Buddha 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 .Le čemu živimo, če ne zato ,da drug drugemu lajšamo živlene .Obziren sem, zato se raje razvivam v izolaciji .Pravjo,da človek rabi 1minuto,da opazi posebno osebo;1uro, da se z njo spozna; 1dan, da mu postane draga ali jo celo vzljubi, ampak celo življene, da jo pazabi .u jutro raje grem v službo ves dišeč od f..a kot pa ,da bi vse to spral z mene, tako jo bom nosil še v dan dlje v seb .Kjerkoli si ,so tvoji prijatelji tisti, ki ustvarjajo tvoj svet .danes poet .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2004 Avtor Prijavi Deli 25. september 2004 Ti si 'inventar LNF', kot jaz - vzemi kul ali pa slabo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Hihi Poki, ti si pa danes res poetsko razpoložen Dišče domov, tole tudi jaz delam... Je ena taka lepa svilnata sled, ki vztraja še sekiudno dlje ob tebi, dih človeka Folk se ima že fajn rad, vidim Mačona, upam, da se danes že kaj bolje počutiš...? Astra, midve kar podobno doživljava tole jesen Jaz sem tudi bila vedno spomladanski in predvsem poletni človek, letos pa... se kar veselim, z užitkom gledam vse tole dogajanje okrog mene... Sem šla predvčerajšnjim tečt, in prav noro je, ko ti nogo ublaži jesensko listje, suho listje v krošnjah šumi nad tvojo glavo... Se mi zdi, da se kar veselo tole prekriva z dogajanjem v meni... pripravljanje na zimsko inkubacijo, spomladi pa življenje z malce novejšim dojemanjem.. takole čutim. Selene, maš tolerantnega dragega Upam, da ti bo tale sobota lepa, da ti bo tudi srček igral, dušica plesala Natrix tudi vidim, da se razvaja edino tako je prav! Jaz sem pa včeraj doživela en tak zanimiv psihični preboj, prav noro, se mi vsak mesec tole dogaja na točno določen dan, se bom že počasi tega navadila in vzela za popolnoma svoje Paše, kot da bi glavo pomolila iz meglic v totalno crispy kristalen čist zrak in na novo vdihnila Neki premiki se dogajajo znotraj mene, kot da bi kamenčki mozaika leteli na svoje optimalno mesto (čeprav sem še daleč od celotne slike, ampak feels so fu**ing good ), vedno bolj sem doma sama v sebi, vedno bolj odprta, vedno bolj čutim... Lep dan vam želim, dragi moji Lunatki, in čudovit vikend! Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 To pa, to! Razvajanje......bi pa veliko raje videl, če bi se lahko razvajal ob kaki meni ljubi osebi! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Najprej sam, z željo po družbi zraven ... potem sam, samo zaradi tega, ker ti je pač v užitek... potem pa od nekje kot strela z jasnega prileti še nekdo, ki ti dela družbo pri tem, v čemer uživaš filozofiram Maša SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 res poetsko razpoložen,Dišče domov, tole tudi jaz delam...Je ena taka lepa svilnata sled, ki vztraja še sekiudno dlje ob tebi, dih človeka hee, Marza..je čas, ko se podobe same izcimjo, ko se morjo, sam da se pusti tok Izražanja .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 tv povedal so,da v Srbiji živi 10.000 slovencev, ej to ras, hmmm?Zgodovina,...... izseljenci 2. svetovne vojne in njihovi nasledniki FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Dober večer mujceki. Mislim, da mi je včeri kulminiralo vse kar se že več časa nabira v meni . Ne bi vedu kaj dogaja točn, mi je pa nekako ostal v spominu in me že ves včerajšnji in današnji dan spremlja en Marsin post na tej temi, namenjen meni, upam, da ga bom našel. Včeraj sem ga bil sposoben prebrat, ne pa tud sprejet, očitno pa je nekaj v njem kar me opominja, da ga morm še 1x prebrat. Marsa thx Sicer sem včeri zabluzu s frendico, ki mi je povedala nekaj krepkih o mojem ravnanju, kar sem začuda povsem mirno sprejel, heh, še pritrdil sem ji. V bistvu sem ji hvaležen, le potrdila je tiste stvari, ki se jih itak zavedam v svoji podzavesti ali celo zavesti, pa jih odganjam. Nocoj sem končno spal, spal k ubit, do 13.00, kakšnih 11 ur. Popolnoma brez energije sem ostal, zgleda. Sem pa nemiren. Redko kdaj sem tak k te dni, mal se bojim, da čutim, da se bo zgodilo nekaj neprijetnega, upam, da se motim in je to počutje le posledica zavedanja, da v dani situaciji iz meni neznanega razloga pogosto ne ravnam prav. Čuden sem tud do ljudi. V nekem trenutku jih silovito potrebujem, velik njih, ha-ha, k včeraj na lnf, dajte me cartat, razvajat, ubogi jaz, pol pa se naenkrat spremenim in odmaknem od vseh, zaprem vase, stiki so mi celo neprijetni, hočem mir. Zelo neugodno za moje bližnje, za mojga partnerja, za vse, ki jih imam rad in so mi bliz. Postanem neprijetno hladen, odbojen ali pa se silim, trudim bit vljuden, prav stopit si moram na kljun, da koga ne užalim, in to povsem nepotrebno, nič krivega nič dolžnega. Ok. Grem iskat Marsin post. Mal sem se razpisal, mal izlil moje misli, ker ste očitno nekteri opazili, da sem drgačn, in to celo tud lunatki s katermi se še nikol nism pogovarjal privat. Kar neki OS-ov me je na to opozorilo. Hvala vam , saj veste, mickenmu vedno godi pozornost. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Mick, pa se res spreminjaš, če že, daj na boljše.Jaz te že poznam od prvega dne tukaj, pa nimam pripomb, v prvi vrsti glej nase, pa ne sedaj postati prevelik egoist, kakorkoli že, želim ti vse lepo, dobro in pozitivno kot vsakemu dobremu prijatelju, lep večer, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Thx borism. Mislim, da me spremembe na službenem področju ne bodo ne vem kako spremenile kot človeka. Vprašam se le ali ne potrebujem sprememb tudi na drugih področjih mojega življenja. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 ne vem, mick, če jih potrebuješ ali ne...se ti že dogajajo...vsako tako neobičajno obdobje je njihov znanilec...nas zbega, nam posuje kakšen star temelj...veter odpihne suhe veje...malo nam je čudno, potem pa se začnejo nove stvari...kaj s pretečenim rokom trajanja pa se konča...in mogoče se navzven ne zgodijo silno velike spremembe...se pa v nas in našem pogledu na življenje...boš vidu, da bo še fajn you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 ja, verjetn imaš prav. Mah vse bi jst prenesu, tud take situacije k jih zdej doživljam, nisem glih tip k bi obupal, se ne boril.......sam da se ne bi iz meni povsem neznanih razlogov počutil osamljen. Pa v bistvu nisem. Nasprotno. Kar precej meni ljubih ljudi imam v svoji bližini. Zato sem prav jezen, ker se mi zdi to podcenjujoče do njih in do njihove takšne ali drugačne ljubezni do mene. In potem mi zmanjka motivacije, nekako ni, kaj pa jaz vem, nekoga ki bi čutil k jaz, nekoga s katerim se bi lohk potopil v globine harmonije enosti čutenja...... Ah, bluzim. Itak. Bo pa treba s tem 1x razčistit, ker se mi zdej že kr neki časa pojavlja..... :o|o: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 ne vem če bluziš...so eni taki procesi zgleda, da pogosto čutimo samoto v sebi...in potrebo po nekem globljem razumevanju in novih harmonijah v odnosih z ljudmi...da se lahko delimo celi in taki kot smo...brez mask...pa če smo veseli ali pa čutimo žalost...naš notranji svet hoče tisto nekaj več.....pa zato nič ne podcenjuješ ljudi, ki so ti blizu... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Ti si 'inventar LNF', kot jaz - vzemi kul ali pa slabo. inventar ja dnevni inventar, grozdek zjutraj, pol mal online, pogledaš, lunin inventar (Mick, se spet dol daje, Buena, piše o stvareh ki imajo smisel samo če fajn premisliš, hjaja) hm razmišljam o mojem inventarju tlele v moji sobi... mislim da bom mogu mal pospravit.... mislim da ni bila dobra ideja ko sem prestavil računalnik v posteljo... hehe prej sem imel vso ropotijo na mizi ob računalniku zdaj mam na tleh sredi sobe (ob računalniku) skratka, še kak teden in ne bom mogu več ven.... hm hm hm, bog naj mi nakloni kak čudn aspekt, lune z devico, da se bom lahko spravil pospravljat... če ne gre drgač, bo dobr kvadrat trikotnik, sekstil, saj merkur je še tam a ? rabim en izgovorček... hja, so close but yet so far.... hm hm nič germ js potelovadit, pomeditirat in spat, Pesem počutja, da ne bom nove teme odpiral pa je Alice cooper, i migth as well be on mars. Cmoke vsem še posebi kriss... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Mick, veš kaj mi je všeč v tvojem postu... ENOST ... coming there, you see? In ima prav Amis, ko ti je napisala... In ravno zato tudi sama verjamem v dvigovanje zavesti na tej naši preljubi Gaji, ker vedno več ljudi čuti v sebe neke nerazložljive občutke, ki jih še ne zna optimalno krmarit, ne vejo, zakaj so tam in ne kakšen je njihov namen... Potem se ti pa en dan posveti in veš... da to niso tvoje nore fantazije, ki naj bi jih opazoval v zunanjem svetu in sebi, temveč preprosto dejstva... In da se svet res spreminja, pravzaprav mi v njem, svet v nas... eh, pa smo spet pri enosti. So popolnoma normalni ti občutki, veš. Umira staro, se rojeva novo. Zato mi je tale letošnja jesen tako všeč Glavo gor, Mick Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Dober večer S.Vila Ja, sem pozorno prebral Amis Sam ta enost......pa je lohk mal "nevarna" stvar, ni pogosta, se mi zdi, nasprotno, je izjemno redka. In ko jo 1x začutiš, pa zgubiš, a nisi več nikol srečen, dokler je spet ne najdeš? In kaj, če je več, glede na njeno redkost, sploh ne najdeš? In zakaj si jo izgubil, če si jo enkrat našel? Al pa se ti je sam zdel, da si jo našel, ker je bilo vse tako zelo bliz, da si jo čutil kot da je? In ali lahko najdeš to isto spet, ponovno? Uf, 100 vprašanj..... Men je vsaka jesen všeč. Upam, da me bo kmal ujela, prevzela njena lepota in mir, ki ga izžareva. Naravnost zaljubljen sem v jesen, zakaj me potem zdaj ne osrečuje? Thx S.Vila Ko berem tvoje poste te včasih prav čutim, veš? Si tud nemirna dušica. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Men je vsaka jesen všeč. Upam, da me bo kmal ujela, prevzela njena lepota in mir, ki ga izžareva. Naravnost zaljubljen sem v jesen, zakaj me potem zdaj ne osrečuje? .nimaš zaj časa mislit sezonsko, te je sprememba zaobjela .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 A'm a restless soul, ouyeeeeeah Veš, Mick, prav smejat se mi je začelo, ko sem začela brat tvoja vprašanja... En tak nasmešek čez obraz - "glej ga dečkota" - in toplina v srcu... Mick, ta vprašanja imamo vsi... Odpiramo nova vrata, ko začneš skozi te negotove prve korake čez nekaj časa že bolj trdno stopat v svet, počasi pridobivaš... na vedenju (ostrivec na prvem e )... in si vedno bolj ziher v vse skupaj, in kar naenkrat ne iščeš več enosti, ker se je na nek način zavedaš, temveč postane pomembna pot sama, uživanje na njej, igranje s svetom in samim sabo, igranje simfonije Vsaj tako zdaj gledam, ne vem, kako bom čez nekaj časa, ampak mislim, da nisem ravno na neki čist levi poti Mick, - hvala tebi Aja, jaz pa poslušam Eryko Badu spet po ful časa in spet čist noro žvižgam in se derem tule po apartmaju x:Dx Še hvalabogu da sem sama Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 .Le čemu živimo, če ne zato ,da drug drugemu lajšamo živlene .Obziren sem, zato se raje razvivam v izolaciji .Pravjo,da človek rabi 1minuto,da opazi posebno osebo;1uro, da se z njo spozna; 1dan, da mu postane draga ali jo celo vzljubi, ampak celo življene, da jo pazabi .u jutro raje grem v službo ves dišeč od f..a kot pa ,da bi vse to spral z mene, tako jo bom nosil še v dan dlje v seb .Kjerkoli si ,so tvoji prijatelji tisti, ki ustvarjajo tvoj svet .danes poet A si se skregal z nekom Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Dobro jutro v lepi nedelji, uživajte v njej. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 dobrojutrodoberdanvsem še en dan trgatve...vreme lepo, počutje tudi... sončna ...ti zmer tako lepo napišeš mick...en lep dan zate borism...živjo...zgodenj, kot običajno you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Marsa - saj si kot moja mama...izpostavljaš nevarnosti in to..( mi je ful krat rekla ) Hvala ker skrbiš. Kakšne sem sreče me bo že kakšen kamion kje zadel - zadnjič v petek zvečer nas je skoraj..pa o tem nisem bila ravno pri volji pisati..Sodelavca je malo znervirala gneča na prehodu in je hotel ubrati bljižnico..pa spregledal kamion, sicer tip vozil brez luči..pa ipak..zavija tip v glavnem na drugi pas in si nenadoma premisli. Hitro - še sam ne ve zakaj je zavil nazaj..in so bili milimitri..pa bi bila palačinka..Moj komentar: Jupiter v 12.hiši...Njemu nič jasno..(kake hiše...)Hecno tole - ker sam ni vedel,kaj mu je reklo, da vseeno ne bo dobro, če se riva na drugi strani..pretresena bila še dolgo za tistim. Imam le bližnjo izkušnjo s kamionom in dvomim, da bi imela še vnaprej takšno srečo, da bi izpod kamiona zlezla nepoškodovana...no toliko.. Astra - ideja dobra ja. Kilometrina bo sicer zmanjšana na minimum, pa sem vseeno še na profitu Glede na to, da vožnjo tja plačujem. Saj - stroški. Ampakm mi je finta, da šef ne dojame, kakšno blazno zgubo ustvarjamo tam doli. Ni varjante, da smo tam na pozitivni nuli, če so že osnovni stroški veliki. Saj bi imela kakšen komentar še na to, pa se mi bo karma pokvarila Zgleda, da sem staknila nekaj. Glavobol grozen, vrat boli in pljuča. Danes tole nekako preživim, potem pa si privoščim dopust. Prvi letošnji. Imam še celo lanskega neizkoriščenega...pa celega letošnjega...pa se moram pokregati, če bi mi ga dovolili sploh koristiti...Ok. Že neham..Karma in to Jesen - jess. Jaz pa jo imam rada. Grozdje..njami...pa razkošje barv...ful mi je lepa. Samo sonce bi še moralo biti...da bi bila neka korist od jeseni. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Opažam, da pri Micku občasno škorpijon ven udarja. To je meni ful poznano. DAnes v družbi, jutri popolnoma sama..malo hecno včasih ampak tako pač je.Samoto rabim kot dih. Da se naštelam nazaj, bi temu rekli. Je pa neugodno za partnerja. Ampak človek se vsega hudega navadi Še tole moram povedat. Kličem včeraj k sestrični(nosečnici), da preverim kakšno je kaj stanje. Se mi njen fant javi. Mi je bilo že kar jasno. Nekaj dogaja. Ker telefon je njena domena Pa že slišim njen glas od zadaj: Reci Nat. da bom rodila!!!!!!!! Je imela popadke že na 10.minut. Pol pa jaz na ogenj...spravi jo v bolnico! Če pa noče it! je bil ves nesrečen...mi je smešno ratalo..in potem sem ga malo mirila in odložila...Čakamo zdajle! (jaz sem ji deklico napovedala) Bomo videli no... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 včeraj šla na tekmo Rudar T- Gorenje V.Škoda, da tekme odločajo sodniki, ampak s tako predstavo se bodo morali Velenjčani (pa so se ful trudili, in bili zelo simpatični dečki) še zelo potruditi, da dosežejo tiste visoke zastavljene cilje. Trije reprezentantje ali celo še več, so bili komaj kos, z rahlo pomočjo, neznanim igralcem. Na poti tja, nas policaji obrnejo. Prometna nesreča - motorist mrtev, drugega iščejo, izgine. Upam samo, da ga ni vrglo v Savo, kakšna smrt. Nato čez nekaj minut, mi za nekaj metrov uidemo čelnemu trčenju. Moj bivši sodelovec in njegov Yugo 45, nepregleden ovinek, malce navhrib in on se trudi prehiteti avto. Kar naekrat je bil pred nami. Bedak... vidim, da mi je še vedno ostalo nekaj strahu od prejšnje nesreče, nekontrolirano sem pričela jokati, kot bi občutila bolečino v prsih še od takrat...Mick, vsi pridemo v obdobje, v katerem se v množici počutimo sami, vsi začutimo, da je čas sprememb, tko da malce pogovora sam s seboj, z osebami, ki so ti blizu, kakšen sprehod, umirjena glasba, knjigica, mogoče večerjica v dvoje in kmalu bo boljše . Vsekakor si boš izbral za naprej pot, ali bo lahka ali težka, je pa odvisno od tebe. Tako kot mi vsi, mar ne...lepo se imejte Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts