Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

hehe lih sem mislil tud js marso povabit na dežek in nevihto k ji je tolk všeč... js se zdaj spet spokam v domač kraj.. .xnckrivx čeprav nimam več pojma kje sem zdaj doma... rodil sem se tko al tko v LJ, otroštvo v Vipavi, šolstvo v Ajdovščini... hehjej :C: nimam pravih korenin...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

A pri vas tudi al kaj? Prav nevihta? xcivx

Bodi vesel, Nino, imas potem lahko sirsi pogled.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ah ja, pa drugič, ko se ti bo dalo... komot, dobrodošla (pa vsi drugi tudi, jasno!) :palec:

Ikonca - ja - ta mi je padla u uč v tem tednu... x:)x

xribax xgoldfishx evo, sam še v lonec daš, pa je... x:Dx

O.k. Zdaj pa res grem. En super vikend želim vsem, veliko sončka in vsega ostalega, kar pač kdo rabi....

Evo, še enga lubčka za vsakega posebej... x:Xx

Thanx! x:Xx

Zbogckom, lep vikend in hvala za ribe! x:Xx x;)x x:Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zbogckom, lep vikend in hvala za ribe!  x:Xx  x;)x  x:Dx  :palec:

x:Dx Adams ... Zbogom in hvala za vse ribe x:Dx

Koncno spet malo domov prisla.. kaj je novega? hja, nic, mami se je zgleda spet nazaj preselila.. kaj naj recem, naj zivita v pravljici.. zdaj se delajo, kot da se ni nic zgodilo in da je vse oh in sploh in super.. osebno sicer mocno dvomim, da bo kaj iz tega, kolkor poznam situacijo.. :o|o:

Jaz pac nisem pozabila.. v bistvu se ne pogovarjam z mami.. no, razen zivjo in adijo in small talk fraz... ej, nimam se kaj.. ne znam igrat tko dobr, ne znam se delat, da je vse OK, ker pac ni vse ok.. vsaj iz moje strani ne. dogajale so se take svinjarije, da jih pac ne morem kar tko pozabit. Jebiga, saj sem ful tolerantna in ful malo ljudi (ali celo nic?) me je v teh 23 letih pripravlo do tega, da sem ugotovila, da nocem in nimam vec kaj z njimi delat..

Anyway, zdaj kao ne bo treba delit stvari in dobim stanovanje. Ja, totalno mam filing, da sem zdaj to izsilila, ker sem pred par tedni ocitu naravnost rekla, da se izselim, ce mami pride nazaj. In je to resno vzel.. Ja, prav, ne bom se pritozevala, itak gre se bratec z mano in nama naslednjic ne bo treba sodelovat.. Zdaj malo brskam po netu in poskusam kaj za normalno ceno najt xrolleyesx

Drugace pa.. o diplomi in vpisih raje ne bi.. bomo videli v zacetku meseca kaj bo nastalo.. naredila, kar sem mogla.. zgubila zivcev da ni res..

Pa ugotavljam, da sem po enem letu se vedno (spet?) tako

:wub: nekaj tezkih stvari sva dala skozi, se mi zdi, da sva se oba nekaj naucila.. trenutno je pa tako OK vse, da me kar skrbi.. x:o)x

Ostajam doma danes.. v bistvu bi rada se mal pogovorila s tole mojo family, kaj tocno se dogaja.. samo se mi zdi, da se nista kaj prevec pripravljena pogovarjat.. nekaj v stilu, ce ne bomo govoril o tem, bo pa vse lepo in prav... No, hocem povedat, da sem doma in se me ne znebite x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Oh, ja, Aliana..... se spomnim, kako si uletela v temo 'Cisto iskreno..', kako si lepo govorila o starsih, kako ljubece odnose ste imeli, kako so bile potem vse tele tezave... razumem te... ceprav bi ti rada rekla, saj zdaj je pa spet OK.

Ja, kar pogovori se, ce se ne bos zdaj, bo morda ostalo nedoreceno oz. se bo v teh stvareh iznjasnjevalo ob neprimernejsih trenutkih. :palec:

Ah ja, nic ti nisem fous, ampak pac, tak je lajf, nihce nam ne zagotavlja, da bo zdaj lahek oz. da mora se enaciti z nekaksnim pocivanjem.

Jaz grem pa v mesto po tamalega, pa po nekaj mesecih bom videla tamalo (necakinjo), ki je prisla z Ibize - baje ima eno torbico zame. x8Dx x:px

Lep vikend vsem, ki doma nimate neta in se zdaj pokate dam. :palec:

In tudi vsem ostalim, seveda. xDDx

Picasso

Mushi x:Dx v svojem stilu. Ampak nažalost, res nažalost moraš biti včasih zaguljen da dosežeš nekaj, kar se podrazumeva pod normalno.

Marsa oko sokolovo, res je bila moja prva ikonca, ravno ta, ki jo ima Dolores, pred mano je bila pa Mimi. Pol sem našla **sebe** in zdej mižikam x;)x

Dej nehite z dežjem lepo prosim :vragec:

Danes en tak laufarski dan. Jutri se mogoče spravim delat pesto. Dobila dve prelepe Lampetove stvaritve, bom polepšala stene. Na yogi imam nove **sošolce** Prav iz vseh mogočih vetrov prijadrali.

Sestra se je najavila, da pride popoldne, se greva Feng shui, metanje ven iz omar.

Aliana :detelca:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

...pred mano je bila pa Mimi. ...

Imas pa tudi ti dober spomin, le da ni bila Mimi, pac pa Mini. x;)x :vio:

Stene, feng shui?

xokx, zelo pametno, vendar pa tudi tega nisem poudarila v napovedi tokrat - pa bi lahko. saj morda pa sem... xscratchx...

Uh se spravljam dolgo ven, mars v ribah. :)

Picasso

Imas pa tudi ti dober spomin, le da ni bila Mimi, pac pa Mini.  x;)x  :vio:

Mi je nosorog lepo reku, da je marmor dober za spomin, si moram res ono skalo na glavo poveznit x8Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Takolele :onfire: :onfire: :onfire:

konc šihtka za dons, pa še za cel teden ukp x:Dx x:o)x x:Dx domov, mogoče, ampak res sam mogoče že dons pospravim, pol pa dva cela dneva izležavanja, al pa bo izležavanje s pospravljalno pavzo.

Bom poskusila čimveč ven pobegnit, pa mal se u knjigce zakopat xsrcx :palec: .

Lep vikend vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Živjo, Sončki xsrcx

Ravnokar sem iz mesta, sem šla ob enajstih na faks pogledat za vpis in so mi podaljšali absolventa še za pol leta!!!! x:Dx x:Dx xokx Ful sem vesela x;)x

Sicer sem napol mrtva, ker sem domov prišla ob šestih zjutraj (žur, valjda, me je soseda zvlekla ven, kao gremo plesat x;)x ) in sem ful mal spala. Imela eno bližnjo izkušnjo z ranjenim egom včeraj... me je en dečko celo s pirom polil (pa še mojga sogovornika), zato ker si nisem kao upiknila "pravega moškega" (kar naj bi bil seveda on, halooo xegox ) in sem se pogovarjala z nekom, ki to ni bil kao :o|o: Kaj vse si folk ne vpikne v glavo in zmisli, ej, res, to je bil pa višek kreative včeraj x:Dx x:Dx Najprej mi je sam sapo zaprlo, ko naju je polil, moj sogovornik ga je že gledal, pa začne model nekaj izzivat... sem svojga sogovornika sam prijela, mu rekla "Pusti, ni vredno..." in sva se ga odkrižala. Biser res x:Dx Bogi pač.

Drugače pa sem včeraj še enga sončka najdla, pravzaprav iz mojih krajev, me prav zanima, če se bo kaj oglasil. xsrcx

No, grem do sosede mal, si kosilo kuha, jaz grem pa svoj čajček sprobat - sem si prej v čajnici kupla še "rooibos čokolada-smetana" xokx

Aja, pa barva las je super, taka polna temno rdeča z živordečimi prameni x;)x Mi je ful všeč x:Xx

Enjoy yourself! xsrcx x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Eni uživajo, eni pa delamo in šele bomo užival, he, he,... x:Dx x;)x

Vikend je pred vrati in to nedelaven! Juuuuhuuuuuu!!!! x:Dx :O: :vragec: x;)x x:Dx :palec: :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Govoril sem z Duhom.... :sori: Ni mi hotel povedat, kje leži in rekel je, da noče obiskov in sočutja in da bi se komu smilil! :sori: Se je pa zahvalil za vse vaše poste in želje! Tvojo Cosma, sem mu še posebej predal! x:)x Sicer sem pa dubu občutek, da je ful v stiski in depresiji.... :sori: Ga bom probu prepričat, da bi sprejel nekaj obiskov, ali vsaj enega.... :C: !

