Pujsita 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Tole je pa fuuuuuuul lepo da si napisala , res, sam si ti nekak kontaktna oseba za vaju, jaz pa ne vem točno kaj kdo od vaju počne, ampak vem da si tok fajn deklina, da pohvale prepošlješ kamor spadajo Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 marsa selene pobož tihareka si manjkala...no lepo da si nazaj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 moja amiska spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 ojla aiwa...sem ful vesela, da si nazaj!!! a ti tud še vtise u red spravlaš? tle sem počasna, pa saj bo....upam, da ti gre hitrej kot men... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Selene.. se bo treba spihat pol pa bo! sej bo boljš!kaj jaz tole za nazaj berem.. marsa uf... si ti ena taka voznica za znort.. ko mačka s sedmimi življenji da si tak zvijugala!!!!! Nuoro!Janja full fajn da je oma bolje!Sožalje micky. Glupo takole ko pride, ko se že neki skor dogovarjaš, pa pol osebe več ni. Se mi je tudi tako zgodilo. Pa sem se dolgo spraševala, kaj bi se pomenila, ker bi do tega sigurno prišlo. Pa je padu pod tovornjak z motorjem in še eden je bil zraven. Hm... Že leta in leta nazaj..Dolores.. uf.. sam da se je tako izteklo. Tovornjakarji.. ja jih poznam.. mislim kar se reakcij tiče,... on nadaljuje mirno svojo pot, kao da se nč ni nrdil.. pa tud osebni avti.. tud če nesrečo povzroči.. pol pa gre naprej.. tud mene ni čaku. Sej mogoč boljš da ne.. Ko bi ga kljub zlomljeni roki pržgala.. debila debilnega. Bi mogl izpite mal bolj po pameti talat.Mene pa mal vse boli no.. v nedeljo sem vztrajala da eno uro pa že lah igram badmington. Pa glih ni tko.. Mislim, zdržala sem, sem se pa včeraj komaj s stola vstajala.. hehehe.. v službi.. vsako uro je blo huje.. no danes je bolje.. mal me pa še grlo boli, ko sem na mal prehladnem zraku žogco tolkla.. pa itak vas je full bolnih, pa pr nas okol tud.. evo se grem kr z angalom špricnat.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 ojla aiwa...sem ful vesela, da si nazaj!!! a ti tud še vtise u red spravlaš? tle sem počasna, pa saj bo....upam, da ti gre hitrej kot men... ah kje... bom po moje še ful dolg rabla... k je blo tko fajn... res non stop žur na neverjetno lepih placih in plažah in ladjicah... noro.... sanjsko... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 A si tud kaksnega sanjskega moskega spoznala? Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 aiwa povej, povej.. tko mal potopisa če se ti da... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Opa,Aiwa,tale fotka pa kr kliče...... [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Pozdravček vsem,na našem koncu se je naredil en super dan, upam, da ga imate tudi vi.... Mushi, šparaj rokco, pa obkladke dajaj, pa ne pretiravaj, celo življenje jo boš še potrebovala.... Marsa, carica... Tudi jaz sem enkrat bila že odklopljena - in sicer od vode. Po pomoti so me (kreteni jedni) odklopili in preden sem zagnala vik in krik, se je zgodil večer. Kriza... :xx!: JanjaK, ti pa znaš izkoristiti lepe dneve. Moram kaj k tebi v uk prit, da bom znala kakšno minuto na dan zase prišparat.. Danes sem pa imela opraviti s starimi grehi.... V shrambo sem šla iskat kisle kumare, pa me je že na vratih odbilo, tooook je smrdelo... Potem pa vse prečekiram, vse teglce premečem, pa čist v kotu najdem tri teglce ajvarja z napihnjenimi pokrovčki ki so veselo vreli.... bemu. :xx!: Ajvar in teglci so romali v smetnjak (heheh, se bojo komunalci pr naši kanti za nos držali), jaz pa v shrambo dve uri pucat ... Tok smrdi, da ziher ne bo nobem not stopu... heheh bo marmelada dlje časa trajala.... Fajn se imejte... Aja, pa radi se imejte tudi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 dolores .. za nasvete.. ma mene kr vse boli.. roka je pa že vsega hudega vajena.. enkrat nalomljena kost v komolcu, drugič druga kost v komolcu zlomljena.. hm.. sem taff.. sej .. skor sem že tko ko morm bit.. sam grlo da se mi pocajta.. tnx.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Hmm.. a mogoce kdo na hitro ve kolk stane postna znamka, navadna, A... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 pa začnimo... na ladji tja nisem tok dogajala ker smo mel ful nenormalne ure za vstajat... tko ob petih, drugič pa ob štirih zjutri k smo neki prestopal pa kaj jz vem kaj... je bil pa nonstop žur. Na Kreti se je pa začel...cele dneve so bli organizirani izleti na razne lepe plaže (Vai- kjer so snemali reklamo za rum-kokos kroglice ) pa Boat party smo mel... je blo fuuuulll noro... smo se z ladje dol metal in skakal... smo mel tekmovanje v skakanju - kdo najbl pošprica! pijače ni nikol zmankal... en dan smo mel beach party... takrat se nas je pa vseh 1200 dobil in žural na plaži... mel smo tekmovanje v odbojki, v navijaških skupinah, pa še skulpture iz peska smo delal... seveda je alkohol tekelllllllll... No vsak večer ko smo nazaj prišli so bli pa še žuri organizirani v diskačih... pa seveda tud prej k ob 7ih zjutri nisi mogu domov pridt... tekila je bla 1 eur tako.... da je blo mnjami... sol smo lizal en z druzga... mah super je blo...enga spoznala, drugmu life rešla.... pestro je blo. bi šla takoj še enkrat... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 poštna znamka navadna za dolgo pismo-standardno je 45 sit... za uno bl štirioglato kuverto pa 52sit. še kej? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2004 Danes sem pa imela opraviti s starimi grehi.... V shrambo sem šla iskat kisle kumare, pa me je že na vratih odbilo, tooook je smrdelo... Potem pa vse prečekiram, vse teglce premečem, pa čist v kotu najdem tri teglce ajvarja z napihnjenimi pokrovčki ki so veselo vreli.... bemu. :xx!: Ajvar in teglci so romali v smetnjak (heheh, se bojo komunalci pr naši kanti za nos držali), jaz pa v shrambo dve uri pucat ... .... x!x - Mitja je rekel, da me bo prijavil na ne vem katerem ministrstvu ali kje , ker 'gojim organizme'.1x sva se s frendico pogovarjali ferbuarja ali kdaj po telefonu (!!! ) in se jaz nenadoma necesa spomnim in padem v tak krohot, da ji sploh nisem mogla povedat! namrec spomnila sem se, da imam na balkonu se lubenico!!!!!!!!!!!!!!!! (februarja!!!!! to je bila pol od kakega septembra ali od kdaj! ) strahota, se dobro da je bila v vrecki. Sicer pa sem pustila tudi sojo namoceno enkrat mesece in se pol sploh pokrova nisem upala dvignit!!! - in bila je - ZIVOORANZNA plesen. Pih!Ja, ja, 'moji organizmi'. Ko pa sem nazadnje metala iz spajze kisle kumarice in taksno (31. 12. 1999 !!! ob 18h), sem pa s pokrovckom za 4 dni zamasila wc (izmuznil se mi je notri, ko sem splahovala kozarec). :xx!: Za novo leto 2000!! Prehod v novo tisocletje!!!!! (*bili cele praznike z zamasenim wc-jem, poplavljanjem itd.) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 hvala, aiwa.. to je vse WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2004 Ahh, koncno nekaj lepega danes in fajnega!Ko je prej zvonilo, so mi skor el. odklopil, potem je se postar zvonil, smo moral po posto, zdajle pa se drugacen postar in mi je prinesel paket medu in idzelkov! Nad!!!! sem ga tko skrto ze imela na brojcku, ker nikoli ne sme manjkati.Yes, kok je fino kaj dobit. Ful dobre ratala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 mnjami... sol smo lizal en z druzga... mah super je blo...enga spoznala, drugmu life rešla....a s soljo? pomanjkanje joda... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 sej u bistvu si se lahk sam v morju skopov... pol si bil pa ves slan... ni blo treba nč dodatno solit spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 - Mitja je rekel, da me bo prijavil na ne vem katerem ministrstvu ali kje , ker 'gojim organizme'.1x sva se s frendico pogovarjali ferbuarja ali kdaj po telefonu (!!! ) in se jaz nenadoma necesa spomnim in padem v tak krohot, da ji sploh nisem mogla povedat! namrec spomnila sem se, da imam na balkonu se lubenico!!!!!!!!!!!!!!!! (februarja!!!!! to je bila pol od kakega septembra ali od kdaj! ) strahota, se dobro da je bila v vrecki. Sicer pa sem pustila tudi sojo namoceno enkrat mesece in se pol sploh pokrova nisem upala dvignit!!! - in bila je - ZIVOORANZNA plesen. Pih!Ja, ja, 'moji organizmi'. Ko pa sem nazadnje metala iz spajze kisle kumarice in taksno (31. 12. 1999 !!! ob 18h), sem pa s pokrovckom za 4 dni zamasila wc (izmuznil se mi je notri, ko sem splahovala kozarec). :xx!: Za novo leto 2000!! Prehod v novo tisocletje!!!!! (*bili cele praznike z zamasenim wc-jem, poplavljanjem itd.) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 morgen.... (ura je taprava...hehe) 666 zlomkou...pa jasn tut uno, de uno cmok na rilc)...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 čestitke bobnar you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 pa jasn tut uno, de uno cmok na rilc)...tralalaA risarsko pa nič dons razpoložen, Zlomk Enega svinjskega nazaj za kompenzacijo . Bobnar, čestitke Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 biu sprejet na podplomca, heh, juhu, a šit, spet nič časa Sem že nekje drugje ujel bivšo dilemo: politika ali služba; hehečestitam za oboje (podiplomca in službo) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 biu sprejet na podplomca, heh, juhu, a šit, spet nič časa Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts