Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

x:Dx

vsaka rit ma svojo ceno

x:)x  x;)x  x:Xx

666 zlomkou...tralala

recimo, tako pac ti to preberes.

Se mi pa zdi, ce vsega boga zastonj prenasam tule oz. poleg dela celo placujem, da se lohk tud tolk pol prodam - se boljs bi blo pa seveda, ce bi res bili bemvli v igri, a morda pa kdaj bodo. x;)x xDDx xcivx

dej no...sej se sam hecam :vio: :inocent: x:Dx x:o)x x:)x x;)x x:Xx

na she teb

666 x:Xx -ou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

vsaka rit ma svojo ceno

x:)x  x;)x  x:Xx

666 zlomkou...tralala

recimo, tako pac ti to preberes.

Se mi pa zdi, ce vsega boga zastonj prenasam tule oz. poleg dela celo placujem, da se lohk tud tolk pol prodam - se boljs bi blo pa seveda, ce bi res bili bemvli v igri, a morda pa kdaj bodo. x;)x xDDx xcivx

x:Dx :palec:

Mushi

sem bila v mestu zdajle, norija je in tam in na celovski. xrolleyesx

danes imam prvic od Tamare majico, :2src: , ful suha sem v njej.

Danes sem cisto v rdecem (razen perila, ne maram rdecega).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O, kaj sta hitra ko shus, samo malo sem zazehala vmes, pa kar dva posta. :)

Ja, saj pac.... saj vemo, kako pa kaj. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

meni je kul za pogledat na dobrih bejbah, kaksnih rdecelaskah, no pravzaprav pa na vseh dobrih pase, tudi na blondah in na temnih.

A meni pac ni.

Imam v odtenkih, recimo z belo karirasto, tako da je pravzaprav v celoti kot roza, ampak prav rdece rdece pa mi ni...

ni mi vsec na meni, ni mi vsec za nosit.

Ce ze moram se odlocit za eno barvo perila, imam najraje sinjkasto. :vio: Poleg modre in crne (no in to so itak ze tri, pa se pastelnozelena mi je tud kul).

Picasso

hja, že vidm, de PREDČASTNIH volitev bm marbit ujeu :vragec: :8): x:o)x :o|o:

<<Od 9. ure danes zjutraj naprej.

HUH, ZAMUDU SM.

KAJ PA JUTRE?

Danes, jutri in v četrtek

FINOOOOO, ŠE VEČ DNI KOT PA TISTE ZA EN DAN, H0H

HVALA TI, RES :flower:

jajčevni dan je, nikej x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

ja, Mushi, v bistvu pa mi (imam ene zivordece kopalke ko shus, pa so mega, samo tolk trapasto neprakticne nekako, te visje hlacke, ma saj so kul, samo jih nikoli ne oblecem - no, evo, tudi zato najbrz)... pa mi kar pasejo, tudi barvno....

V bistvu pravzaprav kar bolj kot pastelni toni, ker sem svetle polti, no zato pa mi najbolj pase modra, temnomodra sicer, a 'ziva', ne taka ubita. x:)x

ja, stekam, rumenega perila tudi ne bi imela nikoli in pa kozhnega! :sori: :sick:

Picasso

... pac pa mi je vsec srebrna barva... taka svilnata..... nisem pa tip za to, za kaksne cipke ali kaj (ceprav mi pa kar pasejo, tak zdrav videz varianta :D) ali pa da moram na roke prat - pozabi.

Tu pa prevlada moja prakticnost pa konec koncev sportnost - ful mi sede enih sportnih zadev, tak stos mi sede.

Ali tudi belo perilo - obozujem ga, kar pojedla bi ga, ko je tako cistega videza, brezmadeznega, sneznega, nedolznega, sam... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx ni to zame, kaj zaperem, pol pa sivote. No saj pol pa pofarbam, pa imam odstekana viola in zelena perila. :~)))))))

Picasso

ja pa nč rumenga! :xx!: mi je enkrat sestrična rumen pulover zaštrikala! Meni!!!!!!!!!! Rumenega...

ja temnomodra je full lepa, sam tko kot si rekla tista ubita... uf.. zoprna dolgočasna barva, kot da je zaprana.. :o|o:

Mushi

'Meni!!!! Rumenega!!!!!!!' x:Dx x:Dx x:Dx

ja, kot meni - rjavo! belo!

... sam ene bele stvari pa mi pasejo, sem postekala. x^x ce so recimo obrobljene s temnomodro, jes, to mi najbolj sede.

Picasso

x:Ix jah... no... tisto meni.... zato ker so določene stvari kar se mene tiče kristalno jasne... tko da pol en k me pozna.. glih tko kot da bi me en imel za lezbo.. recimo, en k me pozna... tko jasna je moja antipatija do rumene...

in ko sva se z b. preselila sem kjer sva še zdaj, sem kak mesec v kopalco stopla s full zoženimi očmi, če so pa rumene ploščice... :wOOt: :ill: kr zbolim...

Mushi

Jza imam samo eno stvar rumeno, mushi - eno majcko s kratkimi rokavi, ki pa ima neke crte v ovratniku, pa je lustna... tak 'frotircek'.

Aja, a ste videl tole (afirmacije po novem): http://www.lunin.net/Zdravje/Afirmacije/ x^x x:Xx

Picasso

Cau srcki!

Sam mal preletim tale dnevnik vsake toliko, ostalega itak ze ful dolgo nisem uspela brat :sori: Ampak ko pridem do racunalnika pa se vedno ne morem, da ne bi sla najprej na LNF pogledat..

se ta teden, da uredim tele vpise in upam, da mi jih uspe uredit tko kot je treba, potem bo malo bolj mir..

doma kr se dogaja :o|o:

pa jesen je, jaz pa kr tolk zaljubljena :wub:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Dovolj se cenim, da se zadovoljim le z najboljšim. :palec: :palec: :palec:

hudo dobr zgleda, pa se bolj pregledno bo.. :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x:Xx O, Aliana, mi sploh ni bilo jasno, ker sem glih tegale sama prejle gledala!! kok da dobr, vsebuje pa tudi jin luknjico za pretok. ;)

Ja, ene par jih bova zamenjala, na ostalih straneh, na 1. strani so pa te, ki so...

razglednice bodo pa tudi se hude. :palec:

Saj ti ki si fotkala, imej zdaj v glavi vedno se to, kako bi blo za eno lustno ln kul razglednicko. x:Xx :palec:

Picasso

:palec: Kul :)

Raje pa poslji Mitji, bo bolj direkt in manj komplike, pa on bo povedal sajze in vse oz. jih potem spedenal, prilagodil.

Ce imas pa blazne bere tega, pa poslji najprej meni, da malo izberem. :) ;)

Picasso

nekaj ur posta je za menoj, razmišljam grem ven al ne... ma ja, grem, moram nekaj premlet...

danes imela dva simpatična pogovora dopoldan, hvala vama...komaj čakam da bo konec tedna, res...sem pa danes poskrbela za svoj srček, sem kar ponosna nase, da tkole furam tole... aja, da se malce pohvalim.... danes pri sestrici pomirjala hlače, 3 številke manjše, kot nazadnje x:Dx

Marsa, se dogaja vidim... :palec:

Fuuul dobre afirmacije... :palec: ..sem glih nekaj podobnega danes razmišljala...ko mi je eden nekaj mutil..sem rekla sama seb, pa dej no...zame je sam najboljše dovolj dobro... x^x

Sončna...če bi bila Štajerka, bi imele tigre že udomačene.. x;)x

Aliana, :2src: :palec:

Selene :palec:

Astra

Per aspera ad astra

Sončna, bi tisti tigri mijavkali kot bi ti dirigirala.. x:Dx če dopolnim Astro...

evo sem že nazaj in naredila se je tema... kul, mojo malo pa dajejo hormoni sto na uro, si moram mal časa zanjo vzet, da ne bo preveč v šoli vse na izi šlo... sem se odločila, da letos bolj samostojno dela, moram malo tole samostojno znanje preverit...tsploh ne ve kaj jo čaka jutri, danes ima ful naporen trening...

tko, uživajte v večeru, naredite si ga romantičnega, v dvoje ali pa sami x;)x

Lep pozdrav vsem skupaj! Pozno prišel, bom pozno odšel, he, he,... Mam pa kar še nekaj neopravljenega dela, tako da vas bom malo bolj spremljal in malo manj sodeloval... x;)x ...., no ja, morda malo kasneje! x:)x x;)x x:Dx

Hja, opažam, da je očitno vedno bolj moderno biti skriti član foruma! x;)x A je to res tko zabavno, če se skrivaš? Moram probat, da ne bom prehitro kritiziral, he, he! x:Dx Ampak, prosim vas no, kar 12 skritih članov! Skoraj več, kot odkritih, he, he! To je skor tko, kot; in the closet......out of the closet! x:)x x:Dx x;)x

Se tipkamo! x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...