Marsa 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 ... Zato tudi danes uspesno resujem tezave, sam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 "V življenju nimaš sovražnikov, le učitelje." haha Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 sam MI JIH pa plačujemo UČITLE, itak vse te dejavnosti, grejo iz naših davkov!Izredni študenti jih pa plačujemo še dodatno, extra.. in brez izrednih študentov bi tak crknal.. zato bi mogu bit sej odnos da če ti neki vprašaš, ti baba odgovori, da o vljudnosti ne govorimo.... Sej oni so tam zato da izobražujejo in kaj potem imajo v zvezi z izobraževanjem, če sam riti tam grejejo? A nimam prav?Mal živcu ti nateg...... Sem zdej še manj tolerantna do teh parazitov. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 Haha, Mushi, kok si ti hecna! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Morgen , nekam čudno razpoloženje se mi je vleklo te dni, mi je dons zjutraj clo ratal bit celo pot v avtu tiho , dosežek. No zdajle sem spet približno normalno svinjske volje Mushi, kok je fajn spet tvoje poste brat . En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Haha, Mushi, kok si ti hecna! to zato, k je "izredna" 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Dobr jutr! Dans sm frej in se prpravlam na vikend v Hotelu morja in sonca z eno hudo beybo-škorpijonko! Ko se midva zapaliva,ne morš pogasit! Zvečer pičva dol,pol pa najprej skok v bazen, pol pa v postlo! Če bo takle vreme,jo sploh ne bova zapustla! Jiiiiihhhhhaaaaa! Hm, v pondelk pa nočna :xx!: bom mel spet zobotrebce na očeh, da bom kej vidu! Pa sončne špegle gor, da mi novjo podočnaki dol padl! Moram še k mehaniku,mi je pr krajzlerju ena elektronka crknla pa bo šlo spet sedmdest flik! :o|o: Zdele pa sam lenarm,pa mal pakiram,pa mal po internetu deskam,na kosilo bom šeu vn,se mi ne da packat,beyba bo pa itak eno fajn popotnico naštimala! Grem še mal u uno temo,dol sm jo dal, mam neki za napisat! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Danes me spet daje moj sindrom deževnega dne. Grrrrr :xx!: , saj vem da je tih lep deževen dan...ampak danes imam spet **jedan od onih dana** :xx!:, ko rabiš topi žilet za rezanje žil, ne štekam.... So little time Try to understand that I'm Trying to make a move to stay in the game I try to stay awake and remember my name But everybody's changing And I don't feel the same tole si danes prepevajčkam.Sicer bom morala kmalu prekinit tole moje tugo-depro stanje imam danes babysitting. Po otroke v šolo, potem na plavanje pol pa menda pade McDonalds ... mali ameri prisegajo na mekija Mejte se lepo ....singing in the rain Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 V bistvu nocem govoriti v imenu nekoga (in niti nimam pravice) ampak vseeno mislim, da Contesa ne potrebuje 'nasvetov' in podobnega pametovanja...sploh od malinovcev..pa brez zamere.Nisem iskal, če ti je kdo to že razložil -Contesa je Natrixredova starejša sestra, on je pa njen mlajši brat. (družinske zadeve, pač javne...)No, pa si enkrat potegnil tudi za C. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Danes me spet daje moj sindrom deževnega dne. Grrrrr :xx!: , saj vem da je tih lep deževen dan...ampak danes imam spet **jedan od onih dana** :xx!:, ko rabiš topi žilet za rezanje žil, ne štekam....Cosmas en svinjsko topel pobož na tvoj , da se sončno razpoloženje vrne nazaj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 A res Cosma, Mick?Jaz pa sem kar dobre in poskocna, light. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Jaz sem bla pa celo noč pokonc ...pa čist Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Ejla, pozravček vsem. Mene pa na tako deževno vreme romantika in nežnost daje in komaj zdržim v službi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Jaz sem bla pa celo noč pokonc ...pa čist no en pobož za tiho reko, k ne more spat, je že kaj takega na nebu, js sem tudi dokaj pozno zaspal... opa ne morem se spravizt k temu da bi naredil tistih par pozdravov soncu.... heja, dokaj žalosten dan.... "We've got to stand up, if we are going to be free.... " bi reku LennyK Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Oooo Nino hvala... ,pobož nazaj. Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Opravičila pa ne sprejmem! Sm si mislu, da ne boš! Mogoče čez neki časa? Se bom probu odkupt-ti sam reč! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Opravičila pa ne sprejmem! A te ne pustimo na miru ... Tole je samo iztočnica za razmislek, zakaj ljudje ne sprejmejo opravičil.Prvič - ali je opravičilo slabo ali dobro dajanje? Zame je dobro dejanje.Drugič - ali sprejemam dobra dejanja? In kdaj ne? Zadnje čase jih vedno sprejemam, tik pred tem pa si postavim varovalko, da pride do mene samo to, kake druge namere pa naj ostanejo pri opravičevalcu. Vsak se sam zagovarja za svoja dejanja, jaz mu ne morem dati odveze, oproščanje pa bo koristilo njemu samemu le, če bo oprostil še sebi za to dejanje. x!x x!x x!x Kot je že bilo gotovo kje kaj napisanega o "zameri do smrti". Če pa ne, bo pa še treba. Pik. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Jaz sem bla pa celo noč pokonc ...pa čist Če samo takole na tiho praviš, kako je bilo šele v resnici?No, danes zvečer imaš novo priliko, pojdi prej ven na sprehod, pa v vsakem vremenu, pa z dežnikom itd. malo zagibavanja, lepih misli, dobre glasbe, pa kak SMS s poljubčkom naj se ti namala na ekranček, pa bo. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Opravičila pa ne sprejmem! Sm si mislu, da ne boš! Mogoče čez neki časa? Se bom probu odkupt-ti sam reč! Opravičevanje ni stvar odkupa ...Ampak to je tvoj problem in ne njen. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Bom ...upam na boljši spanec...oh,pa tud proti Sms-u s poljubčkom nč nebi mela proti. Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 pri nas dežuje....in to horizintalno ... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 kukuc, sem se danes prav zasmejala in na naša Janjok pomislila... pride me sosed v službi pozdravit, zraven nas ima ena od političnih strank pisarno, pa pravi, kakšno vreme, čisto depresiven dan, jaz pa kakor vzameš, lahko je tole zelo romantično stvar pogleda ane... no in sem tudi poskrbela za malo nežnosti za moj srček, če se drugi ne spomnejo, pač sama poskrbim ane Cosma pobož (sicer sem šla tud jaz danes že vmes globoko vdihovat svež zrak, me je ena zadevica iztirila, ampak sem rekla, jok brate odpade, ne bo mi tole pokvarilo dneva)mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 punce, to mi je všeč!!!pa še za cosmo in selene, vsaki enga you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 ...bogami, pa ti si se res že rodil pametn A si danes vstal z levo nogo ? Narobe sem vprasal...takole bi moral: A si letos vstal z levo nogo ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 ah kje, ti si gledal preveč risanke in pojedel preveč čunga lungeZdaj si pa ze dolgocasen..vse kar pocnes je, da se kurcis.Brez razloga, ni vazna tematika..enostavno ne mores iz svoje koze. Vsak je najbolj nagrajen/kaznovan s tem, kaksen je.Zato, ker je sam s sabo 24ur na dan. Ne bi rad bil v tvoji kozi, niti za en dan. Ti pa izvoli..kurci se se naprej.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts