Amis 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 ojla dolores, jutrček grem jutri zjutraj.janjak, sori, sem tolk evforična, da sem čist pozabila na omo... bolš, da čist mal pišem danes, ker bom sicer zagrešila še kakšno nerodnost, pol mi bo pa žal...no, mejte se... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Eh Amis , zadnje čase nas ene par svoje filme bolj intenzivno suče, sem tudi jaz že par zadevic spregledala , ti kar piši Aja, pa uživaj na dopustku . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 janjak, thx za razumevanje you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Bod`te pridni,grem jz spat(sem po nočni) Pa uživajte u dnevu! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Folk, kako sem včeraj z užitkom sesul eno baburo ! Bi rekel - pomalical, čeprav je bil večer.(že večkrat vidim v trgovinah pri paprikah, da piše kot tip zelenjave - babura) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2004 Avtor Prijavi Deli 28. september 2004 Haha, Piko! mene je pa ful motilo, ko sem bila majhna, ko so pri prijateljici 'jedli lulcke'. :o|o: Ce se jim vendar rece svaljki! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Jaz sem pa vn hodila zmeri ful delč, tko, da me starši al pa kdo drug niso mogl najdt in smo pol doma razčistla.Doma je blo pa tkole... :!!: :OO!: :OO!: Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 bohdej... uf....komi prezhveu ucherishn dan...(grozovit machek :xx!: )dons pa zhe mal boljsh cheprou na delovnem mestu....grrrrrsi bo treba tole mal drgach organizirat 666 zlomkou...pa jasno she 666 -ou na 1 sam rilc tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Eh,čakam na faksu...dolga vrsta,naveličana sem vsega skup.Tok,da tačas pogledam what is going on.... Marsa,veš včeraj sem opazla,da glede novega foruma,takoj ko si napisala to v dnevnik,ampak mi je potem enostvano ušlo,da bi napisala...ampak itak je to dbest Mick,saj bo boš videl....drugače pa sprehodi lahko ful pomagajo,da se sprostiš...no vsaj meni so,pa kakšno dobro muzo...pa je ane ane Selene...upam,da je s tabo kaj bolje,par pobožkov pa poljubčkov Pomlad, sem opazla maš ful luštno ikonco.... Piko....fajn te je brat....jaz pa zadnje čase sam še jabolka jem... JanjaK...veš,da mislim nate in upam da bo bo vse ok z omi...dones rabim svinjski prijem...tak trd veš... Sigurno sem kej pozabila...no vseeno,mislim na vas in lep dan želim vsem...RADI SE IMEJTE!!!!!!!!!!!! Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 včeraj sem opazla,da glede novega foruma,takoj ko si napisala to v dnevnik kr nim cajta še gledat it- opazit, a je kaj vidno sploh že? .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Pozdravček vsem. Končno sm si priboru par minut, da vam pošljem kak Pri men vse pod kontrolo, morm priznat, da mi stvari laufajo celo mal boljš k sem upal. Danes sem na kratko obiskal tud kolege iz stare službe in enga prijatelja, zelo fajn jih je bilo videti, polepšali so mi dan. Tko, mojih par minut je minilo, imejte se skrajno lepo. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2004 Avtor Prijavi Deli 28. september 2004 Oj, Mick, aja ti ze z novim tempom sibas, no srecno v novi vlogi! Buena - ne se ni, saj vidis da je vse isto... Ampak pac, zaenkrat sva ga pac samo kupila, bo treba pa se vse spedenat, zdaj pa so druge stvari pred tem se v igri, nujnejse, saj forum laufa in z njim ni nic narobe, sam prevec placa jemlje, pa ga bova dala na svoj server tudi, pa je to pac tako v paketu.Samo informacija pac - saj Moje-zdravje sva tud kupila, pa ze pedenava.Ko Magazin stoji, prej pa je bil dolgo obdobje magazin. Se razglednice bova se bolj spedenala, morda dala tudi posebej, je blazen obisk, pa se lepe so. Pa se vec jih bo, lahko boste v tem primeru tudi obiskovalci prispevali... saj to so se nacrti, ampak pac...saj jaz skoz v glavi tudi radio nekako vidim, me je pa Mitja zadnjic pred dejstva postavil in vidim, da je to bilo precej v oblakih, ker blazno placa jemlje, skratka cela frka.Skoda, to sem ze kar videla.... No saj enkrat pac bo, itak, saj gremo, se sirimo, a ne bo pa tolk kmal, kto sem se ufurala.Jaz ne maram vseh teh vmesnih faz (sploh ce so zdiktirane od drugih in pac zal najvreckrat so ), imam 'obratno logiko' in najraje zacnem pri vrhu. zaenkrat torej Buena se vse po starem, nic bat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 pozdrav na hitro Mam tolk dela tle s temi nivimi zadevami in da to spelem............... , se že od učeri od 23*00 nisem ustavu, tud scat nimam cajta, pa lačn sm, pa ne morem, k mam skoz obveznosti, tud jest ne :xx!: :xx!: , čist hudddoooooo je to :o|o: Sam, k mi bo pa tole tle ratal spelat, bom pa CAR sam še min en teden bo tko, živci in stres na preizkušni No sej sm vedu morm it :xx!: Dio http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2004 Avtor Prijavi Deli 28. september 2004 Thanx Contesa, zoprno, ja, ko nekdo necesa ne naredi dobro pa imas potem dvojno delo, poznam to. Sploh je zdaj vse zelo raztreseno, a ne, jaz sem tudi taka. Tihareka, saj res, thanx, saj je kul! Trudi, pejt na wc vsaj, a ne... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 gledam tamle desno zgoraj spet tist grauzh od LDS bannerja....pa pishe: "SKUPAJ SPREMINJAMO SLOVENIJO"pa se sprashujem.....S KOM NEKI ZHE?????? :xx!: 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2004 Avtor Prijavi Deli 28. september 2004 ja, zadnjic je slo tud men na zivce, zdej mi pa pravzaprav ne gre vec tolk - a edini lohk na LN oglasujejo, sramota, da druge stranke pa ne. TAKOJ (aj min imidjatli) dam gor bannerje, ce jih zrihtas - od SDS in vseh kar ces.Na varianto 'Peage', seveda. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 nism niti pomislu na to, de bi moral bit gor kak banner s politichno vsebinolohk bi dala recimo.........................................................................kwa pa vem........................................................kr neki 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2004 Avtor Prijavi Deli 28. september 2004 Pa saj ne dajeva midva tega! Pa saj sem tocno tebi v istem dnenviku ze 'razlagala', pac je bilo govora o tem ze. Ce mi bmw brez nevemkolk besedi placa za plejs na moji prireditvi, nisem neumna, da ne bom sla v posel ali pa po moznosti sama prosila pa mercedes.OK; bmw pac da - in s tem tudi pac on nekaj sporoca (ze meni in se vsem). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 .Spoznavam, da je v men kr nek deu znamenja Vodnarja ,Urana .Danes se zahvaljujem antivirusni znanosti SH, ki mi je omogočila počistit računalnik bug-a B.-A. ,2-3T in 1048 okuženih razplamentelih rumenkotih .Njajprej te bom nafu..l, nato okur..l, pozneje prefu..l, ampak pofu..l bi te iz strasti ne iz bolečine! ..dan za pregovore .vividm, da volitve bm zamudu spet .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 vsaka rit ma svojo ceno 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Ful težek dan dons. Žalostna sm. :xx!: Upam, da bo tega tedna kmal konc. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Ful težek dan dons. Žalostna sm. :xx!: Upam, da bo tega tedna kmal konc. nekako nam je blizhji prejshnji....teden 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Joj, hvala za spodbudne besede. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Joj, hvala za spodbudne besede. 666 zlomkou....(vedno na razpolago)....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts