Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Contesa,ti bom tlele javno izrekel opravičilo,bom pa štekal, če ga ne boš sprejela(si me dala na hladno pri os-u) Vrjamem, da bi mi rada spremenila face,se ne čudm! :sori: pa tist na tvoj mail, ni blo mišleno tko hudo-mam bl črn humor! Se bom potrudu,bit bl pridn :inocent: ,sam mal me toleririte,jaz pa ne bom vse na sex obraču! Sorči vsem k sm jih kakorkol užalu! xsrcx
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]
Deli na socialnih omrežjih

Contesa,ti bom tlele javno izrekel opravičilo,bom pa štekal, če ga ne boš sprejela(si me dala na hladno pri os-u) Vrjamem, da bi mi rada spremenila face,se ne čudm! :sori:  pa tist na tvoj mail, ni blo mišleno tko hudo-mam bl črn humor! Se bom potrudu,bit bl pridn :inocent: ,sam mal me toleririte,jaz pa ne bom vse na sex obraču! Sorči vsem k sm jih kakorkol užalu! xsrcx

Iskrenost, ali pesek v oči, triple x? :inocent:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Pa dejte no... Mejte se radi... Contesa in Natrix se ziher mata x;)x

..... kak kvaliteten muvi gledala... Kaj pravite na Butterfly effect, ga je gledal kdo? x:)x

Sončna[/color]

Mislim, da je dober, kolikor se ga seveda spomnim... x;)x :palec:

Kar se pa tiče mene in Contese, ima pa Sončna prav! :palec: Sicer pa, malinovec, mlečnozobec, ali pa fosilčina, ni pomembno, samo da si iskren! In jaz sem! Če mi je pa glede česa neprijetno, pa sem raje tiho, kot da bi bil neiskren! Vseeno hvala, za mnenje, Krokodil. x:)x :palec:

Kar se pa robčkov tiče, če ti jih je zmanjkalo, jih ima "najboljši sosed" toliko, da jih celo prodaja! x:Dx x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Iskrenost, ali pesek v oči, triple x? :inocent:

Če rečem,tko tud mislm! x:)x :palec:

Me veseli! Ne morem govort v imenu Contese, vendar pa predvidevam, da bo s časom le spregovorila s tabo, kako pozitivno besedo. x^x Se pa nikar ne čudi, da te je tako odrajtala...Vem, da ji gre tak odnos pošteno ns živce! x:)x

Aja, he, he, pa dobrodošel med nami, triple x! xDDx :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

danes sem bil na kosilu z eno punco..... po dvajsetih munitah sem brez besed vstal in odsˇel .............. , ker se je prvih 10 minut pogovarjala po telefonu z enim tipom. :xx!: ...........bedno............ zˇenska pamet

sovrazim to, ja...z eno prijateljico grem vcasih na kak dolg sprehod...potem zazvoni pa...aaargh!!!

je vecja sansa, da se z njo pogovarjam, ko nisem z njo.

sem ji to zadnjic obrazlozila...upam, da bo kaj obrodilo...

pa se neprijetno mi je, ker bi bila raje sama v tisini, kot bila prisiljena poslusat ene tuje pogovore... xrolleyesx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Bah... :sori: .... nobenga mud-fighta al kaj :C: :C: :C: :C: AAAAAAAAAAaaaaaaa buuuuu šmrk šmrk :C: :o|o: :vio: :vragec:

x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x x;)x

Triple X, :palec: x:Xx Sej te je prav simpatično imet na forumu, veš x;)x

hvala vam za odzive glede muvija, sicer mi je zdaj tisti, ki mi ga je prepekel, nekam pobegnil, tako da sploh ne vem, če ga bova gledale :inocent: Bomo pa kaj drugega izbrali x;)x

Eno lepo nočko želim vsem, pa kakšne luštne sanje.... tistim, ki se odpravljate v posteljo, seveda x;)x xsrcx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

sam mal me toleririte,jaz pa ne bom vse na sex obraču!

Ti kar dej, ne boš edini, uni mick tud stalno neki bluzi xrolleyesx x:Dx . Mogoč sam mal paz, da koga preveč ne užališ, sex je pomembna stvar našega življenja, ne.....in tud zna bit mal občutljiva.....poleg tega so včasih eni dost bl tači na pripombe, seksi zafrkancije k drugi.......sm že skusu tud. :C: Hm....nism pa opazu, kje pa je bila frka? x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Dober večer, vsem!

Dobrodošel, triple x! Upam, da ne boš več "poreden" x:Dx x;)x !

Natrixred, danes sem zvedel, da oni prasec, sploh ni bil kaznovan in ni odsedel niti dneva! :xx!: Namesto tega, so "reveža" poslali v Polje, ker je "ubožec" doživel živčni zlom, tako da mu je sodnik odredil 6 mesecev počitnic v Polju!! Si moreš misliti, kak gnil sistem imamo?? :eek: :o|o: :C: :sori:

Se mi zdi, da ste pa danes že res vse povedal x:Xx ...dinamičen dan.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Dober večer, vsem!

Dobrodošel, triple x! Upam, da ne boš več "poreden" x:Dx  x;)x !

Natrixred, danes sem zvedel, da oni prasec, sploh ni bil kaznovan in ni odsedel niti dneva! :xx!:  Namesto tega, so "reveža" poslali v Polje, ker je "ubožec" doživel živčni zlom, tako da mu je sodnik odredil 6 mesecev počitnic v Polju!! Si moreš misliti, kak gnil sistem imamo?? :eek:  :o|o:  :C:  :sori:

Vem Duh, že tri leta to vem! Vendar pa, verjemi mi, da je tudi maščevanje ne bo pripeljalo nazaj od tam kjer je! Sploh pa, ni vredno!

Spominjaj se je takšne, kakršna je bila-cukrček in najbolj dobrosrčno bitjece, kar sem jih poznal! To je največ, kar lahko narediš zanjo in zase. Prepričan sem, da bi se strinjala z mano in bi bila proti vsakršni neumnosti, ki bi jo naredil zaradi nje... xsrcx :8):

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Hehe Cosma - "dinamičen dan" x:Dx x:Dx x:Dx

Mick, evo, zdaj ko nimaš več tolk časa za LNF, je pa triple x uletel, pa si bosta delila job kurjača na forumu x:Dx x;)x x:Xx

Z Butterfly Effectom ne bo nič danes... gremo hajdi na server iskat druge muvije x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Ja Sončna a ni no en dinamičen dan....mal preglej poste. En je eno, en je dve, eden ni nobene, Janja s kolebnico preskakuje x;)x , en si je podrgnu kolena k je v avtu, ta drugi ni tam še nikol, jaz iščem nov parni likalnik, navodila mi da krokodil. Eni verjamejo da je vse res, drugi da ni, potem so eni počutijo užaljene, drugim se zdi smešno.....

Enih ne spustijo čez mejo, drugi nočejo čez mejo, karnevalski čas dogaja.

Res, velik v enem dnevu.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Svila spičla na hodnik na čik :mex: Kako zaboga naj te kdorkoli s tega foruma pozabi, do explain please, honey x:Xx x;)x Te bomo še dalje obdelovali... pa magar brez tebe zravn tule.... hihi, uhhhhhh x:Ix Mick bo pa orgazmiral na daljavo x:Dx x:Dx ... in kmalu pristal goreč privrženec telepatije x:Dx x;)x x:o)x

Sončna

VILA SONCA

Cosma x:Dx :palec:

Sam še potres še manjka, da bo dan še v temeljih dinamičen x:Dx x:Dx x:o)x x;)x

A bo? :eek: :eek: :eek: :inocent: ..... zdej?.... :eek: .... hmmmm ...... :irs: ?..... ehhhhh, nč na bo :vio: x:Dx x;)x

Sončna

VILA SONCA

Hehe Cosma - "dinamičen dan" x:Dx x:Dx x:Dx

Mick, evo, zdaj ko nimaš več tolk časa za LNF, je pa triple x uletel, pa si bosta delila job kurjača na forumu x:Dx x;)x x:Xx

Z Butterfly Effectom ne bo nič danes... gremo hajdi na server iskat druge muvije x;)x

Sončna

Hja, sej bi ti jih jaz prinesel par dobrih, navsezadnje sem ti obljubil, sam nevem, če smem priti na obisk, sploh pa zdaj, ko maš obiske!? x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...