Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Saj si dvakrat za pogledat,ampak samo to! :vragec: Versace obleka-prva linija,zadnji model Gucci čevljev,Rolex( a sem še kaj spregledala) Samo mislim, da pri tebi velja tisto(Po srcu zbiraj si človeka, naj sodnik ti ne bo obleka,ker v lepi suknji čestokrat, tiči najbolj strupeni gad!) x:Dx  Pa zadnjič sem te videla v Dnevniku na Viziti,samo ime sem spregledala  xscratchx

Ko to tamo pjeva?

Po slovensko

Kdo pa se to oglaša? x:Dx x:Dx x:Dx

(saj veste, da contesa obleko, ki jo kupi, daje prvo za dve do tri leta starat v omaro, predno jo prvič obleče) :vragec: :vragec:

Duo Piko (ali Dio Piko?)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

aja... se sprašujem včasih, če je kaj narobe z mano, ker imam toliko prijateljev moškega spola, zaboga?Ženskih prijateljic - vsaj pomembnih - imam ful manj kot prijateljev nasprotnega spola. Eh, nevermind, tole je bil "skozi eno uho not, skozi drugo ven" intermezzo  
zato ,ker vegetiraš v moški predani energiji x:Dx

se počutiš zato močnejša, zmagoslavna, napredna x:o)x

nič nede, ko se boš nasitla, se te bo že polastila ženska objeta energija spet :8):

se prav, nic narobe, vse spada k odraščanju, experimentu se ne moreš ognit :palec:

O Poki, tole sem si zapomnil, sem moral prav še ekrat poiskati! Ker se mi zdi zanimivo, tudi zame, moškega. :palec:

Sem se pa ob tem vprašal, če je to kaj povezano s tvojim moškim nastopom tule na netu? Da se iz pisanja tega ne da hitro ugotoviti? x?x

LpP

(Pomeni včasih Ljubljanski pot-zbujajoči Piko-met)

včasih pa Lep pozdrav, Piko)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Sem se pa ob tem vprašal, če je to kaj povezano s tvojim moškim nastopom tule na netu? Da se iz pisanja tega ne da hitro ugotoviti?
ma nene, nič s tem veze, sm napisau prav vseeno x^x
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Sm ji poslal in neverjetno hiter odgovor dubu, zgleda ni še dost http://www.click-smilies.de/sammlung0304/ernaehrung/food-smiley-012.gif x:Dx x:Dx x:Dx ;

Tudi tebe nazaj Piko in Amis :palec: :palec: , pa Selene itak; sicer pa je vse pozdravla in je rekla, da uživa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...