Vse pusti lepo pozdravt!

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

xsrcx Jaz ga pa razumem, pustimo ga pri miru, da se pocajta, zdaj mu bodo dobrodosle nase zdravilne misli, ne pa utrujajoci obiski, poleg tega pa je vsak najraje sam, ko je tako ranljiv.

No, vsaj jaz, pa tipi naj bi itak bili se bolj taksni.

Zelim Duhu vse dbest, reci mu naj meditira na nacin, da se obdaja z belo energijo, blazilno in zdravilno.

In naj si notranji program nastela na obnovitev celic oz. zdravljenje poskodovanega tkiva.

Ko bo iz najhujsega, pa si bo lahko se sam pomagal s kaksnimi naravnimi sredstvi, da bo cimmanj posledic oz. da bo cimlepse pozdravil to do konca. xcrossfingx :detelca:

Picasso

(popravljeno)

Duhec, tudi če misliš, da si v tem trenutku popolnoma sam, nisi.... z mislijo smo s teboj in ti pošiljamo zdravilne misli.... xsrcx

vidim, da sem isto napisala kot Marsa...

Popravljeno -> Selene

Bom prenesel naprej, če me bo še kaj poklical! Hvala, Marsa! x:)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Malenkost, upam da te bo, stik ze hoces, samo ne da ti uletava kdo. :)

.... jaz pa sem danes scarala dodaten cas in metre, ker sicer bi se zaletela totalno.

Avto mi je zanasalo 3x ali 4x, tip pred mano je naenkrat se odlocil, da bo zavijal levo in je v bistvu skoraj istocasno, ko je dal zmigovc, v bistvu ustavil avto, jaz imam pa pred sabo 3 metre ali kaj jaz vem koliko, malo, in ne samo da mi ne prime bremza, me ful zanese, in potem si v bistvu ustavim cas, razseckam tiste metre... xDDx

Obracala sem volan in avto v desno in v levo, da pridobim operativni plac in seveda cas, vmes se volan 'odtakne' in bremza spet malo prime, potem pa na drugo stran zasukam, in spet...

Skratka, tam palamudim tolk casa na tistih 3 metrih, da je oni pol koncno zavil levo (se mi pa zdi, da ga je nasproti prihajajoci spustil, ker je videl, kaj se dogaja, in me je tudi v bistvu resil, sem s kotickom ocesa ujela, sem bila cist skoncentrirana na tiste dva metra pred sabo).

Je pa res hecno, ko vidis pred sabo ga, letis proti njemu in te zanese, ne mores ustavit, v bistvu ni bilo sans, da se ne bi zaletela... a mi je ratalo... 'nekdo zgoraj me ima -itak- rad'.

Za konec - zavijava v Sentvidu, pa pravi tamali zadaj, ojoj, skor sem pajka pohodil.

Pajka sva imela v avtu!!! x8Dx xwizardx

zanimivo pa je tudi to, ker se nisem pa nisem spravila ven, pa se prav pomislila sem, kako je hecno, da se mi ne da, ker ful rada vozim, in ko sem se not usedla, sem pomislila, o, kul, olje sem vceraj dolila... kot bi pricakovala kaj...

In ko sva zavijala iz mesta, naju je v zadnjem hipu picilo, da greva po vecni (in ne po celovski, kjer greva vedno).

No in to je bilo na vecni.

...

Dobra izkusnja, sem ful hepi, pa naenkrat sveza in bistra.

Aja, tolk bolj kul da sem tolk dobr reagirala glede na to, da sem bila ves dan cist matasta.

Picasso

xokx

In na to sem pri sebi morda se najbolj ponosna - da nisem panik, da tolk dobro reagiram v teh res kljucnih, al pa ce resilec leti al pa kaj jaz vem... kar tam znotraj tega kar je na voljo se ne dam, a hkrati se prepustim...

nekdo bi se prepustil pa bi kar zletel pac v onega (enkrat sva se zaletela na Dolenjskem, pa je zenska v nasprotnem avtu kar roke dvignila, spustila volan!!!) al bi pa krceviteje bremzal ali kaj jaz vem, jaz sem pa prav vijugala tam, pa ves promet se je tako nekako ustavil, tak odstekan trenutek v casu in placu....

Picasso

no, razen zivjo in adijo in small talk fraz... ej, nimam se kaj.. ne znam igrat tko dobr, ne znam se delat, da je vse OK, ker pac ni vse ok.. vsaj iz moje strani ne. dogajale so se take svinjarije, da jih pac ne morem kar tko pozabit. Jebiga,
:V: :palec:

te razumem, Jest sm se nekak vedno umikal, danes šelem nastopam :8):

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

.Duh, drž se, ne se zapret, dans moderna znanost napreduje v vsem x^x

.Dans bil original spet doma,se je zgodil marskej, že na poti smo se mogl ustavt, vidu prvič tut u živo realno avto nesrečo tam v Poljanski, vidu kak je Piaggio (tricikl bil zadet od R. Petke), možakar seveda zletu vun iz avta (tile sploh nimajo var.pasa), šu nalašč mau naprej, da vidim kak poteka reševalna akcija, bil stari moški že pokrit z odejo(sm mislu da so to kaki vzmetni jogiji),pa je le krvavo premikal komolec, na drug strani pa drugemu dajal že infuzijo ..Pridem domov, pa vidm na moji bivši˝postli 2pajka, en je bil res rejeno črn in poskočn, da sm ga komi ujel in vrgu čez oknu, a drugi je bil zlo miniaturen,v kuhinji pa še en ta doolgi pajek z vitalnimi nogami :eek: Se spomnim ujutro ,ko sem še Mateje bral, da je danes poseben dan z Zvezo˝v Zvezdi, sm jemu to v mislih, se zato počutu kar varen vsepovsod x^x Ker sem imel kar nekaj časa na zalogi in zmatran skoz ceu teden že, sm se spet zakopal v svoj mladostniški arhiv papirjev in slik ;sm zagledau en spisek in se zasmejau na katerem je pisalo, koliko partnerjev˝ po imenu sm že vrgu na oko´ x:Dx pa sm se zamislil; le kak sm mogu raziskovat layf z njimi x:o)x ,sm potem pregledoval fotoalbume in uspešno sortirau za v peč preč~40 fotoslik, sem zdaj prav zadovolen,k ni več tistih spominov; rabm jest to x^x

.bil en tak destruktivno uspešen dan danes :N:

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Uhhh, koncno dez in tudi pravcata nevihta!

Brisace mi bo spulilo s strika! :eek:

Bliska se, vse!

Picasso

Počasi grem spat, ker jutri je nov dan! x;)x Še prej bom pa malo štrudla pojedu, k sm ga dubu za sabo od pomladi, včeraj! Je res odličen! x:px Še kdaj se loti štrudelčka, pomlad! Čestitke!

Vsem lunatkam in lunatkom, pa lahkoooo nooočkoooo! xcivx x:)x x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Volkec tele tvoje ljubezenske zadeve sicer ne štekam čist dobro, enkrat razumem, kot da je nekaj na stand byu, zdajle si pa mislim,d a pa ni in sem vesela zate  xsrcbumx  xrosex .

Uff ko bi tud jaz kaj štekal. Kako naj ti rečem. Neka dinamika je med nama. Mrzlo :mellow: , hladno x:Ix , toplo x:Xx :wub: xvrtcx , vroče x:Xx x:Xx x:Xx xsrcbumx xloveyx xsurprisex :onfire: , eksplozija :bomb: . Potem tišina in zopet mrzlo, hladno, toplo, vroče, eksplozija in tako naprej.

Danes sva šla na bowling v Koseze, je bila gužva, pa sva si vzela majhno mizico za biljard. Bejba zna, kar raztura une kugle :88: .

Ja sam ka mali pao s lipe

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...