Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

O, Piko, nisem nasla v psotih tvojih, pac pa sem videla v parih komentarjih - :sori: imas shtalo s hrbtom, ne?

Fak, to je pa grozno, iskreno socustvujem! xcrossfingx - sploh pa zdajle, ko je tolevreme, je pa najbrz se hujse.

Morda ne bi bilo slabo obiskat kiropraktika, ko bos iz najhujsega... mislim dolgorocneje, ker vcasih ne marajo delat na bolecine...

No, saj, pamet je lahko solit... Pocajtaj se! :detelca:

O, Katja, vidis kako prav, da ni bilo res onega danes? x:)x x;)x

Tvoje sanje pomenijo po mojem, da se vse bolj pocutis clana family... xsrcx

Dolores, fajn vikend, ti imas tud lustno energy! x:)x :vio:

Strinjam se s Soncno, grdo je bilo tistole receno s strani krokota, sploh nisem opazila prej. Sploh vse opazke, pridevniki, kaj je kdo zaradi tega ali onega, kar je rekel, storil..., so najveckrat pravzaprav odvec... saj vsakdo govori s svojimi dejanji, pac tu pa z besedami.

Bila vmes v mestu, na celovski je blazota! :O:

Ampak je pa fajn, na cesti so sam tisti, ki znajo vozit.

Ena hondica je sibala pred mano, jes, to mi deli, ne pa neko zatikanje, pobremzavanje, pusijevsko. xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Res dogaja sto na uro tule x:Dx x:Dx

RibkaKatja, en x:Xx zate, sem te vesela nazaj sem na forum... Tole, kar si pisala glede brazgotin... ja, je kar srhljivo, ko se enkrat zaveš vsega tega... ampak potem gre pa sam še na xupx xyesx

Triple X, praviš da si glih zadost star... za kaj? x:Dx

Dolores, dobrodošla še od mene, nekak sem te tko za našo vzela, odkar si uletela, da sem ti kar pozabla dobrodošlico zaželet :inocent: x;)x Pa lep vikend ti želim! xsrcx

Piko, vesela sem, ko slišim, da se tvoj hrbet izboljšuje :palec: pa tvoje komentarje v zvezi s Hayevo bom tut z veseljem prebrala, me ful zanima :palec:

Janja, nek nov veter se voha v tebi (pismu, še mal, pa se bom res tko kot Poko izražala x:Dx x;)x ), in mi je všeč xsrcx

Marsa, ti me pa vedno znova narežiš... hehe x:Dx "blazota" , "pusijevsko" x:o)x x:Dx x:Dx x8Dx Res si rokerica, ej x:Xx

Jaz se pa ultra fajn zabavam :vragec: x:px x:o)x Lep dan vam želim! xsrcx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Grr... sem dans ze trikrat postala tlele gor, pa je vsakic zmrznil internet..

Pa saj rajsi sploh ne bom nic pisala, sem bla cist fajn volje, kljub mrazu in dezju, pa me je doma neki totalno razp***..

Grem na kosilo zdaj.. pol pa spat..

Mraz je, zebe!!! (hihi, kok je fajn, ko se spet lahk pritozujem nad vremenom x:Dx sem bla celo poletje cist tiho, kadar mi je blo mal prevroce, zdaj pa x!x x!x x!x x:Dx )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Aja saj res! x:Ix x:Xx x^x x8Dx xcivx :palec:

Check it out!! x:Ix x^x _ http://www.lunin.net/Zdravje/

Aja, linki ne delajo, nic se ne dela, razen 1. stran, samo se vidi pac dizajn in koncept... pa navadno ne maram o nacrtih prevec, a to pa ni vec nacrt, se ze izvaja in pravzaprav je vse ze nekako na broju...

Point je pac v tem, da razbremenjujeva plac, tako sva razdelila LN na tri domene.

http://www.lunin.net/Zdravje/ :palec:

p.s. Aliana, ja, vmes net ni delal, sem ze 1 odgovor napisala, pa potem prelisicila (hehe) in si ga shranila in ga psotnila potem, ko sem se vrnila. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

eh selene, to zato, ker si se osredotocila na najbolj znano stvar - mene oz. mojo fotkico tam... ;) :P

Sicer sploh ni navihano, ampak blazno resno. x^x

x:o)x x:px x;)x

p.s. pismu prepocasna sem, staram se... triple vmes postnil :D - ja, barva - to bo... pac, modrooranzna je defolt LN, potem pa LNM je rumenkast, *tole zeleno... itd. :)

*tole - ne LNF pac pa Moje zdravje - ki sem podala zgoraj link. xcivx

Picasso

Hm, sm tu bl triplovski x;)x x:Dx ........sam te hiše, pa lune, pa konjunkcije, pa merkurji in marsi, da se o venerah ne menimo :inocent: , so glih vse nekak prot men. Bemu, kaj mi to delajo, saj se več ne spoznam.......grrrrrrrr..........Nikak se ne izvlečem, pa tud obeta se ne, da bi se........bo treba mal marsino tedensko napoved prebrat x;)x .......da čez vikend preprečim katastrofo. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mick, le daj, xDDx xcivx :palec: x;)x

Imas pac obdobje nekaksno, aja seveda, a nimas asc v devici, no, seveda potem, logisch... poleg tega pluton v blizini mroda... itd...

Zdaj dogajas z vso mocjo drugje, si tlakujes pot... ne moremo vedno se zabavat, druzit, pogovarjat... ali pa zgolj furat svoj posel... vcasih so pac nekaksni koraki v igri in to zaobjame vse. x^x :palec:

Brez skrbi, da je ze kul vse tako kot je. x8Dx :palec:

Picasso

ali pa samo znam opazit bolj v zadnjem času še sam si to poudaril na nek način tudi pri Bobnarju, ko si ga pač sprejel takšnega kot je in nisi odgovarjal več na njegove pikce Aja, bajdvej,kak lep fidbek si mu dal
xrolleyesx

Marza,po moje nimaš časa mislt na starost, zato se ne obremenjuj preveč, ti prav paše si spreminjat videz kukr čutiš x^x

.Prejle sm prišu spet nazaj iz poti, dež si je resnično dau duška dnevu x:o)x

.dobil smo volilne listke,pa se mi zdi,da spet nom neč volil,hmm :o|o: (ni časa), Videl tuti mavrico˝več barvastih pisanih buč na vozu pred turistično kmetijo x:Dx .Obiskal spet občino zarad dohodnine, spet nič narobe jaz pisal ampak drugi spet zmutil pomankljivost podatkov x:o)x Tk bi napisau, da mi trenutn nič ne manjka, pa mi vseeno manjka x8Dx

Težnja po odpravljenju trpljenja:

-spontano praznjenje (umetniki)

-obvladovanje sveta (znanstveniki)

-iskanje zakladov v sebi (hermetisti)

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Selene x:Xx xsrcx

Marsa, tista zadevica pa ful luštno deluje, mi je všeč - ko so že prej rekli - barve, pa tista zvezdica je ful luštna x;)x :palec:

Jaz sem pa ravnokar imela na obisku TihoReko, sva se naklepetale in ujele :palec: In zdaj sploh ni bla tolk tiha, kot zadnjič na torticah x;)x , no pa saj zadnjič se sploh nisva imele šanse pogovarjat x;)x :palec:

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Aja, linki ne delajo, nic se ne dela, razen 1. stran, samo se vidi pac dizajn in koncept... pa navadno ne maram o nacrtih prevec, a to pa ni vec nacrt, se ze izvaja in pravzaprav je vse ze nekako na broju...

Point je pac v tem, da razbremenjujeva plac, tako sva razdelila LN na tri domene.

:2src: :palec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

eh selene, to zato, ker si se osredotocila na najbolj znano stvar - mene oz. mojo fotkico tam...Sicer sploh ni navihano, ampak blazno resno.

:vtz: x8Dx :palec: ... ke dobro! Ampak je nekaj na tem... čeprav mi je jasno, da je blazno enega dela in vsega v tem projektu, tole ne deluje resnobno ali kaj takega... ohranja eno tako fino živost in optimizem in lahkotnost - mogoče je imela selene tudi tak filing ... posrečena izbira tista fotka x:px x8Dx (kot: 'tole je avtorsko delo! don't even think... :sniky: ) x;)x x:Dx

lahko pa poveš kaki komični primer x:o)x

Ni komicen, skoraj tragicen.

Jaz, sluzbeni avtomobil, pa nedelujoce zavore.(nisem vedel, jasno)

Avto je bil na koncu kabriolet (prej ne x;)x ) jaz pa se ene dve uri po dogodku cisto trd :eek:

Od takrat naprej pa vedno s svojim...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...