Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

Čestitam za odlično fotko, Marsa! Res je lepa! x;)x :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

O, ful thanx Natrix, ves kok jaz shizim na pticke, grlice pa imajo nek poseben pomen, se mi zdi... se mi zdijo prinasalke dobrega, nekako... :vio:

In tam sem uporabila mnozino 'odletijo' (pa ker cvekam o slovenscini in dvojini ze) - no mislila sem vse pticke, kajti so (pridejo, jih je videti tu okoli po drevju) tudi tascice, pa celo liscki in rumenoglavi kraljicki!!! x8Dx x8Dx x8Dx xsrcx :2src: xcivx xcivx :palec: :palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A zelenčkov je kaj, na tvojem koncu? x:)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Teh pa se nisem videla, pravzaprav se zdajle ne mroem spomniti, ali jih sploh poznam?

Ali gre za tele kraljicke oz. ali so v isti skupini kot sinice, kot recimo plavcki tudi ( xsrcx x!x cist shizim tud)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:Dx OS konverzacija zdajle z mojim sinom (sem rekla, prit pogledat, kaj sem fotknila s tvojega okna, pravi, ne da se mi... :eek: xrolleyesx x:px x:Dx , pravim OK, ti posljem OS).

In posljem skratka OS, tu mas link, pejt pogledat, pa mi napise nazaj odgovor:

Luši zbokas. :palec:

Z Janom sva vidla kragulja, ki je mel kraguljčke na nogah.   x:Dx  

xDDx x:o)x

Prevod: Luschy je pac luschi (*nekaj lustkanega), zbokas pa to so pa nase fore; ko sva plavala na morju, sva crkavala od smeha, po vsem zalivu se naju je slisalo, ko sva si zmisljevala nove besede, ki pa se ne obstajajo. :D

p.s. sem ga vprasala, ce lohk 'objavim' (xrolleyesx ... na stopetdeseti strani ene teme na enem forumu), seveda... gre le za tako osebne stvari, da to sem pa pac morala. x:o)x x:Dx x:Dx x:px x;)x

... no vprasala sem ga pa res in ocitno imam pac dovoljenje. xDDx xcivx

Picasso

Prav posrečena morata biti, ko sta skupaj! x:Dx x;)x

Ja, zelenček je po velikosti malo podoben taščici in je lepih (različnih) zelenih odtenkov. Nisem prepričan, ali ima tudi kake druge barve še,....mislim, da. Izgleda pa kot kak eksotičen ptiček, iz tropov, ki jih prodajajo v trgovinah (mučilnicah, včasih) z malimi živalmi! x;)x

P.S. Od včeraj, pa sem nabil enih postov, kot v vsem času, kar sem na forumu, ne skupaj! x:Dx x;)x Če bo šlo tako naprej, bom konec naslednjega teda že legenda, he, he,.. x:Dx :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Mah niti ne, Natrix, v bistvu smo zelo dolgocasna druzina, sami hmm... xscratchx na nek nacin samotarski tipi... vsak po svoje nekaj prcka, pocne in bluzi in to nam ustreza. :palec:

Pa veliko se kregava, samo je pa tudi zelo duhovit in dojemljiv, pa lahko vedno potem na clovesko noto se da zmenit, to zelo cenim in zaradi tega ga imam najraje - in zato, ker ima ta notranji cut, kaj je dobro in prav (luna v biku, kaj cmo, ima pa ful v vodnarju in je tudi zato tako samostojen).

Aha, potem moram pa nujno videti te zelencke ze enkrat!!!

Kako sem lohk do zdaj brez zdrzala! x:px x;)x xDDx

Ti kar stepaj (... xscratchx... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx poste seveda :o|o:)...

Aja, no, in kar ces, pravzaprav. x:Dx x:o)x x;)x xDDx :palec:

Picasso

Marsa - Intervju je zelo zanimiv, dobr za poslušat, mislim kr neki koristnih stvari se tam sliši....skratka dbest :palec: :palec:

Pa fotka itak goody, pa še za učke je spočit in celo dušco, k pogledaš te ptičke x^x x;)x

Selene - Tami rules, le tako dalje, vem da obožuje rokomet, spodbujajta jo dalje pa bo :palec: , se bom pol hvalu, da poznam rokometašico k je dbest v evropi, pa pol na svetu, pa da je bla na OI...... x^x x:Dx :palec:

Mal sm zalegnu po kosilu, zdej pa še mal okrog pošnofam x:Dx

Bom kar poste štepal x:Dx ! Za kaj drugega, pa je potrebna dvojina! x;)x x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Trudi - poslusal si vse? :eek:

(... in a si imel skoz v glavi, da je to bilo pravzaprav skoraj pred petimi leti x:Ix?)

:8): xDDx xcivx x8Dx :palec:

Ja, saj se pa res kar kaj se tudi zmeniva... x:Ix x^x

Pticki - ja, zakon! xcivx

Natrix, po zelji, saj ves... xDDx x;)x :palec:

Picasso

Ah, Marsa, jaz mam že od 7 razreda OŠ, samo eno željo in še ta se mi noče in noče uresničiti! :C: :o|o: :8):

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

uh, pazi, take zelje so lahko nevarne... xscratchx...

Raje sprosti svojega Bika malo, pa uzivaj v tem, kar pac je - in naredi to za svojo zeljo. x:)x :vio: :palec:

Picasso

Mojga bika bremza konj in tehtnica.......hvala bogu! x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Ja vse sem takoj ko si daka gor, poslušal, ena urca je hitro minila xDDx , ja in to se mi je tud zdelo zanimivo, da je bilo to tolk let nazag, pa v bistvu NI bilo zastarelo :eek: :palec: , mislim v bistvu še vedno zadeve aktualne in tudi bojo, po mojem mnenju...skratka goody, sm si kr na PC spravu, k bom večkrat poslušal, k si vse na enkrat nisem zapomnil, mislim zadeve, ki mi bojo še prav prišle...............skratka pozitivno fasciniran x:Xx x;)x :palec: :palec:

Natrix, ze, samo te tehtnica spet zelo venerinega naredi... tak clovek pa je lahko tudi precej odvisen od odnosov... moras sam s sabo bit najbolj srecen ze... x:)x

Trudi, mi je vsec ko sem dobro ocenila tvojo percepcijo; namrec gre za univerzalne zadeve, mi je vsec, ko si tako postekal, kljub temu, da... no, da ni potekalo morda tako tekoce in povezano (moje nakladanje, sicer pa marjetka dbest vodi in ve, za kaj gre in s taksnim clovekom se je vedno uzitek pogovarjati)... no, hocem reci... je le... dolocen pressure, vseeno...

Pa tako kot na fotkah, nekje si nisi vsec, strahoma poslusas, nekje pa pac... ok, pac to smo povedali... :D... itd.

No ampak da si si shranil na disk in da bos se celo se vecx poslusal ( :eek: x!x :sori: x:Ix :8):), si pa stejem spesl v cast. x^x x8Dx x:Ix xcivx :8):

Picasso

grlice pa imajo nek poseben pomen, se mi zdi... se mi zdijo prinasalke dobrega, nekako...

ptičice :2src: ... moja starša imata zadnja leta prav poseben odnos s temi ptičicami... ful se pogovarjata z njimi in se celo nekaj pričkata tudi, ker kao odletavajo k sosedom in to xcivx x:Dx ... ena kosovka vedno gnezdi spredaj v enem drevesu, druga pa v smrekah na vrtu, grlica pa pod streho, tik ob oknu ene sobe.... vrabčki so pa itak čist domači in kar uletavajo v skledo od našega Raša in mu odnašajo brikete... Raš pa samo :eek:

meni pa je pred kratkim pastirička uletela kar v kuhinjo zjutraj, ko sem imela okno na stežaj odprto ... pastirička mi je sploh ena hecna ptičica... taka mala, navihana, firbčna :2src: x:px

... ahm... sicer pa sem malo out ... dogaja petsto na uro... spremembe so pa, jasno, del tega :party:

Lep pozdrav vsem! Prav čuden dan je za mano! Upam, da bo jutrišnji boljši, ker se mi zdi prav nepošteno, da je še eden redkih vikendov, ko sem prost, nikakršen! :V: Saj vem, kdo bo rekel, da je tak, kakršnega si narediš! Vendar pa je včasih lažje reči, kot pa sprakticirat! :8): x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Dobro jutro lunatke in lunatki!

Saj ni res,...pa je! Da sem prebedel na forumu od svojega zadnjega posta v dnevniku, pa do tega novega, ob 7:11?! :blink:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

jutro xcivx

Sm se zbudu in mam še mal madeža tm gor, 1/3, ga je pa še, grem naprej v akcijo, glede na to da vse beybike še spijo in se je treba znajt :inocent:

Pol grem pa na volišče, pol pa naprej zabušavat........

Lepo in prijetno nedeljo vsem skupaj x;)x :C: :sori: x;)x x;)x

Dobar jutr! x:Xx :palec:

Kok sem dolg spala! :eek: x!x (sicer spim malo, povprecno recimo 5, 6 ur ali tudi manj).

Ti pa si imel budnico, Natrix - saj res, kaj pa je bilo s tabo vceraj, takega te pa se nisem 'videla' tule?

Trudi oprosti, ko se nisem javila, vidim, da si imel tezave s flekom.

Hmmm, ajvar... zanj ne vem, to je pac kaj - paradajz in taksno... xscratchx...

VSAKEGA madeza se moramo takoj lotiti, najveckrat najprej z mrzlo vodo in resiti tanajhujse.

Potem pa razna mleka pa radenske obstajajo pa tak, jaz kar po filingu to fliknem gor pa po moznostih...

Drugac pa pol flek namazes s kaksnim Vanishem ali tekocim detergentom, pustis 10 minut in potem fliknes v stroj in das prat.

A mislim, da imamo na zacetku teme Nasveti za Gos. tudi o madezih, nekdo se mi zdi, da je ze nekoc podal tole...

(*tule - bolj proti dnu je Kljuka (se mi je zdelo, da je on podal) nanizal nekaj nasvetov kako ravnati z madezi, samo ajvarja pa ni zraven, tule pa je se en seznamcic by Naky).

Mateja! xsrcx Tudi meni uletavajo pticki niotri, in pastiricko sem pozabila omenit! Ful shizim, ja, lahkotna, v bistvu je pa celo sraki podobna (fol menja med sabo srake, vrane in kavke), vendar pomanjsana.

K sosedom? To pa ze ne, takoj nazaj dam! :xx!: x:o)x x8Dx x:px :2src: x:Dx

Fajn bodte (FB)! x:Xx :palec:

Picasso

Ah, Marsa, jaz mam že od 7 razreda OŠ, samo eno željo in še ta se mi noče in noče uresničiti! :C:  :o|o:  :8):

Welcome to the Club... :palec: en pobož...

I don't go looking for trouble,

It's always coming my way,

But, I've been looking for you,

And like the summer sun, you welcome my day.

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...