Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

Hej soncki!

Spet se vam oglasam po dolgem casu. Mam tok stvari za uredit zaradi pavzerstva......zdej skacem okoli zaradi zavarovanja..... :xx!: In bom mogla na hitro bioritem spremenit, ker obcine ne delajo po mojem urniku..... :o|o: x8Dx Danes spala 4 ure.... :U: Tko da se mi pocasi ze ucke zapirajo.

Marsa, the best tele afirmacije in nakup novega foruma! :2src: Ma res fajn skrbita za nas chweke! x:Ix

Vidim, da se koncno spet oglasa vecina "staroselcev" iz lnf, lepo vas je brat! :palec: x^x

Janja, x:Xx xsrcx za omo. In zate. xsrcbumx xcrossfingx

Upam, da se vsi makaronasti ze boljse pocutite. :8):

Mene pa caka glavna voznja v ponedeljek......ma upam, da bo dobro slo.......luna je v dvojckih, naj bi blo dobro za promet..... :inocent: Sure hope so. :vio: Ma vem, da znam peljat, samo, ali jih bom znala prepricat? :huh: :ermm: w:Iw :flower:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ribica, seveda jih boš znala!!! to je ja jasno...drgač si pa vilinske nariši za boljše počutje, pa bo x:)x x;)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Kakega za spanje ali popustljivost, nariši na čelo možakarja ali ženske, ki bo v komisiji, he, he! x:)x x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Hja, opažam, da je očitno vedno bolj moderno biti skriti član foruma!

No, evo... ravno tole sem rabla x^x :palec: ... BTW - živjo natrixred :palec: ... namreč... enkrat mi je blo očitno dolgčas in sem nekaj klikala... zdaj pa imam 'skrito' xcivx :sori: (takrat sem bila vsa navdušena, kaj sem našla ...'aha, tukile se nardiš pa skritega x:px '... samo nazaj pa ne znam več spravit) ... kako že tole, a mi lahko ti poveš, pliz :inocent:

sicer pa - x:Xx vsem. vsak dan na hitrico prečekiram, kaj dogaja... za pisanje pa mi nekaj zmanjkuje časa... ... zgleda, da nas je več takih, ki imamo tele dni sfula našponane

Hja, opažam, da je očitno vedno bolj moderno biti skriti član foruma!

No, evo... ravno tole sem rabla x^x :palec: ... BTW - živjo natrixred :palec: ... namreč... enkrat mi je blo očitno dolgčas in sem nekaj klikala... zdaj pa imam 'skrito' xcivx :sori: (takrat sem bila vsa navdušena, kaj sem našla ...'aha, tukile se nardiš pa skritega x:px '... samo nazaj pa ne znam več spravit) ... kako že tole, a mi lahko ti poveš, pliz :inocent:

sicer pa - x:Xx vsem. vsak dan na hitrico prečekiram, kaj dogaja... za pisanje pa mi nekaj zmanjkuje časa... ... zgleda, da nas je več takih, ki imamo tele dni sfula našponane

Hmmm, po pravici nisem niti raziskoval, kako, lohk pa pogledam in ti javim, mislim pa, da bo hitreje, če ti to napiše kdo, ki ima več izkušenj na forumu s stealth tehnologijo..... x;)x ....jaz namreč ne! Pa še ful dela mam! V bistvu sam mal počekiram vsake toliko, sicer se pa ukvarjam s pisanjem nekega firewall-antispam-cracker off, programčka, he, he, ki mora biti končan do novega leta, oz. še pred novim letom! Vsaj če hočem pokasirat! x;)x x:Dx Obrni se na bolj izkušene forumovce ala.....no, raje ne bom imenoval! Če ti pa ne bo noben pomagal, mi pa javi na OS in ti bom odgovoril nazaj! Velja? x:)x x;)x xsrcx :vio: :palec: x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

UhUH.. pismu kak danes čas hitro teče... je že enajst :D bemu ja ... k je človek pr škorpijonki... zviz je mim kaka urca, neglede na to kak "dolgočasno zvenečo reč" si človek umisli počet... hjao hjao.... zdajle sem mal pošlogal pa tud hop še ena urca mimo pismu ej... :D hjaja... pa še en krisskiss sem dobil........ aaaa božansko, še zobe morem i t umit pol pa spokam spat...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Treba bo it spat, če hočem jutri lažje vstati, kot danes, ko sem trpel tantalove muke, ko sem se dvignil iz postelje!

Lahko nočko vsem! x:)x x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Sicer sem se že poslovil, ampak moram tole še napisat v dnevnik, pol pa res grem! Sem ravnokar zvedu! :sori:

Duh se je poškodoval na šihtu! Neki cepec, ki bi moral izključiti elektriko v visokonapetostnih vodih (v tunelu, kjer dela), tega ni storil. Zato je Duh, nič hudega sluteč, približal roko enemu vodniku, na katerem je delal, a se ga na srečo še ni dotaknil. Rekel je, da če bi mu to slučajno uspelo in tudi, če bi preživel, bi ostal brez roke! Tako pa mu je obločni plamen visoke napetosti, ožgal desnico, del prsnega koša in desno stran vratu. Baje je čudež, da ga ni ubilo, oz. scvrlo! :sori: Tako mi je reku.......ma pa baje kar hude opekline. To se je zgodil okoli poldneva.....

Nisem ga pa vprašal, al so ga prepelal v Valdoltro, al v UKC.....Ga bom naslednjič, ko bova govorila!

Pozdravlja vse na forumu :C: !

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

:sori: za Duha. Pobož, pa naj se čimprej pozdravi. Upam, da ne bo imel kakih komplikacij :detelca:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Dobro jutro vsem! x:Dx x;)x

Hm,Contesa na srečo ja,......joj kaj mi dela ta luna :o|o: x:Dx :palec: :vragec: x:o)x

Drugače pa vsem želim eno lepo,navihno jutro in dan,bodite dobre volje in radi se imejte!!

x:Xx x:Xx x:Xx

P.S:Aha,en pobož še za Duhca-čimhitrejše okrevanje. :palec: :palec:

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Morgenčk :flower: :onfire: :flower: :hepko: :flower:

včeraj bla čist izžeta, nekak se ne morem in ne morem naspat, komaj čakam vikend, da si privoščim svinjsko dozo spanja x:Dx x;)x .

Matejči PRIJAVA tule je link na prijavo, kjer lahko spremeniš zadeve, zadnji kvadratek x;)x .

Marsa cool za afirmacije, res full lepo skrbita za vse, kar se tiče foruma in vsega zraven xsrcx . Imam pa jaz doma zajetno zbirko afirmacij, tako da če želiš, ti jih lahko pošljem samo za kakšno temo, ali pa kar vse, če ti pride kaj prav x;)x .

Tiharekca prišla včeraj na obiskec, pa bila precej manj tiha :palec: , je bilo fajn za počebljat, treba reprize narest :palec: .

Contesa, tale ikonca mi je pa še bolj všeč xsrcx , prav žariš xsrcx x:Xx :palec: .

Sončna imaš domačo žival x:Dx x;)x

En pobož Duhcu, da bi čimprej okreval x:Xx :palec:

Natrix verjetno spet gara, tako da redko kako on line rečeva, naj ti delovnik čimprej mine x;)x

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Sicer sem se že poslovil, ampak moram tole še napisat v dnevnik, pol pa res grem! Sem ravnokar zvedu! :sori:

Duh se je poškodoval na šihtu! Neki cepec, ki bi moral izključiti elektriko v visokonapetostnih vodih (v tunelu, kjer dela), tega ni storil. Zato je Duh, nič hudega sluteč, približal roko enemu vodniku, na katerem je delal, a se ga na srečo še ni dotaknil. Rekel je, da če bi mu to slučajno uspelo in tudi, če bi preživel, bi ostal brez roke! Tako pa mu je obločni plamen visoke napetosti, ožgal desnico, del prsnega koša in desno stran vratu. Baje je čudež, da ga ni ubilo, oz. scvrlo! :sori: Tako mi je reku.......ma pa baje kar hude opekline. To se je zgodil okoli poldneva.....

Nisem ga pa vprašal, al so ga prepelal v Valdoltro, al v UKC.....Ga bom naslednjič, ko bova govorila!

Pozdravlja vse na forumu :C: !

:V: O fak ubogi Duh! :sori:

Najlepse ga pozdravi, ko bosta spet v stiku in reci, da mu posiljamo zdravilne (in hladilne, blazilne) misli.

xcrossfingx :detelca: xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

* Nisem nic brala od natrixa dalje, se sploh nisem tamalega peljala v mesto, danes imajo kros, pa greva sele zdajle od doma.

Lep dan vsem! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Opekline so pa sranje! :o|o: xrolleyesx Povrhnica se hitr zacel,ko je spodaj vse kt žolca! :sori: Natrixred,če je v Lublan, mi sporoč na os! Pr nas je že tko,da te obrovnavajo čist drgač,če maš koga poznanga notr! Pa na opeklinah so mal šlampasti s pacjenti! :xx!: xrolleyesx Poznam gor enga, pa bom reku dobro besedo, če je tuki! x:)x
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

He he he, saj je prav neobičajno, da ti ob takile uri že pokonc x:Dx , ziher se boš svinjsko zrihtal :onfire: :onfire: :onfire: , pa ne pozab rožičkov nataknt, pa vil s seboj vzet x;)x x:Dx :palec:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:vragec:

:eek:

zakwa bi se pa kej posebi rihtu za eno chist navadno prasico x:o)x x;)x

jst sm itaq zmeri zrihtan x:Dx

vile bom pa u brlogu pustu

bom raj ketno s sabo uzeu

(rozhichki so pa zmeri .... (me enkat /ampak res sam enkat;k drgach to jst pochnem x:Dx ;/ena chez plot skochila) .... pa sm pol pr jamarjih na enmu zhuru morau JELENCHKA shpilat x:Dx x:Dx x:Dx

tko de, rogovje zavidljivo :vio: :inocent: x:Dx

666 zlomkou...pa glih ene tok x:Xx -ou.....ke na svinjski repek x:px

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...