Mateja 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Čakamo zdajle! (jaz sem ji deklico napovedala) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Škoda, da tekme odločajo sodnki.... lepo se imejte...Pozdravljena Selene! Si pa imela kar pester večer, glede sodnikov, ko sem takole napisal sva že debatirala in imela različna mnenja, je tudi pri basketu, kot pri rokometu tako, ni mi všeč, saj pri nas se začenja basket sezona in spet bodo živčki na preizkušnji zaradi teh sodnikov, ki znajo biti res pristranski, da se to vidi še iz lune.... :xx!: Upam, da si se pomirila, kar se ti je dogajalo na cesti, ni prijetno. :o|o: Želim ti prekrasno nedeljo kjerkoli že bila in karkoli že počela, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 o Nataly spregledala, da čakate, držim pesti za mamico, otročička, vidim da bo deklica ter navsezadnje za očka jaz pa danes otročičke sanjala Borism hvala, v takšnih trenutkih se zaveš, da živiš, da je življenje lepo,če razumeš tole Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Seveda razumem Selene, uživaj in pazi nase, by, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Uf, 100 vprašanj.....Mick, welcome to the club ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Jest samo pišem in pa brišem, zadnje dni. Tako, da moji posti v bistvu so, ampak so z nevidno tinto. In potem večina ne vidi prebrat. Mickeni Nataly za malega angela.Selene za cestne pripetije. Prav tako Nataly. V petek je bil en prav grozen cestni dan brrrr.Amis uživajčkaj na trgatvi.Mateja kr tko Pa Boris dobro jutro.Danes, nedelja. Upam, da bolj na easy, včeraj mi je bilo kr neki...vse odveč. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Mateja Cosma xrosex Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Cosma, jaz nič ne brišem...ker nič ne napišem... Sedem za računalnik...s polno glavo idej, kaj bom napisala...potem pa NIč...ne gre... Nataly, ne vem, zakaj znižana kilometrina tvojega delodajalca čist nič ne briga, s kom prihajaš na delo..sicer se ne spoznam, ampak po moje boš morala temeljito preučiti kolektivno pogodbo...pa še kakšen zakonček zraven...on pa to počne zato, ker upa, da boste obupali in SAMI dali odpoved...kar je najslabše, kar lahko narediš...pa naj te jupiter v 12 še naprej čuva selene, teb pa nikol ne prizanaša, kaj bejba Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Selene - očitno imaš tako relysko življenje, kot jaz na čase Astra - ja saj vem...to je tiščanje na rob. Zakaj znižana kilometrina? Nimam pojma. Menda zakon tole še dopušča..oz..še huje se dogaja..ker ene prav nadzorujejo kako prihajajo na delo..mislim..(opet karma ) Sicer ima juper družbo-venera mu malo pomaga..tako..ampak lepega dne bosta oba obupala Sem poklicala k sestrični..pa nihče ne javi Torej se imajo veselo Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Nataly, ne morem verjeti, da si tukaj tako neborbena... ...ne veš, zakaj znižana kilometrina In še nekaj, če nimaš na voljo javnega prevoza, ki bi te v znosnem času pripeljal na delo, ti kilometrina PRIPADA pa pika.In delodajalca čist nič ne briga, kako in s kom prihajaš na delo...daj no, ne pustite se...pismo, pa kaj vam je, da tako dovolite manipulacije s seboj... . pa javi, ko bo naraščaj... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Dragi še vedno spi (leži). Še sreča, da mu nisem pustila, da si naštima uro, ker potem itak samo mene zbudi, vznejevolji in mi vzame kar nekaj spanca. Zunaj pa je blazno lep barvast dan. Peca je sicer čisto bela in mraz se je zjutraj krasno čutil, a me vleče ven. Grem ga zbudit... Ole! xrosex Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 S katere strani jo pa gledaš, Peco Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Iz SV - severovzhodne FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 dan Smo se že zgodi vstal, pol smo Cayberčka pelal k veterinarju, si je smrček poškodoval Vpetek mu je mama dala za igrat poleno...in on neroda , si je popraskal smrček, tako, da se mu je v soboto vse zagnojilo, ampak smo to uredili, mu razkužili............ampak ker ga srbi si je non-stop s tačko praskal, ko sva ga pa gledala, je pa iznajdlivo z gobčkom ob rob mize drgnil; češ saj se ne praskam ; no v glavnem je zaradi tega imel non-stop živo rano in ni preostalo drugega, da smo gfa danes odpeljali v Ljubljano. Dobil je dve enekciji pa še antibiotike za domov, najbol 'grozno' pa mu je , ker je dobil 'luster' okoli vrata, da se ne doseže z tacami, da bi se praskal in je zdej pravi vesolski Cayberček ; no smo da bo to čim prej mimo Tolk na hiter zdej pa mormo na kosilo pa še pol kej več napišem in se oglasim Nataly - Zahtevaj polne potne stroške (lastne izkušnje), delodajalec ti jih je po zakonu dolžen izplačati ne glede na to kako ti v končni fazi prispeš v službo Selene - god is with you....čuvaj se pa bodite previdni na cesti http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Jap. Zahtevati polne potne stroške Ok. Pa jo imamo! Malo dvojno tehtnico z luno v ribah..(kaj naj rečem...kar sem rekla, sem rekla... - polna 5.hiša babjih znamenj - pri sestrični...ni šans da se zmotim ) Ful sem vesela...punčka se rodila ob 07.28. Logično, da mi nihče ni mogel dvigniti telefona...ko pa so bili tako zaposleni Menda vse ok..in mamica in pupa se dobro počutita.. Zdaj pa bo Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 (popravljeno) Že gledam njen horoskop Opažam kar nekaj ok stvari.Recimo - jupitra v 12. In konjunkcijo sonca in jupitra - sicer v12.hiši...pa ipak Hitro, da popravim tole..blazen stelij ima..vse živo na kupu. Sonce, jupiter, asc - tehtnici, mars, merku(devici), Tako da le ne bo neodločna tako zelo..ampak pametna in preudarna Pa nobene opozicije nima? In samo dva kvadrata?Lajf položen v zibko Popravljeno 26. september 2004 -> nataly Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Čestitke Nataly... xrosex http://www.my-smileys.de/smileys1/03.gif FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Ole! S katere strani jo pa gledaš, Peco. "sstane" S Koroške Ole, imam tretjo zvezdico! Amapak z dragim sva se total spričkala na sprehodu. Hudo! Bolje rečeno: za popizdit! (se opravičujem bolj občutljivim, ker tako grdo pišem!) Trenutno pa, ne vem zakaj, kljub temu, prehajam v bolj veselo vzdušje in bom si lahko celo privoščila kosilo brez teže tega dogodka nesmiselnega! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Ok. Pa jo imamo! Malo dvojno tehtnico z luno v ribah dobrodošla mala funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Ole! S katere strani jo pa gledaš, Peco. "sstane" S Koroške Ole, imam tretjo zvezdico! Amapak z dragim sva se total spričkala na sprehodu. Hudo! Bolje rečeno: za popizdit! (se opravičujem bolj občutljivim, ker tako grdo pišem!) Trenutno pa, ne vem zakaj, kljub temu, prehajam v bolj veselo vzdušje in bom si lahko celo privoščila kosilo brez teže tega dogodka nesmiselnega! Okoli in okoli Pece je Koroška Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 sstane: Okoli in okoli Pece je Koroška Vem. Sam mam težave z ugotavljanjem smeri iz katere jo gledam. Ravne na Koroškem. Zdaj pa bo mogoče lažje vedel. Pa še informacijo mi lahko daš o tem, s katere strani torej, jo gledam... Huh, me zebe v roke. Pa zeham. Pa neke horoskope berem. Pa sploh nisem nobene volje. Jao meni. hehe Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2004 Avtor Prijavi Deli 26. september 2004 Jaz sem pa dobre, delujem pa razdrazena... na okolico, se mi zdi... ker sem cist hiperaktivna, perem, pospravljam, cistim, pomivam, shranjujem, hodim v klet in nazaj.... cas me 'lovi', drugace pa sem kul. ... Danes razmisljam, kaj je pomembno... da si zdrav, cvrst in/a da cutis socloveka. Grem dalje prckat, lepo nedeljico vsem skupaj! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Alo folks Najprej eno lepo dobrodošlico še enemu angelčku na tem svetu - ko sem brala, Nat, da se porod dogaja doma, me je kar dvignilo ; zaboga, zadnje čase ful razmišljam o vsem tem, nosečnost... porod... starševanje še niti ne Zato sem včeraj napisala, da se bo začelo na pomlad dogajat nekaj novega No, evo, pa sem se izdala Pa ne me narobe štekat, nisem noseča, sam velik razmišljam o tem in to opažam vse okrog sebe...In Nat in Selene, zaboga s temi prometnimi je pa cela štala... vedno bolj se zavedam, kako nevarna je cesta - veš, Selene, da sem te danes med spanjem mal mislila, zdaj vidim, zakaj Nat, a sem jaz danes zasledila eno tako otožnost pri tebi zjutraj mogoče? Al je to sam zaradi tega, ker si mal bolna? Pa enga za slabo fizično počutje!Danda Luna, a nisi glih nekaj časa nazaj pisala, da sta kao končala s fantom ali nekaj podobnega? No, upam, da se vama bo uspelo uravnotežit, vidim, da sta se že spičila prav fajn Držim pesti!Astra in Cosma, a sta vidve mal makarončice tele dneve? En pobožek za vsako pa en velik kup svetlobe na vajin konec Za Cyberčka pa tut en na smrček, naj se čimprej porihta Danes sem se zbudila noro pozno... med spanjem me je začelo noro bolet grlo, vstanem, probam požret, pa je blo tko kot da bi imela igle v požiralniku, zaboga In potem sem kar odspala še eno konkretno dozo, ne j*** situacije sploh, si dam cajt za tole. Pa ušeski me mal nabolevajo, nos imam čist zamašen in kar se glasu tiče, basiram v nulo Verjetno sem tole včeraj staknila, ko sem pri 13 stopinjah celzija dirkala po Rožniku cela prepotena samo v kratki majčki in se isfuravala z dihalno kapaciteto s totalno chilly večernim zrakom "Shit" happens every day, or so they even say Ampak mi je pa kul, da sem na pol bolančkana, mi prav paše na nek smešen način, mam filing, da sem bolj v stiku sama s sabo Ja, sem smešna, vem. No, tko da zdaj dirjam tule po stanovanju naokoli z ogromnim zelenim pareotom zavitim okol vratu Gre mi sam to na živce, ker ne morem pet No, zadost Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 A si se skregal z nekom ma ne ne, globoko sm razmišljal, ene zapiske iz moje pradavnine odkril spet (pašejo zraven zdaj ) .danes prvič po kakem letu in pol pojedu naturne˝kosmiče, seveda notr sm dau stanetovo sol ,raziskovalno počutje mam ,izkoristil bom čas Od kar me je ženska namazala po ustnicah, jih vedno znova in znova gledam v ogledalo se cel tut ,ampak se zavem,da me bo tut to minilo( spet nič večnega ni). Dojemam se, da se počasi ohlajam in počasi ogrevam, to spada tut k menjavi sezone Opazujem se, da mam že kar debelo˝ kožo in tak moram naprej vzhajat in bit zmeren skeptik. Živlene ni en dnevni sendvič, ampak je vztrajanje k zdravemu dihanju dalje .ah, grem zdaj race futrat .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Amapak z dragim sva se total spričkala na sprehodu. Hudo! Bolje rečeno: za popizdit! (se opravičujem bolj občutljivim, ker tako grdo pišem!) bo bolje počak,da mine .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts