Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

To je sicer moje mišljenje....ampak mogoče bi mogu stvari zdej mal namir pustit in ne drezat...kaj praviš x;)x
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.
Deli na socialnih omrežjih

HALLO

Sam nahitr mam ful gužve tle.......... :cry: :switz: :switz:

No Aiwa vas pozdravla nazaj in je sporočila, da so pripeli srečno na Kreto http://smilies.cw08.calibra-web.de/html/images/smilies/sport/6.gif, zdej pa sam še žur xcheersx

Janjas, Mick, Marsa, Selene, Amis x:Xx thx...kwa čmo pride tak moker dan. Sem že začela z babysittingom. V dnevni sobi sedi mala diareja, zato ni mogla v vrtec. Pa imamo vaje, gor pa dol. Pol pozabiš na vse svoje tuzemske namišljene težave in se posvetiš resničnim....kajti zadeva je kar resna.

Me še kar drži :o|o: ....dej spust me tale filing, ki me držiš...pejt v črno lukno....ne hodi več nazaj. Dost te mam!

Ok...mogoče v drugo temo. samo ne grem zdaj več brisat, ker zadnja 2 dni vse kar napišem, pol brišem. Huh zoprnija. Grem dihat.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Eh, Cosma, nic brisat, saj ni nic tacga...

Spravi se kaj pocet, nastimaj si banjo vode itd. x:Xx :vio:

Prav tako selenca, kaksna oljcka, ne se cmarit v badu...

Nekaj desetega se spravte pocet al pa urejajte fotke al kaj takega... :palec: :vio:

Jaz sem pa glih s trga - sem rabla jabolka pa solato, sem pa kupila se grozdje (kok mi pase letos, sploh se mi zdi, da je letos sadje zelo dobro, tudi zelenjava, paradajz je se dober, no pocasi bo konc) pa rukolo, uhh, jes, komaj cakam.

Meni pa pase dez, sonce, lepo vreme... je zame prevec 'pop'. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O, selene je bila vmes. :vio: Ful prijazno od tebe, da skrbis za moje zapestje. xsrcx Ne da se mi vam utrujat s tem, pa razlagat. Saj povem, moram mal prebavit. :vio: x:Xx

In Cosma, saj res, ko 'te imam glih na broju' (saj ne vem, morda te pa ni vec around, skratka) - hvala ti najlepsa, da si skrbela za moje zobovje. xsrcx

Ful mi je koristil tvoj nasvet - in sem ga -za spremembo x;)x- upostevala.

Zdaj sem si ubodla se Paragin (vseeno), da si malo utrdim vse skupaj, a je ze ok - dlesen ni vec obcutljiva, kost pa se vec ne 'topi' (no, vsaj taksno je moje pocutje tamle okoli). :) x^x

Aja, nimam parodontoze (po mojem), sem tam nekje ze nalozila v zvezi z. Imam pa obcutljivo sluznico, to bi dala pa nekako v paket z mojo alergijo (ki se sicer kozno skorajda ne manifestira vec, a na dolocene stvari, snovi, se vedno reagiram). x:)x

Hvala ti se 1x, takole se vedno rabi, pa se za rane je dobro pa tak, sem se potem spomnila - ker saj poznam tole, pa sem malo pozabila.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Če pa že po nesreč na sonce prideš, se pa v senco presedeš  x:Dx  x;)x  x:Dx

xrolleyesx lohk teb govort, ko si bla skoz v senci, priznaj da sem vztrajala skoraj do nezavesti. x:o)x x:px

Par ur sem trmarila na soncu, ces pa kaj pol, a pol mi pa res ni vec zneslo. :)

Picasso

Ja jaz pa bolj je vroče bolj živim x:Dx ma ne sej pravim, da si ne dovolim, da mi kaj pokvari dan.... ni šans, je reku hans x;)x drugače pa ne hvali dneva pred večerom al kak že gre tisto. Ja oljček pa muzika, mogoče po dolgem času spet kaj na papir spravim. Sem ravno malo prej razmišljala, ko sem prebrala o Marsinem obisku pri ginekologu. Men je včeš tule pri nas, prideš, si na vrsti takoj, on brunda neko melodijo, v ordinaciji prijeten vonj eteričnega olja, vse tko umirjeno deluje ta, tudi on...

Fino Marsa, saj sem te že nekaj dni prej spraševala, pa si najbrž spregledala. Super, da je boljše. Ker zobobol je ...pfff grozno imeti.

Upam, da so ti ugotovili zakaj se je to zgodilo. Ker je od tega odvisno nadalnje zdravljenje. Zakaj je do vnetja sploh prišlo. Zaradi zobnega kamna, karijesa, pomanjkanja vitaminov, stresa....

Ponavadi očistijo področje in dajo antibiotike. Če ne pomaga pa očistijo še enkrat, kirurško in dajo ubijalska zdravila za bakterije. Samo to ti mora tvoj zobozdravnik povedati kako in kaj. Da ne bi zdaj jaz tukaj razpredala.....Mogoče poskusi še z ustno vodo hextril....

Bejbika, ki jo čuvam, pridna se je odločila za gledanje risank, pa Mickymouse avto ima s seboj :2src: ...kwa je dobr.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pismu dogaja tale forum zadnje dneve, smo ena taka živopisana družinica x:Dx

Makarončice... Nekatere ble, nekatere še vedno, skratka... Amis, Selene, JanjaK, Cosma, Mačona, Tihareka - en pobož vsaki xsrcx , pa enga x:Xx na šmrček, nasmeh v srce, pa bo x;)x

Volkc, vidim, se ma fajn :palec:

Nino, ti si mene glede mud-fighta mal narobe zastopu x:Dx - jaz sem mislila predvsem na moški del, ki so se mal zataknili drug v drugega, tole bi bla paša za moje oči x:px Contese nisem nikamor not tiščala x;)x In tele tvoje besede - "Hecno kak forum stisne vse k so mal preveč, in naredi iz njih ljudi kakršni so..." - :palec: To imam rada pri tem forumu, in noro je gledat preobrat xsrcx x;)x

Triple Xse okol obrača, odnosno x;)x Pa na bolj fajn dečkota, kot je bil ob prihodu :palec: Sicer si, Triple, še vedno tipična moška škorpija, ko bi položil vse kar leze in gre, ampak tule dela pač narava x:Dx x:Dx x;)x Kolk si ti pravzaprav star?

Kroko, ti si mi pa tut mal smešen, o tistem "malinovcu" govorim... pravzaprav leti tole na ves ta folk, ki uporablja takšne in drugačne besede za označevanje drugih ljudi, da ne bo tole sam nate letelo... Ne vem, kako zaboga si lahko jemljemo pravico, da nekoga s svoje strani ožigosamo s tako besedo? :eek: Smo bogovi, al kaj? Sama imam vedno nekje v ozadju misel, da morda moja percepcija ni tista edina pravilna in da morda obstajajo stvari, ki so skrite mojemu dojemanju, zato se pa šparam takšnih besed in prepričanj... No, tudi ti si potem končno izvedel, da sta Natrix in Contesa pravzaprav brat in sestra in potem ti marsikaj postane jasno, kajne.... tudi odnos, ki ga imata x;)x Pa saj se gremo tule sprejemanje različnosti, se mi zdi, ne pa ločevanje, na tole vedno bolj naletavam pri ljudeh (ali pa samo znam opazit bolj v zadnjem času :inocent: ), še sam si to poudaril na nek način tudi pri Bobnarju, ko si ga pač sprejel takšnega kot je in nisi odgovarjal več na njegove pikce x:)x Aja, bajdvej, kak lep fidbek si mu dal x;)x

No, pri meni se je pa dan začel kar živahno... Spim, uleti v sobo soseda... "daj mi telefon posodi" ... okej, ni panike, vzemi... spim dalje... se zunaj ob klubski mizici začne zbirat folk in se režat, klepetat, moj socimer pa je seveda pustil odprta vrata not v apartma, tako da se je vse not slišalo :o|o: ... pa dobro, ajde, spim dalje... kao... kaplja čez rob je bil pa sosed, ki je prišel v naš apartma na WC, mu začne telefon zvonit, se model javi in se začne totalno naglas pogovarjat po telefonu!! Sem mislila, da bom komu glavo odgriznila, kakšna neuvidevnost. Ne rečem, da si pri sebi doma, ampak v drugem apartmaju, pa točno veš, da nekdo tule not še spi oziroma vsaj nekak poskuša spat? Da ne govorim o tem, da se folk še vedno ni navadil, da bi počistil svinjarijo od čikov za sabo, ki jo naredi ob raznih debatiranjih zunaj - argh!

Sem jim že pojasnila par osnov lepega obnašanja in jih nakurila, naj pospravljajo za sabo. :vragec:

Zdaj pa soseda dela kosilo, sem naročena čez kake pol urce x;)x lep dan vam želim, jaz bom danes kar noter, pa prebirala literaturo za seminar x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Bejbika, ki jo čuvam, pridna se je odločila za gledanje risank, pa Mickymouse avto ima s seboj  :2src:  ...kwa je dobr.

Mej so ble tud in so mi še take risanke gooddy

Pa take tud, k je glavna igralka ...ona, tale tle

Hej srcki!

Jaz se vracam, ko me vmes dva dni ni blo. Sem se v sredo sla ostric in pobarvat (zgornji del glave je crn, spodnji pa naravno rjav) in se za smesno ceno, ful :palec: . Vceraj bla na otvoritvi gostilnice in pizzerije Nobile - ful lepo je zrihtal tale nas predsednik kluba, toskanski stil.....ful lepo. In se prosila sem ga za pokusino vina Nobile, ful piten (pa drugace ne pijem vina) in je reku, da drugace stane 700 sit za en deci.....wow.... :eek: Neko ful vrhunsko vino. Ponoci nisem mogla zaspat in sem ugotovila, da si nikoli ne vzamem casa, da bi se bolj poglobila vase........in sem se ponoci poglabljala.......ugotovila, kolk brazgotin imam v sebi...prow grozn...adijo. Dva dni nazaj sem si kupla nov cd od Cece, pa je dragi rekel, da sem chefurka..... x:o)x Ma od tistih casov, ko sem res poslusala samo tako muziko, sem obdrzala samo njo....ker je vedno nova. Nima tistega tipicnega "kolo da igramo" ki mi niso ble nikoli vsec (no, v 80ih je mela tut ona tako, pa tistih pesmi ne maram), ma bolj komercialno. In se napolnila marakano - kok folka! :eek: Zdej me je dragi klical, da se je zbudil (imel nocno) in da gre po opravkih, pa sem rekla, da bom se malo doma. Je vseeno lepo bit doma. xsrcx

Aja, pa Bobnar je nazaj! x:Xx x;)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Pa na bolj fajn dečkota, kot je bil ob prihodu :palec: Sicer si, Triple, še vedno tipična moška škorpija, ko bi položil vse kar leze in gre, ampak tule dela pač narava x:Dx x:Dx x;)x Kolk si ti pravzaprav star?

Sončna, se trudim po najboljših močeh! x;)x xflirtx Vse glih ne bi položu, sem mal zbirčen,veš!

Star sem glih prav x:px Osemindvajset bom! x8Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

O.k. lunatki xsrcx , tukaj sem se prišla poslovit.

Lepo se imejte čez vikend, lepo preživite petkov večer, imejte se radi in izkoristite vsako minutko za crkljanje.

Sem še (relativno) sveža pa imam občutek, da vas poznam od vedno. Vsaj nekatere x:)x . In rada vas imam. Čisto vse xsrcx xsrcx x:)x

Lunca, Selene, pravkar sem zapakiral dokumentacijo, da jo pošljem v Valdoltro, za kak posvetek z ortopedom. Ampak, na slabše več ne gre ... pravzaprav čutim določena izboljšanja ... ampak tako vsaj vem, da imam svoj hrbet. Enkrat bom malo pokomentiral, kaj se ulema s Hayevo teorijo ...

LpP

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Evo konc šihtka za dons :onfire: :onfire: :onfire:

pa kr za ceu teden x8Dx :palec: . Je bil res pester teden, tako kot je Marsa napovedovala, poln vsega... spet na eno novo lekcijo naletela :palec: , po mojem skapirala, popredalčkala :palec: .

Zdaj pa frej vikend, upam, da bo preživet samo doma, ker se mi pa prav full je mal doma, kako urco dlje pospat, imeti čas zase in enostavno uživati v tem, da sem doma, uživati družb Cyberčka in Trudija pa starih staršev, pa mickeno pospravit naš domek, pa upam da bo kaka prilika za potikat se zunaj, skratka upam na celovikendsko polnjenje baterij.

En navihan dan in prijeten vikend x:Xx tudi vam

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...