borism 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 (popravljeno) Pravkar me je klicala Alijeva mama Slavica(Ali, ki je obplul svet!), da bo o Aliju čez 10 minut na Tv SLO 1 o njem, če bo koga zanimalo, lp, B. Tole dopolnjujem, ker se ne držijo urnika povsem, bo vsekakor v roku ene ure, v oddaji "nedeljsko popoldne" x!x Popravljeno 26. september 2004 -> borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Ole! Sončna Vila - zelo dobro si si zapomnila; ja sva imela z mojim dragim krizo in sva se v bistvu skoraj razšla; pravzaprav sva rekla, da imava vsega zadosti, potem pa nisva zdržala več kot en dan in spet jovo na novo; poleg tega pa je tudi res, da sva očitno oba malo trmasta in vztrajava v vsem tem napetem razmerju, pa čeprav naju bo ob tem pobralo... mogoče je kriv horoskop ; jaz sem lev(inja) z ascendentom v škorpijonu, on pa je škorpijon (ascendenta še nisem ugotovila natančno, ker rabim uro njegovega rojstva) ... kakorkoli že, tole najino razmerje je za diskutirat... 1Budala - hehe, naju je že minilo; je pa vsaj meni vedno blazno hudo ali pa sem blazno jezna in bi lahko včasih celo kaj razbila, če ne bi poznala vrednosti materialnih dobrin, ki jih sploh premorem; zadje čase pa sem v totalnem čustvenem vrtincu in se itak sploh ne znajdem... prevzemam krivdo Zgodil se je nama drug sprehod, ki je vsekakor izbrisal prejšnjo težo dneva... počutim se olajšano; zaskrbljena nad temi najinimi čustvenimi izbruhi pa sem že doolgo Ole, ole! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 ja Contesica, kaj praviš, da si preživela zanimiv vikend? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Preživel spalni vikend! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 pol sva že dva Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Skratka se vse prespal http://smile.smilies.nl/2164.gif http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 ja Mick, v naravi se najdejo odgovori jaz iz potepanja po gozdu, ful mi je všeč smrekov gozd, pa vonj, zvoki, ponovno se zaljubljam, v življenje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Ja, pozabu..... hvala SVili, Amis, Mateji, Cosmi in tebi Selene, mah vsem, za komentarje, pripombe, misli. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Jaz sem pa preživela super vikend. Včeraj sem šla v Avstrijo, nakupla za žurko drug teden, danes pomagala staršem in za nameček dobila čist nove smuče! Kako sem happy. Z okna pa že gledam zasnežene hribe, če to ni razlog za SREČO. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Imam pač raje poletje in toploto, kot zimo in mraz Jst pa obožujem pomlad, npr. mesec maj, ne ful vročine in ne ful mraza.....predvsem mi pa odgovarja klima severnega otoka Nove Zelandije subtropsko podnebej Joj kok jo pogrešam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 jaz iz potepanja po gozdu, ful mi je všeč smrekov gozd, pa vonj, zvoki, ponovno se zaljubljam, v življenje TE RAZUMEM .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Contesa najboljš da si kupiš kak fajn kovtrček... pa vgradiš en kamin.... v svojo spalnico da ne bo zeblo.... sicer pa tlele pr nas je že rahlo mrzlo 10 stopinj, ob sončnem zahodu.... šmrc... hja, tak je pač to... že vidim tole zimo si morem umislit eno toplo bejbo, še oktobra ni pa me že zebe .... :o|o: pismu si morem že prste preden grem igrat kitaro ogrevat to ni dobr... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Sej se lahko toplo oblečeš. Sneg ti lahko veliko zabave prnese, npr.:1. kuhano vino2. smučanje3. sankanje4. kepanje5. angelčki v cevcu6. lovljenje snežink (večerni sprehodi so takooo romantični) ...na slabe pa pozabi, ker se jih vedno da odpravit. Samoprpravljen moraš biti na njih.Res sem vesela danes. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Živjo, lunatki xrosex Samo toliko, da se pofočkam, preden se lotim branja, pa da vidim, kaj se kaj dogaja Matr, je hitro minil tale dopust... čeprav priznam, da me je parkrat napadla LNF abstinenčna kriza ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 4. kepanje6. lovljenje snežink (večerni sprehodi so takooo romantični) .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Zasneženi hribi, so pri meni razlog za žalost! :o|o: Imam pač raje poletje in toploto, kot zimo in mraz! :o|o: Brrr,me že vnaprej zazebe, ko vem kaj me še čaka! :xx!: Pod to se tud jest podpišem http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 hah, stane prav,da solato nič nea žwečm, preprosto mi je padu v oči smeško .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Imam pač raje poletje in toploto, kot zimo in mraz Jst pa obožujem pomlad, npr. mesec maj, ne ful vročine in ne ful mraza.....predvsem mi pa odgovarja klima severnega otoka Nove Zelandije subtropsko podnebej Joj kok jo pogrešam ,....sploh mesec maj in Nova Zelandija! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Sej se lahko toplo oblečeš. Sneg ti lahko veliko zabave prnese, npr.:1. kuhano vino2. smučanje3. sankanje4. kepanje5. angelčki v cevcu6. lovljenje snežink (večerni sprehodi so takooo romantični) ...na slabe pa pozabi, ker se jih vedno da odpravit. Samoprpravljen moraš biti na njih.Res sem vesela danes. .... ,........, ali pa h komu stisneš! In ti je precej topleje! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Ok. Pa jo imamo! pravilno jo izurite v vseh lepotah tradicionalnih štajerskih veščin .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 wou....zanimivo to napisal .......samo da si užival...heh Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 pismu js sem se tudi preveč najdel.... bemu ej, najprej sem prilično spustil zajtrk, pol sem si skuhal tole božansko paštico, res mi nkol ni ratala še tolk dobr mmm in pol tist hrustam, ugotovim da sem si skuhal lih dvakrat preveč, in sem meu pol dve kosili eno ob poldne in eno ob treh... in po drugem kosilu mi je kar mal začelo obračat, pol pa celo popoldne mal :xx!: .... definitivno ne morem razumet kako je lahko kdo tako neumen da preveč poje.... ampak se zgodi tudi najbolj pametnim hehja, no nekak kot zakleto, najprej sem skuhal preveč, pol sem pojedel preveč, bom mogu mal pazit, to res ni dobr filing, .... nič ne grem js počas pančat, jutri pa še v LJ skočim, da bo čas hitreje minil, hjaja, ena lepa misel.... "My heart is a virgin, it had never been tried, becouse you know, i never cry, i never cry." direkt od Alice Cooper, I never cry... nekak fejst mi je tale pesmica hm res če tak pomislim ne vem kdaj mi je nazadnje kaka solzica ušla, razen na kakem smeškotu in medtem ko se mi je blazno zehalo ko sem poskušal meditirat ... hja, no grem. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Lahko noč vsem skupi! Je na žalost treba zjutraj vstat! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Imam v planu iti na Begunjščico, pa na Vršič od koder je odlična izhodiščna točka za raznorazne turce. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Kdaj, jutri? Mislim danes? Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts