Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

Kaj, mene kdo pogrešau? :eek:

Kje?

No shit...

Master of disaster x:Dx  xrolleyesx

Ojla, stari, jaz sem te tudi pogresala. :vio:

In ravno vceraj sem mislila nate (in ja, to velikokrat recem, a kaj, ko je res). x:Xx

Ne nizam pa 'pogresanih' v Pogresane, saj veste zakaj.

Kul. x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Dobr jutr! :2src:

Je res dober! :palec: Preživel noro noč z dvema sexi doc. iz Norveške.Dvojčice so pa res zakon,sploh enojajčne! x:px x:Xx Zjutri sem jih na letališče odpelu,so ble happy,ne glede da nismo nč spal. x:px :vragec: Bom to v eno drugo temo napisu! x;)x

Vidu eno forumovko :2src: pa ona tud mene,sam ne ve koga je gledala! :vragec: x:Dx

Mal sem zmatran,pa bo že! x;)x Zdele mam še en obhod,pa se slišmo! xsrcx x8Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Dobro jutro in dober dan vsem,

Dobrodošla JESEN čarobne barve pisane prinašaš spet!

Včeraj ravno ob prehodu Sonca v Tehtnico imela enourni čvek s prijateljico iz Michigana, toliko je bilo za povedat...težko je nadoknaditi za nazaj zdaj, ko se vidima le enx na leto.

Pozdravček Bobnar, te res nič ni zadnje cajte, daj malo se razpiši spet :palec:

triple x si mi sumljiv, hmmmm...

dobrodošel tukaj, si prišel kot en poprček

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Jutrčk :onfire: :onfire: :onfire: ,

včeraj prišla ob 22h domov, Omi preselila v novo sobo - njene stvari mislim, eno fuuuuuuul prijazno medicinsko sestro spoznala - Ksenijo xsrcx x:Ix , potem pa pripeljala domov njene stvari, ki jih ne potrebuje.

Samo še tuš, pa mali čvekec, pa padla v posteljo.

No ja, v glavnem mi je rpioriteta Omi, da ji še podarim, kar lahko xsrcx xsrcx xsrcx :palec: .

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Dobro jutro vsem!!! x:Xx x:Xx x:Xx

No včerajšni dan je bil zame čisto pozitiven,sem šla na klepet in je blo super...pa še nasmejala sem se...čisti balzam za dušo in slabo voljo. x;)x x:)x :palec:

Lep dan še naprej!

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Evo in ravno tudi zdajle sem, ko sem sla v dnevnik nekaj gledat, pa sem ponovno zagledala svoj post, pa vedela, da bos jasno opazil in komentiral. x;)x x:)x

Sem mislila, da malo imas drugo obdobje, malo se navelical, malo morda drugacen lajf tempo, sluzba, kaj jaz vem, se mi je pa nekako zazdelo, da bi zenska osebica kaksna lahko imela kaksne prste kje... x;)x x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hehe, ja, no, ampak saj sem rekla kaksna (in ne ena). x;)x x:Dx x:o)x

No, samo da si kul. :palec:

Picasso

Saj si dvakrat za pogledat,ampak samo to! :vragec: Versace obleka-prva linija,zadnji model Gucci čevljev,Rolex( a sem še kaj spregledala) Samo mislim, da pri tebi velja tisto(Po srcu zbiraj si človeka, naj sodnik ti ne bo obleka,ker v lepi suknji čestokrat, tiči najbolj strupeni gad!) x:Dx

Sine, pa ti nisi obicna pedercino, ti si gay ! (z enga vica, obratna verzija x:Dx )

( http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...l=armani&st=100 ,deseti post od spodaj navzgor)

O Mickeni Aloha! Še enkrat :palec: x:Xx za tvoj dosežek.

Contesa x:Dx :palec: x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

.....bemu, kdo bo pa bejbe preganjal?  :vragec:  x:px  x:Dx

Ja, ne vem, ne vem....dej ti to mal šefu razloži, kako je na lnf in da si glavni kurjač tukaj :vragec:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Hih..še vsaka znamka se enkrat sleče x;)x

Evo brzinskega poročanja.

Jess kupila televizor x;)x Upam, samo, da bo vsaj nekaj časa delal. Za res presenetljivo majhen keš..

In preživela zadnjič tudi...

In komaj danes ujela Pikov zapis- no..tule pa strelec na delu bil..Thanx za pozitovno razmišljanje...seveda.

In Sončna...pa Astra in vsi :palec: :palec:

Naš vegetarijanski pes je ugotovil, da so orehi zelo dobri priboljšek x;)x Če hočemo še kaj vstran dobiti bom morala pohiteti. Tip jih pridno gricka x:)x x:)x

Bobnar jaz sem te tudi med pogrešane uvrstila..hehe in si kar mislila..ja z babnicami ima posla x;)x pa še kaj druga itak..

Grem nekaj garat spet..ponovno se je pokazalo, da ni dobro preveč znanja imeti... :vragec: :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

hello

Samo na hiter vas pozdravim, mam full gužvo v službi innimam glih cajta za nč :xx!:

Pošiljam vam pozdravčke od Aiwe, se mi je oglasila po SMSju in je napisala naj vas pozdravim in, da so srečno prišli do Grčije, danes so v Atenah, zvečer pa grejo naprej do Krete

Lep in uspešen dan vsem skupaj x;)x :palec:

[Pošiljam vam pozdravčke od Aiwe, se mi je oglasila po SMSju in je napisala naj vas pozdravim in, da so srečno prišli do Grčije, danes so v Atenah, zvečer pa grejo naprej do Krete

Pozdravi jo nazaj x:Xx , pa povej, da sem itaq zelena, ker nisem tudi jaz tam, nažalost :V:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Saj si dvakrat za pogledat,ampak samo to! :vragec: Versace obleka-prva linija,zadnji model Gucci čevljev,Rolex( a sem še kaj spregledala) Samo mislim, da pri tebi velja tisto(Po srcu zbiraj si človeka, naj sodnik ti ne bo obleka,ker v lepi suknji čestokrat, tiči najbolj strupeni gad!) x:Dx  Pa zadnjič sem te videla v Dnevniku na Viziti,samo ime sem spregledala  xscratchx

Ho,Contesca,pa si me le vidla! x:Xx Dobr opazuješ! :palec: Na pečatn prstan in kravatno iglo si pozabla,drgač pa :palec: x:Dx A si ti mela kej pod oblekco,matr sem se cedil,klub Norvežankam zravn!? x:px x:px Gledaš pa prov grdo in vzvišeno-to me še posebej rajca! x:px :2src:

Ja,sm bil na Tv-ju, pa ne sam enkrat! x;)x x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

No, zdaj veš kaj je ključ do uspeha Mickeni. Uči sine uči xyesx xg:Dx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Contesa, mah končno si priznala, sicer čist na svoj način, da ti je pa le najbolj mickeni všeč :vragec: x:px x:Dx Če mi zdej napišeš odje.i, vsaj "od" spusti, no. x:px x:Xx x:Xx x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...