aiwa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 enga spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 enga i i i i i i i i i i i i i . . . . . . . . . . thx 666 zlomkou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 mick......prjatu je pach raj umrl kokr deb dozhivel volitveni fiasko(sorry...sej vem de je huda)Ker je umrl iz sobote na nedeljo je SDS dobila najmanj en glas manj, verjetno pa več manj glede na tragedijo, ki jih je doletela. Vsa njegova družina so volivci SDS. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 no ampak ker sem mal ga bom kr nazaj vzela . Ampak samo zato ker sem tok dobra in nečem da bi se česa nalezu k sem mal prehlajena... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 666 zlomkou...pa glej ga vraga, glih tolk tut -ou....heheOho, Zlomk , jaz pa klicala prejle v Dom ostarelih in guess what ???? Moja Omi vse presenetila, ji dajejo vedno manj kisika, odklopili z infuzije, je vedno več, pogovarja se itak že skozi, pravijo, da je vse šokirala, da vse kaže, da se bo zmazala. Enkrat ta teden jo grem obiskat , sam moram najprej moj prehlad skenslat, da je ne okužim s čim. Pismu je pa , bravo, ta glavna si Omi . Aliana, saj boš itak vsak čas na svojem, sam je pa fajn met te družinske zadevice zaradi sebe razpucane , ampak vem da boš zmagala Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 lubčeki moji nasvidenje do jutri... grem domov pančkat... da mal noter prnesem tega spanca... pa da to vročino iz sebe vn spravim. po moje mam sam abstinenčno krizo... se pravi da je najbolj da enga ruknem... še celo metaxo sem prnesla... hm.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Hehehe,metaxa je vredi! Še mene poklič če rabš pomoč! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Dober dan vsem želim. Hm;mick moje sožalje,res zalostno to V bistvu sploh nevem kaj naj vam napišem,pa ne da sm v bedu al pa kej ampak enostavno nevem....tok da vam vsem želim lep dan in teden! Grem zdej mal prebrat kaj dogaja.... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 micku pobože in janjak...vesela, da je z omo bolje aiwa nazaj tihareka ...saj bo šlo momoin zlomku, ki je res faca pa vsem ostalim tud xrosex xrosex you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 amis, si prehitro pišla nazaj, a se je sploh splačalo za toliko časa it .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 hm...če bi pretvarjala v kaj se splača...pol marsičesa v življenju ne bi naredila ...bilo je res prehitro, pa zato tolk bl fajn...pa ugotovila sem, da bi blo idealno počasi potovat po španiji, z motorjem , jasno... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Pozdravček še od mene, preden jo odkurim domov...kar naporen delovni ponedeljek je (skoraj) za mano Koleno se je odločilo, da prekine stavko (za razliko od novinarjev)... so obkladki (jabol .kis je zakon) in pozitivne misli naredili svoje Natrix... nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha Dolores... žal mi je za kužka Mick... kaj naj rečem...sožalje za prijatelja ...Aiwa je nazaj (WB), Cosma polna načrtov (delat ali ne delat), Janja spet v elementu (vesela za omi), Piko navihan... Aliana... čimprej želim ustrezen flat Tihareka... bo že stekla spet beseda Pa pozdravček in koš vsem, ki sem jih pozabila omeniti ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Evo šihtek narejen ne vrne se noben . Kok je fajn feeling, k nisem čist zmozgana, pa komaj živeča, ampak čist normalne volje, polna energy... No sej verjetno sem prejpnjetedensko razpoloženje dobila sam mal za podegustirat da loh koga bolj razumem . V službi z delom na tekočem, čeprav je en kup zadevic za narest, ker smo na nekem sejmu, pa 3 posledično manjkajo, ampak se da zvozit . Danes pa domov, našmu Cyberčku luster odmontirat , po mojem že komaj čaka, pa nujno na Cybersprehod odpujsat, mal na zrak, po energy, pa potem po možnosti še zlikat, pa kakšno knjigico mal polistat. Pa NMK moram gledat, so mi take face. Naj bo tudi vaš dan še naprej navihan Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 jaz pa klicala prejle v Dom ostarelih in guess what ???? Moja Omi vse presenetila, ji dajejo vedno manj kisika, odklopili z infuzije, je vedno več, pogovarja se itak že skozi, pravijo, da je vse šokirala, da vse kaže, da se bo zmazala. Enkrat ta teden jo grem obiskat , sam moram najprej moj prehlad skenslat, da je ne okužim s čim. Pismu je pa , bravo, ta glavna si Omi .JanjaK - oma carica, verjamem da je to tudi zaradi tvojega pozitivnega vpliva.... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2004 O, wow, sploh nisem videla, mega, janja!!! Kok ji tvoji pozornost in ljubezen godita. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Pozdravljeni v ponedeljku! Toliko napišete v dopoldnevih, da porabim kar dosti časa, da vas popoldan preberem ......Mick, sožalje za tvoje prijatelja , želim vam še naprej lep ponedeljek, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 kdaj si ga pa zadnje sploh vidu, govoril z njim?Mah, mi2 sva bila intenzivna prijatelja kar se druženja tiče do izpred enih petih let. Pol so se stvari pač tako razvile kot so se, intenzivnost druženja je upadla. Sva pa vedela približn kaj dogaja, saj so tud najini starši prijatelji, ki so videli velik več k mi2, pa sva tako preko njih vedela, da je vse kolk tolk pod kontrolo. Najin zadnji res intenzivni stik je bil, ko sem bil sam 100 na uro obremnjen, pa se je znašel v težavah in sva komaj komaj flikala zadeve. Pol sva se srečevala občasno. Sva pa bila velik časa kao, k mularija opredeli, tanajtaboljša prijatelja, k rit pa srajca. Zdej pa se nisva pogovarjala, mah, bo kar dobrega pol leta. Sva pa oba na to mislila, da bo že čas, ravno mi je majkica omenla, da ga je nek dan srečala in je omenu, da se morva dobit. Pa se nisva . In to mi je zelo krivo, čeprav.........kaj pa vem, zdej mi je krivo, mogoč, pa bi mi bilo potem še huje. Mačona, Borism, Coccinelle, Amis, Tihareka, pujsika ...thx. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 pa ugotovila sem, da bi blo idealno počasi potovat po španiji, z motorjem , jasno... Ja, jaz tudi.. ze trikrat to ugotovila.. sam mal je trapasto, ker je treba najprej do tja prit in zato zgubis vsaj tri dni in ful bencina, pa se utrujen si... :xx!: Midva sva razmisljala o vlaku do Barcelone, ali pa mogoce ladja do Genove vsaj.. pa motorje gor, pol pa lepo na easy po Spaniji kakih 14 dni... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Mick, nisem napisal, ker se mi ni zdelo tako važno - ampak za vsak slučaj - mi smo s tabo! (no, sedaj se mi pa kar naenkrat zdi važno...) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 ...ti si ena prava faca Thx Pa ja. Mah že spet sem mal žalostn pa jezen .....ta minljivost, pa to. :xx!: Pa na bedasto ukvarjanje (verjetn nas vseh al pa večine) z malenkostmi in nepomembnimi zadevami v življenju.......k tak na hiter lohk iznenada ugasne. Tako zelo ranljivi smo ljudje, naše telo je tko......kaj pa vem.....smo tu in nas lahko že več ni. Bemu. Vse kar sedaj tako zelo ljubimo, uživamo, vse kar smo prijetnega doživeli z nam ljubimi ljudmi, vsa srečanja, objemi, nasmehi, veselja, ljubljenja......vse.....bo nekoč, velik prekmal, pa tud če bo čez 50 let.......izginilo.....kot da nikoli niti ni bilo. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Mick, pobož tole o minljivosti sem pa prav dobro spoznala na svoji koži... od takrat naprej živim za trenutke, v določenem trenutku za določeno zadevo in tisto, kar imam na srčku, povem, ne čakam na jutri, ker kdo ve, kaj bo jutri... ma danes sem kot Tihareka, nekako ne gre pisanje, zato uživajte v tem trenutku, naj se vam misli ne sprehajajo po tistem, ki je že bil ali po tistem, ki ga sploh še ni... zamudili boste ta trenutek... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Zdej pa se nisva pogovarjala, mah, bo kar dobrega pol leta. Sva pa oba na to mislila, da bo že čas, ravno mi je majkica omenla, da ga je nek dan srečala in je omenu, da se morva dobit. Pa se nisva. In to mi je zelo krivo, čeprav...kaj pa vem, zdej mi je krivo, mogoč, pa bi mi bilo potem še huje. ,se mi je kar zdelo .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 prejle me je ena punca klicala(kakih 13 let) in jo je zanimal kako zgleda francoski poljub, kaj more delat z jezikom..sem ji opisala in rekla, naj se s tipčkom igrata z jeziki in bosta potem videla kaj jima paše..cute, ne? eni majo take probleme, drugi imamo drugačne..problemi pridejo in gredo..tko pač je..minljivost je pa itak lepo opisana v izreku:" Nikoli ne stopiš v isto reko dvakrat". Vse se spreminja in prav je, da se. DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Selene tnx , surya Grem počas domov, dost je blo, čeprav doma nadaljujem s pripravami na fajterski jutri. Mislim zmagovat, bemu, nekje mi pa mora it te dni, ne. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 mick DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts