Buddha 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 pa ena pižama taka fajna za cel dan bit v njej bi mi prav prišla...bo treba mal na oglede. .ta je dobra .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 Vceraj sem malo se igrajckala, kero ikono cem dat, no pa dam to, pa jo vmes se malo posvetlim, hocem dat gor, aploudam, pa kar oci - izbrana ikona. Zdaj pa vidim sele, da imam pravzaprav to.Thanx za komentarje vsem, sam to sem itak ze imela (saj vem, dolgcas, skoz iste dajat, a nimam jih tolk teh majhnih pa da bi hkrati bil cel ali skoraj cel ksiht gor). Danes imam pa mal macka; sem na meji, nisem se se odlocila, ali mi je ali mi ni slabo. :o|o: Ajd, mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Upam,da se boš odločila,da ti ni.... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 , ja, saj to sem se ze, sam zraven sem se odlocila tudi, da imam namesto lesene danes betonsko glavo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Huh, Marsa, da nauš v nevihti ven hodila... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Huh...pol pa nebi hotla čelne od tebe...aua... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 Upam, da ne bo neviht, ceprav po pravici povedano, bi mi prav pasala ena doza. Imam rada nevihte pa taksno, ko se buni narava, a samo malo (ne tako da plazovi bajte odplaknejo ali potres jih zrusi ipd., ampak nevihte, ko strele sibajo, grmi, ko se nebo razburja, to mi je pa mega). Haha, celne!!! Pa folk vi res mislite, da sem oven! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ja, un k so grajska vrata včasih dol razbijali... Aja, to bi morala napisati pod "prodornost"... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 Saj res, TA oven! prodoren pa, prodoren, nic vrtanja, kar direktnega! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 :o|o: kaj tle da ovni zmer trdi... hm hm Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 ... a teb pa grešne misli po glav hodijo...? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 jah, se tej zadevi najbrz ne rece zastonj oven. Z glavo skozi zid - in to DOBESEDNO! Auch! * aja tole... clovek si na tem forumu vec ne bo mogel privosciti uporabe nekaterih besed.No ce pa se ze gremo takole - pod pojmom trd si jaz predstavljam nekaj trdega - beton, kamen.Moski spolni ud, ki pa nabrekne in otrdi, pa je se vedno del telesa in s tem pravzaprav mehek, kozhnat.Torej asociacija taksna na 'trd' je pravzaprav lahko potem le plod posameznikove 'domisljije'. Jaz s pojmom trd, ce uporabim povezave s posameznimi deli telesa, bolj povezujem glave.Seveda pa bo tudi ta beseda pri nekaterih zbudila primerne asociacije. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Hja, mrbit se motim, ampak zagotovo glede delov telesa edin glava je zmeram trda.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 hehehe , asociacije se včasih kar same prilepijo.... ...si koj zdej grem sprat usta z žajbljevim čajem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 nam pa sušilc spet dela! heheh.. kak brezveze... V glavnem prvo... Selene tnx! sva se s tipčkom vse zmenila, pol je pa pršlo vmes to, da je pol un prvi serviser klicu b.-ja in klicu in klicu, pa se je potem moj naveličal in se oglasil in je bil fullllllllllll prjazen, pa reku, da je bla pa žena mal huda, pa da sej ni tak mislu in naj na sušilcu dva šraufa odvije pa en stikal prtisne, če bo pol delal, kaj bo on hodu, a ni škoda pet jurjev, ko lahk sami zrihtate, če pa pol ne bo delal pa me pokličte ni nobenga problema, tud zvečer pridem! Pa ni blo treba ga klicat, ko zdej sušilc dela.. je pa ena finta pač se sam termostat zablokira če.. pač par razlogov, ampak ga lahk pol tud aktiviraš nazaj.. barabe, pa ne da bi to v navodila dal.. rajš kasirajo tkole čist brezveze pol popravilo..Ah ja.. seveda sem klicala pa pritožbo dala, (tip je bil pa polit cucek potem, ko sta se z mojim spet pogovarjala). Pa mu ne bi blo treba res, sam da bi reku, da bi vsaj ob treh popoldne prišu.. je pa blo še tako, ko sta se z b.-jem pogovarjala, da ga je moj možek vprašu, če bo pol ziher prišu, ker on mora zarad tega iz službe it in to je pa tipson reku da če bo pršu bo pol ure prej poklicu!!? (a dopust si za to jemat, da pol on MOGOČE pride... )No če bi pa to vedla, bi bla pa situacija še hujša.. z moje strani... Kaj sem ven potegnala: Da se splača bit zaguljen in bom še bolj.. On pa upam da je skužil, da je boljš bit prpravljen se neki dogovarjat, če ne, te lahk kdo tud zatolče totalno. Mogoč mu je pa vseen. Me ne zanima. Men je važn da sem dosegla svoje, in to samo to da spet je normaln life. HEehheh.... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Mushi, sam da dela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ja, sam da dela. Pa da so tvoji zivci se vsi na broju, Mushi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Kaj sem ven potegnala: Da se splača bit zaguljen in bom še bolj..Hm, ne vem če je to glih to . Za to kar ti pripada se je seveda treba odločno postavit, seveda, sam če boš vsesplošno zaguljena bodo takšni tudi ljudje do tebe. Zna bit, da bodo te pol le še bolj jezili, se manj potrudili, ker bodo imeli občutek, da jih je.eš Ker večinoma ljudje naredijo napake ne-zavestno, ne . Delamo pa jih vsi, mar ne? No, sam en micken coment. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 moji živčki so raztegljivi... ko vampi,... marsa.. ja zlatarna pa to.. pa še marsikaj je blo in še bo..mick.. zaguljen bit v svoj prav.. jst ne jebem ljudi kar tako.. sej pravim, mu ni blo treba tega in teh obljub da tud zvečer pride.. če pa mene en nateg.. da bomo mi njega mogli cel dan čakat pa pride al pa ne.. in si dopust jemat... mick.. sej veš da to ne pali.. pr men pa sploh ne.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 Kaj sem ven potegnala: Da se splača bit zaguljen in bom še bolj..Hm, ne vem če je to glih to . Za to kar ti pripada se je seveda treba odločno postavit, seveda, sam če boš vsesplošno zaguljena bodo takšni tudi ljudje do tebe. Zna bit, da bodo te pol le še bolj jezili, se manj potrudili, ker bodo imeli občutek, da jih je.eš Ker večinoma ljudje naredijo napake ne-zavestno, ne . Delamo pa jih vsi, mar ne? No, sam en micken coment. Jaz tudi menim tako, Mushi. Je pa treba pac se postavit zase.No jaz sem veliko manj zaguljena, ker se mi navadno ne da in mi je skoda zivcev, vendar vcasih je to neumno od mene v bistvu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 jst sem kolk sem se do zdej naštudirala.. me bolj jezi tisto ko vseen nikol pol ni tako kot hočem, tud če vse potrpim, pa se mi zdi pol za nazaj, uh škoda da nisem to, pa ono in mi tako manj živcev gre, če se kar takrat v dani situaciji razp..Pa še zadoščenje imam pol da zmorem in pa konec koncev, sej tud v službi bi bla jebena stranka, če bi se tako šlampasto obnašala. Tud sama skrbim, da stvari vedno naredim korektno in to pričakujem potem tud od drugih. Vse se da pomenit in dogovorit, s tistim freh odnosom, in da me nekdo da na stranski tir, al pa da pa za svoj denar ne dobim tisto normalno postrežbo, sorry.. manjvredna pa res nisem. Pa to smo že tako komentirali v eni temi o trgovcih pa trgovinah in to in kaj je prav in kaj ne.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Evo Marsa, na našem koncu je pa nekaj zateeeeee............. dež........ tapočasen, brez grmenja, loh prideš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 O, thanx da si se spomnila name, , ja res, ful maram dez, zdajle bi blazno dobro del moji kozhi, bi sla faco ven nastavit.S katerega konca pa si, a bo tudi tule mislis (jaz sem v LJ, v Sentvidu)? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Jaz pa malo bolj zahodno, na pol poti do morja, skoraj, tam nekje vmes... Če bo na vašem koncu deževalo pa ne vem. Ampak lohk se prideš sem nastavit. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 Thanx, Dolores, ampak se mi ne da prevec premikat danes, sem bolj na izi... joj pa ze petek je... no saj je kul.Imas pa novo ikonco, tole je Cosma imela cisto v zacetku, morda je bila njena prva..Saj moram se kaksne dodat... Tu se celo sonce kao nekaj javlja..... ampak je pa lahko v trenutku dez, vidim samo en del neba, tu kjer sedim, pa vidim samo rumenkasto sivino pa drevesa. Grem pogledat (dvignit rit in se prestavit 1.5 m), ce se vidi Smarna.Ja, obris, sivkasto se vidi, krvavca pa se sploh ne vidi - kot da ga ne bi bilo tam... Jedla bi kaksno dobro juho.Sam kuhat se mi je ne da.jooooj, ribjo bi jedla... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts