Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

Ko smo že pri vikendu: jaz ga pa komaj čakam! x:)x

Najprej trgatev na Primorsko, z vsem, kar spada zraven, potem pa še en dooooolg dan bluzenja s prijatelji po hribčih in dolinicah.

Huh, škoda, da vas ni zraven :8):

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ka te je z vama? :xx!:

Zdravo vsem!

Danes sem bila že zjutraj vesela, k sem slišala, da so ful talcev izpustil. Res fletno! :palec:

Drugač mi je pa res hudo za Duhca :sori: , upam da bo kmalu okreval, pa da bo Xčič res kaj zrihtal...

Včeri sem se pa tud ful fino mela popoldne in zvečer. Mam res dobre prijateljice, smo šle na tortice, pol pa še na par kozarčkov zelooo dobrega vina. mmm

Lep dan!

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Joj,joj....zdej se morem pa še kolesarjev izogibat začet....sam v trafiko sm skočila in skor crash doživela s kolesarjem.... :o|o: :o|o: :V:
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Joj,joj....zdej se morem pa še kolesarjev izogibat začet....sam v trafiko sm skočila in skor crash doživela s kolesarjem.... :o|o:  :o|o:  :V:

...ja pazt na nas. x;)x

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

:onfire: :onfire: :onfire:

Vseh 666 :vragec: pršlo na obisk, sva se svinjsko začvekala x:Dx , včasih sva se šla Delo na črno - sva se mal križala....

Drgač pa tak hiperčvekalni tut v živo :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

hahaha :D eh... so pa škorpijoni že boljš kt vodnarji... ;) hehe prvi te vsaj nategnejo, drugi pa sploh ne opazijo da jim ne gre dobr.... in kar nek blodijo naprej.. xrolleyesx hehja...

nič en lep dan in the making... ;) sonček me je pošteno segrel, lepo je, :D kar dober filing...poslušam little wing, jimi hendrix.. ;) life je perfekt... hjaja... dobr je tole... ;) ta vikend so že volitve... da bom spet uveljavil eno ustavno pravico... se kar spodobi... hehe prele sem videl en zanimiv komentarček da bi blo fletno če bi LDS pa SDS sestavila koalicijo, skupaj mata več kt dovolj procentkov... ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

SDS je v koaliciji z NSi. x;)x

Pomlad, ne bit ljubosumna, mal strpnosti, še 2x se okol prav ne obrneš, pa boš spet glavna pri vseh, pomlad. x;)x x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Akhi misli, da sem vol skoz, in skoz, ampak v resnici sem večinoma RIBI. Če bi vedel, da so ribe integracija vseh znamenj, da imajo tudi nekaj volovskega... x:Dx

Tori, zatorej, včeraj sem bil med prvimi pravimi voli v Sloveniji. x:o)x

Proti peti uri se z avtom peljem proti bivši občini, zato ker sem se odločil iti z avtom, ne kolesom.

Kliče soseda, kropir je pripeljal - ga boš vzel še ti? Kalkuliram preostali čas - utegnem. Zavijem domov. Kupim krompir. Se vsedem na bicikel in drvim tik pred zdajci na občino. Volim, kolesa pa ne odklenem več ... ključi so ostali doma ... hoj peške domov po ključe, pa jasno - saj sem se odločil z avtom na občino! In se peljem z avtom po kolo...

x^x Zkaj se nisem nič jezil nase? x^x

(A je tudi še kdo drug VOLIL?)

Lep dan!

Pa še enkrat nekaj lepih misli v Duhovo dobro!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

ej debeli, kaj zaj delaš v lublani al si še na domačem?

Da neuš reko, da te ne berem več..... x;)x x:Dx Trenutn še v MB. Kot kažejo neke variante, bom pogost tud v LJ. Po pravici povedano, da bi pa šel čist v LJ, pa zaenkrat sploh nimam nobene želje. Imam zlo rad toti naš MB. :2src: x:)x Možno je sicer vse, želje pa zaenkrat ni. Tudi bolj realno je, da bo baza MB. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:vragec:

bemuuuuuu :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

prasica za polizat

ni shlo v nich vseh 666.666.666.666.666.666.666.....etc x:Xx -ou....kr sm ji jih nalimou x:px x:px x:px

mlkjask....slurp....gulp....

pa nit neumna ni (za zhensko) x:)x

kr ma neki za povedat....tut u zhivo, ne sam klele klofat (k nkol ne vesh kdo komu tekste pishe x:Dx ).....(recimo pr micku x:Dx )

666 x 666 x:Xx -ou...pa en gromozanski zalizz prasichki....njamy

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx moji tekstopisci ti pošiljajo en  x:Xx  :vragec:  x:o)x

oooo...hvala x:Ix

sam vesh...res sm uchas u dilemi

a sam pishesh une s kurbarijo al une debilne

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

A lahk sam rečm da tok zabavne skupine ljudi še nisem srečala.... matr vedno me gor spraute....

Tko da vam zdele z eno Guavo nazdravlam....

Sej bi še kej zraven zapela pa bi mi verjetno od napora leče vn padle x;)x

Sam tok....in že šibam še druge komentarje pogledat.....

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

No vidiš akna, spet sva si precej različna x;)x . Ker pr men tu ni nbene dileme glede tvojih postov.....da une debilne pišeš sam.  x;)x  :vragec:  x:Dx

itaq...

to sam zarad tebe.....de lazhi razumesh

666 zlomkou...tralala

Apolona, srce, daj nam uno staro ikonco nazaj, tam si slastna x;)x

Dober tek!

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Ogledalce, ogledalce povej, katera ikonca najlepša v deželi je tej ...

Hm, sem se samo spomnil, da me je Muši včeraj spraševala nekaj -

kostanj je že! sem ga videl v soboto na Rožniku

Minutno dopolnilo:

Uf, Apolonija pa hitro spreminja dimenzije svojega obraza! Malo ga razširi, potem pa spet zoža

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

x:Dx .....no akna, pa sva končno našla tud najino skupno točko.  x;)x  x:Dx

aha

a to, de jst svoje tekste prlagajam tvojim mentalnim sposobnostim

666 zlomkou...tralala

Minutno dopolnilo:

Uf, Apolonija pa hitro spreminja dimenzije svojega obraza! Malo ga razširi, potem pa spet zoža

Mal žleht?

:palec: aha, jst pa moje tvojim mentalnim ne-sposobnostim.  :vragec:  x:px  x:Dx

sm hotu napisat intelektualnim....pa glede na tvoje poste, nism chist zih, de jih sploh mash

666 zlomkou...tralala

Apolona, srce, daj nam uno staro ikonco nazaj, tam si slastna x;)x

Dober tek!

x:px :2src:

joj ta pogled... ne mi tega delat w:Iw :inlove:

x:Xx hecko

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...