Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

bi človek mislu da si me že kje vidu...
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

bemuuuuuu :eek:  :eek:  :eek:  :eek:  :eek:

prasica za polizat

ni shlo v nich vseh 666.666.666.666.666.666.666.....etc  x:Xx -ou....kr sm ji jih nalimou x:px  x:px  x:px

mlkjask....slurp....gulp....

pa nit neumna ni

666 x 666  x:Xx -ou...pa en gromozanski zalizz prasichki....njamy

x:Dx x:Dx x:Dx

Saj skoz razsvetljujem, da so pujse svinjsko inteligentne x;)x , pa tamle si se zatipkal, si najbrž mislil ta gromodolganski x:Dx x:o)x x8Dx x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

JanjaK - da so prasičke intilegentne pa res nikol ni blo dvoma :palec: :palec:

GO JanjaK GO !

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Kok nakladas Triple, pa to ni res, ajd fajn se imej! x:)x :palec:

prasicke! :eek: :8): x:Dx x:Dx

Jaz pa ze drugic iz mesta, bila pa na nestetih koncih ze. Kaksna guzva in zmeda je v mestu, noro! :eek: xrolleyesx

No, mejte se! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

bi človek mislu da si me že kje vidu...

Hehehe,sj sm te! x:px x:Xx :2src:

RES?

hehja Marsika je back... ja ljubljana je ludnica... mam to neverjetno srečo al pa sem zadost potrpežljiv da se mi nkol ne zgodi da bi se mi kje zataknilo... :D recimo včeraj, sem se parkrat zapeljal naokrog, pa ni problema vse šibalo na noben semafor nisem čakal več k od rdeče do zelene... heja, luksuz za običajne dni ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

vem sam, da jaz nbenga nisem dobila.. :V:

Astra

Astra, morda še kakšen ostane zate,

čeprav so vsi tvoji (po moje jih spotoma rabutajo dol ...): x:Xx x:Xx x:Xx

(med radodarnimi pa nikdar nisem bil...)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Aloooo x:Dx x:Xx x;)x

Jaz sem še vedno napol mrtva od tega prehlada, hmmm kaj naj z njim mi ni čist jasno, se mi s takimi stvarmi ne da kaj preveč ukvarjat, pol pa sam pustim, da gre mimo, pa dealm vse po starem urniku kljub temu... totalno omejene dihalne kapacitete, glasu itak nimam x:Dx x:Dx Bo že, tko kot vedno; me je mal mogu prit stari prijatelj pogledat, k ga ni blo že doooolg x;)x

Eeeeeee ful dogaja tule... po vrsti;

Marsa, tale stran z zdravjem je super, pa afirmacije so hude, sploh pa sem skor na rit padla, ko sem zagledala tiste noro hude kartice!!! :eek: :palec:

Aliana, ti držim xcrossfingx za stvari na faksu, pa uživaaaaaaaj :2src:

Selene, tebi kr tko en x:Xx , aja, pa en tiger je včeri dirigiral točno tko, kot sem jaz mijavkala :vragec:

RibicaKatja, ti držimo xcrossfingx za glavno vožnjo, pokaži jim!!

Duhec, jao, žalostna novica, ti pošiljam velik zdravilne energije, pa držim pesti za čimboljše in čimprejšnje okrevanje. xsrcbumx

Hih, Triple X - sem vedla tut jaz, tko kot Astra, da si taprav dečko x:Xx x;)x

Piko, si me spravil v dobro voljo s tem tvojim stavkom "kako lep začetek dneva, če lahko komu podariš nasmeh" x:Xx Jaz sem imela danes podobno jutro x;)x

Bobi, ja tebi pa čestitke za podiplomca, zgleda da sva si tule podobna, jaz tut vse ponavadi v zadnji sekundi delam x:Xx

Nat, sem se že veselila tega tvojga "dopusta" pol pa vidim, da delaš, porkamotorka x:Dx Vzemi si mal oddiha, no, bejbi x:Xx

Contess ima novo ikonco - srček, na tej si mi pa najboljša do zdaj, tak sonček lep x:Xx

Mick - do vikenda sam še dva dni!!! Ti držim hude figice tukile, veš x:Xx

Verjetno mi bo zmanjkalo smajlijev, pa še Tihareka pride na obisk... morm še mal pospravt, imam v sobi kot da bi bomba not padla, sem imela spet obiske x;)x ... se še kasnej mal pišemo x:Xx

Lep dan vam želim!

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

O, Soncna thanx - a nisi vedela, saj kartice so ze skoz gor (no ze dolgo) - zdaj je pac vse bolj povezano.

Super se mi zdi, ko se med sabo dobivate, ste (in smo seveda :)) prijateljstva ustvarili in vse tole, fajn se imejta s tihoreko in pozdravi jo! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Če ne bom danes pregorela od dela, pa ne bom nikoli! xrolleyesx  :o|o:

Sem mislil, da si že, fotka od ikonce zelo močno sveti ...

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Oh, Contesa, so vsi okol tebe cist zblojeni, ne? x:o)x

Saj bo, tkole - ck- bo minil, bos videla, vsaj ena korist od zmede in kaosa. :D

Picasso

Če ne bom danes pregorela od dela, pa ne bom nikoli! xrolleyesx  :o|o:

Si obljubila, da je danes zadnji dan, takle, ja x:)x :palec: drži se Contes xsrcx :palec:

Ja, Marsa, si fuuuuuuuuul prijateljstev sklenila tule, ja, si ene vrste LNF matičarka x:Dx x;)x x:Dx . Jaz imam ta teden en tak neplansko nor LNF teden - Rekca včeraj prišla, pa dons :vragec: , jutri pa najbrž še Natrix. Čist slučajno se je tkole vse skup zarolal, men pa svinjsko všeč x:Dx xsrcx x8Dx :palec: .

Evo spedenala vse svinjarije za nazaj in naprej, vso tujino naročila, sam še tekoče zadeve bojo v igri, pa upam, da bom spet mal bl ZaLNForumirana xsrcx :2src: :inocent: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Uuuu kaka luštna smejočka na Contes ikonci :2src: :palec: :palec:

Ravnokar končal z enim sestankom, so me ful "izmozgali". Imam še dela za do polnoči, pa enostavno nimam več energije, mal poforumiram, pa grem domov. Basta x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:eek: jaz pa dobila devet, devet ogromnih, ampak res ogromnih postrv :eek: pismo če nimajo tam od 50 cm do 80 cm :vragec: evo nekaj jih bom dala naprej, druge so pa moje, samo moje x:px

joj, odprem vrata in pred vrati velika vrečka, fant jih je komaj prinesel, ker so zmrznjene... dobila sem jih zastonj x;)x

Contesa, tale nasmešek pa poznam xsrcx pa naj ti delo mineva čim hitreje in v prijetnem vzdušju xDDx

triplexxx...zelo plemenito, če boš res pomagal ubogemu opečenemu revežu...vse tvoje hvalisanje zlahka oprostimo.....sicer pa, kaj naj si človek drugega misli o našem zdravstvu, če Rodeta zaloti, kako se danes ob 12 uri "martinčka" v KG.....in opazi Kebra, kako čisti streho( mi lahko poveste, kdo med vami, je med "generalnim" čiščenjem doma pristavil lestev in očistil tudi streho svoje hiše?...majke mi, mojo streho je vedno čistil samo dež).....

Pa si mislite, karkoli že....

Ha-ha, "basta" pa takšna :eek: :xx!: :xx!: , še vedno ždim v službi :o|o:, mah, se je pa splačalo, k mi je s klicem polepšalo dan eno zelo zelo prijetno dekle :2src: , ki sem jo že kar neki časa prav pogrešal. x;)x x:)x

Mam v planu počas it domu, pa basta. x:o)x x:Dx x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

haha, Enja, ck ck ck... x8Dx x;)x :palec:

Joj, Mick, o ti revez ubogi... a bo slo, no se vedno pa seveda ti kaksni trenutki ali osebki polepsajo dnevcke. x:Xx :vio: x:Dx x;)x :palec:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...