na hitr se mal javim; ful hud in pester dan................JanjaK me je poklicala, da prhaja domov, k je bla pr omici; pa niso glih good news :o|o: :o|o: , polhn sranja skoz :xx!: Nč, mam ful gužvo tud na šihti, zaradi zadev (projekta), kjer sodelujem in je sedaj v končni fazi in pol je terba pa še vse sprovest, da začne delovati (v roku 14 dni ), no upam, da bo šlo čim boljš skoz :o|o: Ja potresa nism čutu, k sm bil glih na busu, ko sem se peljal domov.To, da so pa hrvati pretiraval sedaj (zame itak vedno + tega itak sam provucirajo) in to močno, je pa edino dobra priložnost, da jih damo mal j...; samo vprašanje, če bojo uni tm gor pršli k pameti in to izkoristl, al bojo skoz mevže igral :xx!: :xx!: No pa lep in uspešen večer in naprej vam želim http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Jaz potresa nisem čutil, mi je pa rekel prijatelj, ki je bil pri meni takrat, da je potres, da ga čuti....Ha,ha,ha, pa sem mu rekel; ti si blesav, kakšen potres neki, jaz ne čutim nič! Verjetno je šel kak vlačilec mimo! In sem ga celo prepričal, ha,ha! No, zdaj pa slišim, da je bil res! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 bobnarck Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Trudi, za projekt, da bo vse v najlepšem redu, pa še boljše... Pa, da se uredi z Janjino omico Pretresov in potresov nisem čutil, pa bi po bližini doganj skoraj moral, saj je bilo kar blizu :o|o: .....lep večer, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 sem te ravno danes nekaj javno pogresala tamle, pa bi ze lahko vedla, da se bos napisal... a te je pritreslo nazaj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 ja tuki, na forumu, smotko...kjer te ni bilo.sigurno te nisem pogresala tam, kjer si bil.jaz lahko le zase govorim...za druge pa ne vem WB! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Sej je mel suplenco, nekaj časa... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 ma ti kar uzivaj kjerkoli si...samo te je fino brat spet zivim, zivim...resno razmisljam o avtodomu Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 cosma, na roditeljskem....? ti si pa hitra...jah sej sm se poročila pred 2 mesi...kaj je zdej to čudnega da hodim na roditeljske sestanke? Hodim že par let na vse te šolske domenke za 2 deklici, katerima nisem mati, sem pa nadomestna teta na roditeljskih v šoli, da starši sploh vedo kaj se dogaja v šoli in kako je z njihovo deco. Pol se mi zdi pa smešno opazovat te **taprava starše** heheheh, zdaj hodim v drugi razred in pa zadnje leto male šole, imam dvojne obveznosti. Pa se mi zdi mala šola že dolgočasna, ker grem že drugič skozi celi proces.Danes je ena mama naredila celo štalo, ker je vztrajala, da si njen otrok mora ščetkat zobe, ker da stroka pravi, da je to izredno pomembno. No potem se ostali starši niso strinjali, ker so rekli, da se jim ne zdi higijensko, če mulci zraven krtačijo še umivalnik pa malce po tleh pa še kaj vmes...ona pa da morajo in pika. Stroka tako pravi! Potem se oglasi mamica, ki je zdravnica in vpraša katera stroka? Pa dotična: ja Stroka! Ostalih **pomembnih** ne bi omenjala, kot je program Na kmetiji itd..... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 cosmica ko bos s svojimi v mali soli, boz ze tretjic...ce ne stejes svoje.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Kaj, mene kdo pogrešau? O, lejga fanta funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Počas se odpravljam spat.... počasčen sem ugotovil, da ena moja bivša, pravzaprav ni mela asc v devici, temveč v tehtnici... in s to bistro potezo sem izbrisal zadnjo devičko med vsemi mojimi bivšimi prav ponosno se počutim, zdaj morem sam poskrbet da nkol sedanja ne rata bivša.... pa sem na konju kar se devičk tiče... hjaja.... no torej, lep dan je bil, kar vredu, mal škorpic mal ribic, pa en rakec, hehe vem da sem vsaj eni osebi polepšal dan, sebi namreč.... glede ostalih pa tud sem izvabil na ustnice sem pa ke kak nasmešek tako da ni problema, če bi bil vsak dan takšen kot je ta, neb blo slabo sam upam da se mi ne zgodi zdaj tista zadevšna k s en in isti dan ponavlja... kak je še warthog's day.... hehe hjaja, nekam horizonatlen sem že.... cmoka vsem, pa 3 tistim posebnim..... (nč ne zamerim če se vsi počutite posebne, bom pač vsem dal tri cmočke Nočko Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 http://www.simongreetings.com/Images/468x60.gif .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts