pomlad 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Lucky you Srečni tisti, k so v moji bložini... Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Grozilda baba in pol. Za Bojana pa lahko spišete kako pesmico v stilu Free Nelson Mandela. Bogi Bojan, pobož zanj. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2004 Avtor Prijavi Deli 27. september 2004 Boge tudi zenske take, tele... Mama od znanca je bila taka, uletela, 'red naredila' povsod (:xx!: x!x) no in njega ni vec med zivimi - naredil je samomor. Morda je tudi povezano. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Boge tudi zenske take, tele... Mama od znanca je bila taka, uletela, 'red naredila' povsod (:xx!: x!x) no in njega ni vec med zivimi - naredil je samomor. Morda je tudi povezano. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2004 Avtor Prijavi Deli 27. september 2004 Pomlad, luštna ikonca Ja, zlo lustna. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Hvala,hvala. Glih neki malcam. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Janjak ugotovila, da fanta, ki sta se ubila na motorju oba poznam, te kar malo stisne, ko razmišljaš, kakšno smrt je imel mlajši, ki je pristal v Savi, umrla sorodnica, tudi v soboto, sestra vsa iz sebe, dogajajo se ji neverjetne zadeve... jaz pa vegetiram in mi ni čisto nič všeč.Prav iščem, kaj je dobrega v temle dnevu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Pozdravljeni! Lep dan vam še privoščim, koliko ga je še ostalo FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Pozdravcke! S faksa.. se vedno urejam zadeve z zagovorom in vpisom naprej.. upam, da se bo izslo... V bistvu cakala od 10h pred referatom in sem ful utrujena.. od nic delanja.. trapasto, kaj vse bi lahko v tistih 6 urah naredila :o|o: No ja, sem pa srecala en kup ljudi, ki jih ze ful dolgo nisem vidla, pa zdajle zvecer me se en prijeten zmenek caka.. Sem prisla samo za tri urce domov, mal prechekirat ce se vse stoji pa sem kar obsedela tule in malo mozgancke na pocitnice za 10 minut.. tale soncko danes je prav krasen..mi ze zmenjkuje idej kako naj se oblecem, da ne bom zgledala kot sredi zime, pa da me vseeno ne bo zeblo kot mucka... lepo se imejte vsi! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Mama od znanca je bila taka, uletela, 'red naredila' povsod:xx!: ..moja mama tut.. ...prišla v diskoteko in mi eno prsolila okol ušes...pred vsemi in nagnala domov...fej, na kaj si me spomnila... :xx!: pa enkrat...sem bila že poročena, imela sina...ki ga je ona čuvala...pa smo se mal veselili v enmu kafiču...vdrla noter...vpila svašta...in sem morala domov... :xx!: Grozilda... selene Pomlad, pa si res pomladna.. ..lušna Aliana, mej se x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2004 Avtor Prijavi Deli 27. september 2004 ..fej, na kaj si me spomnila... :xx!: ...:xx!: tudi tole sem med drugim povedala danes v Dnevniku:Ravnokar sva kupila nov forum. ...Pa ni bilo enega komentarja, kamoli kaksnega navdusenega jes-a. :o|o: Pa v noge me je vso noc zeblo.Pa Coccinelle je prisla nazaj, rekla zivjo, nic... briga vas. :xx!: Ampak pa recete - fej kaj si me spomnila tam ob eni asociaciji... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Alo, vaš izgubljeni otrok se spet javlja Vidim, da spet dogaja nam vsem na vse vetrove, prav neka nora obdobja so tole zadnje čase, ha? Tihareka in Selene, glavo gor, prihajajo lepši dnevi, nič skrbet... Pride tudi čas, ko se oblaki razkadijo... in enkrat ziher se Majica, vidim, si si napolnila baterije Marsa, sem vidla tam - nov forum - NOV FORUM? Pa vidva nas noro razvajata Janja, ti držim za omi... sem pa vesela, veš, da si lahko zdaj poleg nje, da jo spremljaš... sama vem, kako je to, in ti povem, ena mojih najlepših izkušenj doslej Sem pa videla njeno slikco tamle v fotkah, res je angel Aja, pa sprememba na tebi.. ne vem, nekaj novega veje iz tvojega pisanja, in mi je ful všeč, veš Pomlad, res si ful luštna, me veseli, da si se nam pokazala Žariš nekak Hehe Sokrat se je pa z Grozildo srečal, sem se narežala kot pečen maček x:Dx Si pa kar lahk predstavljam kako tole zgleda, imamo pol ene take grozilde doma Jebeš, vedno bo na svetu obstajal tudi tak folk, sam plavat se treba naučit ob njih Jaz pa imam tule kar veselo prehladno razpoloženje, skoz nekaj kiham (kolk mi je to smešno ), da o nosu in njegovih kapacitetah sploh ne govorim, še hvalabogu, da me glava ne boli al pa kaj podobnega Danes sem nekaj študirala tole astrologijo, me je spet mal not povleklo, bomo videli, kolk časa me bo še držalo (bi se reklo - tale moj zaletavi ovenček ).Drugač pa.. imam svoj dan, je prav luštkan, čeprav ne delam nič posebnega... Želim vam čudovit zaključek dneva, če se da... Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 tudi tole sem med drugim povedala danes v Dnevniku:Ravnokar sva kupila nov forum. ...Pa ni bilo enega komentarja, kamoli kaksnega navdusenega jes-a. :o|o: Marsa, zdaj pa obe v enem dihu Tole glede foruma Veš kaj me zanima, a bo kaj drugačen oblikovno, al je samo engine zadaj nov in bolj zmogljiv? Aja, pa Cocinelle - tudi tebi en lep pozdravček nazaj z dopusta! Marsa, smo pač leteči tele dneve, vsak v sebi bolj nekaj cmari kot pa da bi se ful na ven obračal, se mi zdi Ne morš glih zamert Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 [tudi tole sem med drugim povedala danes v Dnevniku:Ravnokar sva kupila nov forum. ...Pa ni bilo enega komentarja, kamoli kaksnega navdusenega jes-a. :o|o: Pa v noge me je vso noc zeblo.Pa Coccinelle je prisla nazaj, rekla zivjo, nic... briga vas. :xx!: Ampak pa recete - fej kaj si me spomnila tam ob eni asociaciji... Marsa, sem videl, registriral, samo nisem vedel, kaj s tem točno misliš. Nov - kaj ?Edino, kar sem te prav zastopil, je veliko vloženega dela...Mi je žal, sem na hitro mislil (narobe seveda) da bom še ugotovil po kakem odzivu.Ojoj, PRAV NOBENEGA odziva nisem videl. Res žalostno. Če bi pa napisala, da si si kupila ene drage cunje, bi gotovo videl nekaj odziva. Ali pa kaka moška fora, pač, sejjevseen. Zato, čestitam, obema! P.S. Coccinelle, ciao! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Marsa, prav maš... Pomisliš...si rečeš, aha, tole še napišem, potem pa se vrnem.... :xx!: ...in komentiram... mea kulpa x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Lahko bi se vsaj zlagala...in rekla, da te strani nisem videla... :o|o: Sori, najpomembnejša novica...ne sam dneva...še veliko več...pa niti nobenih oh in ah in ...ni bilo... Bedno se počutim... :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Marsa, kar samoumevno se nam zdi, da napreduješ; itak si CARICA na svojem področju (hm, na več področjih si carica, bi rekla) Zato najbrž tudi nihče ni komentiral. Svaka ti čast Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Aja, to bo najbrž tudi za nas dobro, a ne? Egoisti pa taki Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Evo mene, sem našla nekaj pozitivnega v tem dnevu sem se razvajala v dobri družbi, kolk je to fajn, ko veš, da se lahko na določeno osebico vedno zaneseš, šla v trgovino s perilom, znižanje, moj bikec kupil meni en nori kompletek v šampanjec barvi, mam ene problemčke v svoji betici, pa me je hotel z nedrčkom razveseliti in dokazati, da se motim šla v knjižnico, knjiga se jim je udrla v tla Tao - erotična masaža, je fant kar barve spreminjal, ko sem na vsak način hotela, da jo najde... vzela eno knjigoico od gospoda Pretnerja... in ja,sem opazila da sta kupila nov forum, se mi fajn zdi, samo v tistem trenutku nisem našla besed, samo mi je bilo pa premalo... se mi zdi, da živita za tole, da je ful odrekanja, da pa forum plac jemlje je pa tud logično...upam, da vama bo delo prineslo tudi veselje... in jaz še vedno čakam, da odvetnik pokliče, 7 dni, da pove kakšna ponudba je prišla... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Če pišeš tako na majhno Marsa , se pridružujem čestitkam http://www.my-smileys.de/smileys1/189.gif FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2004 Avtor Prijavi Deli 27. september 2004 nov forum - NOV FORUM?Tole -morda zaradi ritma- me spomni na reklamo, kjer se vedno ful rezim:'Frka v bajti! F R K A V BAJTI! Ja, pac, saj ni se nic, mah saj, kao je zdaj pritozevalsko, ampak ja: ce bi pa rekla, zdajle si grem prizgat chik, bi pa prec kdo uletel pridigat! pa tak... No, thanx, ceprav sem tole pozoronost pravzaprav izsilila, ampak fajn je sprejet pri sebi vse tele niansice... ker namrec jasno sem se v bistvu takorekoc hecala... po drugi strani pa ce ne bi tegale pomislila, ne bi napisala najbrz. Sicer pa, Dolores, za kupit en forum ne rabis bit ne vem kaksen jack. Vem pa, kaj si mislila in cenim.samo da ne bi poduhovicila malo, ko se je glih dalo...pa ne gre. OK, thanx, saj zdaj mi je skoraj zal, ker zdaj me boste pa tudi ganjali...... a je ze? ... kaj pa bo? ... kako pa sploh bo? ... Kaj pa bo to pomenilo? ... Itd. Moj problem, kaj sem pa Oven. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 marsa....čestitkeeee jaz pa evforična danes...dobila novo igračko, na štirih kolesih ...ni čist nova, ampak zame je...zdej se pa veselim kot majhen mulc, da to sprobam...pa v sredo grem v španijo...in komaj čakam...že leta nisem pomolila nosa dlje od hrvaške :xx!: ...in mi je manjkalooooo....no, za vse pride svoj čas, saj na koncu mi nekako vedno rata, le da dost vode preteče vmes...trening v potrpežljivosti... mejte se fajn, karkoli že počnete, prav vsi po vrsti... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Tudi tebi Amis čestitke in SREČNO vožnjo ...pa tudi pot v Španijo in nazaj, upam, da ne boš dolgo odstotna, ker nerad pišem v temo "POGREŠANI", lep večer FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 ojla, borism...hvala ...nazaj pridem v nedeljo zvečer, tako, da bo to kar hitro... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 To bo pa kar hitro, pa ne to, ko boš prišla, ampak ko boš odšla , maksimalno se naužij, pa vrni se z lepimi vtisi, lp, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts