Pujsita 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 uf....komi prezhveu ucherishn dan...(grozovit machek :xx!: )Pol te pa še prasica pokliče ... Evo, skor že konc šihtka, bemu tlele tut dela, da sem že skor čist LNF abstinent, za jutri mi še ena neumnost ostaja, pa tekoča zadeva, pa bom pol spet malm bl svinjala, upam... . Drugač pa prejle poklicala sestro v dom, ni zdravnika namreč danes in baje da se Omi na veliko presenečenje vseh fuuuuuuuuuul bolje počuti . Da je spet več življenja vase dobila, no smrkastično . Navihan dan vsem še naprej, jutri pa, če bo vse po sreči, se me pa pazite Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Navihan dan vsem še naprej, jutri pa, če bo vse po sreči, se me pa pazite [/color] se zhe ves tresem.....od prichakovanja 666 -ou tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Ha, ha ha, to si ti čist drgač razumu, pa tut prov ..... Bom križ s seboj vzela, za vsak slučaj če ne drgač mam unga na hrbtu . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Ha, ha ha, to si ti čist drgač razumu, pa tut prov jst vendar VEDNO drgach razumem pa she 666 -ou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 KDAJ SO PREDČASTNE VOLITVE?A DE SO ČASTNE TUT? bemti četrtpismenost kurjo kwa pa lohk od lezbe drucga prchakujesh 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Haha, Piko! mene je pa ful motilo, ko sem bila majhna, ko so pri prijateljici 'jedli lulcke'. :o|o: Ce se jim vendar rece svaljki! argggggrhhhhh.. bedno ime za svaljke..al pa luleki so eni rekl... pol se mi jih je pa upiral jest... svaljke... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Janja, vse dobro želim tvoji omi... bemu je tega zdaj..... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Haha, Piko! mene je pa ful motilo, ko sem bila majhna, ko so pri prijateljici 'jedli lulcke'. :o|o: Ce se jim vendar rece svaljki! argggggrhhhhh.. bedno ime za svaljke..al pa luleki so eni rekl... pol se mi jih je pa upiral jest... svaljke... tut cheshplou kompot je bl dvomljiu 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Tko, moje današnje geslo je - v tretje gre Rado, v četrto pa Vlado!A ma kdo asociacijo na pesmco:V prvi vrsti grejo naši, v drugi k maši, v tretji petokolonaši...Ampak to sam zato, ker sem bil nestrpen in sem že naumil oktobrski podpis... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Tko, moje današnje geslo je - v tretje gre Rado, v četrto pa Vlado!A ma kdo asociacijo na pesmco:V prvi vrsti grejo naši, v drugi k maši, v tretji petokolonaši...Ampak to sam zato, ker sem bil nestrpen in sem že zamenjal podpis z oktobrskim... hmmmm...kar se tiche podpisaljudje ki se shalijo....se transformirajo v shalico 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Haha, Piko! mene je pa ful motilo, ko sem bila majhna, ko so pri prijateljici 'jedli lulcke'. :o|o: Ce se jim vendar rece svaljki! argggggrhhhhh.. bedno ime za svaljke..al pa luleki so eni rekl... pol se mi jih je pa upiral jest... svaljke... tut cheshplou kompot je bl dvomljiu 666 zlomkou...tralala češplov kompot ni dvomljiv... pol je kvečjem dvomljiva pi... , če pomisliš na češpljo zraven, pa ni to to..štekaš? Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Akhi, šalica je mala šala. Pomanjšati se še ne mislim! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Haha, Piko! mene je pa ful motilo, ko sem bila majhna, ko so pri prijateljici 'jedli lulcke'. :o|o: Ce se jim vendar rece svaljki! argggggrhhhhh.. bedno ime za svaljke..al pa luleki so eni rekl... pol se mi jih je pa upiral jest... svaljke... tut cheshplou kompot je bl dvomljiu 666 zlomkou...tralala češplov kompot ni dvomljiv... pol je kvečjem dvomljiva pi... , če pomisliš na češpljo zraven, pa ni to to..štekaš? sicer ne vem, na kakshne si ti navajena....ampakjst za zdej (hvala bogu) she nism u )!( chrva najdu 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Hehe, eni so pač kahle, hakle akhle! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 ja aakhut med drugim je tud to ena grozna razlika.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 ja aakhut med drugim je tud to ena grozna razlika.. Of kors maj hors! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Hehe, eni so pač kahle, hakle akhle! eni pikoti pa mickeni 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 No, sem prav zadovoljen, da se je kdo malo zdramil.Pa sam se moram spokat od tipkovnice, bo še boljš, vsaj zame. Še za koga?Mislim, da se tudi tisti spoka v naravo! A ste mislili kej druzga?Pozdravček vsem!(drgač pa Mushi, jst vem, da je Akhi fejst, samo včasih se dela, da ni!) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Auva. TIGRA mam dans, ne mačka Ugotavljam, da se ga res morm vsake tolk napit, da potrdim svojo tezo, zakaj se alkoholu najraje z veseljem izogibam. Naši nemci so včeri šli kar pančkat zvečer, jaz, cimer in še trije sosedi pa najprej tule na hodniku krstili kar lepo količino pijače, potem pa - ne morem verjet - smo šli celo ven!! Domov smo se privlekli ob šestih zjutraj, skoraj po vseh štirih, zaboga, res smo si ga fajn vzeli včeraj. Cimer je pol ugotovil, da so mu zaklenili sobo, kjer naj bi spal, tko da je na koncu pristal pri meni v postli, ker je na drugi postli spal nemški parček. Svašta. Hvalabogu je vstal po enih štirih urah spanja, da sem potem jaz veselo odspala svoje potem čist udobno do konca. Hm... pa obiske dans dobim. Celo dva baje. Jaz pa tako luknjo v glavi, da res ne vem, kolk se mi bo dalo z njimi ukvarjat, sta pa oba meni zelo ljuba človeka Po moje bom sam uživala v tihem druženju, drugega itak nisem sposobna. Aja. Pa glas sem včeri pustila v Ombreju, tko da dans sam še piskam na pol. En lep dan vam želim... Aja... Janja, to sem ti hotla rečt, za omi. Bodi ob njej, saj se ni treba pogovarjat. Če je ne boli telo preveč, jo lahko držiš za roko, pa bodi zraven nje, kolikor si lahko, samo da čuti bližino. Veš kolk ti bo hvaležna za to. Sem prebrala tam, da te po pol ure začne podit domov - samo vprašaj jo, če ji je uredu, da si pač samo poleg nje Aaaargh. Tiger, dva tigra, dva tigra in pol, pet tigrov!! Mam jaz celo mačje kraljestvo dans v glavi Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 pikec, a je že kostanj za nabirat? Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Go figure, honey Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Aaaargh. Tiger, dva tigra, dva tigra in pol, pet tigrov!! Mam jaz celo mačje kraljestvo dans v glavi Sončna[/color] jst pa sam she u nosu 666 zlomkou....dela svaljke....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 mušnca, ka pa češplove knedlce znaš? Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 mušnca, ka pa češplove knedlce znaš? tolk smrklou pa nimam 666 zlomkou...ma raj marelchne knedle....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2004 Avtor Prijavi Deli 28. september 2004 vsaka rit ma svojo ceno 666 zlomkou...tralalarecimo, tako pac ti to preberes.Se mi pa zdi, ce vsega boga zastonj prenasam tule oz. poleg dela celo placujem, da se lohk tud tolk pol prodam - se boljs bi blo pa seveda, ce bi res bili bemvli v igri, a morda pa kdaj bodo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts