Marsa 14. september 2004 Avtor Prijavi Deli 14. september 2004 Mami se dokoncno odselila..srecno njej in vam vsem! kaksne zgodbe vmes se vse zgodijo, kako bi se v celoti ognil sentimentijem, saj ves... Imas premike, saj bo, saj rabis to, gres dalje, na visjo stopnjo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Aliana, toliko novic!Sem nekaj že poprosil k Zlati ribici... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ma pa ja de, poleg Astre in Candlelight moram tule uvrstiti tudi boginjo Lune,Piko, kam nas pa uvrščaš? Selene, sedaj, ko veš, da je kri boljša, boš nehala stalno misliti nanjo in se bo še bolj popravila! Če ba želiš dodati še kaj k prehrani v zvezi z izboljšanjem krvi pa ti priporočam kapsule bora (lubje zdrobljeno v prah) - če želiš, ti lahko kaj več o tem povem Mick.....hmmm, si bil med tistimi, ki sem večkrat pomislila nanje čez poletje .....lepo te je spet videti na "top listi" BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ma zivljenje bi blo prav tezje brez Lnf in lunatkov... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Avtor Prijavi Deli 14. september 2004 To pa valjdka. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 A je še kdo opazil da je gor 13ka ob vesoljnem dnevniku brrrr njam dabest... hm Marsa ce beres tamle asociacije bo treba narest asociacije 2 k se mi zdi da ti sam plac na disku pobira... brez zamere.... aaaa moja električna kitara počiva.... zdele jo grem pa napast, že kak dan pa pol je nisem pritaknil, se igral z akustično, me zanima kak bo zdaj k je že dolgo nisem pošlatal.... se mi je kar zdel da nekaj manjka mojim prstom.... grem jst Roxat Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Avtor Prijavi Deli 14. september 2004 hm Marsa ce beres tamle asociacije bo treba narest asociacije 2 k se mi zdi da ti sam plac na disku pobira... brez zamere....Pih, prepocasen si zame... merkur v biku pa to. 777 strani!!!!!!! sem ze zbrisala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Hja Dobr videt da vsaj mislim tak kt ti... če že počasnej pridna Marska... take bejbe so mi všeč, k izpoljnijo vse moje želje preden si jih sploh zaželim Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Avtor Prijavi Deli 14. september 2004 Haha, To pa, to! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Videla veliko, res veliko jato lastovičk. Se zbirajo za daljno pot. Kar malo nostalgična ratala. To so verjetno poslednje letos..štorkelj tudi ni videti.Ja. Jesen definitivno trka na vrata. Čistila okna danes. Pa vlagala mešano solato..neko gospodinjo kao igrala...ful me daje luna v devici..ful opravkov bi še imela...pa mi je zmanjkal "časa". Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 hellou vsem danes sem zvedla nekaj čudovitega: cojzovo štipendijo sem doblaaa juhu pa verjetno bom v enem girl bendu bobnala xsmx v četrtek bom več zvedla...yeah lep večer...in noč Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 haha js pa tam gledam v vedeževalnici, češ, a še nis dobla? danes sem malo za kačami, Marsi svetujem naj naredi nekaj kar je že naredila... Kristalki se čudim kako da še ni dobla kar je že dobla.... huhjej.. lepo je bit zadi enkrat Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Avtor Prijavi Deli 14. september 2004 BRAVO, Kristalka!!!!! Sem pa tudi jaz bla presenecena, da a ni to ze bilo, saj sem ti mroda ze rekla nekoc nekje, da bos ziher dobila... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ej, tnx obema ja, Marsa....se mi zdi, da si že nekje ....no, kul El nino.......se je emni tud malo čudno zdelo.....ampak kuuuul Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Avtor Prijavi Deli 14. september 2004 Ma, kristalka, privoscim ti vse najboljse, zdaj in sploh v lajfu - ti si nekaj posebnega in si zasluzis nekaj posebnega. Imam pa se tudi jaz plane s tabo, da ne bos mislila, da ne. Aja, ps - in se bend! pih! To pa JE!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 WOW Kristalka čestitam ful vesela zate Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Kristalka tko, dan se je zaključil, potres v moji glavi tudi, sem pa ugotovila, da zadnje čase postajam nekako odkrita, kar se mojih čustev tiče,se držim tistega, kar lahko daš iz srca danes, ne odlašaj na jutri še to, čeprav vem, da tale luna ni najboljša za striženje las, sem šla pod škarje cik cik, prav fajn je izpadlo, vsaj zaenkrat... ja sej vem, lunca ni prava, ampak bučka pa sedaj je nočko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 selene, a imava medve kakšen skupen virus al kaj... ...edino na striženje grem v četrtek... kris...čestitke...to pa je prima.., you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Bravo Kristalka , super, čestitke ....mickena carica Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 .KRISSTALKA boš zmogla vse to? .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 BRAVO KRISTALKA!!!!! WOooooooooOhoOOOOO!!!!! Zdej pa sam se za . Jaz sem pa danes prvic vozila po obvoznici......Ma....... The best. Sploh si nism misnla, da bom tko uzivala v voznji avta.........ponavadi uzivam kot sopotnik. Pol sva se pa s Soncno dobile na "zajtrku" ob treh popoldne...... Ej Masha, ma sploh nimam kej rect. V zivo si se bolj soncna, ma k bi kr govorila s tabo, pa govorila, pa govorila, pa bi ti mela se tok za povedat...... Res, zlata si. Preostanek popoldneva sem prezivela z dragim.... in zdej sem doma, skacem po netu, pol bom sla pa kej prebrat. vsem, hvala, ker vas lahko spoznavam. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Mal se javim še preden grem spat, dons mal bol zgodi, da ne bomo jutr spet zaspal Kristalka , bravo, pa še za , ti privoščim vse najboljše No mal še po postih pobrskam, pol pa nočko, lepo in mirno vsem http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 jooooj, sploh več ne dohajam tele lnf scene ... že nov dnevnik, vse barvasto in migljajoče... CL se je vrnila , celo Nosko nekaj po dnevniku šari ... in naša Kris dobila cojzovo (kullll, čestitam!!!!! )... ... tko. sem se samo pofočkala. imam še kup dela (mi učitelji, ki smo že ob dvanajstih frej pa to ) mejte se funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Avtor Prijavi Deli 14. september 2004 ... takoj zaružila ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Avtor Prijavi Deli 14. september 2004 OK, ful enega texta sem danes napisala in vceraj... , ampak roka me pa kar pece ze, tesni, tisci, pa ze kar leva zdaj tudi!!! :xx!: :o|o: , ko nekako jo zdaj tudi in bolj aktiviram.No in se poslavljam, grem cajtat roko... :o|o: (pishuka, se brat ne morem, pa glih je Zelena milja zanimiva ratala - ko so tolk tezke tele bukle, pa kako naj drzim to? da bom lohk brala?! :o|o: )...Pa sploh ne vem, kaj naj se packam gor, ja, se glina... mah, ocitno bom to morala... pof, pof. Bomf. na obe roki gipse iz gline , kako se bom pa po nosu popraskala? Mah, butast, v glavnem...Pa preden grem pedenat, se to pa ono - da bom pol lohk pedenala, pol pa dol padem, kaksna glina packaraj, halo?(Schtraufenpacht? ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts