Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

OK pridem - jutri ob 9h bom pri tebi.

te prej poklicem.

:sori: x?x :eek:

xDDx xcivx :vragec: x:px x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Prosim?

Jaz pa tujih ne nosim in opremljena sem pa vedno - ker v glavnem najveckrat rabim samo sebe. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Danes sem se pa srečal s prijateljico, s katero se nismo videli ima več 3 godine. Sva šla na kaficu u Le Petita. Jebemti se je mau zredila, ampak ji ne povedat pliz x;)x x:Dx x8Dx :palec: ... Se mi je izpovedala kako jo je tip prevaru. Pa madona, samo še take tragične zgodbe poslušam. Zdaj se je že malce k sebi spravila in ima že novega v planu. Da ne bo pomote, ne mene x:Dx , ampak enga kuhar majstra.
Ja sam ka mali pao s lipe

Se mi je izpovedala kako jo je tip prevaru. Pa madona, samo še take tragične zgodbe poslušam. .
dobr si ti, lahko greš za spovednika x^x
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

sove, se mi zdijo odstekane.
:palec: ta je zanimiva,res

in staromodne, pa kljub temu še živijo, glavo sučejo v levo in desno, pa oči švigajo

Wuaaaahhhhh, kaksen komad poslusam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocine pokonc pa to! xsuperx xsuperx xsuperx xmusicx

Picasso

Ribica Katja :palec: x:Xx za izpit!

Vidim, nekaj novih tem in starih že prežvečenih se še vlečejo. Dobr to, nismo še vse povedal.

Končno spackala pesto je pa res x:px njamsi fuuuul dober, mogoče sem mal s česnom pretiravala ampak meni je to všeč. Ok se sama malo hvalim, danes to rabim x;)x

Zjutraj imela zanimivo dogajanje, telefoni in en tak strokoven pogovor je trajal 2 ure. Potem sem se okoli pojala za gospodinjskimi pripomočki, tako da če kdo potrebuje inštrukcije za parne likalnike sem na voljo x^x , če danes nisem diplomirala, tudi ne vem če ne...

Frendica uletela na obisk sva pili čaj in **opravljali**. Danes imajo ljudje hudo potrebo po komunikaciji, telefon čist preč od zvonenja.

Srečala dva mormona starešina Green in starešina Kovač, sem se začela ful x:Dx ker me je spomnilo na ER. Tam sta tudi Green in Kovač v tandemu.

Aja pa uspela sem nekaj popucat x^x zadovoljna....nekaj mi je pa le ratalo. Marsa si imela prav glede zračnosti in dobrega obdobja zame.

Pa Mick, je tam nekaj spet sekljal...eh Mickeni x:Xx , nehi s takimi.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma, si manjkala trianglca tam v fotkah.. x;)x

pesto? jaz pa vlagala kumarice v jabolčni kis s stanetovo soljo.... x:px

Ja, tut jaz spregledala Katjin izpit...čestitke...

Mick, mar bi šel domov popoldan, pa na en sprehod...

Astra

Per aspera ad astra

Cosma, si manjkala trianglca tam v fotkah.. x;)x

pesto?  jaz pa vlagala kumarice v jabolčni kis s stanetovo soljo.... x:px

Kako manjkala v fotkah :eek: sej sem gor. In sijem s svojo notranjo lepoto.

eh me gospodinje x;)x imamo čisto svoj svet

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Aja tagrozne fotke. Pol boljš, da kupim Marsi še en server jih imam kar nekaj, če se pa še vidve pridružita z Matejo pa itaq, lahko računamo na velik obisk. Potem pa dodamo še sponzorje lepotne kirurge, vizažiste, stiliste...itd....

In napišemo nekaj v stilu....ne postanite taki kot Triangelce, ne dovolite si da vas drugi vidijo take....

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Trio fantastikus. :eek: x:o)x x:px :vragec: x8Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Ix Bi ble skor TZB.

O, fino, pol smo pa lohk me? x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx

Picasso

Uh... mam dost... Mitja je ze se zacel ukvarjat z novim forumom, jaz pa se grem tule 'odnose'. x:o)x x:Dx

Grem rajs kaksen jabcek griznit pa tak, brat Kinga se pol (ne ne, zeleno miljo sem koncno prebrala, zdaj je aparat v igri), tv glednit, no a najprej kaj pojest, drugace pa imam dovolj za danes...

Elektriko so mi ze skor izkljucil... uh, in majster koncno en prisel (drugi, onega ni in ni bilo) kopalnico pogledat... predracun in vse to...

Oh, ja, kopeli pa ne bom izvedla danes, ocitno - sem si sam tega zelela. a zdaj si zelim se sam odpocitka, si kaj pogledat, spocit majnd in telo...

Fajn bodte! :palec:

In dobr spite. x:Xx

Picasso

ja, gospodinje, če je pa luna v raku... x;)x

Astra

šmrc...že mogoče da je...sam mene se pa ne prime...pa bi se žihr mal... x;)x

vsi ful aktivni opažam...mela lep obisk zvečer...frendica šajna v blond barvi zato...za ravnovesje pa malo kabernetsovinjona popile...pa obvezen čvek in veliko smeha...do popolnosti ni manjkalo prav veliko... x;)x

mejte se... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Lep pozdrav vsem! Res sem reku, da me nekaj časa ne bo! Sicer se pa javljam, zaradi Duhca! Pravi, da je vsak dan bolje (vsaj dohtarji tko pravjo), čeprav ga vsepovsod veže in srbi, ter skeli! Pravi, da je najbolj hudo, ker ma eno ful hudo, mlado sestro, ki skrbi zanjga in ga previja! Pa ful je prijazna in (besedno) ga crklja vsak dan. On pa pravi, da vsak dan, ko ona pride, rata ves napet in trd x:Dx in da mu povzroča hujše bolečine, kot pa opekline! x;)x x:Dx Ko tako razmišlja, sem že pomislil, da ga je morda Triple x kaj obiskal! x:Dx x;)x :vragec:

No, sicer pa pravi, da se nasplošno bolje počuti in zahvaljuje se vsem za pozdravčke in želje po okrevanju. Je rekel, da očitno pomagajo, ker mu je dohtar reku, da se mu stanje neverjetno hitro popravlja! Pa mu je Duh odgovoril, da je to pravgotovo njegova želja, da se čimprej vrne na forum in pa močne želje in dobrota forumovcev, ki mu želijo dobro in mislijo nanj! x:)x Pa ga je dohtar sam debelo gledal! :eek: x:Dx xDDx x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

x:Dx Duh si lahko kar mislim, kako je zmedel zdravnika :blink:

Natrix, hvala ker si nam napisal novice, lepo ga pozdravi in naj se čim prej vrne med nas. Dobra medicinska sestra pa itaq paše v oskrbo, takih fejst fantov. x:Xx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

.sm se zdej tak fino okopal,bril ,zdrgnu in opazm, da mam še vedno poletno farbo na seb x:Dx ,ampak sem pa letos res posezonsko še vedno ves kremast in peščeno rjav od morja x^x ,hvala Bogu, da so šamponi nekak pocen,k jih tolko porabm x:o)x Danes pa je res bil en tak babji dan x:o)x ,se nagradil ob dveh češnjih peciva, sprašujem se kdaj se bom lahko spet naspal kt top :8):

.Rabiš layf?

.Treba najdet čas za layf :N:

.Bog sam je na delu

.Vsekakor je lepše kot moški, je namazano :frog:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...