Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hehe lih sem mislil tud js marso povabit na dežek in nevihto k ji je tolk všeč... js se zdaj spet spokam v domač kraj.. .xnckrivx čeprav nimam več pojma kje sem  zdaj doma... rodil sem se tko al tko v LJ, otroštvo v Vipavi, šolstvo v Ajdovščini... hehjej  :C: nimam pravih korenin...

Ti si rojeni lublančan :palec: ...

Ja sam ka mali pao s lipe
Deli na socialnih omrežjih

Živjo, Sončki xsrcx

Ravnokar sem iz mesta, sem šla ob enajstih na faks pogledat za vpis in so mi podaljšali absolventa še za pol leta!!!! x:Dx x:Dx xokx Ful sem vesela x;)x

Naredi čim prej diplomo, ne ga srat preveč x:Dx :palec: .

Sicer sem napol mrtva, ker sem domov prišla ob šestih zjutraj (žur, valjda, me je soseda zvlekla ven, kao gremo plesat x;)x ) in sem ful mal spala. Imela eno bližnjo izkušnjo z ranjenim egom včeraj... me je en dečko celo s pirom polil (pa še mojga sogovornika), zato ker si nisem kao upiknila "pravega moškega" (kar naj bi bil seveda on, halooo  xegox ) in sem se pogovarjala z nekom, ki to ni bil kao  :o|o: Kaj vse si folk ne vpikne v glavo in zmisli, ej, res, to je bil pa višek kreative včeraj x:Dx x:Dx Najprej mi je sam sapo zaprlo, ko naju je polil, moj sogovornik ga je že gledal, pa začne model nekaj izzivat... sem svojga sogovornika sam prijela, mu rekla "Pusti, ni vredno..." in sva se ga odkrižala. Biser res x:Dx Bogi pač.

Tip je isku fajt s tvojim sogovornikom. Pravilno sta odreagirala.

Ja sam ka mali pao s lipe

Sončki, ki vstajate... čudovit mavričen dan vam želim... xsrcx

Grem v postlo, sem ravnokar s partija, čist konc x;)x x:Xx

Volk... Ja. x;)x :palec: x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Pozdravčki vsem lunatkam in lunatkom-dobro jutro! x;)x

Sončna, lahko noč in naspi se! x:)x x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

jutro xcivx

smo mel ponoč grozno nevihto se je štiri ure non-stop bliskal, pa treskal :eek: , pa naš caybrček se je pol jezil in lajal, tko da sploh nismo mogl spat; pa verjetno cela vas ne x:Dx x:Dx .

Nč mal tle pogledam, pol grem pa nazaj spat, sm še čist povožen od delovnega tedna :V: xcivx

Sicer pa lepo soboto vsem in preživite jo čim lepše x;)x x;)x :palec:

P.S.

Še mam naročilo, da vas lepo pozdravim od Aiwe x;)x , je včeri prletela nazaj iz Krete, sej se bo oglasla, samo more si mal baterije napolnit x:Dx x:Dx

danes že navsezgodaj šetala po gozdu, tko sveže, oprano....

potem plačala neke položnice, srečala nekoga iz svoje preteklosti in sva odšla na čaj. zanimivo,d a me ni mogel gledati, me je zabavalo... jaz sem razčistila s preteklostjo, očitno on še ni, pa bi mur ada pomagala... prav smešno se mi zdi, da ima hči 9 mesecev mlajšo od moje ter z istim imenom... pogovor je potekal v prijetnem vzdušju, upšam, da bo ugotovil, da nisem nobeno superiozno bitje, za kakršno me je očitno imel vsa ta leta... je pa zanimivo tisto, recimo kako si alergičen na sadje, saj sva imela v sobi vedno sadje... dvojina,... nenavadno, ampak sem pa spoznala nekaj, kar sem zjutraj razmišljala na glas prijateljici - da me drugi veliko bolj cenijo, kot se cenim sama...

tko, sedaj pa cunje obesit, mala je na rokometni tekmi, spala je pri prijateljici, komaj čakam da jo dobim v objem, ji spečem palačinke... današnje popoldne bo njeno xsrcx

uživajte v soboti, pri nas je sonček xsrcx

Vsi ki vas zanima, ravnokar sem ponovno dala na net najin radijski pogovor v Marjetkini oddaji Iluzija. :palec: xDDx

Intervju je bil posnet 17. Januarja 2000.

Aktualen oz. zanimiv je zdaj zato, ker sva spregovorili tudi o mrku, ki je bil v tistem tednu (21. januarja 2000).

*Svetujem poslusanje ce imate adsl in podobno povezavo.

To sem dala v Vilinske ravnokar, da se ne boste cudili, zakaj je 2x, kot pravim, je zdaj aktualno, pa se... ce kdo hoce poslusati simpaticno marjetko in moj hrescec glas. :D :P (v zacetku cudno govorim, potem pa je se kar OK).

To sem nekoc ze dala gor, a zdaj ze vec kot leto link ni delal.

Govoriva o vsem zivem.... o mrku, o luni v dvojckih, malo debatirava o vsem mgocem, pa se muzkica je vmes (se mi zdi, sem ze pozabila, je le ze 4.5 leta minilo od tegale in tko).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kul grem poslušat :D jutr pa volitve juhu juhu :D me zanima kolk bomo tle gor spoštovali predvolilni molk... tak da :shsh:

Kaj tam slišim marsa mal v zadregi.... ;) haha... ne me basat... hm hm uau... i love it... ;) ko spoznam da je kdo samo človek...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

...ko spoznam da je kdo samo človek...

se je zdelo hecno mojim frendom, ko sem rekla, kok mi je vsec, da so celo metallica 2x ali 3x zafushali na koncertu (ker so blazno natancen bend, tako tehnicno kot tudi v zivo) in so me debelo gledali...

Jaz pa sem rekla - ker so iz mesa in krvi potem.

Pa resnicno je - in ne kaksen plejbek recimo. x^x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O, bravo, v polnem zagonu torej! :palec: :palec:

ja, ni tolk lahko, v kaksnem majhnem studiju, jaz veliko prostora rabim, me kar dusi pa se mi zdi da prevec naglas govorim, potem pa skusam umirjati glas potem se mi pa trga. Glas. :D :P

Picasso

ja na eni tekmi 4, sicer bo letos igrala za tri ekipe...

ma važno mi je da uživa xsrcx

hehe poslušam, glina je zakon... se strinjam, verjetno bi brez nje mi rokomet že opustili :palec: aja najnovejše, sedaj se rokometna šola pri nas imenuje po Tamarini vzornici, po Katji K., mala je čisto aut x:Dx :palec:

x:)x .......Tole gre od ljudi za ljudi!........ x:)x x;)x :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

hehe poslušam, glina je zakon...

hehe, res, cesa vsega nisva stlacili v tale intervjujcek... :D

... se strinjam, ...

Vem, hvalabogu, da sta jo odkrili in da sta tako vestni v izvajanju kur. x^x

... verjetno bi brez nje mi rokomet že opustili ...

No, tega ne mroemo vedeti, a definitivno pa je dbest, da jo imata na broju, kajti poskodbe je najpomembneje zaceti zdraviti takoj in moras bit v teh naravnih zadevah se toliko bolj vztrajen, ker vcasih dlje traja za kaksen konkretnejsi rezultat. A se pa splaca. x8Dx x^x :palec:

Picasso

kaj a glina... hja, glede na to, kolk solzic smo imeli po vsakem treningu, kako je Tamara vsak dan po treningu v joku prosila za obkladek iz gline, kako je stiskala zobe na tekmi, med polčasom prišla k meni in rekla, bova potem glino kajne... pri 10 letih...njen delavnik je bil takšen, šola, naloga, učenje,trening, ležanje z glino na kolenu, in to je za to starost :palec: mi je všeč, da je tolk vztrajna :palec:

in ugani, kje sem izvedela za glino...

no verjetno ji tule asc. Škorpijonu pomaga, glede na to da je Rakica, pa da ima luno v Vodnarju... ja in mami je ful ponosna nanjo....všeč mi je ker si je v četrtem razredu postavila cilj in v šoli gara, da bi ga dosegla, ma všeč mi je, ker ne odneha, dokler ne doseže cilja, mogoče zato, ker sem jaz vedno popustila.... in ponosna sem nase, ker imam takšno hči xsrcx čeprav je včasih zelo čustvena in rabi pozornost...

Sem dolgo upal in se bal, slovo sem upu, strahu dal!

Srce je prazno, srečno ni, nazaj si up in strah želi! :8): :palec:

(Dr. Fig,Fig) x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

To bomo prekrokani..........in s tigrčki, pa jelenčki! x:Dx x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Specialno za vas grlica nasproti okna timove sobe. :vio:

Vedno ju gledam (ne vem, ce sta isti, a vedno sta v paru in sta mi ful kul), no in zdajle se mi je posrecilo jo celo fotkniti (sicer cim okno odprem ali se pojavim, zletijo). :palec:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...