Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

OOOO Pikec x:Xx x:Xx x:Xx no končno se je tut en mene spomnu in me kušnil. Vsi ostali se med sabo nekaj kljunčkajo in žvalijo...jest pa sama boga revca :madpro: xredx

he, he Marsa, saj si vedela. Še Marsa je enkrat pri meni kvihtala s stroji s serviserjem x:Dx Močna kt Pika Nogavička.

Elektrolux je ok, ampak tega k mi dobimo, ga sestavljajo na Madžarskem, dele delajo pa ....huh pozabila ...nekje a la Romunija, Bolgarija....zato se iz tega naslova nisem odločila za Elekroluxa, pač pa za domače Gorenje, ki je pojem kvalitete in pa servis skor čist pri roki. Tale SKOR z velikim poudarkom.

Mushi pliz mal urgiraj, mogoče se kj zdrmajo. Pa mene lahko tudi omeniš, ker sem težila itaq, na servisu so točn vedel, k sem klicala ponovno, zaradi neke druge napake....KDO SEM..... :vragec: , po moje imajo kako posebno oznako za besne stranke, kao POZOR opasno po život!

Tudi 2 leti...imela takrat...oz. sušilec še prej...po 1,5 letu

Popravljeno -> cosma

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

vsak je kul, ki dela.

Mi smo sicer z Gorenjevimi proizvodi kar zadovoljni, ocitno pa bi bilo drugace, ce bi nam kaj crknilo.

Po drugi strani pa smo se ful selili, puscali stroje itd. v prejsnjih fletih itd., tako da nisem mogla dobit vpogleda, kateri koliko casa in vse to...

No imamo pa zdaj candyjev pralni stroj, ki bo pac moral dati mesto novemu, a ga imamo ze ful dolgo, kaj jaz vem koliko, pa vedno vse OK oz. nic takega, cesar se ne bi dal zrihtat z ociscenjem filtra ipd.

1x pa smo kupili stara jetra neka (pa se ne vem kam sva lazila ponj!!! :xx!: xrolleyesx), pa je takoj potem crknil x:o)x x:Dx , pa se nadrl me je majster, ki je pol prisel, ker so bili zeblji pa stumfi notri. :eek: :xx!:

Komaj mu dopovedala, da NISEM JAZ :sori: tega nabutala not oz. da meni se to ne more zgodit. xrolleyesx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

haha. kok sm dobre vole (to je nekaj v zvezi voli volijo)

Piko

P.S. zakaj pa ne bi 3 x:Xx x:Xx x:Xx namalal še Marsi! Hehe... x:Xx x:Xx x:Xx

(kdo si še upa?)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

... kvihtala s stroji ...

x:o)x x:Dx x:Dx x:px :palec: :palec:

Res te zbesni, predvsem odnos...

Saj Mushi ti si pa ze imela taksnole - zlatarna celje tudi, a ne?

Joj jaz tud sovrazim tole, cakanje in neucinkovitost, slamparijo... :xx!: :V: :xx!: xrolleyesx xrolleyesx

Ja, pravijo da Elektrolux itak naj bi bil zakon... mislim da ga ima 'tasca' zdaj, zaenkrat je ful zadovoljna.

Pa Bosh... ma, saj ful je dobrih, odvisno tudi kako naletis.

Kot pri avtih in povsod.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kar sem rekel, sem rekel!

Torej hrk hrk (to je samo vdihavanje skozi nos pred usodnim dejanjem - dajanjem) x:Xx x:Xx x:Xx

(sem moral prav po prašičje našobiti usta)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

OK, Piko, thanx, ampak jezik pa kar sparaj, upam pa, da ne na racun kruha. :8): xDDx

Upa?

Nihce, po mojem, ker tocno ve, da ga zgrizem prec pa popikam. x:px x:o)x x:Dx x;)x

Picasso

Jutr zjutri potujem v Berlin na konferenco! xrolleyesx Glih zdej so se spomnl,da bi držu predavanje! :xx!: Bom mogu še govor sestavlat! x:Dx Eh,ampak biznis je biznis,kaj češ! x:Dx
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

očitno mi eni planetki pomagajo v službi, naredila danes kar velik posel, ampak očitno drugi planetki nekaj opozarjajo, imela skoz v glavi, da se nekaj ne izplača več.... ma ja, bo pokazala prihodnost...

Zunaj sije sonček, danes me daje lakota, totalna, si bom privoščila x:px

Trudi, berem za nazaj... hvala ti x:Xx

aja.. btw..

dala pritožbo na gorenje (reklamacije), pa da tega iz Velenja odpovejo.. baje mi bodo pisno odgovorili..

ohhhh.... xflirtx xflirtx xflirtx xflirtx

brezveze po moje sicer.. sem ga pa zatožla.. med tem časom je TA serviser še dvakrat mojega klical... ki pa se mu ni oglasil.. ker ga itak ne rabmo več. :vragec:

Mushi

Go mushi :vragec: x:Dx :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Helou, da se še jaz mal oglasim iz ilegale x:Dx x:Dx

Včeraj je bil družaben dan, smo spet zaključili nevemkdaj zjutraj vsi totalno nasmejani x:Dx x:Dx x;)x Na koncu sem noro pametno poštekala, da je že nekaj časa, odkar imam okrog sebe veliko ljudi, ki jih imam zelo zelo rada. xsrcbumx Tolk lepa ugotovitev xsrcx

No, danes se pobarvam - komaj čakam - še prej se mi pa verjetno mama nariše tule, se bo še bliskalo, pejte po svoje gromobrane in marele x:Dx x:Dx x:Dx x8Dx

Aja. Dans sem videla eno osebico iz moje zgodovine... Mozaik se vedno bolj sestavlja in vedno lepši je xokx xsrcx I fuckin' like that. x:Dx

Lepe pozdravčke vsem, pa x:Xx x:Xx x:Xx vsem, ki si jih želite uporabit na sebi x:o)x (pa ne mi perverzij zganjat x:Dx x;)x ), k že vidim, da si neke lubčke pošiljate pa to x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Evo skor že konc šihtka :onfire: :onfire: :onfire: ,

bemu moj riuc dons trpi, skoz se ga neki briše, pa Wick bonbončke se hrusta, pa s čajem zaliva, pa tko nekam polna glava deluje, k da bi bla še bl pametna, k sem že tko x:Dx x;)x :palec: .

Drgač pa čist na tekočem z delom, pa še spet sem se mal več Lunila kt zadnje cajte x:Dx x:Xx :palec: . Ko pridem domov pa obvezno na en Cybersprehodek, da se mal energije pa zraka naužijem, pa da mal bacilov zunaj pustim x:Dx x;)x .

Drugač pa en spiderski LNF obiskec dobila. upam,da bo zadevica pripomogla...Ena sama prijaznost tega našega Natrixa skup drži xsrcx :palec:

Svinjsko lep dan še naprej x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...