aiwa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 bobnar!!!! čestitke juhuhu!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 OK na rilc(hek) 666 zlomkou....tralala bobnar starii tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2004 O, pih, bravo Bobnar!!! Cestitke! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Bobnar, faca, čestitke Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Bobnar, bravoooo Na potihoma sem pa malček fouš.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Bobnar! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 saj ti ne bo škodlo you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 sm vedu, JEST, vedu, ojaa (fax rab dnar tut )Pa ne morš to tko gledat! Morš met tud kej druzga,ne sam keš! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 hja, pa sj tut to vem, zlato povprečje ocen in Interes ( prej te zberejo ; tut jest rabm sam dnar, pa grem prec naprej)Če to veš, ne morš pol take bedarije pisat!Pol pa pejd, kaj čakaš? Dlje čakaš, mn možnosti je za uspeh! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Grem jz počas na zadn obhod,pol pa dam spat! Mi mal manka spanc! Mejte se! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Ej Dolores , upam da je doma stres od dogodka že kaj popustil. Pred časom sem pripeljal na uvozni pas obvoznice, od ostalega cestišča ločen z debelo belo črto, v hipu ko je mimo pripeljal tovornjak, ki je vozil napol po cestišču napol po odstavnem pasu, tako da sva se ujela na centimetre... Ribica Katja , upam da na cesti srečaš čim manj takih norcev. Veš takile tipi - enega dobro poznam tudi sam. Ne v taki radikalni obliki, a rahlo podobnost pa le vidim: - na avtocesti, ko se ne umaknejo s prehitevalnega pasu, začne blendati z dolgimi lučmi, če še to ne pomaga, vzame zalet, potem pa med blendanjem plin do konca v smeri zadka avtomobila, da se morda le prestrašijo in umaknejo- kakšnim nagajivcem, ki nalašč nobenega ne spustijo mimo, prehiti po desni, potem pa ob kakem tovornjaku popusti stopalko za plin, da pade hitrost počasi pod normalo, da vidi, kako je to- uh kakega na ta račun malo na tesneje prehiti- posebno rad se loti tistih, ki mu med prehitevanjem na lokalni cesti pohodijo gas, ko prehitevanje zanj postane nevarno, takim da rad kako lekcijo- še vedno hupa tistim, ki nepredvidljivo vijugajo, zavirajo itd. zaradi telefoniranja z mobilcem- včasih hupa tistim, ki spijo pri zeleni luči Sem že večkrat govoril z njim, a se težko spreminja. Na drugih področjih vožnje je pa začudo ljubezniv, prepušča prednost, ko se ne morejo vključiti v promet, tistim ki mu zato zadaj hupajo pa pošlje kak poljubček. No, saj ga poznate tudi vi. To je - Piko. Na koncu še nekaj za stalne stranke: Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2004 Piko - tale nacin mi je (naj)bolj vsec. lepo se ve, za koga gre, pa crke ne butajo v moje oci. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Huh, zdajle si dregnil v osir, boš dobil plaz vzgojnih nasvetov Hehehe,to so dejstva! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Bobnar, še od mene čestitke.. Ste videli, kaj je Bern napisal v temi Tudi država in cerkev.... :xx!: :xx!: :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2004 Ne, ojoj, vceraj volitve, danes cerkev... saj mi bo glavo razneslo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Evo, spet konc šihtka http://smilando.altervista.org/smile/felici/giallochesaluta.gif kar uspešno minil, na tekočem z delom, čeprav zdajle ko jih je pol na sejmu je tok vepč vsega, sam še vseen mal tule svinjam . Danes sem prav z Omi govorila, so sestre rpijazne in so ji nesle telefon tja. Sva sam par stavkov spregovorile, je imela glih kosilo, pa nisem hotla pol še enkrat sester šetkat.. No sem ji povedala, da mislim nanjo, pa da ko sem rešim prehladka, jo pridem pogledat. No pa je rekla, da hvala za klic, da me je vesela . Zdajle pa v Ljubljano, nekje se s Trudijem zmenit, bomo vidli kako daleč je s kontrolo, kje se dobiva, pol jo pa domov pujsneva. pa spet mal s Cyberčkom ven, potem pa sledi popoldne presenečenja, nimam nič posebnega v planu, se bom prepustila toku . Naj bo vaš dan še naprej navihan Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Tko. Pokam od tu.Contesi pustim še tule enga , upam da ne bo nič narobe. (saj veste, da se puncam ne leze v rit...) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Erm...nisem brala nič dnevnika, ker nisem ravno sposobna... ampak bi vam rada sam povedala to, da vas imam rada in da sem še vedno tule, ob vas, čeprav bolj mal pišem... Danes sem v oblakih... pa nekak ne vidim sestopa kaj preveč blizu, ker me čist premetava Mislim, da se zaljubljam... Enga vsem Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 glej glej, Sonček se zaljublja, vesela zate kolk je fajn, če maš namen nekoga na gobec, potem pa čistko narediš in izveš zanimive stvari... nekak tko, kot tista tema tam dol spodaj - kdo koga mara sem se odločila da kljub malce še bolečemu kolenu grem ven in glej ga zlomka me en kolega na poti se prisvoji, mater sem grizla kolena, ampak trmasta pa sem.... uf, me je koleno kar nehalo bolet... v eni uri prehodila veelikkko videla pet šest srn in normalno srnjak je bil zraven, pa sove slišala, pa tema me je v gozdu lovila. Dober da temu tipu stoposto zaupam ker drgač bi se mi verjetno še bolj mudilo...no mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 ... pa sove slišala, pa tema me je v gozdu lovila. .Sove so kar grozece, dokler se ne navadis. Meni vsak vecer pojejo, ko tecem skozi gozd. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 bolj bi mi bilo grozeče, če bi se pod oknom oglašala, tko pa ne... sam je bil zanimiv zvok, sem mislila najprej da kakšen srnjaček na zmenek vabi.... pa pravi tipček, da se tko tud sova oglaša, ker tisto klasiko itak da poznam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Mislim, da se zaljubljam... Uaaaaa!!!!!!! Kok lepo!!! Ti zelim veliko lepega..... Pa moja sestricna iz Lucije se tudi klice Masa..... Piko, Kaksne stvari, ki si jih napisal, se mi ne zdijo strasne. V bistvu bi se samo ob prehitevanje po desni in podobno nevarno prehitevanje obregnila. Ostalo se mi zdi normalno. Kok mi je vsec tvoj nacin pisanja! Bobnar, cestitke!! Aiwa, Vai plaza..... Sam voznja do Vai pa :xx!: . Sm bla na maturancu na Kreti - pa so se moji pametni sosolci odlocl napit na Vai plazi.........in potem 4h voznje do hotela po serpentinah...... valda je blo juhuhu bruhuhu. A ste bli v Hersonisosu? Sem bla danes pri ociju. Se zmeraj sem polna sebe zaradi izpita..... Hvala vsem za cestitke! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2004 Sove so kar grozece, dokler se ne navadis.Meni pa so vsec sove, se mi zdijo odstekane. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Meni pa so vsec sove, se mi zdijo odstekane.Potem pa pridi sem...tu, kjer jaz tecem, jih je vsaj 5 'aktivnih', pa vrescijo brez kaksnegakoli ritma...nikoli ne ves, katera je spredaj, katera zadaj... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts