Pujsita 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Navadna prasica, pa kaj še . Sem posebna plemenska prasica z rodovnikom, sicer je pa obvezna oprema sam tvoj dolg jezik Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 sicer je pa obvezna oprema sam tvoj dolg jezik se rada na globok zalizujesh 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Morgen, Akhi, dobro jutro vsem ostalim! Danes sem po dolgem času spet z biciklom in jasno, da vrtenja pedalov nisem sinhroniziral z menjavo prvega semaforja in pripeljal na prižigajočo rdečo. Zato sem se odločil, da bom pa na zadnjega, ki mi vedno zapre pred nosom, zvozil na prižigajočo rdečo. Kaj je vse blo? Na postajališču 14tke na Prešernovi se na kolesarsko iz avtobusa vsujejo šolarji. Nič nisem bentil, drugega jim sploh ni preostalo, kot da iz avtobusa stopijo pred kolo. Zaviram. Punca 12 let še z dvema mlajšima bratcema pa z nasmehom na ustih v obratu reče - sorry! In se zasmejem nazaj - nič hudega. Kako fini začetek dneva, ko nekomu lahko podariš nasmeh... Zadnji semafor sem, tako kot sem se odločil, pripeljal naravnost v prižigajočo zeleno. E pa šefico moram pohvalt, ker se nič ne jezi, kadar jo prehitim na cesti. Dobro je potegnila, na zadnjem ovinku je bila hitrejša, ampak skozi cilj - registrator prisotnosti, sem bil prej! Tega si niti direktor ne privošči - parkiram tik pred vhodom (on v garaži pod hišo, pa kaj, pa šefica tud, pa kaj) tako sem bil lahko hitrejši. No, malo manj sem dobre vole sedaj, ko sem zvedel za Duha. Oj, Duh - vse dobro!Malo kasneje pa še o tem, kako sem bil včeraj VOL. P. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Malo kasneje pa še o tem, kako sem bil včeraj VOL. jst pa bil zmeri preprichan, de si skos 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Mrzim tole vstajanje na obroke... ..prvič vstala ob 5h..da dala gospodu, ki je šel na pot ...potem nazaj v posteljo, naslednjič vstajanje ob 6h...da zbudim gospodično, ji pripravim zajtrk in odpeljem v šolo...no potem pa se mi ni dalo več nazaj v posteljo, tko ni imelo smisla, ker sem še mladega gospodiča ob 8 v šolo peljala.Me je pošteno imelo, da bi pripomnila, da sem jaz pa v šolo peš hodila... Tolk dogaja tule, da sploh ne vem, kje naj začnem... Za duhca vsekakor ..da se tole dobro konča..in triple x.. ...saj sem vedela, da si iz tapravega testa... janja..verjamem, da ti ni lahko, ko tole z omi doživljaš, drž se, bejba contesa, saj nihče ni dvomil, da boš tole spedenala en dva tri... Ja, pa Bobnarju čestitke za podiplomca...lej ga, grebatorja... En lep jesenski dan se je naredil, uživajte ga x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 sicer je pa obvezna oprema sam tvoj dolg jezik se rada na globok zalizujesh Ne, sam šparam glasilke, če se da, k me pa še dobrih 193 let še čaka Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Lah tud še enkrat tolk... P.S:Fajn je blo poklepetat s tabo svinjica,in Trudijem tud.... Potrebna ponovitev! Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 sicer je pa obvezna oprema sam tvoj dolg jezik se rada na globok zalizujesh Ne, sam šparam glasilke, če se da, k me pa še dobrih 193 let še čaka kar pomeni....:de jih mislsh 250 zhvet bemu.....spet ena stara baba :xx!: 666 zlomkou....tralala....(pa sam en ...pa she ta z distanco) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Potrebna ponovitev! kuko je lohk pa ponoviteu POTREBNA 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 kar pomeni....:de jih mislsh 250 zhvet bemu.....spet ena stara baba :xx!: 666 zlomkou....tralala....(pa sam en ...pa she ta z distanco)Pismu, zakwa pa že zdejle , sej sem še fresh, sam 30 rosnih, pa vse zobe, pa vse popravljene ,zdejle sem pa res še prav atraktivna pras... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Jaz imam pa uradno dopust Čisto in zgolj slućajno pa delam...pa ni sile..ker sem nekaj v roke dobila in delam zdaj na tem Včeraj me nekaj držalo in sem šla kuhat marmelado - in jo po pomoti SOLILA. Sicer ne več kot žličko..pa ipak Sol sicer pobrala ven..kolikor se ni raztopila..na koncu se ni več čutilo..ampak solena marmelada se dobil lahko samo pri meni..In luna me popoldan dajala - bi se ful nekaj kregala..celo z razredničarko od starejše..pa me je Š. non stop nekaj rukal..bodi že tiho..Zato pa zlila žolč na njega..on bogi pa tudi ni hotel biti tiho..pa je bila vesela vožnja z roditeljskega sestanka domov..v glavnem..doma se umirilo hitro.-Čisto ovnovsko se mi zdi.Včeraj tudi dala nekaj predlogov enemu gospodiču, ki bo morebit uredil, da bom lahko te predloge udejanjala..yess. O tem sem že razmišljala in upam, da bodo na prvem sestanku požegnali tole...A - duh Saj bo...si skoraj tako kot moja Uranovka ..Janjak- bo z omi tudi ok.. Astra- zgodnje vstajanje škodi jaa..še tole...očitno tako prepirljiva na čase, da mi je danes glavna računovodkinja kar po telefonu omenjala kilometrino in način obračunavanja..hmmm... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Nataly, všeč si mi, ker imaš zdaj v bistvu kup dreka, pa nobene panike ne zganjaš, pa če se le da na hec obrneš, pa vem, da boš spedenala, tako da bo najbolj prav zate . Tisto včeraj s Šjem, pa ni panike, trening za v službi, ko se boš kaj menila . Navijam zate Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2004 Avtor Prijavi Deli 29. september 2004 Nataly, ti pa poskrbis vedno, da ni dolgcas. SOL! Dbest da si vzela dopust. Malo si se zase cajta se vzemi. O, Contesa, imas novo ikonco, smejoco, fajn, mi je vsec, bolj kot prejsnja, itak si pa na vsaki kul _ fajn ko menjas, da vidimo vse mozne 'razlicice'. Jaz sem tud vceraj nekaj prckala z ikono pa nekaj menjala, posledica - ta obstojeca je zdaj v bolj pravih dimenzijah za ikono, a nekako raztegnjena in imam bolj ozke, posevne oci... :o|o: No ja saj je vseeno v bistvu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 hja duhcu... en obkladek... hja, hecna reč tale elektrika... ampak neprimerno težje se je opečt z ognjem.... kt pa z elektriko... glede zdravstva pa itak, če poznaš koga on the inside... maš božjo oskrbo.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Helou. Pismo, totaln šus, nič časa za čvek z vami , ta vikend bo velika dragocenost zame, če si seveda nem rabu kazga dela domov nest. :xx!: Volitve so v nedeljo ....pepček je spet nekaj novga povedau. ...za duhca. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Hej....upam,da ti gre vse po načrtih Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 ...na to se je folk kr navadil, kot da je čist normalno... Lej bobnar tega ne moreš odpravit, ne moreš zahtevat od ljudi da bodo meli vse enako radi, da ne bodo za svoje mal boljš poskrbeli, lahk probaš, ampak svet se ne vrti tko... al plačaš 50% več, al poznaš, nekoga k pozna nekoga, dost si star da veš da to tko deluje, nevem če si že zadost star da veš da so vse ostale opcije dokaj utopične... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 hja duhcu... en obkladek... hja, hecna reč tale elektrika... ampak neprimerno težje se je opečt z ognjem.... kt pa z elektriko... glede zdravstva pa itak, če poznaš koga on the inside... maš božjo oskrbo.... ...na to se je folk kr navadil, kot da je čist normalno... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Pepćek, tebe vedno rad berem, tak za sprostitev. Si ko rumeni tisk . Pa še človek se kar večvrednega počuti, ko vidi, kako lahko tud nek kao intelektualec trosi tolk neumnosti. Hvala ti. Aja, debeli ti je moje najnovejše poimenovanje. Hihi, si pa res pepe, vedno ko uvidiš, da mi nisi kos, se poslužiš raznih žalitev in opazk. Mucek, saj si štajerc, pa veš, da se "debeli" šaljivo pri nas frendi kličejo.......in ti se glede na to velik previsok ceniš. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Pa ja, sam zate .... ker to v bistvu sploh ni blem, za koga bl pametnega bi mi ga primanjkovalo Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Hej....upam,da ti gre vse po načrtih zaenkrat ja, sam da ta delovni teden že 1x mine, da si mal napolnim akumulatorje. Thx Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Hehe....sj bo........ena dva tri... pa bo mim Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 A vikend? :xx!: Mah, ja. Rabim mal fraj, pa kak daljši potep po naravi, pa se mal sprosti it kam, upam, da mi rata. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 neeeeeee....teden No pol pa jz tud zate upam....evo za to,da ti rata. Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts